andziulec 13.05.15, 08:28 Więc w ramach dbania o siebie dostałam e-fajkę i mam zamiar pożegnać się ze zwykłymi ćmikami. Będzie ciężko bo ja to cholera lubię Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: E-papieros 13.05.15, 10:45 Co to za dbanie o siebie. W tej e-fajce nie wiadomo co się wciąga. Nie slyszałam o żadnych badaniach, które by mówiły co tak naprawdę jest w tych epapierosach. Nie mów więc, że dbasz o siebie tylko, że jeden syf zamieniłaś na drugi. Odpowiedz Link
andziulec Re: E-papieros 13.05.15, 10:51 asiaiwona_1 napisała: > Nie mów więc, że dbasz o siebie tylko, że jeden syf zamieniłaś na drugi. A dla mnie to jednak krok naprzód w celu wyzwolenia się z nałogu. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: E-papieros 13.05.15, 11:03 to tak jakby alkoholik zamienił wódkę na piwo "bezalkoholowe" Odpowiedz Link
olinka20 Re: E-papieros 13.05.15, 12:54 Moze ja sie nie znam, ale piwo bezalkoholowe to chyba bez alko jest? Czy chodziło ci Asiowa o normalne piwo? A co do e papierosa to ja tez mam negatywne skojarzenia, ze w sumie nie wiadomo co tam wdychasz. No ale ja uprzedzona jestem przez ludzi, ktorzy jarają to wszędzie- market, samochód ( w srodku dziecka), komunikacja miejska, bo przeciez "komu to szkodzi". Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: E-papieros 13.05.15, 13:12 olina, w tych bezalkoholowych w nazwie jest odrobina alkoholu. Są takie co w ogóle nie mają, ale są chyba specjalnie oznakowane, że 0,0 alko mają. To, że ludzie wciągają te e-smrody wszędzie też mnie wkurza, bo ta para wydziela specyficzny "zapach", który niekoniecznie jest przyjemny dla nosa. Ale stwierdzenie andziulca, że w ramach DBANIA o zdrowie zamieniła jedno na drugie to naprawdę farsa. Odpowiedz Link
andziulec Re: E-papieros 13.05.15, 13:19 Asiowa już się tak nie przejmuj. W końcu to MOJE zdrowie. Odpowiedz Link
olinka20 Re: E-papieros 13.05.15, 13:23 Zapach zapachem, ale w sumie tak naprawde ja nie wiem co wdycham jako wspołwdychacz. Ale akurat Andzi nie podejrzewam, ze w miejscach ogolnodostepnych bedzie popalac fajke czy e fajke. Odpowiedz Link
grave_digger Re: E-papieros 13.05.15, 18:53 A w Paris wszyscy jarają jak smoki. Wszędzie. Do tego jeżdżą jak chcą, stają na chodnikach no i skutery jeżdżą tymi chodnikami i placami A u nas spina Ja tam chętnie bym Roba przerzuciła na e-papierosa, ale to egzemplarz niereformowalny. Ja nie jaram, ale jak jest zakrapiana impreza (ostatnia w lutym niestety ) to potrafię wypalić paczkę. Andzia, życzę ci by udało ci się rzucić. Mnie się nie udało nigdy uzależnić Odpowiedz Link
olinka20 Re: E-papieros 13.05.15, 19:27 Osobiscie wrociłam strasznie zmęczona tym jaraniem wszędzie w Paryzu. Na kazdym kroku byłam uwedzona w smrodzie. Dla mnie masakra. Tak samo jak przejezdzanie przez kierowców na czerwonym. Odpowiedz Link
grave_digger Re: E-papieros 13.05.15, 19:37 No, to też, wszyscy chodzą jak chcą, czy na czerwonym norma Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: E-papieros 13.05.15, 20:35 To zupełnie jak ja, jaram okazjonalnie, towarzysko, na imprezach. Mojemu P wczoraj kupiliśmy e-fajka, zobaczymy jak to będzie. Odpowiedz Link
lolinka2 Re: E-papieros 14.05.15, 08:50 Eee, madżik, to ja normalnie czegoś nie wiem - co ty za chłopa masz? Fejsbuk nie donosił <foch> Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: E-papieros 14.05.15, 09:34 No jak nie doniósł? Przecież jest zdjęcie Chłop nie nowy, stary, znany Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: E-papieros 14.05.15, 16:24 Jak mnie wyjebanowałąś ze znajomych na fejsie (nie wiem nawet za co i why) to nie wiesz Odpowiedz Link
andziulec Re: E-papieros 14.05.15, 20:38 Idem siem naprawić bo nawet nie wiem, żeś wywalona Odpowiedz Link
beata985 Re: E-papieros 13.05.15, 15:49 > Nie mów więc, że dbasz o siebie tylko, że jeden syf zamieniłaś na drugi. przynajmniej ten drugi syf nie śmierdzi a co wdycha i czym się truje to mi już zwisa... jak ja odetchnęłam jak mój zamienił ten śmierdzący syf na efajkę..... Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: E-papieros 13.05.15, 14:10 Tylko uważaj bo są liczne przypadki osób które paląc e-papierosa palą więcej niż zwykłych fajek.. Odpowiedz Link
andziulec Re: E-papieros 13.05.15, 15:45 Narzuciłam sobie system taki jak przy normalnych fajkach: jak mam czas to idę na parking za biurem i palę. W domu na balkonie. Traktuję e-fajkę przejściowo a nie na zawsze. Odpowiedz Link
olinka20 Re: E-papieros 14.05.15, 08:37 Czemu? Wbrew pozorom sporo ludzi pali. Ba! Zdradze ci tajemnice, ze nadal mniej ludzi pali na polskich ulicach, niz w europie zachodniej ( patrz wyzej spostrzezenia z paryzewa moje i Grabarzowej ) Odpowiedz Link
nowi-jka Re: E-papieros 14.05.15, 08:58 ale ja nie w szoku w tym kontekscie tylko w takim ze niejednokrotnie autorka pisze ze do gara nie ma co wsadzic a na fajki kasa jest jakos mi wspólczucia ubyło którego miałam tak duzo, tak duzo podziwu dla niej, ze dziewczyna na głowie staje zeby jakos zwiazac koniec z koncem... Odpowiedz Link
andziulec Re: E-papieros 14.05.15, 09:02 Nie napisałam ani razu, że nie mam co do gara włożyć tylko, że zarabiam dodatkowo na to, żeby starczyło na życie. I uwierz mi, że jak mam do wyboru chleb dla dziecka a fajki to wybiorę to pierwsze. Odpowiedz Link
olinka20 Re: E-papieros 14.05.15, 09:17 Nie przesadzajmy, Andzia nie jara paczki dziennie przeciez. Moge ci doniesc, ze widziałam, ze kupiła sobie ostatnio TRAMPKI. NOWE!!!!! Skandal nie? Powinna uzywki kupowac, bo cięzko jej... Nie dramatyzujmy. Odpowiedz Link
andziulec Re: E-papieros 14.05.15, 09:25 A idź mnie z nimi. Rozkleiły się Więcej na przecenie nie kupię Odpowiedz Link
olinka20 Re: E-papieros 14.05.15, 09:55 Uroki mieszkania na prowincji, wszystkie markety mam w podobnej odległosci Noo tesko troszkę daleko. Odpowiedz Link
grave_digger Re: E-papieros 14.05.15, 13:48 Kolejna świętsza od papieża. Bo życie to tylko umartwianie się, żadnych przyjemności. Andzia, jak możesz jarać. No ja. Wstydź się. Odpowiedz Link
nowi-jka Re: E-papieros 14.05.15, 14:02 ale niech sobie jara na zdrowie, nic mi do jej jarania i jej priorytetów ale siedziała mi w głowie strasznie, przezywałam ze musi dziecko oddać bo zapierdala na dwa etaty żeby jak sama napisała "nie zdechnąć z głodu ona i dziecko" Myślałam ze mało takich jak ona walecznych ... Myslałam czy jakiejs akcji wspomagajacej nie nakręcic... No i te fajki mnie rozczarowały zwyczajnie. Oczywiscie ze nic mi do tego i oczywiscie ze nie o umartwianie chodzi ale ona stała przed tak strasznym dylematem ... 100zł/m-c dla kogos kto by odbierał dziecko było nie do osiagniecia... ...aaaa... nie mój cyrk... niepotrzebnie tak przezywam forumowe historie EOT Odpowiedz Link
andziulec Re: E-papieros 14.05.15, 14:10 Jakbym potrzebowała akcji wspomagającej to bym poszła do mopsu. Po żarcie. Już je dostawałam zanim zaczęłam pracować. Grabarzowa shame on me. Odpowiedz Link
olinka20 Re: E-papieros 14.05.15, 14:36 Jakby Andzia potrzebowała jakiejs akcji pomocowej to raczej by nie ogłaszała sie na forumie. To nie pomocne mamy tylko wolny magiel. Chcesz pomagac? Rozejrzyj sie wokoło siebie, a nie siedz w necie. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: E-papieros 13.05.15, 19:23 ja kupiłam e-fajkę, ale mi się zepsuła i wróciłam do zwykłych. od palenia za to odrzuciła mnie natychmiast ciąża. mam nadzieję, ze uda się już na całkiem , bo w sumie dobra motywacja Odpowiedz Link
pik-o Re: E-papieros 14.05.15, 11:37 Łatwo się przestawić, sama vapuję Foof'a i nie wyobrażam sobie już powrotu do normalnych fajek Odpowiedz Link