grave_digger 18.01.14, 10:52 na forum gazety w ogóle? i kiedy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_bosmana Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 10:59 Łoj okropnie dawno, na KMW pytałam co kupić siostrzeńcowi na 3 czy 4 urodziny. Teraz chłopak ma 11 lat. Na KMW trafiłam przez link z głównej. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 11:05 ja w 2007, gdy rodziłam drugą córkę, koleżanka z wawy kazała mi znaleźć opinie na necie o szpitalu opolskim i znalazłam wątek o nim. wtedy miałam inny nick. Odpowiedz Link
di_78 Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 11:08 5 lat temu jak urodziłam pierwszego synka i łzami się zalewałam nie mogąc sobie poradzić z karmieniem wyguglałam sobie porady i trafiłam na forum karmienie piersią. Poczytałam, uspokoiłam się, pomogło. Potem trafiłam na forum KMW i WDPD. Potem jakoś tak prosta droga do emagla i tutaj. Dużo czytam, niewiele się udzielam, podoba mi się jak na forum są żarty i cięty dowcip, nie lubię darcia pierza i obrażania, wyśmiewania. Ot, i tyle.. Odpowiedz Link
jk3377 Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 11:15 jestem od 9 lat. trafiłam gdy moj mlody mial chyba z 3 mce i wyszedł mu pod okiem naczyniak. szukalam info i trafilam na ematke. a potem to juz sie potoczylo inne fora, 3 własne, i wiele innych przygód. Odpowiedz Link
thegimel Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 11:28 Ja podobnie, też ok 5 lat temu, na początku na CiP - poród mi się opóźniał i szukałam metod jak wywołać, potem na Karmienie Piersią, a potem Niemowlę i w końcu Ematka i Emagiel. Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 11:33 ponad 12 lat temu jeszcze jak to bodajże pod Prószyńskim było. Pod inym nikiem- potem zapomniałam hasła i nika. To było w czasach łączenia się z netem przez kabel telefoniczny, i liczenia impulsów. Celowałam, żeby się łączyć wieczorem, bo impuls co 6 minut leciał A szukałam wtedy informacji o takich samych chudzielcach jak moja córa. Odpowiedz Link
ceres9 Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 11:19 nie pamietam dokladnie kiedy ale przed toba pamietam jak sie na magla wkupowalas huehue Odpowiedz Link
rebelka1986 Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 11:55 Ja trafiłam na gazetę stosunkowo niedawno, w 2010 - kiedy urodził się starszy byłam bardzo przejęta, szukałam rad i wskazówek gdzie się dało. Najpierw było KMW, później WDPD, Wózkomania i Emagiel. Jematkę podczytuję, ale się nie udzielam. Jakoś zanim pojawiły się moje dzieciątka nie interesowały mnie fora, wolałam wszelkie czaty, społecznościówki,itp. Odpowiedz Link
rebelka1986 Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 18:32 Aaa, przepraszam, na początku pierwszej ciąży znajoma podrzuciłam mi wątek "Poród na wesoło", także jestem tu od 2009 Odpowiedz Link
annajustyna Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 12:03 12 lat temu, jakos tak z nudow w pracy , ponad 65 tys. postow . Odpowiedz Link
jowita771 Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 12:19 W 2006 byłam w ciąży i znalazłam link na głównej do forum, trafiłam na ematkę, macochy, chwilę byłam na KMW. Odpowiedz Link
beata132 Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 12:42 W 2004 roku. Urodziłam pierwsze dziecko, kupiłam w kiosku gazetę Dziecko i przez nią trafiłam na forum. I już zostałam. Moim forum matką, które wielbię i wielbić będę jest KMW. Jestem na nim od początku. Potem bylo innne prywatne, które rozwaliła pewna pani na literę A, więc z dziewczynami zalożyłyśmy inne. I do tej pory, mimo, że forum trochę "umarło" spotykamy się na zlotach czy na FB. Uwielbiam te dziewczyny Teraz najbardziej udzielam się na WM Odpowiedz Link
robbea1 Beata132 21.01.14, 10:45 Ja też je kocham A na forum trafiłam poczas zagrożonej ciąży w 2005 roku, miałam wtedy dużo wolnego czasu i szukałam pocieszenia, że jednak wszystko będzie ok i tak trafiłam na CiP, potem na forum rówieśnicze a potem tam gdzie Beata132. Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 12:43 Byl rok 2006 - z glownej trafilam na historie "Przypadki Dyrektora Buraka" z linkiem na Forum Humorum. Potem zalozylam bestsellerowy watek o znienawidzonym bohaterze reklamy i jakos tak poszlo. Na koncu trafilam do swietej pamieci emagla i jego rewolucyjnych lepszych wcielen. Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 16:14 Nie, chyba przegapilam, ale zarzuc linka Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 12:48 Jak byłam w ciązy z pierwszym dzieckiem to kupowałam gazetę jakąś dzieciową i gdzieś tam był adres do któregoś z for gazecianych, chyba do CiPa nawet. Więć najpierw był CiP a potem styczeń 2006 a dalej to juz poszło . Odpowiedz Link
solejrolia Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 13:03 to było w 2002, początkowo byłam zwykłym podczytywaczem. miałam modem, łączyłam się, otwierałam wątki w iluś tam okienkach na ekranie komputera a następnie rozłączałam modem... i czytałam posty do 1.00-2.00 w nocy, a rano chodziłam jak zombiak istne szaleństwo. najpierw szukałam informacji na temat macierzyństwa, pielęgnacji maluchów, ale przede wszystkim z nudów- znalazłam fajne wypowiedzi fajnych i doświadczonych babek, które chętnie dzieliły się swoimi doświadczeniami a dlaczego konkretnie gazeta, edziecko? (początkowo to nie był wcale portal gazety) pronumerowałam akurat gazetkę Dziecko, kto w tamtym czasie ją czytywał, to pewnie pamieta fajne (początkowo nawet bardzo fajne!) artykuliki pani Mutor, mamy Julki. i pani Justyny Dąbrowskiej. i jeszcze paru innych osób. taaaaaa dawne dzieje Odpowiedz Link
zales239 Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 13:26 Ja w 2006 roku przez dziecia chyba, jakiś informacji szukałam i na eDziecko weszłam ,potem ematka i poszło Odpowiedz Link
esofik Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 13:24 5 lat temu, akurat na ematce jakas afera była z wycinaniem wątków i powstał emagiel, na którym się zadomowiłam czasem zaglądam na inne fora tematyczne Odpowiedz Link
melancho_lia Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 13:26 trafiłam na forum emama chyba z 7 lat temu. Przez przypadek- zainteresował mnie jakiś tekst gdzie były komentarze stamtąd. W międzyczasie dwa razy zmieniałam nicka (pierwszy się zdezaktualizował, na drugi w pewnym momencie nie mogłam się zalogować, no to mam trzeci). Odpowiedz Link
monia_1981 Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 13:56 Ja trafiłam na forum dzięki kumpeli poznałyśmy się na badaniach jak chodziłyśmy z naszymi maluszkami w ciąży na ktg i tak zaproponowała i tak dołączyłam do forum.Poznałam tam jk3377 tam należałam 4 lata a teraz dołączyłam tu do was. Odpowiedz Link
cura_domestica Re: Jak trafiłyście 20.01.14, 16:39 Ponad 7 lat temu siedziałam w domu na ciążowym L4 i z nudów znalazłam rówieśnicze ,tam byłam (jestem chyba jeszcze) pod innym nickiem , podczytywałam ematkę ale się tam nie udzielałam , jak powstał emagiel odważyłam się coś napisać i potem poszło aaa i jakieś 5 lat temu zmieniłam nicka , ale niektóre mnie jeszcze kojarzą pod starym Odpowiedz Link
kruszynka09 Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 14:28 Gdzieś w 2007/2008 nie mogłam zajść w druga ciążę,najpierw było forum o bezpłodności- chwilowo Potem CiP Jak zaszlam to rówieśniacze 2009 I potem to już leciało Szczęśliwa matka,żona,kobieta spełniona Odpowiedz Link
one-smutasek Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 14:38 Ja ponad 5 lat temu trafiłam na forum dla starających się o potomstwo jak się udało to przeszłam na czerwcówki 2009 i tam deela była, któraś z magielek po nią przylazła i na magiel zawołała a ja polazłam z ciekawości podczytywać Odpowiedz Link
andziulec Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 14:46 ematka jak byłam w ciąży z gadem. Tam powiedzieli, że powstaje emagiel bo na ematce coś nie halo było i poszłam tam. Odpowiedz Link
guderianka Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 15:18 Byłam w ciąży z Młodszą, był październik 2005 roku Szukałam informacji na temat łożyska przodującego Odpowiedz Link
koffetka Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 17:30 W pierwszej ciąży w 2005 roku, chyba zaczynałam od CiP i pod innym nikiem. Potem nick zmieniłam, bo pierwszy nick zawierał w nazwie mój wiek, a przecież latka lecą Odpowiedz Link
mamaoskarka18 Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 17:46 od kwietnia 2013 a czego szukałam to nie pamiętam Odpowiedz Link
prigi Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 18:53 aż musiałam poszperać w historii-2005 rok, forum regionalne. potem jakoś poszło ematka emagiel pijalnia i teraźniejsze forum Odpowiedz Link
bei Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 18:57 Jest z nami od 10 lat 56978 postów Wcześniej czytałam, pisałam jako gość, w 2004 zmieniłam miejsce zamieszkania i byłam zapuszkowana z trudną ciążą Szukałam nowych znajomych i znalazłam wirtualnych Odpowiedz Link
dlania Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 21:19 2006, jakieś perypetie zdrowotne dzieci i poszukiwanie informacji, potem emama. To były czasy jopowej Nigdy nie miałam innego nika, tak jak od zawsze mam ten sam nr tel., czuje sie z nimi związana. Poznałam tu i pokochałam kilka niezwykłych osób Moje życie byłoby bez nich o wiele uboższe. Odpowiedz Link
capa_negra Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 21:12 W 2002, ale jak ??? nie pamiętam. Na początku zalęgłam się na FK do tego stopnia, ze byłam w grupie trzymającej władzę ;-D W 2004 byłam już poważnie uzależniona. Potem pod koniec 2005 wyprowadziłam się na zadupie gdzie psy dupami szczekają, a wrony zawracają 2 km wcześniej..... i przez 2 lata nie miałam dostępu do netu zanim w okolicy masztu nie postawili..... Nastąpił okres ponownego uzależnienia, przez ok półtora roku grałam w Traviana na serwerze 8 - wygraliśmy ten serwer. Mąż zaczął pisać pozew..... no prawie, ale było blisko. Szczęśliwie zmieniłam pracę na taką od rana do wieczora, wiec w necie bywam rekreacyjnie wieczorami Odpowiedz Link
capa_negra Historycznie... 19.01.14, 14:51 capa_negra Edytuj profil » Kobieta Jest z nami od 12 lat 16 komentarzy 7144 posty Odpowiedz Link
jasmin80 Re: Historycznie... 20.01.14, 08:30 Na gazecie jestem 5 lat, po urodzeniu syna zaczęłam coś szperać w necie i trafiłam na różne fora gazetowe. Odpowiedz Link
mathiola Re: Jak trafiłyście 18.01.14, 21:36 daaawno daaawno temu. Najpierw jako inna pani, potem - po jakichś 3 latach - jako Mathiola. W ciunży byłam z bliźniakami. Odpowiedz Link
annabetka Re: Jak trafiłyście 19.01.14, 03:09 W 2005 roku ,mąż wyjechał i zostawił mnie z półtoramiesięczną wcześniaczką...na pocieszenie kupił mi komputer Zostałam z komputerem i KmW nocami bo rankami musiałam z młodą jeździć po lekarzach..\\wtedy miałam cudowne wsparcie od Kotuli Annaszy od i Krzysztofa wspominam też cudownie Madzięost zabijającą wątki i nigdy w życiu nie zapomnę Matki polki wygodnej A później było kilka innych forum...ale to już pal go sześć/osiem.KMW to mój początek ale niestety zostałam tam zbanowana Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Jak trafiłyście 19.01.14, 11:57 Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że: Na forum od: 26-09-2007 Na ematkę trafiłam, porady szukałam Odpowiedz Link
wilma1970 Re: Jak trafiłyście 19.01.14, 15:01 Przeżywałam właśnie zamieszanie w życiu związane z aferą w przedszkolu. Próbowałam wyplątać się emocjonalnie z sekciarskiego przedszkola. Mąż doradził mi szukać pomocy w internecie. Powiedział, że spotkam tam przedstawicieli pozaziemskich cywilizacji i napewno ktoś mi coś doradzi. Pamiętam, jak trafiłam na Verdanę, pomyślałam, że niegłupia. i wsiąkłam. Ale pamiętam też wielkie podniecenie pomieszane z niedowierzaniem, gdy odważyłam się wreszcie coś od siebie napisać i ktoś ODPOWIEDZIAŁ BYŁ na mój post!!!! Obietnica męża spełniła się. Witajcie na Ziemi. Odpowiedz Link
whiteczeremcha Re: Jak trafiłyście 19.01.14, 18:23 konto na forum gazety założyłam w lutym 2008, początkowo emama potem magiel ale głównie byłam podczytującą ,pijalnia wód ,gdzie trochę się udzielałam ,fora regionalne ,trafiłam z przypadku ,nie szukałam porad na Wolnym maglu moja aktywność rośnie Odpowiedz Link
miarka71 Re: Jak trafiłyście 19.01.14, 19:58 w 2002 kupiłam dziecko, a tam był adres do emamy i tak się potoczyło potem zmieniłam nicka i pod tym jestem od 7 lat. Odpowiedz Link
redlinka Re: Jak trafiłyście 19.01.14, 20:25 Nie pamietam ale pamietam jak urodzila sie Wiki vel. Galantyna, do konca zycia bede wdzieczna za wsparcie jakie dostalam na maglu no i jestem posiadaczka albumu ze zdjeciami niektorych forumek. No i czat...to byly czasy, potem zapadlam sie pod ziemie Odpowiedz Link
prigi Re: Jak trafiłyście 19.01.14, 21:10 oooo właśnie! pisz co u Małej. możesz w osobnym wątku, aby nie zginęła informacja. Tyle czarów poszło wtedy w ruch w kierunku Galantynki, że największy kocioł nie wystarczył Odpowiedz Link