mangos 31.08.06, 15:54 Zakładałam juz podobny wątek, trochę mi go brakuje ,mówiąc szczerze. Ostatnio Roma przykuwa uwagę, choć ja sama uzywam jej stosunkowo rzadko... A co wzbudza zainteresowanie Waszego otoczenia, za co Was komplementują? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homyk Re: Chcąc zebrać komplementy "ubieram"... 31.08.06, 15:56 Madness. Dziś po raz kolejny zaintrygował otoczenie :) Odpowiedz Link
konasana Re: Chcąc zebrać komplementy "ubieram"... 31.08.06, 16:18 Najbardziej czuły na moje eksperymenty perfumowe jest moj szef:) Zostałam skomplementowana, gdy nosiłam: Feminite du Bois Opium Fleur Imperiale AA ylang & Vanilla Dolce Vita miyako Annayake i na pewno coś jeszcze, ale trudno mi teraz przypomnieć sobie. Niestety, mój szanowny Małżonek w ogóle nie zauważa, czym pachę... Odpowiedz Link
hafsa Re: Chcąc zebrać komplementy "ubieram"... 31.08.06, 16:34 Dior Addict...ten wzbudza najwiecej zachwytu. A ostatnio Autumne. Czesto bylam chwalona gdy ubieralam sie w Coco Madmoiselle. Tylko teraz jakos nie mam serca dla tego zapachu... Odpowiedz Link
mrouh Niezmiennie 31.08.06, 16:48 Very I, enjoy, etoile du sud i tea rose, realities i cristalle:-) Odpowiedz Link
iland Re: Chcąc zebrać komplementy "ubieram"... 31.08.06, 16:51 w moim przypadku takim zapachem jest zawsze rush 2 i złote emporio, to drugie podobno pachnie na mnie jak roma. myślę, że musi coś w tym być, bo takiego zdania jest kilka osób z mojego otoczenia. ja w każdym razie tego podobieństwa nie widzę. Odpowiedz Link
sitc Re: Chcąc zebrać komplementy "ubieram"... 31.08.06, 16:59 W lecie L'eau par Kenzo, niby taki niepozorny świeżak, a ma w sobie coś :) W sezonie zimowym Neonatura, Angel i Hypnotic Poison. Odpowiedz Link
kalia_t Re: Chcąc zebrać komplementy "ubieram"... 31.08.06, 21:41 Ostatnio EnJoy- bardzo się spodobały i o dziwo furorę wywołały My couture- tylu komplementów za zapach nie zebrałam dawno:-))) Odpowiedz Link
zettrzy Re: Chcąc zebrać komplementy "ubieram"... 01.09.06, 00:48 a ja mieszkam w kraju w ktorym komplementowanie perfum jest odbierane jako zarzut ze sie przedobrzylo, wiec perfum nikt nie komplementuje za to ciuchy, zwlaszcza buty, maja status "the" obiektu do komplementowania Odpowiedz Link
lucy215 Re: Chcąc zebrać komplementy "ubieram"... 02.09.06, 21:28 pospolite Sunflowers :) pochwalono mnie też za SMS :) Odpowiedz Link
icegirl Re: Chcąc zebrać komplementy "ubieram"... 02.09.06, 22:12 A ja często dostaję komplementy, od różnych osób za różne zapachy. Jednak najczęściej - Escada Collection albo Lily Angel. Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Chcąc zebrać komplementy "ubieram"... 03.09.06, 09:01 Ja także często dostaję komplementy za ładny zapach, ostatnio dostałam za Goodlife, Must i Flowerbomb a dawniej najczęściej za Dune. Odpowiedz Link
lillan Re: Chcąc zebrać komplementy "ubieram"... 06.09.06, 13:35 Najwięcej komplementów zebrałam nosząc Sensi White Notes. Podobało się do tego stopnia, że na moim własnym ślubie, podczas składania życzeń kilka pań nie mogło się powstrzymać i pytały czym tak pięknie pachnę :))) Duże zainteresowanie budzi też Paris Roses ds Bois - chyba dobrze komponuje się z moim "całokształtem" ;) Od męża komplementy zbieram za Narciso i Flower Kenzo. Odpowiedz Link
aggis20 Re: Chcąc zebrać komplementy "ubieram"... 06.09.06, 13:50 ja zawsze zgarniam komplementy (przede wszystkim od płci przeciwnej) za Hypnotic Poison:) ostatnio tez często za "L" Lempickiej... Odpowiedz Link