Dodaj do ulubionych

oszust matrymonialny

22.09.13, 15:01
Uwazajcie na pana lat 70 wysoki, siwy, nosi okulary. Poluje na bogate kobiety w telegazecie. Ma na imie Stanislaw. W zamian za wspólne mieszkanie zada odpisania notarialnie mieszkania. To zwyczajny oszust.
Obserwuj wątek
    • gabriela500 Re: oszust matrymonialny 12.08.14, 22:40
      Witam! Czy moglabym sie dowiedziec czegos wiecej? Wiele szczegolow mi pasuje :( ale jestem ostrozna. Pozdrawiam
      • logitech70 Re: oszust matrymonialny 13.08.14, 02:34
        Nie wiem czy chodzi Ci o tego Stanislawa lat 70. Wiecej napisz na moj mail czarnylaptop@gmail.com
        • gabriela500 Re: oszust matrymonialny 13.08.14, 05:49
          Moje pytanie dotyczyło właśnie tego pana. Chciała bym poznać więcej szczegółów takich jak na przykład skąd pochodzil, czym się zajmowal, o nazwisku nie wspomnę. Będę wdzięczna za odpowiedż. Pozdrawiam
          • logitech70 Re: oszust matrymonialny 13.08.14, 05:54
            Odpowiem na moim prywatnym mailu. Prosze podac jakies szczegoly to ja potwierdze lub zdementuje. Jest Pani juz 4 osoba, ktora byla zainteresowana tym panem. W poprzednich przypadkach potwierdzilam, ze chodzi o tą samą osobe. Pozdrawiam
          • logitech70 Re: oszust matrymonialny 13.08.14, 06:02
            Ten pan uwielbia jazde rowerem wyscigowym. Nie ma śladów łysiny i obciete wlosy ma na jeżyka. Znam jego dokladne dane jak date urodzenia i gdzie mieszka. Prosze pytać na maila.
    • babsy Re: oszust matrymonialny 29.12.14, 15:12
      Poszukuję kobiet, które zostały oszukane przez oszusta matrymonialnego i zechciałyby o tym opowiedzieć w telewizyjnym programie dokumentalnym. Więcej szczegółów na adres nowy.program@onet.pl .
      • lola317 Re: oszust matrymonialny 16.08.15, 11:40
        WJCIECH OPALA Stalowa wola/Zielona wyspa ojciec 2 dzieci(Oliwia,Jasiu) UWAGA Oszust matrymonialny zostałam oszukane przez FRAJERA.
        • lola317 Re: oszust matrymonialny 16.08.15, 11:45
          WOJCIECH OPALA Stalowa Wola/Zielona wyspa(DUBLIN) ojciec 2 dzieci(Oliwia,Jasiu) OSZUST MATRYMONIALNY,KŁAMCA DOSKONAŁY.............
          • weronika2015 Re: oszust matrymonialny 29.08.15, 23:13
            Czyn zdjęcia tego pana są w galerii na stronie www.oszukana.eu/
            • weronika2015 Re: oszust matrymonialny 29.08.15, 23:14
              www.oszukana.eu/
    • weroniczka2015 Re: oszust matrymonialny 13.02.15, 17:15
      Ja jak wiele kobiet padłam ofiara oszusta z portalu randkowego i postanowił ze nie mogę tego tak zostawić. Jestem a raczej będę właścicielka strony internetowej oszukana.eu od strony graficznej strona jest już gotowa domena zarejestrowana ale brakuje mi materiałów gdyż na stronie będzie galeria oszustów a ja na szczęście miałam do czynienia tylko z jednym. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Linki do profili lub zdjęcia z opisem. oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: oszust matrymonialny 17.02.15, 10:40
      Dziewczyny Wy Mi nie piszcie że on się nazywa n.p. stasiek i jest na sympati bo ja nie mam czasu na poszukiwanie go jesli nie umiecie skopiować i wkleić linku lub zdjecia napiszcie do mnie pomogę wam to zrobić.oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: oszust matrymonialny 06.03.15, 00:49
      Witam strona już jest dostępna "oszukana.eu" mam drobne problemy techniczne z forum na stronie i jest ono jeszcze niedostępne. Zapraszam do przesyłania materiałów gwarantuję oczywiście anonimowość oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: oszust matrymonialny 09.03.15, 03:26
      Dziękuję Ci ze czytasz moje wpisy na forum w odpowiedzi na twoją prośbę Karolu abym usunęła wpisy na forum...pi***ol się jesteś kłamcą manipulantem mogłeś powiedzieć prawdę mi naprawde na tobie zależało. oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: oszust matrymonialny 09.04.15, 02:52
      Dziewczyny na forum kafeterii potrzebują pomocy są tam atakowane przez jakąś bandę kretynów po artykule w fakcie na temat Pawła.L link do kafeterii i artykułu w fakcie znajdziecie na mojej stronie oszukana eu galeria na stronie się powiększyła i mamy forum zapraszam. oszukana@autograf.pl
    • xpitera Re: oszust matrymonialny 12.08.16, 15:52
      Dziewczyny uwazajcie

urbanlegend.pl/przetanczyc-z-toba-cala-noc/
    • narzeczona1 Re: oszust matrymonialny 01.10.17, 11:27
      z kąd jest ten facet ? może to ten sam co ja poznałam. zadzwoń 786 19 30 50.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka