donetta 21.03.09, 14:45 Czy któraś z Was może wie, kiedy ta woda pojawi się u nas? I czy jej nuty będą zbliżone do Lacoste pour femme, czy może coś całkiem innego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donetta Re: femme d e lacoste 21.03.09, 15:23 kurcze, źle napisałam, ma być femme de lacoste Odpowiedz Link
aggis20 Re: femme d e lacoste 21.03.09, 16:02 Testowałam na strefie, już nie pamiętam za bardzo, ale taka raczej średnia ta woda była :/ podobieństwa do klasycznej Lacoste Femme jakoś nie zauważyłam. Nie wiem kiedy będzie u nas. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: femme d e lacoste 23.03.09, 12:04 Tez wachalem raz na strefie, to woda z linii Collection Voyage (lotniska, promy itd.), co jest zaznaczone na kartoniku, wiec tak szybko u nas nie bedzie (ale ze sie pojawi z czasem, to nie watpie, pytanie tylko kiedy). Sam zapach duzo swiezszy, niz Femme i nic specjalnie porywajacego w nim nie bylo. www.fragrantica.com/perfume/Lacoste/Femme-de-Lacoste-5169.html Odpowiedz Link
luizka_85 Re: femme d e lacoste 12.08.09, 09:49 Ja kupiłam sobie ten zapach. Kończyły mi się perfumy, chciałam sobie kupić coś nowego korzystając z tego, że będę w strefie bezcłowej. Upatrzyłam sobie wcześniej Versace Bright Crystal, ale nie mogłam znaleźć, więc sięgnęłam do testera femme de lacoste. To była spontaniczna decyzja - ładny, biorę. Odnośnie wcześniejszych opinii. zapach rzeczywiście nie ma nic wspólnego z femme, jest bardziej delikatny, świeży. Jak dla mnie zdecydowanie ma coś w sobie (ale wiadomo, że na każdej kobiecie perfumy pachną inaczej). Zapach powoli się rozwija, więc najlepiej wąchać go po kilku minutach, no i testujcie na skórze, bo na papierku nie poczujecie pełnego zapachu. Odpowiedz Link