Dodaj do ulubionych

orientalne klimaty

09.11.09, 19:58
Jeśli lubisz klimaty orientalne, a znudziły Ci się już
supermarketowe kwadratowe papierowe lampki zerknij na www.levanti.pl
znajdziesz tam lampy bambusowe (kinkiety, żyrandole i stojące),
ręcznie robione. Ciekawe wzornictwo w różnych kolorach.
Obserwuj wątek
    • www.levanti.pl Re: orientalne klimaty 30.10.10, 18:00
      Zgodnie z Waszymi sugestiami powiększamy asortyment - na razie o serię AFRIKA
      Zapraszam
      na www.levanti.pl

na ORIENTALNE
      • prawdziwy.michals212 Re: orientalne klimaty 13.10.11, 14:44
        Oryginalne i egzotyczne lampy orientalne- to polecam www.galeria-tajlandia.pl bardzo unikatowe i zjawiskowe lampy (lampy w stylu orientalnym, lampy bambusowe, lampy z papieru czerpanego, po prostu przepiękne lampy nastrojowe o delikatnym świetle) niezwykle urokliwe dające poczucie relaksu. Naszymi klientami są restauracje orientalne a przede wszystkim salony odnowy biologicznej SPA & WELLNESS, doskonale nadają się na romantyczne kolacje we dwoje oraz do organizacji domowego wypoczynku „HOME SPA”.
    • aninka80 Re: orientalne klimaty 23.11.10, 12:25
      dla miłośników rattanowych czy bambusowych dodatków, propozycja inspiracji wnętrza, nie tylko dodatki czy mebelki z tych tworzyw, można łączyć elementy bambusowe lub rattanowe we frontach szaf, lub też wykonać z całości z tego tworzywa, warto zajrzeć na iszafy.pl i obejrzeć kolorystykę materiałów
      • kikizmoralive Re: orientalne klimaty 26.11.10, 13:32
        ja bardzo lubię orientalne klimaty, szczególnie takie małe gadżety, które nadają wnętrzu atmosferę. Właśnie znalazła na blogu Dilmah oryginalne cejlońskie czajniczki www.klub.dilmah.pl/blog/entry/czajniczki-jubileuszowe/ i też mi się takie zamarzyły, ale to chyba musiałabym w tym celu wyjechać na Sri Lankę, ehhh ;)
      • mikaela13 Re: orientalne klimaty 01.12.10, 12:54
        Moja kuzynka kiedyś miała salon urządzony w nieco orientalnym stylu (głownie poprzez dobór dodatków), ale szybko się jej znudziło.
        Natomiast rattanowe meble to już fajna sprawa na lata - nie wszystkie są najwygodniejsze, ale za to jak wyglądają!. Już parę razy żałowałam, że nie mam tego typu mebli jako modeli 3d w moim Decorze, bo fajnie byłby wykorzystać je w projektach.
      • mrkone Re: orientalne klimaty 18.03.11, 14:45
        Polecam www.wix.com/mrkon0/lampy katalog ręcznie robionych lamp z Indii.
        ich aukcje na allegro ssl.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7602701
        Bardzo ciekawe lampy. Ciężko znaleść coś podobnego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka