12.05.04, 21:16
Marzą mi się ciemne, drewniane żaluzje. Niestety nie stać mnie na oryginalne
drewniane (vide Ikea)-mam 12 metrowy balkon z masą okien i okienek. Widziałam
gdzieś takie drewnopodobne (pcv, plastik?), czy może ktoś cos o takowych
słyszał. Ile kosztują? Gdzie w Warszawie można ich szukać? Jaka jest cena za
żaluzję na wymiar, czy to sie płaci za metr??
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: Żaluzje? 12.05.04, 22:46
      takie pcv trafisz w każdym sklepowisku budowlanym i firmie "robiącej" okna
      ale ... to dalej będzie plastik ...

może bambusowe rolety ? tańsze a 100% naturalne
      • amused.to.death Re: Żaluzje? 12.05.04, 22:51
        > ale ... to dalej będzie plastik ...

ale ten plastik (czy co tam to jest) bardzo przyjemnie wygląda.

Niestety nie moge pomóc co do ceny, bo nie mogę znaleźć rachunku za swoje żaluzje... jak zwykle gdy potrzeba
        • aankaa czy ja mówię, że "nieprzyjemnie" wygląda ? 12.05.04, 22:56
          tylko sugeruję "naturalny ersatz"
          • amused.to.death Re: czy ja mówię, że "nieprzyjemnie" wygląda ? 12.05.04, 22:59
            :)) nie:))
            ale bambusowe są jakieś takie nierówne. a te drewnopodobne, są naprawdę drewnopodobne.

Do ap77: zadzwoń do jakiejś firmy od żaluzji, mierzą i wyceniają chyba za darmo jeśli dobrze pamiętam (przynajmniej w Poznaniu)- łatwa i szybka metoda i będziesz wiedziała czy cię stać.
            • mamamajki Re: czy ja mówię, że "nieprzyjemnie" wygląda ? 12.05.04, 23:28
              www.sunflex.pl/ tutaj są bardzo ładne i na duże okno praktyczne, bo
              wyglądają jak drewniane a są lekkie cenę znam takiej żaluzji -130/210 - 180zł
              pozdrawiam serdecznie
              Asia
              • ap77 Re: czy ja mówię, że "nieprzyjemnie" wygląda ? 16.05.04, 12:22
                A wiec troche sie orientowalm, drewniane kosztuja od.200 zł. za metr,
                aluminiowe 100. Są ponoć aluminiowe-malowane na brązowa (ala drewniane), nie
                bardzo to sobie wyobrazam, musze zobaczyć (na razie orientowałm się
                telefonicznie). Są tez plastikowe, takie cieniutkie, ale w miejscu b.
                słonecznym po jednym sezonie sie niszczą (wybarwiają i gną). Szukam dalej.
                A co do drewnanych, to pewnie, że bym chiała, ale mnie niestety nie stać...:(
                A bambusowe mam w sypialni, w salonie wolałabym cos hmm elegantszego
              • ap77 Sunflex 16.05.04, 12:28
                Oj obejrzałm przed chwilka kolory ich żaluzji, cudne! I są machoniowe i ciemno
                brązowe.Musze jechać obejrzeć.
                Dzieki za adres.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka