aggis20 Desnuda z próbki od Wiolinki:) 06.09.06, 18:39 z upływem czasu coraz bardziej mi sie podoba... Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Dziś pachnę już prawie jesiennie 2:-) 06.09.06, 19:41 Narciso for Her, edt Odpowiedz Link
flawia_f Borneo 1834 06.09.06, 21:50 Z malutenkiej probki w kremie z przyslanej dzisiaj ksiazeczki SL. Niesamowity zapach! Nie potrafie opisywac zapachow tak jak Wy, ale czuje sie zaczarowana, przywoluje obloki wspomnien, jakies krajobrazy, jakiegos mezczyzne, wciaga i hipnotyzuje, ale nie potrafie sobie przypomniec co to jest konkretnie i caly czas mysle, mysle i chyba przez to nie zasne. Jeszcze z 15 zapachow czeka na odkrycie, ale cos czuje, ze juz wiem o czym bede marzyc na gwiazdke :) Odpowiedz Link
jollinka Re: Dziś pachnę już prawie jesiennie 2:-) 06.09.06, 23:19 ja się wcale jeszcze z latem nie żegnam - ogródek śródziemnomorski na okrągło od połowy sierpnia /z małymi przerwami dla odskoczni/ Odpowiedz Link
a.g.n.i Na dobranoc Ambrą Etro, a przede mną chowanie+ 06.09.06, 23:24 całego inwentarza wyciągniętego z pudeł i zakamarków na potrzeby zdjęć, których i tak na razie nie umiemy tu wkleić;-P aż stolik herbaciany z drugiego pokoju pożyczyłam, bo mój nie starczył, musze choć tyle sprzątnąć, żeby stolik zwolnić;-P Odpowiedz Link
kati_mm Kolejny dzień Sun Jil Sander 07.09.06, 00:48 Tak się jakoś do tego słonka przyczepiłam i odczepić nie mogę :) W sam raz na leniwy wrzesień... Odpowiedz Link
kalooo Stellą piekną i obłędną :) 07.09.06, 00:58 az sobie różę przyodziałam do bluzeczki, ha!;) Odpowiedz Link
hafsa Kyoto 07.09.06, 14:50 Moze wech mam i kiepski, ale pamiec do zapachow wysmienita...Kiedys szlam za facetem wysmienicie pachnacym...dzis wiem, ze to bylo Kyoto. Kyoto-moja nowa milosc Odpowiedz Link