Dodaj do ulubionych

OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI

• 1vi_ve obrazy na płótnie są super! 11.04.13, 12:01
      Szczerze mogę polecić ten sposób udekorowania sobie mieszkania. Ja mam kilka (w salonie ślubne i w sypalni), a kupiłam już kilkanaście, bo rozdaję jako prezenty na prawie każdą okazję od grudnia:) Kupuje w fotoboss. Mają bardzo dobre ceny w promocjach często, warto poszukać.
    • maro_2003 Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 11.04.13, 20:25
      Grafiki w zakladce GALERIA w wybranych apartamentach, na stronie:

www.warsawdesignapartments.pl
    • martynea30 Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 12.04.13, 12:56
      Znacie pinteresta albo polski odpowiednik pinspire? Jezeli chodzi o aranzacje wnetrz, to tu znajdziecie mnóstwo inspiracji
    • khayya Kolorowe, ciekawe malarstwo współczesne 15.04.13, 00:24

Polecam łatwe zakupy online w YellowRedAndBlue: www.yellowredandblue.etsy.com
      Strona Projektu na FB: www.facebook.com/YellowRedAndBlue
      Dużo sztuki abstrakcyjnej ale są też pejzaże i martwe natury.
      • etna76 Obrazy nowoczesne - duży wybór 16.05.13, 15:27
        Ja chciałabym polecić sklep z nowoczesnymi obrazami na ścianę - dobryobraz.pl/
        Wybór jest naprawdę duży, mi osobiście spodobało się wiele obrazów i zdążyłam zrobić już w sklepie zakupy :)
        Świetne jest to, że można przeglądać obrazy według kategorii - według kształtu obrazu, przeznaczenia, czyli np. do jakiego pomieszczenia chcemy kupić obraz i tematu - wśród tematów są między innymi : pejzaże, miasta, abstrakcje i inne. To bardzo ułatwia szukanie i znalezienie wymarzonego obrazu :) Ja znalazłam tam wiele zachwycających :)
        Rodzina, która odwiedziła mnie już po powieszeniu na ścianę nowych nabytków, od razu je zauważyła i pochwaliła :)))
    • banco99 Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 17.05.13, 09:56
      Na tej stronie www.vide.pl znalazłem obrazy, którymi ozdobiłem swój dom i sprezentowałem znajomym niejedno dzieło. Jest z czego wybierać, aż czasami nie wiadomo na co się zdecydować. Ceny są rozsądne, oczywiście są tańsze i droższe ale myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie.
    • 5kamillo Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 18.05.13, 18:03
      Piękna designerska grafika - tnij.org/vqnx
    • panna_migotka10 Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 21.05.13, 21:54
      oklejaj.pl/pol_m_Naklejki_Przeznaczenie_Naklejki-na-drzwi-259.html Polecam. Sama mam takie w mieszkaniu. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Dodają charakteru całej aranżacji.
    • grafiki23 Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 22.05.13, 08:03
      Proponujemy współczesne reprinty starych pięknych rycin. Po oprawie idealnie nadają się do ozdoby gabinetu, mieszkania, biura czy też na prezent :)

www.facebook.com/pages/Antykwariat-Kaduk/433782343336896
    • panna_migotka10 Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 03.06.13, 21:11
      Ja polecam tryptyki ze strony: www.dobryobraz.pl
    • bialydwor16 Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 04.06.13, 12:04
      Producent SZTUKATERII GIPSOWEJ i wykończenia wnętrz. Zapraszam na www.jakubowski.ubf.pl Pozdrawiam
    • a-s-i-a-81 Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 11.07.13, 14:12
      www.printeen.pl
    • ewunia572 Oryginalne naklejki ścienne i fotografie 17.07.13, 21:14
      Polecam galerię internetową, która zajmuje się sprzedażą dekoracji naściennych: www.pavillon.pl. Można pod tym adresem znaleźć oryginalne naklejki ścienne oraz fotografie różnych artystów. Polecam: www. pavillon.pl
    • jan7787 Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 12.08.13, 10:41
      10) Oferujemy jedyne w swoim rodzaju obrazy drukowane na płótnie, fototapety naścienne, plakaty z Twojego zdjęcia w jakości foto premium w rozmiarze nawet do 120 x 80 cm. Wystarczy, że wejdziesz, wybierzesz i zamówisz. Resztę zrobimy za Ciebie. Nie zwlekaj, zamów już dziś!

www.fotonaplotnie.pl
      • anna000x Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 11.09.13, 14:51
        Witam,

ja mogę polecić stronę www.rolprint.pl :) zamawiałam i jestem zadowolona z zakupu.

Pozdrawiam Anna
    • aniamaniam Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 26.09.13, 11:48
      Proszę o zapoznianie się z moimi pracami, są to głównie: Obrazy Olejne, Obrazy Akrylowe

www.annamalec.pl
    • glass_dekor www.glassdekor.pl 05.10.13, 15:04
      W Glass Dekor drukujemy obrazy na szkle i nie tylko :) Różne metody zamocowań! Zapraszamy :)
    • fajniemieszkam.pl Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 12.11.13, 14:57
      Polecam fajniemieszkam.pl

• lol.90 Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 27.11.13, 22:04
      Obrazy i rysunki - Lola Kob zaprasza!
      Znajdziesz mnie na tumblr, fb i flickr.

Aktualnie konkurs! Do wygrania portret ołówkiem! Informacje dostępne tutaj: www.facebook.com/events/182045408666260/
    • einikki Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 28.11.13, 19:44
      Do nowoczesnych wnętrz z pewnością nadają się obrazy przestrzenne, które dodają im niezwykłego klimatu i pewnej tajemniczości.
      Polecam zajrzeć na stronę Dekoracja Domu, gdzie znaleźć można szeroki wybór obrazów, ale również innych dekoracyjnych elementów
      dekoracjadomu.pl/obrazy-przestrzenne-i-rzezby,c52,pl.html
    • galeriagfm Re: Galeria gFm 17.12.13, 15:52
      Oferta Galerii gFm www.galeriagfm.pl obejmuje ciekawe grafiki, fotografie i stare mapy. Są to zarówno faksymilie cennych przedmiotów kolekcjonerskich, reprodukcje obrazów słynnych malarzy, jak również obrazki dla dzieci, obrazy do salonu, czy kuchni. Zdobienie ścian podobnymi przedmiotami pozwala nadać wnętrzom charakteru, stworzyć niepowtarzalny styl, który będzie przywoływał na myśl dawne czasy. Zachęcamy do tego, by tchnąć ducha w pomieszczenia inwestując w charakterystyczne dodatki. Zapraszamy do zapoznania się z asortymentem!
      www.galeriagfm.pl
    • magdaw73 Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 31.12.13, 18:30
      witam,

w takim razie polecam dekoboko.pl/pl/c/GRAFIKA/43. znalazłam tam kilka ciekawych inspiracji odnośnie dekoracji na ścianę. prócz foto boardów, polecam równiez zegary - całkiem zmyślne, choć dla odważnych. nie każdy lubi zwierzaki spacerujące po ścianach:)
    • galeriagfm Galeria gFm 01.01.14, 23:21
      Zmieniamy ściany. Polecamy dawne mapy, grafiki, oprawione papiery wartościowe, filatelia, obrazki dla dzieci. Ponadto obrazy do kuchni o obrazy do salonu. Bogata oferta już oprawionych grafik i reprodukcji.
      Galeria gFm www.galeriagfm.pl
    • lukasza86 Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 16.02.14, 13:45
      Obrazy na płótnie-obrazy ze zdjęc-pomysł na prezent-Warszawa-tanio
      www.cudanasciane.pl
    • einikki Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = obazy przestrzenn 16.02.14, 15:41
      Zachwycające obrazy można znaleźć na stronie dekoracjadomu.pl/ - nadają niezwykłego klimatu wnętrzom, i działają na wyobraźnię :)
    • czerwono_czarny Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 15.07.14, 10:00
      polecam galerię internetową ArtOffice! :) artoffice.com.pl/ możliwość wynajęcia dzieł sztuki, lub zakupu :)
    • 3aqua Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 16.07.14, 23:28
      www.topago.eu obrazy, zdjecia, fototapety na wymiar
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka