nicolettka Angel La Rose, Pivoine, Lily - ktoś ma? 05.12.06, 20:34 Czy któraś z Was mogłaby podzieli się chociaż kropelką któregoś z tych perfum? * Angel le Lys (lily) * Angel Pivoine (peony) * Angel la Rose * Wish - Chopard Bardzo proszę o chociaż odrobinkę, bardzo zależy mi na tych zapachach! :) Odpowiedz Link
magnas11 Rose Absolute 07.12.06, 07:16 Poszukuje miniaturki Rose Absolute (zapach nie jest w sprzedazy w USA). Mam na wymiane miniaturki: -Organzy klasycznej -Still J LO -Jaipur Saphir -Miss Dior - Odpowiedz Link
magnas11 Re: Rose Absolute 07.12.06, 07:17 Mam jeszcze Yrie i Tresor, rowniez miniaturki. Odpowiedz Link
magnas11 Re: Rose Absolute 07.12.06, 07:22 oj, cos ciezko mi dzis dokonczyc mysli... chodzi mi oczywiscie o Yves Rocher Rose Absolute. Odpowiedz Link
roxi_hart kupie;Addict,JapuirSaphire,L Lempickiej 07.12.06, 12:41 najlepiej niewielkie ilosci Odpowiedz Link
mary32 Cinema EDP 07.12.06, 13:38 niewielkiej ilości - 10-15 ml. Mogą być resztki, odlewki, cokolwiek :-) pozdrawiam mary Odpowiedz Link
vishnja Re: Poszukuję (odcinek 73) 07.12.06, 17:16 Extravagance!!! Bardzo bardzo szukam. Każda ilość powyżej 15 ml. Moge odkupić. Odpowiedz Link
malinowaa kupię j'adore ok 10-15 ml 07.12.06, 23:46 kupie j'adore (woda perfumowana) ok 10-15 ml może byc odlewka lub resztka we flakoniku która juz się znudziła, i ktoś chciałby sie jej pozbyć :) chętnie tez odkupię (taką samą ilość) Midnight Charm Dior-a jesli ktos ma będę wielce zobowiązana :) malinowaa Odpowiedz Link
aggis20 Datura Noir i La Chasse Aux Papillons :-) 08.12.06, 22:16 Szukam kilku psików do testów:-) będę bardzo wdzieczna! I oczywiscie chetnie przesle jakas probke w zamian;-) Odpowiedz Link
izolden Douce Amere SL odrobiny poszukuję 10.12.06, 12:16 do testów, bardzo proszę. Mam na wymianę Kasaneka Menard, Castelbajac GDP i mnóstwo innych różności:) Odpowiedz Link
aveyrone Re: Ysatis jeszcze pleasee.... 10.12.06, 16:24 Mangosiu, służę klasykiem, czyli nie iris Odpowiedz Link
mangos Re: Ysatis jeszcze pleasee.... 10.12.06, 17:01 O klasyk mi własnie chodzi, piszę @ Odpowiedz Link
junonna Baaardzo proszę o kropelkę Bahiana MPG 11.12.06, 00:32 oraz Lolity Midnight, tej przygarnę nawet większą odlewkę :)) Mam sporo próbeczek, w tym niszowych. Chętnie się czymś zrewanzuję Odpowiedz Link
wiolinka100 L'or rouge,Un bois vanille, Perles Lalique 11.12.06, 09:04 Nadal szukam : AdP Mandrolo di sicila In Black del Pozo L'or rouge, Carolina edt (różowa ) Jacobs perfume Celine Collection Pastel Un Bois Vanille, Santal Blanc SL CDG2 Perles Lalique Na wymianę mam dużo różności :) Odpowiedz Link
olga1974 Narciso Rodriguez Edp. kropel kilka ! bardzo 11.12.06, 11:43 bardzo proszę ! mam kilka ciekawostek, żeby się odwdzięczyć :) Odpowiedz Link
m23p31 Re: Narciso Rodriguez Edp. kropel kilka ! bardzo 11.12.06, 13:27 Olu, masz u mnie hermesa i rodrigueza;) Odpowiedz Link
plomyczek_ Re: Poszukuję (odcinek 73) 11.12.06, 12:53 moja lista poszukiwanych wciaz dluga:) szukam:Mentafolia,My Torrente,L'Or rouge,B.Spears Curious,Timbuktu,Deci Dela,Youth Dew,Maroussia,Azzaro Orange Tonic,Rhubarb CdG,Dunhill Desire,Naomi c.Winter kiss,Perles Laligue, moge dac:Etra,Philosykos,Premier Figuier,Passage d'efer,L Lolity,Brit Red,Voleur de Roses L'Artisan,Ambre Soie Armani,Douce Amere SL,Flowerbomb,Gentiane,Tiger,ogródki,Feminite du bois,Creed love in white i Imperatrice Eugenie,Etro Dianthus,Insolence, Piper Nigrum i Yerbamete Lorenzo Villoresi, Violette -menthe Brosseau i inne. pozdrawiam:) Odpowiedz Link
mangos Szukam Emporio 12.12.06, 09:21 Białego , złotego i czerwonego. Help! Odwdzięczę się:) Odpowiedz Link
paniszprottka Narciso Rodriguez EDP/EDT, Hugo Boss Femme 12.12.06, 22:56 po troszeczku, do kilkudniowych testow. W zamian moge sie podzielic : -nina nina ricci -anglomania -b.spears curious -in love again ysl -addict 2 - tendre kiss lalique Odpowiedz Link
rene.p Poszukuję odrobinki Premier Jour 13.12.06, 00:09 Na wymianę mam: Pure Poison Good Life London Z góry dziękuję, jeżeli znajdzie się jakaś dobra dusza :) Odpowiedz Link
mangos Re: Poszukuję odrobinki Premier Jour 13.12.06, 08:10 Chętnie uzyczę PJ za London,ale wysyłka najwczesniej w piatek,gdyż nadal mam L4:) odezwę się później na @ Odpowiedz Link
bluegirl86 Re: kupię Escada Magnetism i Hypnose 13.12.06, 15:06 z chęcią kupię w rozsądnej cenie ze względy na przedświąteczne pustki w portfelu :) Escada Magnetism chętnie końcówki, nie odlewki, ok. 20 ml Hypnose też końcówka ok 5-10ml Odpowiedz Link
izolden Kropli Perles de lalique poszukuję... 13.12.06, 18:27 błagam dziewczyny choć odrobinę, w moim mieście nie ma szans na poznanie tego zapachu. Mam dużo różności na wymianę. Please! Odpowiedz Link
lucapuka Re: Kropli Perles de lalique poszukuję... 15.12.06, 13:35 Proszę bardzo :) Jestem w stanie te błagania zaspokoić. Odpowiedz Link
izolden Re: Kropli Perles de lalique poszukuję... 16.12.06, 18:11 Chryste lucapuko, dopiero zobaczyłam odpowiedź:)Zaraz napisze maila:) Odpowiedz Link
black_magic_women Nietypowa sprawa-poszukuje buteleczki... 15.12.06, 13:05 po ktorymkolwiek "Classiku" J.P.Gaultiera/wersja damska/.Moze ktos umie mi pomoc?! Odpowiedz Link
akashya1 Blush Marc Jacobs 15.12.06, 13:27 Poszukuję zapachu Blush Marc Jacobs. Na wymianę mam: T42, YSL Nu. Aki Odpowiedz Link
wild_daffodil Annayake - wszystkie zapachy 16.12.06, 14:35 ..przygrane kropelke. Odwdziecze sie oczywiscie :) Odpowiedz Link
plomyczek_ Poszukuję Timbuktu,Theorema,Vetiver Tonka... 17.12.06, 00:12 Szukam probeczek: *AdP Mandrolo di sicila *l'or rouge *timbuktu *Theorema *desire Dunhill *Azzaro orange tonic *Fumerie turque *Youth dew Vetiver Tonka Hermessence *jour de fete L'Artisan *The pour un ete L'Artisan *Winter kiss Naomi oddam probeczke:Zagorsk,Voleur de Roses,l'eau de l'Artisan,Ambre soie Armani,J'ose,Philosykos,Brit Red,Love in white Creed,Piper Nigrum i Yerbamate L.Villoresi,Douce Amere,Etra,belle de Minuit,Tiger,My Queen,Premier figuier,Passage d'Enfer,Cat Deluxe Naomi,Narciso edt, L,Gentiane i inne. zapraszam na @ i pozdrawiam dobre dusze:) Odpowiedz Link
niesiatek Poszukuję koreczka Tygryskowego Kenzo 17.12.06, 10:55 odwdzięczę się próbeczkami zapachów ( EC , OI i inne ) Odpowiedz Link
malena131 L'Artisan i Historie d'Eau Mauboussin 17.12.06, 12:43 Oddam próbki Mechant Loup i Historie d'Eau Mauboussin. Obie są zrobione przeze mnie:) Natomiast chętnie powąchałabym Avignon, Spicy Cocoa CdG i Bahianę MPG. Nie pogardzę kroplą Ambre Precieux tegoż:) Odpowiedz Link
ivanka333 kropelki do testów Etienne Aigner Too Feminine 19.12.06, 13:52 j.w odwdzięcze się napewno, troszke boję sie zakupić w ciemno Odpowiedz Link
mathilde17 Poszukuję korka do Acqua di Parma 21.12.06, 21:15 Mogę zrewanżować się zakrętkami do flakonów SL lub/i próbkami. Odpowiedz Link
fridaa Re:L EAU CHEAP&CHIC MOSCHINO 30.12.06, 14:15 ten moschino-mialam kiedys, byl piekny, w sam raz na zime, zawsze kojarze go sobie z kaszmirowym golfem :))) Odpowiedz Link