chatka_ Shalimar na konferencje:))), na majowke zabieram.. 26.05.06, 10:52 Truth CK, w koncu i flakonik i balsam :)Udanego wszystkim weekendu zycze! Odpowiedz Link
bluesilk Blush by Marc Jacobs 27.05.06, 06:45 jasminy (jak w abril) przykryte lekka warstewka pudru , przechodza w cos ala frezja-przynajmniej moj nos tak to odbiera :) Odpowiedz Link
a.g.n.i EnJoy i idę na tę zapomnianą konferencję,o której+ 27.05.06, 08:46 myślałam, że jest w dniu zlotu. Ale nie zamierzam długo tam tkwić, nie mam siły... Odpowiedz Link
lucapuka In Love Again... 27.05.06, 11:06 ...czyli sobota wśród grapefruitów i tulipanów... Odpowiedz Link
elami3 Aoud Rose Micallef bardzo.. 27.05.06, 14:49 bardzo mi się podobają. Są rześkie, można powiedzieć, że ostre ale złagodzone nutą róży i mojego ulubionego drzewa gwajakowego. Chyba to był bardzo udany zakup. Odpowiedz Link
ja_sylwia Eau d'Amour.. 27.05.06, 20:48 niczego innego dziś nie przeżyję, ten na szczęście też dość ulotny... Odpowiedz Link
voluptas Ambre Sultan SL z próbki od Elve :* 28.05.06, 12:23 a na nadgarstku w celach porównawczych Ambra Etro. Obie mi się, kurcze, bardzo podobają :D Odpowiedz Link
mrouh Bulgari pour femme 28.05.06, 12:51 Powrót do mojego pierwszego zapachu. I ulga- to ja:) Zaczynam dojrzewać do pomysłu pozbycia się niektórych zapachów, myślę, że zostanie z 5-6 flakoników, czyli 1/4 tego co mam. Ale jeszcze chwilkę... Bulgari na pewno zostanie:-) Odpowiedz Link
kalia_t Przepięknym Amethyste*** z próbencji 28.05.06, 15:15 dzięki Kalooo:-) Miałaś 100% rację lepszy od klasycznego oryginału:-))) Odpowiedz Link
chatka_ Czymś przyjemnie wyrafinowanym - Benito ratuj!!! 28.05.06, 17:32 Podczas wyjmowania probki za fatalaszkow otorzyla mi sie i zawartosc troche zalala papierek, co to jest? Nie Kashaya, nie Molinard, to trzecie????? A tak w ogole buziaczki, za serdecznosc w slowach rowniez!:******** Odpowiedz Link
chatka_ a tak w ogole wczoraj dzis i jutro - Truth... 28.05.06, 19:42 Zapach kwiatow po deszczu, zapach miejsca ktore najbardziej kocham na swiecie, domu skrytego w krzaczorach zdziczalych bzow, zdziczalych od milosci do kwiatow, bez jednoglosnie zostal przechrzczony na oszalej dobrotliwy :))) Odpowiedz Link