yellow_kadmium poszukuję / oddam 18.06.07, 12:58 Poszukuję: Ambre Sultan Cristobal Le Baiser du Dragon edp Historie d'Eau Nu edp Trouble Boudoir Mechant Loup Quercus Habanita Mitsouko Diva Youth Dew Youth Dew Amber Nude Knowing Terre CDG Jaisalmer Visit Azzaro Classique JPG Anglomania Alchimie Absolu Tocade Desnuda Inside Trussardi Shalimar edt Cabaret Cabotine Mam na wymianę: Datura Noir Safran Traublant Malabah Timbuktu - kilka kropel Artemisia Victorian Posy Passage d'Enfer Musc Ravageur - kilka kropel Ambre Extreme - kilka kropel CDG 2 Cuir Ottoman Notte Vanille Voleur de Roses Watch Micallef Rose Aoud Givrine E.Coudray Gaiac Maboussin Une Folie de Rose Narciso Rodriguez edp Sensations Alien Le Feu OI Zen białe i czarne Agent Provocateur 24 Faubourg Black Cashmere Bvlgari zielona herbata Must de Cartier Mania czarna i biała Tresori Aegyptus Odpowiedz Link
yellow_kadmium Re: poszukuję / oddam 18.06.07, 15:11 Mam na wymianę także miniaturę Paloma Picasso edp - ok. 4,5 ml. Odpowiedz Link
paulinaa wszystkich zapachow Stelli i Britney;) 18.06.07, 15:03 ilosci testowych odwdziecze sie czym bede mogla:) paulinka_s@interia.eu Odpowiedz Link
balbins Re: By D&G, kropli 27.06.07, 19:06 Hej! Tak się składa,że mam By D&G także chętnie prześlę Ci do testowania.Jeśli oczywiście pytanie aktualne...Podaj tylko adres.Pozdro,Gośka. Odpowiedz Link
mary32 Jungle 19.06.07, 12:09 poszukuję "odpsiku" 3-5 ml Słonika lub Tygryska. Mam swoją oryginalną buteleczkę-minaturkę i chciałabym ja którejś z Was przesłać w celu napisku i odesłania :-) Zrewanżować się mogę Nu edt, Pamplelune, Ocean Dream, ewentualnie garścią próbek. W moim mieście jest Sefora, więc moge iść także żebrać o próbki na życzenie ;-) Odpowiedz Link
m23p31 poszukuje Allure edt i edp 19.06.07, 14:38 dla porównania. Na wymiane mam sporo m.in. femme individuelle MontBlanc Scent mentafolia shalimar light maxmara mahora HC edt Style sander śródziemnomorski ogród hermesa gabriela sabatini edp L Lempickiej jasmin bulgari rosamor de la renta Helmut Lang eau svelte dior i wiele wiele innych:) Odpowiedz Link
merolik Re:Bardzo poszukuję... 20.06.07, 19:52 oprócz wspomnianych wyżej Kenzo Flower Oriental, jeszcze Boudoir Sin Garden. Odkupiłabym też trochę/sporo nawet/ Pamplelune. Odpowiedz Link
dixi zapachy Tesori oriente 21.06.07, 08:02 szukam po kropelce na sprobowanie; najbardziej interesuja mnie Guajaco, mirra, aegyptos kyfi, imbir, a w zamian mam conieco :) Odpowiedz Link
izolden Lo Capri i Mediterano Carthusi nadal poszukuję 21.06.07, 08:56 choć po kropelce, bardzo proszę. Mam sporo na wymianę. Odpowiedz Link
orzeszek_solony Prada intense i Paestum Rose 21.06.07, 16:38 nadal desperacko szukam chociaż kropli tych zapachów - mam dużo na wymianę Odpowiedz Link
assienka Re: Black Cashmere 22.06.07, 09:25 Czy ktoś może ułatwić mi zapoznanie się z tym prawdopodobnie pięknym zapachem? Odpowiedz Link
agmusz Be 21 Orlane,czarny Zen, Tesori d'Oriente 22.06.07, 12:12 poszukuję odrobinkę. Oczywiście zrewanżuję się czymś ze swoich zasobów. Odpowiedz Link
ona.pomylona Re: Be 21 Orlane,czarny Zen, Tesori d'Oriente 22.06.07, 20:01 napisałam @ :) Odpowiedz Link
mangos LUTENSÓW szukam desperacko! 22.06.07, 18:11 A La Nuit,Chypre Rouge,Clair de Musk,Fumerie Turque,Gris Clair,Rousse,Miel de Bois,Cedre, Douce Amere. Zrewanzuję się czym chata bogata;) Plizzz, mam wielką fazę na Lutensy!:) Odpowiedz Link
queen.of.space WISH Chopard, KENZO Słonik - do przetestowania 23.06.07, 19:51 Jak w temacie, poszukuję tych zapachów do przetestowania - tak po 1-5 ml, w zamian oferuję: Ultraviolet EDP, Nu EDP, Crystal Noir EDT, Gucci Rush (I.), Neonatura Cocoon, ewentualnie zapłacę. Odpowiedz Link
balbins Re: LUTENSÓW szukam desperacko! 27.06.07, 19:09 cześć!Czy pytanie o lutensy aktualne?Tak się składa,że mogłabym Ci podesłać Ambre Sultan Fraiche.Dostałam te próbkę od którejś z forumek,ale zapach nie bardzo mi sie podoba...zapachu jest ok 2-3 ml.Pozdrawiam,Gośka. Odpowiedz Link
ewelinkka20 Poszukuje Flowerbomb,Pink Sugar :) 23.06.07, 22:12 Tak jak w tytule:)Prosze pisac na @ gazetowego:* Odpowiedz Link
paulinaa fendi celebration, AA kivi, innocenta 26.06.07, 11:58 paulinka_s@interia.eu odwdziecze sie jak bede mogla! :) Odpowiedz Link
mangos Inside Trussardi i Moschino Funny 26.06.07, 15:43 może ktoś się podzieli małą próbką? Odpowiedz Link
s-a-m-a-l-e-a Waniliowego Lutensa szukam 26.06.07, 16:43 Oczywiście odwdzięcze się tym co mam Odpowiedz Link
mangos SZUKAM The One D&G oraz... 27.06.07, 07:57 MaX Mara Silk Touch, Chance eau Fraiche Euphoria Blossom Into The Blue Escada Emporio She, White i Night Podzielę się tym co mam Odpowiedz Link
paulinaa zapachow Anny Sui i elixir des merveilles 27.06.07, 11:27 ilosci testowych zapachow tej pani szukam bardzo bardzo:) odwdziecze sie jak bede mogla:) paulinka_s@interia.eu Odpowiedz Link
groszek75 Pure Purple Boss odkupie tak do 30 ml 27.06.07, 11:42 w nieduzym flakonie. Albo moge sie na cos wymienic. Odpowiedz Link
aggis20 H. Duff With Love - moze ktos ma?:-) 27.06.07, 17:09 Chetnie odkupie probke, odlewke, cokolwiek;-) lub wymienie sie na cos ze swojej kolekcji... Pzdr. Aggis Odpowiedz Link
balbins Re: A teraz szukam...81 27.06.07, 21:33 Poszukuję Oscar de la Renta "Intrusion",E.Lauder.Pleasures Exotic,Hermes Eau D´orange Verte,CH 212 sexy.Mogę odwdięczyć sie kilkoma kroplami:Organza indecence,Prada edp,Lutens Ambre Sultan Fraiche.Piszcie na pioszal@interia.pl gdyby @ gazetowy nie działał. Odpowiedz Link
kenzoania Allure kropelki szukam :-) 28.06.07, 08:58 edt i edp bardzo ładnie proszę... Na wymianę mam: DV Opium Kenzo Parfum D'Ete L'Eau Par Kenzo Słonik Ogródek Śródziemnomorski Rush 1,2 Green Tea Esencia de Duende Mademoiselle Sensi L Prada Lovely Tygrys Tea for two Escape Crystal Noire edp Miracle So Magic i wiele innych :-) Odpowiedz Link
plomyczek_ Scent sheer,Scent intense,Scent... 29.06.07, 10:19 bardzo prosze o kropelki,nie znam zadnego...oczywiscie odwdziecze sie:) Odpowiedz Link
groszek75 Proszę , tak mi zalezy na próbce Tumulte męskiego 29.06.07, 10:37 nigdzie nie moge znaleźć, prosze może ktoś ma i sie podzieli, odwdziecze sie z nawiązką :-) Odpowiedz Link
izolden Code i City Glam Armaniego 29.06.07, 11:13 rozpaczliwie szukam. Bardzo proszę o kropelkę. Odwdzięczę się:) Odpowiedz Link
straszka Re: Proszę , tak mi zalezy na próbce Tumulte męsk 29.06.07, 13:19 Mam. Z chęcią sie podzielę. Napisałam maila :) Odpowiedz Link
straszka Re: Proszę , tak mi zalezy na próbce Tumulte męsk 29.06.07, 13:20 groszek75 napisała: > nigdzie nie moge znaleźć, prosze może ktoś ma i sie podzieli, odwdziecze sie z > nawiązką :-) Jestem w posiadaniu. Moge zrobic próbke. Napisałam @ Odpowiedz Link
groszek75 Re: Proszę , tak mi zalezy na próbce Tumulte męsk 29.06.07, 14:12 dziekuje, jak tylko sie połącze z serewerem to tez napisze @ :-) Odpowiedz Link
plomyczek_ Magie Noire,Jil Sander no 4,Palisander... 29.06.07, 15:18 szukam kropelki,postaram sie odwdzieczyc:) Odpowiedz Link
kenzoania Re: Magie Noire,Jil Sander no 4,Palisander... 29.06.07, 15:39 mam Magie Noire :-) Odpowiedz Link
amabile Re: Magie Noire,Jil Sander no 4,Palisander... 29.06.07, 21:39 Mam J.S. no 4,chętnie się podzielę:) Odpowiedz Link