ormond 02.07.03, 13:33 Na mnie czas ide spac. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 02.07.03, 13:40 Ale się porobiło :)) Przed 14:00 mówić dobranoc. Dobrej nocy Ormond. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 02.07.03, 13:53 Ciekawe, czy w tej Australii to się kołdrami przykrywają, czy na kołdrach śpią. Bo tam przecież wszystko jest do góry nogami... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 02.07.03, 14:09 nie wim czy nxa jest zorientowany. U naszego grupowicza powinno byc juz ciemno a pora roq to to zima w tej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 02.07.03, 20:33 ów, a mnie na dzisiaj wrażeń starczy.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ogabiniak Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 02.07.03, 21:22 ormond napisał: > Na mnie czas ide spac. Dobranoc :) Jak tak sie sprawy maja to chyba juz czas Ormondowi zawolac: POBUDKAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 02.07.03, 22:08 No i wlasnie jestem przy komputerze 6:06 rano. Mialem wstac o szostej, ale cos mi sie przestawilo i wstalem o piatej. Gdy sie wykapalem i ubralem, dopiero wtedy zorientowalem sie co do mojej pomylki, ale bylo juz za pozna aby dospac ta zgubiona godzine ;(( > > Jak tak sie sprawy maja to chyba juz czas Ormondowi zawolac: > POBUDKAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ogabiniak Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 02.07.03, 22:17 ormond napisał: > No i wlasnie jestem przy komputerze 6:06 rano. Mialem wstac o szostej, ale cos > mi sie przestawilo i wstalem o piatej. Gdy sie wykapalem i ubralem, dopiero > wtedy zorientowalem sie co do mojej pomylki, ale bylo juz za pozna aby dospac > ta zgubiona godzine ;(( > > > > Jak tak sie sprawy maja to chyba juz czas Ormondowi zawolac: > > POBUDKAAA!!! To ja bardzo przepraszam ze tym wrzaskiem narobilem takiego bigosu i obiecuje, ze odespie te godzine za Ciebie. Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 02.07.03, 22:18 Wlasnie... w poszukiwaniu straconego czasu.... Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 03.07.03, 00:26 Dobrej nocy, śpijcie spokojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
pisces1 Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 03.07.03, 05:38 Dobrej nocy zycze i ide spac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 04.07.03, 01:58 Dobranoc Wszystkim i Tobie ;) Dobranoc ! już dziś więcej nie będziem bawili, Niech snu anioł modrymi skrzydły cię otoczy, Dobranoc ! niech odpoczną po łzach twoje oczy, Dobranoc ! niech się serce pokojem zasili. Dobranoc ! z każdej ze mną przemówionej chwili Niech zostanie dźwięk jakiś cichy i uroczy, Niechaj gra w twoim uchu, a gdy myśl zamroczy, Niech się mój obraz sennym źrenicom przymili. Dobranoc ! obróć jeszcze raz na mnie oczęta, Pozwól lica. - Dobranoc! - Chcesz na sługi klasnąć? Daj mi pierś ucałować. - Dobranoc! zapięta. - Dobranoc ! już uciekłaś i drzwi chcesz zatrzasnšć. Dobranoc ci przez klamkę - niestety! zamknięta ! Powtarzając : dobranoc ! nie dałbym ci zasnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 04.07.03, 02:04 :)))))) Dobrej nocy Nxa, zadnych snow! spij spokojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 05.07.03, 00:44 Wczoraj to spokojnie spałem, a dzisiaj przygniata mnie odpowiedzialność. Aż łóżko skrzypi taka ciężka. Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 05.07.03, 02:44 Moje nie skrzypi, bo puste stoi od paru godzin, nie moge zasnac, jeszcze nigdy nie tlumaczylam filmu symultanicznie, trzymajcie kciuki. Dobranoc (?!) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 06.07.03, 02:31 Dobrej nocy wszystkim Foremkom i Forumkom. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano.83 Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 06.07.03, 02:43 Dobranoc. Pchły na noc. Karaluchy pod poduchy. I szczypawki pod zabawki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 06.07.03, 21:31 Odpadam. Jutro pobudka o 5.00. :(( Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Dobranoc. 06.07.03, 23:32 Nie zasne dzis szybko, w odtwarzaczu funkcja włączona na "repeat", zanim wyjade nowymi plytkami chcialabym sie pocieszyc. Jakby cos to jestem w pokoju obok (w pokoju Bialystok :) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 07.07.03, 01:23 Jakaś chandra i zaduma wisi w powietrzu. Pora to zmienić. Uśmiechu na dobranoc z Wrocławia A. Waligórski UŚMIECHNIJ SIĘ Los nigdy nie rozpieszczał nas Nadmiarem zbytniej troski - Dał nam złą wodę, kiepski gaz, Neony godne wioski, Klimat przed chwilą mrozem dął, Wtem deszczem jak nie chluśnie! ... więc nie wiadomo, skąd się wziął Ten nasz wrocławski uśmiech..... Uśmiechnij się, życie jest miłe, Uśmiechnij się, choćby na siłę - Nie umiesz? Pomożemy ci, Połaskoczemy, gli gli gli! Uśmiechnij się, mamy silosy Uśmiechnij się, ktoś wpadł do fosy - Plan wykonało MPO, Uśmiechnij się, no, no!!! Uśmiechnij się, życie jest bycze Uśmiechnij się, i właź na pryczę Z radością pomożemy ci, Połaskoczemy - gli gli gli! Uśmiechnij się, zamknęli Zdzisia, Uśmiechnij się, Jędruś wyłysiał, Z komisariatu zniosło dach - Uśmiechnij się, no ciach! Przyjechał Fredro, w Rynku siadł, Nałożył okulary, Obejrzał nowy, dziwny świat I mruknął: - Cześć batiary! I nie narzeka - miły gość - Gdy nań gołąbek siuśnie... Dlatego fredrowskiego coś Ma nasz wrocławski uśmiech. Uśmiechnij się, strapiony człecze Z uśmiechem wejdź w nowe ćwierćwiecze Z radością pomożemy ci, Płaskoczemy, gli gli gli! Uśmiechnij się, zrób z nami zeza, Uśmiechnij się, niech lśni proteza, Smutny jest tylko anioł stróż, Ty, uśmiechnij się, ale już! Uśmiechnij się, życie jest proste, Uśmiechnij się, patrz jaki mostek! Z radością usłużymy ci I podkręcimy, ożeż ty! Uśmiechnij się, już koniec nudy, Uśmiechnij się i marsz do budy, Tu kończy się programu treść - Uśmiechnij się - he he he he Uśmiechnij się - Bueeeeeeeee! Uśmiechnij się - i cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
ogabiniak Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 07.07.03, 23:02 Tez lece do wyra - no to dobranoc. Niech to licho z ta klawiatura jakas zupelnie inna jak osobista w domu i pisac trudno. Heja i jechane! Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 07.07.03, 23:31 To ja spadam....mam nadzieję, że nie do tego dołu razem z kamieniami... Dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 07.07.03, 23:34 Pogłaszczę po główce, może bajkę na dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 08.07.03, 01:12 Dobranoc Tea Time. Pogodnych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano.83 Dobranoc i do widzenia. 08.07.03, 01:18 Życzę wszystkim dobrej nocy i jeszcze lepszej reszty wakacji. Na 3 tygodnie wybywam z Białego i z forum. Dobrej nocy raz jeszcze. Pa... Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 08.07.03, 20:28 Ja tez juz niedlugo... Jako ze nie powiem WAm dobranoc tuz przed zasnieciem, mowie teraz. Buenas noches Lu Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 09.07.03, 01:46 Dobrej nocy. Śpijcie spokojnie. Rano - nieważne, że trzeba do pracy, że pada ... Wstańcie rano i uśmiechnijcie się... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 09.07.03, 01:50 nxa napisał: Wstańcie rano i uśmiechnijcie się... w szerokim ziewnieciu :) Bede przed 7:00 pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 10.07.03, 02:03 Dobrej nocy urlopowiczki i urlopowicze, wędrujcie do swojej Itaki. Foremki i forumki śpijcie dobrze, niech Wam się śnią Dobre Duchy :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka1 Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 10.07.03, 03:00 jakie one dobre jak spac nie daja :) Zreszta czy warto w ogole sie klasc jesli za 2 godziny trzeba wstawac. Wlasnie skonczylam pakowanie, za dlugo to trwalo, nie na prozno mowi sie, ze zrobiebnie czegos zajmuje tyle czasu ile go mamy. I wcale nie moge miec pewnosci ze niczego nie zapomnialam :) Spijcie dobrze dzis i wszystkie noce swiata, Nxa, dziekuje...:) Ps. chatka_ to przeszlosc...chatka1 tylko na czas nieobecnosci, jakby ktos chcial karteczke z wakacji przeslac :) Po raz ostatni, papatki od chatki~~~~ Żal mi. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 10.07.03, 23:17 Dobranoc. U mnie pobudka jutro o piątej. Na szczęście już na Pogórzu będzie można spać do oporu. Opór o standardowo o siódmej :) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 10.07.03, 23:31 Myślałem, że już jesteś na miejscu i jakowyś nowy duch straszy. Do spotkania, do napisania. Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 11.07.03, 01:09 Dobrej nocy. Dam Ci bajeczkę pod poduszeczkę, niech z tobą śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Na dzień dzisiejszy odmeldowuję się. 11.07.03, 22:59 Dobranoc. Jutro nigdzie nie muszę gonić z rana... Już na samą myśl o tym zaczyna mnie boleć łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 12.07.03, 01:56 Dziękuję za miły dzień w Waszym towarzystwie. Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 13.07.03, 01:33 Dobranoc, tym co jeszcze nie śpią. Pogodnych snów tym co zasneli... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 13.07.03, 22:03 Idę zasnąć przy Minimaxie. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 13.07.03, 23:14 chyba na dzisiaj odpadam, po tej herbatce z piasku ;) pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 13.07.03, 23:26 all2 napisała: > chyba na dzisiaj odpadam, po tej herbatce z piasku ;) pa pa. ...wygląda na to, że dziś to ja przeganiam ;) Cóż..... a kto będzie ostatni niech pamięta o zgaszeniu światła :) Też spadam. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dobranoc' 13.07.03, 23:23 Ach śpij kochanie, tarantula łazi Ci po ścianie. A ja wezmę gruby kij, tarantule prosto w ryj, a ty sobie dalej śpij ... Odpowiedz Link Zgłoś