Gość: Sandra IP: *.waw.cdp.pl 04.02.02, 16:57 Podniecaja mnie zonaci faceci, choc sama jestem panna. Czy to normalne ? Wy tez tak macie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pom Re: Zonaci faceci IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 19:15 Mam alergię na żonatych. A jak jeszcze oni się rozglądają za innymi kobietami w celach wiadomych bo ich "swędzi"... morderstwa niestety są karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Zonaci faceci IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.02, 19:29 nie nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: Zonaci faceci 04.02.02, 19:49 Gość portalu: Pom napisał(a): > Mam alergię na żonatych. A jak jeszcze oni się rozglądają za innymi kobietami w > > celach wiadomych bo ich "swędzi"... morderstwa niestety są karalne. mnie tez jasny szakczek trafia, jak facet zonaty i sie za innymi oglada.... ale kazdy sad powinnien nas uniewinnic za takie uzasadnione morderstwo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Zonaci faceci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 23:29 Małolatki tak mają. Jak same usiadą na dupach( szybka ciąża a księciunio zostawił) to migiem zapomną o swoich wyobrażeniach o żonatym ideale. Ech, panienki głupiutkie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia28 Re: Zonaci faceci IP: *.atol.com.pl 04.02.02, 18:10 A co będzie gdy pewnego dnia ty będziesz mężatką, a inną bedzie podniecać twój mąż? Poza tym podniecaja się z racji tego, ze są żonaci, ze względu na ich żony czy dlatego, że są np. przystojni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Zonaci faceci IP: 217.153.114.* 04.02.02, 18:38 Normalne. Za 10 lat przestaną ;-) Gość portalu: Sandra napisał(a): > Podniecaja mnie zonaci faceci, choc sama jestem panna. Czy to normalne ? Wy tez > > tak macie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Zonaci faceci IP: 192.168.1.* 04.02.02, 23:34 jestes zboczona. Zgorszony a psik z wyrazami szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Zonaci faceci IP: 192.168.1.* 04.02.02, 23:35 jestes zboczona. Tak mnie to wkurzylo ze sie powtarzam. Zgorszony a psik z wyrazami szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_psik Re: Zonaci faceci IP: 192.168.100.* 05.02.02, 12:49 Gość portalu: a psik napisał(a): > jestem zboczona. Tak mnie to burzylo ze sie powtarzam. > Pogorszona a psik > z razami trunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Zonaci faceci IP: 62.233.139.* 05.02.02, 14:50 A mnie nie podniecaja mezatki. Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: Zonaci faceci 05.02.02, 15:50 jestem zonaty ,przystojny i dobry w łózku(zona przynajmniej tak twierdzi;) Szukam młodej i inteligentnej w wiadomym celu. czekam na e-mail/dyskusja publiczna nie jest wskazana! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Zonaci faceci 05.02.02, 15:53 chyba do tego nie musi być inteligentna, byle giętka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Won Re: Apsik powinien na to zwrócić uwagę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 15:56 On jest jeszcze bardziej zboczony niż ona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re:biszkopcik IP: 62.233.139.* 05.02.02, 15:58 Inteligentna i gietka, to jest to biszkopcik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Apsik powinien na to zwrócić uwagę IP: 192.168.1.* 06.02.02, 23:19 to juz wiem, nic nowego Kolumb to pan/pani nie jestes - ostatnio mi to znajoma powiedziala jak ja przykulem lancuchami o lozka a potem rozne duperele wyprawialem z wyrazami szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
kasia28 Re: Zonaci faceci 05.02.02, 16:12 biszkopcik napisał(a): > jestem zonaty ,przystojny i dobry w łózku(zona przynajmniej tak twierdzi;) > Szukam młodej i inteligentnej w wiadomym celu. > czekam na e-mail/dyskusja publiczna nie jest wskazana! A może byc mężatka,młoda, przystojna i dobra w łóżku i giętka i inteligentna itp.itd. :)))))(mój mąż tak twierdzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Zonaci faceci IP: *.echostar.pl 05.02.02, 16:18 kasia28 napisał(a): > A może byc mężatka,młoda, przystojna i dobra w łóżku i giętka i inteligentna > itp.itd. :)))))(mój mąż tak twierdzi) Ależ on w tobie jest zakochany....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Zonaci faceci IP: 213.241.35.* 05.02.02, 17:00 ....jeżeli jesteś taka naj naj naj to po co ta reklama powinno wokol Ciebie być wyjątkowo tłoczno a tu ... potrzebne anonse? Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Re: Zonaci faceci 05.02.02, 17:04 kasia28 napisał(a): > > A może byc mężatka,młoda, przystojna i dobra w łóżku i giętka i inteligentna > itp.itd. :)))))(mój mąż tak twierdzi) Skad ta propozycja? A pisalas, ze jestes taka szczesliwa w swym idealnym stadle malzenskim...Chyba czegos ci brakuje w twym mezusiu..:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Zonaci faceci Kropka IP: 213.241.35.* 05.02.02, 17:04 oj Kropka Kropka popraw się a Ty skąd o tym wiesz czyżbyś probowala Odpowiedz Link Zgłoś
kasia28 To był żart!!!! 05.02.02, 18:30 To był tylko żart. Niczego mi nie brakuje w moim związku. A z tą "tłocznością" to fakt, czasem mnie uwiera, ale na szczęście mam swojego rycerza, to ostudza wszelkie zapały. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Zonaci faceci Michał 06.02.02, 09:41 nie, nie próbowałam, skąd to skojarzenie? wiadomo, wieksze doświadczenie, trening czyni mistrza. pozdr Gość portalu: Michal napisał(a): > oj Kropka Kropka popraw się a Ty skąd o tym wiesz czyżbyś probowala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Callgirl Re: Zonaci faceci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 05:49 kropka! napisał(a): > sa najlepszymi kochankami Prawda? I są strasznie napaleni! Ale się nie dziwię - przeważnie albo ich żony odsuwają ich od łoża, albo są na tyle zaniedbane, że facetowi odchodzi ochota na sex. A później jest taki niewyżyty!!! Ogier! Call Girl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne Re: Zonaci faceci IP: *.sympatico.ca 05.02.02, 18:58 fragment ksiazki "Mgly Avalonu" w moim nieskladnym tlumaczeniu: "prawdziwi porzadni faceci w odpowiednim wieku to albo ksieza albo zonaci" w taki ukladzie rozumiem zalozycielke watku, ale swoim mezem nie mam ochoty sie dzielic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Zonaci faceci IP: 62.233.139.* 06.02.02, 10:42 Dlaczego rose? Czyzbys nie chciala uszczesliwic jeszcze jednej kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Zonaci faceci 07.02.02, 16:53 Nie!!!!! jestem straszna , zaborcza i nie lubie sie dzielic - tak juz mam a poza tym, co mnie inne obchodza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Callgirl Re: Zonaci faceci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 05:56 I tak napewno się dzielisz. Choć moze o tym nie wiesz. Każdy mężczyzna czasem zdradza (niektórzy robią to nagminnie). Call girl Odpowiedz Link Zgłoś
kathy Re: Zonaci faceci 06.02.02, 14:45 Gość portalu: Sandra napisał(a): > Podniecaja mnie zonaci faceci, choc sama jestem panna. Czy to normalne ? Wy tez > > tak macie ? Tak ogólnie nie, ale kiedyś bardzo szalałam za mężczyzną żonatym, 10 lat starszym ode mnie. Oczywiście, nie ze względu na to, że był zonaty, ale że był sobą. Oczywiście miałam wtedy 20 lat, więc byłam młoda i głupia. Przeszło mi bardzo szybko, na szczęście. Jemu nie, niestety. Rozwiódł się. Nie mam pojęcia co się z nim dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uleczka Re: Zonaci faceci IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.02, 02:01 Owoc zakazany kusi, a poza tym jesli zdradza zone ze mna to znaczy, ze jestem od niej lepsza i oprocz tego mnie juz raczej nie zdradzi z nikim. Chociaz to nie musi byc akurat regula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Zonaci faceci IP: *.sympatico.ca 07.02.02, 02:55 A jaka Wy tutaj widzicie roznice, kochac sie z zonatym czy nie?. W koncu to on zdradza zone. Wg. mnie to wcale nie powinno gra zadnej roli gdy ludziom chodzi tylko i wylacznie o seks. Seks z zonatym czy niezonatym jest tylko seksem i ci co go potrzebuja patrza raczej na jego przyjemnosc, nic wiecej. Jaka jest roznica miedzy dziewczyna a kobieta ktora potrzebuje chlopa dla seksu (powiedzmy ze mezatka ma meza ktory nie moze lub jej nie wystarcza)? W kochaniu raczej zadnej nie bedzie. A to, ze sie ktorejs podobaja faceci zonaci ja wcale nic zlego w tym nie widze. A moze lepiej byloby zeby sie nie podobali? Takie odnosze tutaj wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uleczka Re: Zonaci faceci IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.02.02, 20:56 Podobac chce sie kazdy ,co nie znaczy, ze kazdy moze z kazdym. To nie komuna, ale mazenstwo, zwiazek dwojga ludzi, a nie grupy nieformalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Zonaci faceci 07.02.02, 11:13 żonaci faceci sa często bardziej poukładani,stateczni, prawdopodobnie sa też wspanialszymi kochankami... odpowiedzialni,dojrzali...małżeństwo dokształca... ...stąd może Twoja sympatia do żonatych..., też ich lubię...chociaż umawiam się na kawę z nieżonatymi Pozdr...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Zonaci faceci IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 07.02.02, 16:47 Do licha, żonatemu też jeszcze sie coś od życia należy??!!!! Nieprawdaż???!!! jak chce to niech idzie do łóżka z inną kobietą, byleby to robić z głową wszystko. Nie gadajcie mi tu tylko o przysięgach itd. bo to mit!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: Zonaci faceci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 01:20 Tu nie przysięga jest bohaterem, ale morale. Powiecie, zaraz, zaraz, o co chodzi. Chodzi o to, czy ten delikwent zdaje sobie sprawę z tego, o co walczy? Bo albo żonka albo małolatka. Dowartościować go może wiele innych rzeczy a wykrecanie się seksem z małolatą jest zawsze żałosne.Brzydzę się samcami z niskim ego i ambicjami ponad miarę( bynajmniej nie chodzi mi o zdobycie przez niego kretynki w wieku lat nastu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Zonaci faceci IP: *.sympatico.ca 08.02.02, 03:24 Gość portalu: Gucwa napisał(a): > Do licha, żonatemu też jeszcze sie coś od życia należy??!!!! Nieprawdaż???!!! > jak chce to niech idzie do łóżka z inną kobietą, byleby to robić z głową > wszystko. Nie gadajcie mi tu tylko o przysięgach itd. bo to mit!!!! * Jak juz do lozka to sie rozumie ze z glowa ( przynajmniej z jedna, ta potrzebna), inaczej to byloby wstydem tam sie pchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Callgirl Re: Zonaci faceci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 05:44 Mnie też. Im grubszy, starszy i bardziej łysy, tym bardziej mi się taki Pan podoba:-) Ale najistostniejszym elementem jego sexapealu jest gruby, wypchany portfel (chociaz moga byc też złote i platynowe karty kredytowe). Czy Ty również masz podobne kryteria oceny mężczyzn? Call Girl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Zonaci faceci - callgirl IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 13:40 no to moze by tak cos zdzialac Mam 52 lata, zonaty, lysawy ale szczuply i dobrze zbudowany (umiesniony jak 20-tek) z dobrze wypchanym portfelem (w € !) podasz swego maila ? robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne Re: Zonaci faceci IP: *.sympatico.ca 10.02.02, 17:20 Gość portalu: Callgirl napisał(a): > Mnie też. Im grubszy, starszy i bardziej łysy, tym bardziej mi się taki Pan > podoba:-) Ale najistostniejszym elementem jego sexapealu jest gruby, wypchany > portfel (chociaz moga byc też złote i platynowe karty kredytowe). > Czy Ty również masz podobne kryteria oceny mężczyzn? > > Call Girl no i widzisz moja slodka Call Girl - moj maz by ci sie nie spodobal, nie spelnia zadnego z powyzszych wymagan. z uklonem R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Zonaci faceci IP: *.sympatico.ca 10.02.02, 20:07 Gość portalu: Callgirl napisał(a): > Mnie też. Im grubszy, starszy i bardziej łysy, tym bardziej mi się taki Pan > podoba:-) Ale najistostniejszym elementem jego sexapealu jest gruby, wypchany > portfel (chociaz moga byc też złote i platynowe karty kredytowe). > Czy Ty również masz podobne kryteria oceny mężczyzn? > > Call Girl * A ja myslalem ze callgirls nie wybrzedzaja i biora wszystko jak leci, byleby tylko klient raczyl skorzystac. Ciagle nie moge zrozumiec jak lysina czy jej brak moze wplynac na podobanie sie faceta dla callgirl. Moze najwyzsza pora zrozumiec dla nich ze faceci ktorzy z portfelem przychodza do kobiety wcale nie dbaja o to zeby jej sie podobac, gdyz nie musza i na tym im nie zalezy. To raczej w jej interesie lezy spodobac sie lysemu, grubemu, nawet brudnemu........ by mozna bylo za co ten konieczny na codzien chleb kupic. A moze to juz jest wasza przyjemnosc w tych uslugach? Wszystko mozna z czasem pokochac, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Callgirl Re: Zonaci faceci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:32 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: Callgirl napisał(a): > > > Mnie też. Im grubszy, starszy i bardziej łysy, tym bardziej mi się taki Pan > > podoba:-) Dla mało kumatych - to była ironia... > A ja myslalem ze callgirls nie wybrzedzaja i biora wszystko > > jak leci, byleby tylko klient raczyl skorzystac. Ciagle nie > moge zrozumiec jak lysina czy jej brak moze wplynac na > podobanie sie faceta dla callgirl. j.w. Moze najwyzsza pora zrozumiec > dla nich ze faceci ktorzy z portfelem przychodza do kobiety > > wcale nie dbaja o to zeby jej sie podobac, gdyz nie musza > > i na tym im nie zalezy. To raczej w jej interesie lezy > spodobac sie lysemu, grubemu, nawet brudnemu........ by mozna > bylo za co ten konieczny na codzien chleb kupic. Z Call Girl jest trochę tak jak z garniturami - można kupić tani garnitur, drogi i bardzo drogi. I ten bardzo drogi nie jest dostępny dla każdego. Ponadto Call Girl ma zawsze wybór - nie musi decydowac sie na każdego klienta (nawet bardzo drogi granitur tego wyboru nie ma - ktos go kupuje i już). Dobra Call Girls ma głownie stałych, bardzo zamożnych klientów z klasą (bo takich wybrała) - nie musi decydować sie na mało świeżego łysolka z ulicy:-)))) CG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Zonaci faceci IP: *.sympatico.ca 11.02.02, 15:48 Gość portalu: Callgirl napisał(a): > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > Gość portalu: Callgirl napisał(a): > > > > > Mnie też. Im grubszy, starszy i bardziej łysy, tym bardziej mi się ta > ki Pan > > > podoba:-) > > Dla mało kumatych - to była ironia... > > > > A ja myslalem ze callgirls nie wybrzedzaja i biora wszystk > o > > > > jak leci, byleby tylko klient raczyl skorzystac. Ciagle nie > > > moge zrozumiec jak lysina czy jej brak moze wplynac na > > > podobanie sie faceta dla callgirl. > > j.w. > > Moze najwyzsza pora zrozumiec > > dla nich ze faceci ktorzy z portfelem przychodza do kobi > ety > > > > wcale nie dbaja o to zeby jej sie podobac, gdyz nie > musza > > > > i na tym im nie zalezy. To raczej w jej interesie lez > y > > spodobac sie lysemu, grubemu, nawet brudnemu........ by mozn > a > > bylo za co ten konieczny na codzien chleb kupic. > > Z Call Girl jest trochę tak jak z garniturami - można kupić tani garnitur, drog > i > i bardzo drogi. I ten bardzo drogi nie jest dostępny dla każdego. > Ponadto Call Girl ma zawsze wybór - nie musi decydowac sie na każdego klienta > (nawet bardzo drogi granitur tego wyboru nie ma - ktos go kupuje i już). > Dobra Call Girls ma głownie stałych, bardzo zamożnych klientów z klasą (bo taki > ch > wybrała) - nie musi decydować sie na mało świeżego łysolka z ulicy:-)))) > > CG * To i tak nie zmienia w niczym sprawy. Nie wazne jaki by ten "garnitur" nie byl call girl jest mu podlegla i do jego uslug. A pod spodniami garnituru wiesz co jest, tam juz garnitur nie gra zadnej roli. Myslisz ze jezeli robisz to za troche wieksze pieniadze niz ta najtansza prostytutka to zmienia Twoja pozycje? Jestes wciaz ta sama, tzn. call girl do uslug. Innymi slowy jestes sluzaca ( nie dziewczyna faceta, kochanka czy zona). Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Zonaci faceci 10.02.02, 22:49 Gość portalu: Sandra napisał(a): > Czy to normalne ? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś