elami3 Takim mixem, że głowa mnie rozbolała 18.09.06, 22:09 Messe de Minuite, Idole Lubin, Patchouli Micallef - przelewałam próbki, trochę się rozlało i ból głowy okropny. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Chaumet klasyczne 18.09.06, 23:09 Po okresie dość ciężkawych zapachów jakimi z upodobaniem zlewałam się tego lata - znaczy nie upalnego lipca, bo w lipcu tylko Eau d'Orange Verte i Eau de Rochas, ale za to w sierpniu ultracięzki kaliber typu Nu (nie wiem jak do tego doszło, tak się zarzekałam, że to nie dla mnie...), Ambre Sultan, Coco czy Kingdom - nie da się ukryć że nastrój miałam podły straszliwie w tamtym okresie... Wyciągnęłam jeden z moich ukochanych zapachów, z cyklu tych mocno kwiatowych, czyli klasyczne Chaumet. To jest to, czego mi brakowało w ciągu ostatnich kilku miesięcy, czuję że szybko się nie rozstaniemy. Pięknie rozkwita w te dość upalne popoludnia. Odpowiedz Link
mrouh niedobrze... 18.09.06, 23:18 miałam wąchać cuda od Benity :-*, ale po południu złapał mnie katar, l'or wydaje mi się być dobry dla mnie ale mam wrażenie, że jestem nieco przewrażliwiona na niektóre nuty w tej chwili, a innych nie czuję. Zaaplikowałam sobie z czystej ciekawości odnalezioną próbkę castile penhaligon's, męskiego, który w końcu taki męski bardzio nie jest. I tak nie ufam temu, co mój nos dziś rejestruje, a poza tym i tak za moment idę się myć. Póki co - podoba mi się, mimo, że męski:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: niedobrze... 18.09.06, 23:23 kurczę, też mnie chyba łapie katar:-( teraz w ogóle dziwnie się czuję, ale może dlatego, że koleżanka, która spędziła z nami wieczór, przyniosła dobre domowe wino... oj, cieżki dzień jutro w pracy przede mną. Chyba padnę zaraz spać (ale za Cinnamon komplementy zebrałam, a co). Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... edycja "babie lato" 19.09.06, 01:52 był to dzień Gaiaca, w końcówce okraszony Terre d'Hermes Odpowiedz Link
a.g.n.i Scentem Intense.Jednak się przeziębiłam, nie wiem+ 19.09.06, 08:19 jak zniosę dzisiejszy dzień w pracy... nienawidzę być chora:-( Odpowiedz Link
roxi_hart Insolence:) 19.09.06, 09:40 Zaczal mi sie podobac, juz mi nie przeszkadza... Odpowiedz Link
mangos Zaraz bedzie Deci Dela... 19.09.06, 12:44 Wróciłam z pracy by o 14 znów się do niej udać ( konferencja) :( Ataki dyrektorki, a będą na pewno, bo zawaliłam jedną sprawę, pozwoli mi przetrwac tylko jakiś zapach. DD w sumie średnio się do tego nadaje ale już tak mam ,że ciągnie mnie do starych-nowych rzeczy;) Odpowiedz Link
ewena Inspiration Lacoste... 19.09.06, 13:18 taki troche mdlawy, jak dla mnie, ale daje mu czas Odpowiedz Link
voluptas Dziś pachnę... Sotto Voce + 19.09.06, 14:39 na rękach co się da: Musc Ravageur (dzięki spotkaniu z Elami), Ambre Extreme (takoż :) ) i Ambre Sultan Fraiche (nie inaczej ;) ). MR, jakkolwiek interesujacy, w górnych nutach mnie odpycha, a ambry... cóż, ambry to po prostu ambry, cudne obie :) To tylko przypomniało mi, jak wysoko na mojej liście życzeniowej jest Ambre Extreme... :) Odpowiedz Link
senta Najpiekniej:-) 19.09.06, 15:00 Banditem RP:-) Nareszcie przyszedl ten czas gdy moge wyjac go z czelusci szuflady i uzywac..a jutro..jutro bede nim pachniala "na gor szczycie"..i bedzie to absolutna harmonia zapachow krystalicznych-gorskiego powietrza i bandita wlasnie:-) Odpowiedz Link
elami3 Drugi dzień zmixowany, czyli Dzing,...+ 19.09.06, 18:10 od rana Musc Ravangeur F.Malle od Senty, potem Violetta di Parma od Voluptas, a teraz Dzing LA, Bois de Portugal Creed, Imperial Millesime Creed. I zdecydowanie wszystko przebija Dzing - swoją mocą. Doszłam do wniosku, że Dzing jest piękny ale ...!!! przez pierwsze pół godziny trzeba zamknąć się w łazience z dala od ludzi i przeczekać. Po pół godzinie można śmiało wyjść i delektować się Dzingiem. Tak to jest ze mną. Odpowiedz Link
nevada87 Stella Cadente Miss Me - Cud... 19.09.06, 18:48 ... trzymała się na mnie aż 5-6godzin!:) , po za tym naprawdę ciekawy zapach;)... Odpowiedz Link
elf.woman siedzimy i prowokujemy ;) 19.09.06, 18:55 Provocative Interlude :)) pyszności. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... edycja "babie lato" 19.09.06, 19:40 messe de minuit z probki - w oczekiwaniu na duzy flakon :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Waham się między Palisandrem a Etro Sandalo... 20.09.06, 08:50 i to kusi i to nęci, a jeszcze gaiac dawno nie noszony:-) Oj nie, już wiem, Dzinga wezmę:-))) Odpowiedz Link