nwronowski 26.04.05, 14:41 Poszukuje ładnego i nowoczesnego oświetlenia halogenowego do łazienki (coś innego niz zwykłe okrągłe oprawki).... czy ktoś wie gdzie w warszawie znajdę coś ciekawego... ?:) A może jakiś sklep internetowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thibarine Re: Oświetlenie halogenowe 26.04.05, 22:21 Może tutaj znajdziesz coś dla siebie. Wiem, że można te lampy zamówić w dużym sklepie z łazienkami na tyłach Galerii Mokotów (jadąc od budynku Zeptera) www.aquaform.pl/oswietlenie/oswietlenie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
nwronowski Re: Oświetlenie halogenowe 26.04.05, 23:49 właśnie takiego czegoś szukałem. muszę do nich podjechać... ciekawe czy mają bardzo wysokie ceny???? Wielkie dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
thibarine Re: Oświetlenie halogenowe 26.04.05, 23:59 Mnie interesowały głównie halogeny do salonu (takie do podwieszanego sufitu - na 4 halogenki). Włoskie kosztowały ok. 2000 zł, a tu ok. 600, więc jest różnica:) Odpowiedz Link Zgłoś
nwronowski Re: Oświetlenie halogenowe 27.04.05, 11:59 dzwoniłem... strasznie drogo to nie mają... ale ja bym z checią kupił coś podobnego ale tańszego:) (reflektorek pojedyńczy ADRES 111 cena około 240netto). Ale i tak wielkie dzięki, jeżeli nie znajdę nic tańszego to może sie zdecyduję. Odpowiedz Link Zgłoś
tynkiozdobne.pl Re: Oświetlenie halogenowe 27.04.05, 23:09 Zobacz tutaj lub zadaj konkretne pytanie na maila lub gg, na pewno Ci pomogą,a ceny są konkurencyjne www.lumina.sklep.pl/, pozdrawiam Piotr. Odpowiedz Link Zgłoś