Dodaj do ulubionych

Co wybrać?

18.07.16, 23:05
Cześć. Mam problem. Nie wiem jaki kolor sofy/łóżka wybrać do pokoju. Meble mam z niebieskimi frontami, całą resztą taką drewniana.
Jedną ścianę mam pomalowana w biało czerwone paski, reszta jest biała. Więc co wybrać łóżko czy sofe? I W jakim kolorze?
Pozdrawiam ?
Obserwuj wątek
    • twittersky Re: Co wybrać? 20.07.16, 12:58
      Jakoś nie mogę wyobrazić sobie pokoju z czerwono-białą ścianą i niebieskimi frontami. Wydaje mi się, że jedynym sensownym rozwiązaniem jest wybranie białej sofy i przemalowanie frontów również na biało.
    • ekspert_artefekt Re: Co wybrać? 21.07.16, 09:50
      Witam,
      Mam wrażenie, że styl pomieszczenie może ocierać się o marynistyczny :) Może zatem trzymając się tego stylu wybierzesz coś w ciemniejszym odcieniu niebieskiego np.granatowym?? Jeśli chodzi o to czy wybrać sofę czy łóżko to już decyzja należy do Ciebie. Łóżko będzie miało z pewnością wygodniejszy materac. Jeśli jednak pomieszczenie pełni rolę gościnną to sofa będzie będzie bardziej funkcjonalna.
      Pozdrawiam
      Alicja
    • mateusz.badoch Re: Co wybrać? 21.07.16, 15:56
      Kolor granatowy będzie jak najbardziej okej. A czy to będzie sofa czy łóżko - sama musisz zdecydować. To tobie ma być wygodnie :)
    • ewkakaps Re: Co wybrać? 18.08.16, 09:39
      Może sofa czerwona? Albo biała, coś z koloru tych pasów. Chyba że chcesz trochę zaszaleć to kiedyś widziałam sofę z obiciem uszytym z różnokolorowych kwadratów. Strasznie mi się podobała i kupiłabym ją gdyby nie opór drugiej połówki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka