Dodaj do ulubionych

Dziś pachnę... edycja "babie lato"

• elami3 Takim mixem, że głowa mnie rozbolała 18.09.06, 22:09
      Messe de Minuite, Idole Lubin, Patchouli Micallef - przelewałam próbki, trochę
      się rozlało i ból głowy okropny.
    • balbina_alexandra Chaumet klasyczne 18.09.06, 23:09
      Po okresie dość ciężkawych zapachów jakimi z upodobaniem zlewałam się tego lata
      - znaczy nie upalnego lipca, bo w lipcu tylko Eau d'Orange Verte i Eau de
      Rochas, ale za to w sierpniu ultracięzki kaliber typu Nu (nie wiem jak do tego
      doszło, tak się zarzekałam, że to nie dla mnie...), Ambre Sultan, Coco czy
      Kingdom - nie da się ukryć że nastrój miałam podły straszliwie w tamtym
      okresie... Wyciągnęłam jeden z moich ukochanych zapachów, z cyklu tych mocno
      kwiatowych, czyli klasyczne Chaumet. To jest to, czego mi brakowało w ciągu
      ostatnich kilku miesięcy, czuję że szybko się nie rozstaniemy. Pięknie rozkwita
      w te dość upalne popoludnia.
      • mrouh niedobrze... 18.09.06, 23:18
        miałam wąchać cuda od Benity :-*, ale po południu złapał mnie katar, l'or wydaje
        mi się być dobry dla mnie ale mam wrażenie, że jestem nieco przewrażliwiona na
        niektóre nuty w tej chwili, a innych nie czuję. Zaaplikowałam sobie z czystej
        ciekawości odnalezioną próbkę castile penhaligon's, męskiego, który w końcu taki
        męski bardzio nie jest. I tak nie ufam temu, co mój nos dziś rejestruje, a poza
        tym i tak za moment idę się myć. Póki co - podoba mi się, mimo, że męski:-)
        • a.g.n.i Re: niedobrze... 18.09.06, 23:23
          kurczę, też mnie chyba łapie katar:-( teraz w ogóle dziwnie się czuję, ale może
          dlatego, że koleżanka, która spędziła z nami wieczór, przyniosła dobre domowe
          wino... oj, cieżki dzień jutro w pracy przede mną. Chyba padnę zaraz spać (ale
          za Cinnamon komplementy zebrałam, a co).
    • elve Re: Dziś pachnę... edycja "babie lato" 19.09.06, 01:52
      był to dzień Gaiaca, w końcówce okraszony Terre d'Hermes
    • mangos Chanel 5:) n/txt 19.09.06, 07:07

• a.g.n.i Scentem Intense.Jednak się przeziębiłam, nie wiem+ 19.09.06, 08:19
      jak zniosę dzisiejszy dzień w pracy... nienawidzę być chora:-(
    • elami3 Re: Musc Ravageur F. Malle 19.09.06, 08:43
      piekny i cieplutki
    • vanilia72 Dziś pachnę Czarną Manią 19.09.06, 08:49

• forevermore79 Black XS 19.09.06, 09:35
      n/t
    • roxi_hart Insolence:) 19.09.06, 09:40
      Zaczal mi sie podobac, juz mi nie przeszkadza...
    • aggis20 Re: Dziś pachnę... "L" de Lolita 19.09.06, 09:58
      :)))
      • joaasiak1 Re: Dziś pachnę... Scentem... 19.09.06, 10:38
        Klasykiem.
    • mangos Zaraz bedzie Deci Dela... 19.09.06, 12:44
      Wróciłam z pracy by o 14 znów się do niej udać ( konferencja) :( Ataki dyrektorki, a będą na pewno, bo zawaliłam jedną sprawę, pozwoli mi przetrwac tylko jakiś zapach. DD w sumie średnio się do tego nadaje ale już tak mam ,że ciągnie mnie do starych-nowych rzeczy;)
    • ewena Inspiration Lacoste... 19.09.06, 13:18
      taki troche mdlawy, jak dla mnie, ale daje mu czas
    • voluptas Dziś pachnę... Sotto Voce + 19.09.06, 14:39
      na rękach co się da: Musc Ravageur (dzięki spotkaniu z Elami), Ambre Extreme
      (takoż :) ) i Ambre Sultan Fraiche (nie inaczej ;) ). MR, jakkolwiek
      interesujacy, w górnych nutach mnie odpycha, a ambry... cóż, ambry to po prostu
      ambry, cudne obie :) To tylko przypomniało mi, jak wysoko na mojej liście
      życzeniowej jest Ambre Extreme... :)
      • senta Najpiekniej:-) 19.09.06, 15:00
        Banditem RP:-)
        Nareszcie przyszedl ten czas gdy moge wyjac go z czelusci szuflady i uzywac..a
        jutro..jutro bede nim pachniala "na gor szczycie"..i bedzie to absolutna
        harmonia zapachow krystalicznych-gorskiego powietrza i bandita wlasnie:-)
    • amabile pampleluną ulubioną 19.09.06, 17:11
    • elami3 Drugi dzień zmixowany, czyli Dzing,...+ 19.09.06, 18:10
      od rana Musc Ravangeur F.Malle od Senty, potem Violetta di Parma od Voluptas, a
      teraz Dzing LA, Bois de Portugal Creed, Imperial Millesime Creed. I
      zdecydowanie wszystko przebija Dzing - swoją mocą. Doszłam do wniosku, że Dzing
      jest piękny ale ...!!! przez pierwsze pół godziny trzeba zamknąć się w łazience
      z dala od ludzi i przeczekać. Po pół godzinie można śmiało wyjść i delektować
      się Dzingiem. Tak to jest ze mną.
    • nevada87 Stella Cadente Miss Me - Cud... 19.09.06, 18:48
      ... trzymała się na mnie aż 5-6godzin!:) , po za tym naprawdę ciekawy zapach;)...
    • elf.woman siedzimy i prowokujemy ;) 19.09.06, 18:55
      Provocative Interlude :))
      pyszności.
    • elve Re: Dziś pachnę... edycja "babie lato" 19.09.06, 19:40
      messe de minuit z probki - w oczekiwaniu na duzy flakon :)
      • a.g.n.i Waham się między Palisandrem a Etro Sandalo... 20.09.06, 08:50
        i to kusi i to nęci, a jeszcze gaiac dawno nie noszony:-)
        Oj nie, już wiem, Dzinga wezmę:-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka