mangos Zmiana zdania- Roma 03.03.07, 09:24 we flaszce 100 ml zostało 30- porobiłam odlewek i masz;) Musze nabyć wkrótce nową flaszkę:) Odpowiedz Link
balbina_alexandra L Lempickiej 03.03.07, 09:29 A tak się dziwiłam popularności tego zapachu wśród wielu wytrawnych nosów... przepadłam kiedy sama dostałam próbkę w sephorze, zapomniałam o niej i zużyłam w pracy po miesiącu :D Kompulsywnie nabyłam dużą flaszkę, niestety jak już mam własną coś jakby mi przeszło (nie do końca podobają mi się pierwsze nuty - moja próbka była lekko zwietrzała :))), poza tym martwi mnie mała przyczepność tego zapachu do mojej skóry :( Odpowiedz Link
renia.renia Mieszanka: Addict, LLL, Hypnotic Poison .... 03.03.07, 10:31 chyba wszyscy wokół zaraz pouciekają. Tak mi wyszło dzisiaj, nie mogłam się na nic zdecydować ;o) miłego łikendu Odpowiedz Link
paulinaa crazy pomplemousse 03.03.07, 12:24 co to za pkmysl, zeby w sobote o 8 rano wstawac... :/ musiałam to sobie czyms osłodzic:) padło na grejpfruta Odpowiedz Link
flowerbomb5 Hypnotic Poison 03.03.07, 12:27 Nabylam kompulsywnie i w ciemno po przeczytaniu wątku "Ranking trucizn", sugerując się opinią balbinyalexandry. Mimo poczatkowego, dość zdecydowanego oporu mojego organizmu (zawroty głowy) juz sie uzaleznilam i stosuję codziennie. Odpowiedz Link
benita5 Czerwona herbata na nadgarstku 03.03.07, 13:01 w ramach testow kolejnej szansy... Odpowiedz Link
rene.p Addict 2 03.03.07, 13:41 Oczywiście sobota - dzień testów :) Cudny jest ten Addict, ale dlaczego tak słabo wyczuwalny? Przecież wszystkie zapachy Diora to killery :( Odpowiedz Link
rawita7 Tygrysem 03.03.07, 15:50 Idealna pora na niego. Jeszcze nie ciepło, już nie zimno, świeżo i czuć wiosnę w powietrzu. Tygrys właśnie taki dla mnie jest. Ma w sobie jakąś taką wczesnowiosenną, zieloną energię. Odpowiedz Link
kalooo VS dream angels heavenly - od kliku dni 03.03.07, 16:28 bo to chyba najbardziej pościelowy zapach jaki mam..:) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: VS dream angels heavenly - od kliku dni 03.03.07, 17:12 A co, dalej waćpanna chora? No to jedziemy na jednym wózku, choć ja już obiecałam sobie w ten weekend dojść do siebie:-) I buntowniczo pachnę sobie Opium, bo przez ostatnich parę dni znosiłam tylko lekkie zapachy, wszystko mnie drażnilo... Odpowiedz Link
k-aja Mustem calosciowo, a na nadgarstkach.... 03.03.07, 21:06 Shalimarem edt i Mahora ekstraktem Odpowiedz Link
rene.p Gucci II 04.03.07, 11:14 Drugi dzień testów :) I znowu odkryłam bardzo fajny zapach. Odpowiedz Link
chatka_ NR i 04.03.07, 11:19 bardzo nam sie podoba, zawsze mnie zaskakuje na wiosne :) Odpowiedz Link