kalia_t Re: dziś pachnę, cholera, szaro, buro i deszczowo 20.01.07, 17:00 Słodko, odrobinę mlecznie- Herve Leger:-) Odpowiedz Link
gracef1 Brrrrr... zimno, wiec otulam sie w kaszmirowe 20.01.07, 19:40 swetry i Arpege. Odpowiedz Link
olesiam Angelique Encens Creed, ale jest tak nietrwaly,ze 20.01.07, 21:50 sie lekko obrazam, normalnie 3 razy dziennie po 10 "psikow" i po godzinie NIC:( Odpowiedz Link
flawia_f Fumerie Turque 21.01.07, 00:16 I niestety powoli zaczyna mi sie nudzic... moja zapachowa niestalosc jest po prostu dobijajaca! Odpowiedz Link
mangos 5th Avenue 21.01.07, 08:27 taki nieskomplikowany zapach. Podoba mi się , tylko czemu taki nietrwały? Odpowiedz Link
paulinaa jeszcze niczym... :) 21.01.07, 10:35 na razie delektuję się zpachem balsamu do ciała:) dostałam wczoraj próbke migdałowego i jest tak cudowny, że nie chcę go niczym zakłócać:) Odpowiedz Link
voluptas ambrowo mi... :)) 21.01.07, 10:39 Rano, czyli przed spacerem z psem, zaczęłam od Ambre Extreme l'A, niby zawsze dobrze się w niej czułam, ale dziś zachowywała się na mnie dość schizofrenicznie - momentami czułam ją bardzo mocno, żeby zaraz nie czuć jej wcale. Przez godzinę spacerowania wymęczyła mnie tą zabawą w chowanego dość mocno. A ponieważ dziś mam ochotę pachnieć mocniej - jakąś godzinkę temu dołożyłam sobie jeszcze trochę Ambry ETRO i... to jest to. Sama jestem zaskoczona, Etro momentami było już prawie do odstrzału, latem i jesienią wydawało mi się zbyt słodkie i lepkie, bo wanilia dominując zasłaniała wszystkie pozostałe akordy, a teraz, kiedy jest chłodno i wietrznie, niebywale pięknie na mnie rozkwita. Pod waniliowym płaszczykiem jest lekko skórzasta, nieco pikantna, bez niemiłej budyniowej miękkości. Miłe zaskoczenie w niedzielny poranek :) Odpowiedz Link
gracef1 E tam, raczej bardzo wakacyjnie, bo testuje Sel de 21.01.07, 11:34 Vetiver DC: duzo morskiej soli, az ja czuje w ustach. Tak jakby sie szlo brzegiem morza i oddychalo sie powietrzem pelnym jego zapachu i smaku. W sam raz na dzika plaze. Tzeba bedzie przetestowac go w optymalnych warunkach, tzn. wlasnie na letnich wakacjach. :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Na łapkach Fumerie Turque z próbki, a tak, to + 21.01.07, 13:14 właśnie się zorientowałam, że niczym. Czas to naprawić, już połowa dnia za nami. Odpowiedz Link
plomyczek_ Le feu Light:) 21.01.07, 15:06 juz nie z probki tylko z wlasnej flaszki:))) Odpowiedz Link
amabile Re: Le feu Light:) 21.01.07, 15:21 plomyczek_ napisała: > juz nie z probki tylko z wlasnej flaszki:))) Ja dziś również otulona Le Feu Light:) Odpowiedz Link