rogowski25 07.09.05, 09:03 Witam, Czy ktoś z Was ma może jakis wspaniały pomysł ( bo mi juz głowa pęka ;) ) na połączenie salonu z aneksem poprzez barek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pishor Re: aneks kuchenny z barkiem 07.09.05, 20:02 HA! Wspaniały pomysł mówisz... No cóż.Wspaniałe pomysły mają to do siebie ,że ZAWSZE weryfikuje je Życie (celowo z dużej...)Tak więc wspaniały pomysł można mieć ,problem w tym jednak ,że trzeba go "wcisnąć" w mało ustawne wnętrze,"okroić" o oczekiwania klienta, "zderzyć" z jego możliwościami finansowymi i jeszcze "zweryfikować" pod względem możliwości wykonawczych zaprzyjaźnionego z nim wykonawcy...:))Aha , no i może uwzględnić jeszcze ,że to co wspaniałe dla projektanta ,niekoniecznie takie samo musi być dla inwestora... No ,a skoro to on własnie płaci...Więc sam rozumiesz :)) Ale co tam - przybliż nieco temat. Odpowiedz Link Zgłoś
rogowski25 Re: aneks kuchenny z barkiem 20.09.05, 16:11 aneks ma 8 m2 wiem że powienien być blat na barek z kawałkami lustra oraz piekarnik pod mikrofalówką jednoczesnie na poziomie oczu ;) no i stół z 4 krzesełkami z mozliwościa rozłożenia na 6 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tmi11 Re: aneks kuchenny z barkiem 21.09.05, 10:01 Tak to wygląd u mnie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=22034285&a=22034285 Nie wiem czy o coś takiego Ci chodzi.... Pozdrawiam tmi Odpowiedz Link Zgłoś
rogowski25 Re: aneks kuchenny z barkiem 21.11.05, 23:30 raczej miałem na myśli barek, który będzie służył do robienia m.in. drinków, ale bez nalewaka oraz chyba rurki ;) Odpowiedz Link Zgłoś