mbartela 20.07.08, 13:55 Szukam dekoratora, aranżatora wnętrz który pomoże dobrać meble, odpowiednie kolory ścian itd. za rozsądną cenę - mieszkanko około 50m2 - 2 pokoje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silverhome Re: Szukam dekoratora,aranżatora wnętrz- WROCŁAW 30.07.08, 20:33 Witam ! zajmuję się projektowaniem i aranżacją. Działam na terenie Wrocławia. Możemy się umówić na wstępne , niezobowiązujące spotkanie. Pokażę portfolio, wycenię prace. I wtedy się Pani zdecyduje. Silver Home Projekt agnieszka nyklasz silverhome@tlen.pl Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
lotus11345 Re: Szukam dekoratora,aranżatora wnętrz- WROCŁAW 05.08.08, 09:07 Witam, Nazywam się Tomasz Jasiński jestem architektem wnetrz(dyplom 2007 instytut sztuk pieknych)projektuje wnętrza we wrocławiu w odpowiedzniej cenie pozdrawiam poczta@tomaszjasinski.com www.tomaszjasinski.com tel 888516241 gg 1088930 Odpowiedz Link Zgłoś
rymciu2 Re: Szukam dekoratora,aranżatora wnętrz- WROCŁAW 12.08.08, 22:58 Jestem studentką IV roku Akademii Sztuk Pięknych we Wrocławiu, na wydziale Malarstwa i Rzeźby. Wykonywałam wcześniej podobne zlecenia m. in. współrealizowałam dekorację pubu Droga do Mekki we Wrocławiu. W odpowiedzi na ogłoszenie proponuję niezobowiązujące spotkanie, na którym mogłabym przedstawić swoje prace oraz luźne pomysły dotyczące aranżacji wnętrza. Odpowiedz Link Zgłoś
rymciu2 Re: Szukam dekoratora,aranżatora wnętrz- WROCŁAW 12.08.08, 23:04 e-mail: rymi1@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
4muszki Re: Szukam dekoratora,aranżatora wnętrz- WROCŁAW 20.08.08, 12:48 Witamy serdecznie. Zajmujemy się kompleksową aranżacją wnętrz łącznie z nadzorem autorskim. Zapraszam na naszą stronę www.idee-design.eu. Jeśli byłaby Pani zainteresowana proszę o kontakt mailowy bądź telefoniczny. Pozdrawiamy. Zespół Idee Design Odpowiedz Link Zgłoś