plomyczek_ Black Cashmere,Eau d'orange verte... 01.07.06, 12:39 sprzedam Black Cashmere Donny Karan 50ml ,uzyty 5 razy, cena 98 zl z przesylka sprzedam lub wymienie eau d'orange verte Hermesa 50ml,bez atomizera,raz uzyty wymienie miniaturki: Cabotine de Gres 3.2ml bez atomizera, raz uzyta Pleasures Estee Lauder 4ml z atomizerem,raz uzyta Poeme edp 4ml, raz uzyta, bez atomizera Tresor edp 7,5ml raz uzyta,bez atomizera o de Lancome 7,5ml raz uzyta bez atomizera Attraction edp 7ml,raz uzyta ,bez atomizera piszcie co macie na wymiane:)jestem chetna na odpsiki,probki i na wszelkie propozycje:) pozdrawiam Odpowiedz Link
aniamasnik Tommy Hilfiger - T Girl - wymienię 01.07.06, 18:14 Letni zapach, świeży i zabójczo trwały, 50 ml z małym ubytkiem wymienię na coś. Link do recenzji na wizażu www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=7173 Mail: aniam69@poczta.fm Odpowiedz Link
charade Re: Tommy Hilfiger - T Girl - wymienię 03.07.06, 11:03 Wysłałam maila, nie wiem, czy doszedł :) Odpowiedz Link
escape5 Lilia Bella,Diesel 01.07.06, 19:43 Lilia Bella-ok 30 ml z 75,tester bez korka Diesel Plus Plus-tu nie mozna zobaczyc ile płynu zostało ale użyłam dosłownie pare razy,więc myślę ze jest nie mniej niż 60-65 ml. Oba zapachy wymienię na cokolwiek,moga być mniejsze pojemności. Odpowiedz Link
mika_1 Iced Green Tea Elizabeth Arden 02.07.06, 10:41 Iced Green Tea EA - 50 ml. Kartonik. Ubytek 3 psiki. Sprzedam za 40 zł. Plus przesyłka. Odpowiedz Link
agmusz Foliflora sprzedam 02.07.06, 12:00 wyjściowa pojemność 125 ml, obecna: sięga 2 mm ponizej "koronki". Jest to tester. Wolałabym sprzedać, ale wymiana też może być. Czekam na propozycję na @. Odpowiedz Link
roxi_hart Dune i Addict ponawiam 02.07.06, 12:01 Dune 15 ml z 20 - sprzedam za 45zl z przesylka Addict 15 ml z 20 - 55 z przesylka Odpowiedz Link
vishnja Re: Dune i Addict ponawiam 03.07.06, 22:18 Roxi, mioże byś chciała za Addict Gucci EDP, Słonika czy Lolitę? Odpowiedz Link
astronomiczna.ania Eternity Summer, Sensi White Notes, Noa Fleur i .. 02.07.06, 15:39 1) CK Eternity Summer 2005 Flakonik 100 ml; ubytek: kilka psików,; mam kartonik. 2) Armani Sensi White Notes Została połowa z wyjściowej pojemności 75 ml; brak kartonika 3) Cacharel Noa Fleur Miniaturka 5 ml; ubytek: 1 kropelka zużyta w celach testowych; brak kartonika 4) Carolina Herrera Carolina Miniaturka 5 ml; ubytek: 0,5 ml; mam kartonik 6) CK Eternity Moment BALSAM DO CIAŁA Flakonik 50 ml (z zestawu); ubytek: 1 kropelka zużyta w celach testowych 7) Cacharel Amor Amor BALSAM DO CIAŁA Flakonik 50 ml (z zestawu); ubytek: 1 kropelka zużyta w celach testowych Żaden z zapachów nie pochodzi z Allegro, ani z perfumerii internetowej. Wszystkie zapachy są świeże i zostały otwarte niedawno (najwcześniej balsam Eternity Moment – w grudniu ubiegłego roku). Od czasu otwarcia wszystkie są przechowywane w szafce. Flakoniki/kartoniki – są w stanie bardzo dobrym. Wymienię tylko na któryś z następujących zapachów: 1. Burberry Brit (damski, tylko EDP) 2. Guerlain Champs Elysees (tylko EDP lub EDT o pojemności 93 ml) 3. Lolita Lempicka Au Masculin Fraicheur Nie interesują mnie testery, zapachy kupowane w perfumeriach internetowych ani na serwisach aukcyjnych. W sytuacji braku ofert wymiany - w rachubę wchodzi sprzedaż. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
astronomiczna.ania korekta :confused: 02.07.06, 20:44 Sensi White Notes zostało ok. 40 - 45 % z wyjściowej ilości 75 ml, a nie - jak napisałam w poście - połowa. Odpowiedz Link
mmartiene aniu! 02.07.06, 21:03 a moze wymiana sensi white notes na moje sensi edp 50ml? Odpowiedz Link
escape5 Martiene! 02.07.06, 21:17 Ile chciałabys za samą wodę??. Nie chciałabyś wymienić na Cerruti Image(ok 30 ml) i coś jeszcze, ewentualnie mogłabym dopłacić. Odpowiedz na priv,ok? Odpowiedz Link
gelsomina Emotion Laura Biagiotti sprzedam/wymienie 03.07.06, 22:23 Sprzedam Emotion LB (EDP) w 9 ml atomizerku - 25zl juz z przesylka ewentualnie wymienie na jakas miniaturke/resztke/odlewke - jestem otwarta na wszelkie propozycje:) Odpowiedz Link
chatka_ TRUTH Sensual Bedtime Fragrance 03.07.06, 23:41 30ml, buteleczka podobna do klasyka, z zatykanym koreczkiem (wyglada jak szklany, ale to plastik). Zapach jednak choc ma cos z klasyka bardziej przypomina wersje LUSH. Nie sa to perfumy, w konsystencji, nie wiem czy mocy, przypomina eliksir Chanel 5, dosc gesty, ale nie zelowaty. Sprzedam za 80 z przesylka, raz tylko delikatnie testowane, pudeleczko oczywiscie tez mam. Odpowiedz Link
lesbelles ILA Fleur..., Celine OS, Mauboussin, Balenciaga 04.07.06, 14:25 ILA Fleur de la Passion - ok. 90 ml. najchętniej wymienię na ILA klasyczne lub sprzedam Mauboussin EDT tester ok. 45 ml. - sprzedam/wymienię Celine Oriental Summer ok. 25 ml. - sprzedam/wymienię Miniaturki: - Romeo - Romeo Gigli - Talisman - Balenciaga Odpowiedz Link
aga79x Szukam WISH lub PURE WISH Choparda 04.07.06, 15:44 Chętnie odkupię nawet większą ilość:) Odpowiedz Link
homyk Re: Szukam WISH lub PURE WISH Choparda 05.07.06, 08:28 aga79x napisała: > Chętnie odkupię nawet większą ilość:) Witaj:) Wysyłam do Ciebie maila w tej sprawie, ale poczta na gazecie u mnie nie działa i nie wiem, czy doszedł. Wiadomość wysłałam z mojej skrzynki epf.pl :) Odpowiedz Link
madlaine_xx Sprzedam - DV, ILA, Rouge, Allure, Joy , Lang 04.07.06, 18:33 In Love Again YSL - 100 ml z malutkim ubytkiem w granicach 2-3 ml, kartonik, - oddam za 135 z przesyłką Chanel Allure EDT flakonik 15 ml, raz użyte, 55 zł z przesyłką Dolce Vita Dior 16 ml w zastepczym atomizerku - 40 zł z przesyłką Rouge eau delicate - 30 ml ubytek minimalny, kartonik, 65 zł z przesyłką Helmut Lang 8 ml w zastepczym atomizerku - 25 zł z przesyłką miniaturka Joy - 5 ml, 23 zł z przesyłką może być ze mna utrudniony kontakt, bo pilnuje budowy domu i wpadam co 2 dni, więc prosze o cierpliwość. Odpowiedz Link
aniamasnik AA Herba Fresca odlewka ok. 25 ml 04.07.06, 21:24 z checią wymienię na cosik innego Odpowiedz Link
aniamasnik Eau des Merveilles Hermes 25 z 30ml 04.07.06, 21:30 wymienię najchętniej na Pink Sugar lub Angel ale rozpatrzę również inne propozycje Odpowiedz Link
mmartiene Re: Organza Indecence Givenchy 12/15 ml 05.07.06, 11:36 aniu rezerwuje OI!!! i pisze maila Odpowiedz Link
wiolinka100 Ponawiam:Mania, Shiseido, Libertine, Krizia 04.07.06, 22:28 Z ochotą wymienię: *Ralph Lauren, Lauren Style- edp 75ml-zużycie jakieś 3-4 ml. Produkt bez pudełka, pochodzi z wymiany straganikowej. *Krazy Krizia, nowa miniaturka, edp 6ml, posiada kartonik, kupiona w perfumerii *Shiseido Energizing Frangrance - Eau Aromatique - 100ml, została połowa Produkt bez pudełka, pochodzi z wymiany straganikowej. *Lancome Attraction, nowa miniaturka,edp 7ml, bez pudełeczka,część zestawu. *Chic Carolina Herrera, edp 25 ml, zostało 22-23 ml, zamiast kartonika plastkowe etui(limitowanka)kupiona na strawberrynet. *Je Reviens, Worth - klasyk, edt 30 ml/26ml. Posiada kartonik, kupiony w perfumerii * Libertine V.Westwood- 23/50ml tester bez korka, bez kartonika Najchętniej wymienię na: Oriental Summer, L'or, Cinema, Addict, Ultraviolet ... ale piszcie co macie:) Tylko sprzedaż: Mania Armani( czarna)-edp 50ml, ubytek 2 psiki-kartonik, kupiona w perfumerii. Obniżam cenę na 235zł (z przesyłką) Pozdrawiam Odpowiedz Link
marsiglia max mara 20 ml 05.07.06, 10:29 ubytek znikomy, dwa razy prysniete najchetniej odsprzedam Odpowiedz Link
kiara7 Truth lush 05.07.06, 16:41 Truth lush 50 ml, może ktoś chciałby zamienić na noę fleur??? Inne propozycje wymiany, jeśli będą, też rozważę :) Mogę też sprzedać za 90 zł. Odpowiedz Link
aggis20 sprzedam Clinique happy 50ml.-super okazja!:) 05.07.06, 18:30 Perfumy kupiłam niedawno na strefie wolnocłowej "na zapas" (mam jeszcze połowe poprzedniego opakowania) ale już mi się trochę znudziły więc kolejne opakowanie jest mi niepotrzebne :) jest to oryginalna woda perfumowana, bez folii ale w pudełeczku. Śliczny zapach a flakonik 50ml.jest baaardzo wydajny ;) cena: 100 złotych (w perfumerii 170zł!) Zainteresowane dziewczyny proszę o kontakt na maila, we Wrocławiu mozemy sie umowic na odbiór osobisty, w innym wypadku perfumy prześle na podany adres :) do happy dodam miniaturke simply!!! pozdrawiam! Odpowiedz Link
aggis20 sprzedam tanio lub wymienię ok.15ml. Tommy Girl! 05.07.06, 18:33 tyle zostało mi w buteleczce a juz nie uzywam. Kontakt na maila, ustalimy wszystkie szczególy :) Odpowiedz Link
graza4 Masaki Matsushima MAT 05.07.06, 19:00 40 ml, brakuje ok 3 ml, kartonik, chętnie na coś wymienię :) Odpowiedz Link
joaasiak1 Wymienię... 05.07.06, 19:35 ...SMS 30ml bez kilku psików, może 2ml:-) Nie mam kartonika. ...Bogner EDT, 30/50ml, nie mam kartonika. Na coś fajnego. Odpowiedz Link
escape5 Nu EDP-nadszedł czas rozstania 05.07.06, 23:11 Hm...ciężka sprawa z pojemnością bo jak wiadomo opakowanie jest czarne jak noc.Pierwotna pojemność 50 ml,kupiłam na początku maja myśle że zużyłam nie więcej niż 10 ml gdyż psiknęłam się może 4-5 razy plus testy. Niech będzie że wymienię na 30-35 ml czegoś innego,szukam min: Bossów wszelakich(oprócz Intense) Emporio White lub Red Pasują mi zapachy wyrażnie słodkie,kwiatowe,kwiatowo-orientalne,natomiast kadzidłom od tej pory mówię zdecydowane "nie". Zreszta piszcie co tam macie,rozważę wszystkie propozycje. Odpowiedz Link
sonitka Re: Straganik 65 06.07.06, 23:09 Wymienię lub sprzedam Beyond Paradise Estee Lauder 28/30 ml, z kartonikiem. Proszę o kontakt na @ gazetowego. Odpowiedz Link