Dodaj do ulubionych

prezent dla chłopaka

15.11.10, 18:32
Panowie, czy lubicie dostawac na prezent rzeczy typu portfel, torba czy zegarek.

Szukam pomusłu na prezent dla chłopaka:
www.facebook.com/photo.php?fbid=448877361486&set=a.357393516486.164033.355232781486#!/photo.php?fbid=451584871486&set=a.357393516486.164033.355232781486
pozdrawiam
B.
Obserwuj wątek
    • xn-m Re: prezent dla chłopaka 16.11.10, 11:32
      Myślę, że taki rodzaj prezentu to sprawa indywidualna. Zależy komu co się podoba.
      Mi moja dziewczyna dwa lata temu kupiła scyzoryk szwajcarski, który mi służy i bardzo go sobie chwalę.
      O taki właśnie:
      scyzoryki.net/pl,product,1234912,victorinox,spartan,1,3603.html
      Dodatkowo w tym sklepie akurat oferują grawerowanie, na okładzinie co myślę będzie świetną pamiątką.
      • darius_n Re: prezent dla chłopaka 04.04.11, 22:12
        jeśli chodzi o prezent to wybierzesz sobie na facebook'u z prezentami www.facebook.com/#!/pages/Gadzeteopl/169276373121898
        • Gość: essaaaa Re: prezent dla chłopaka IP: *.internetia.net.pl 06.03.13, 19:44
          Dla facetów najlepsze są prezenty ekstremalne:

Loty na para i motoparalotniach
          prezentokracja.pl/Moto-_i_paralotnie/katalog.html?sortMethod=price&pageNum=1&
          Samochody wyścigowe:
          prezentokracja.pl/Samochody_sportowe/katalog.html?sortMethod=price&pageNum=1&
          Loty szybowcem:
          prezentokracja.pl/Loty_szybowcem/katalog.html?sortMethod=price&pageNum=1&

A dla super-hiper-joł chłopaków np. lot balonem:
          prezentokracja.pl/Loty_balonem/katalog.html?sortMethod=price&pageNum=1&
          • imarymaa Re: prezent dla chłopaka 27.01.15, 10:21
            Rzeczywiście prezenty ekstramalne od czasu do czasu to fajna sprawa. Coś z charakterem z czym się ostatnio spotkałem to mozaika ze zdjęć - Setki wspólnych małych zdjęć tworzące jeden duży obraz - genialnie to wygląda. Fajne przykłady można znaleźć np. tutaj: mozaiki ze zdjęć
            • iza82a Re: prezent dla chłopaka 27.04.15, 11:16
              Hah ! Widziałam, bardzo fajnie się to prezentuje. Zapisane
      • Gość: sama badz super Re: prezent dla chłopaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.13, 15:17
        A słyszałaś o devil-cars? zafunduj swojemu facetowi ekstremalną jazdę lamborghini gallardo na torze sportowym, to działa! Właśnie na te urodziny zrób mu niekonwencjonalny prezent, sprezentuj mu przejażdżkę sportowym samochodem dzięki ofercie www.devil-cars.pl
        devil-cars.pl/prezent
    • eat.clitoristwood Re: prezent dla chłopaka 16.11.10, 11:41
      Zamówiłem u żony "na urodziny" taką torbę (ala chlebak) ale nie z ceraty tylko z czegoś w rodzaju brezentu. Zobaczymy, co upoluje. :)
    • palczak-the-best Re: prezent dla chłopaka 16.11.10, 12:02
      Lubimy ale wolimy być przy zakupie. A Wy nie?
    • prawdziwyzenekk Re: prezent dla chłopaka 16.11.10, 13:52
      Tak, lubimy! Faceci lubią praktyczne rzeczy. Ja w zeszłym roku na święta dostałem taki zestaw narzędzi www.2future.pl/Produkt/509/zestaw_narzedzi_swiss_tech_8_w_1 i muszę przyznać, że w mojej pracy (składam komputery) niezwykle się przydaje. :)
      • eat.clitoristwood Re: prezent dla chłopaka 16.11.10, 14:28
        Kurwa, Zenek, dziękuję za linkę do tego profesjonalnego sprzętu. A ja się swego czasu pieprzyłem różnymi śrubokrętami, obcążkami, ba nawet wkrętak akumulatorowy miałem...A tu taki specpie...ik magiczny. Jeszcze raz, dzięki. Letę kupić, i dla stryja na święta też.
        • eat.clitoristwood Re: prezent dla chłopaka 16.11.10, 14:29
          Kurwa, miało być specpie.rdolnik. :D
          • Gość: brat pit Re: prezent dla chłopaka IP: *.xdsl.centertel.pl 19.05.11, 21:26
            mi siee podoba TAKA DESKOROLKA STREET SURFING 2011 :D jaby ktoś mógł.. to niech mi kupi.. :)
            • Gość: dA2222 Re: prezent dla chłopaka IP: *.internetia.net.pl 11.03.13, 17:10
              a mi się nie podoba.... :P wiec ci jej nie kupie
            • Gość: a flaszka? Re: prezent dla chłopaka IP: *.internetia.net.pl 20.03.13, 12:48
              dla chłopaka moze jakaś fajna flaszka? :P
      • Gość: bubu Re: prezent dla chłopaka IP: *.xdsl.centertel.pl 04.04.11, 22:15
        fajne prezenty są na facebook'u www.facebook.com/#!/pages/Gadzeteopl/169276373121898

ja już to lubie! :)
    • gregory3x Re: prezent dla chłopaka 23.11.10, 11:55
      każdy chłopak to dziecko i lubi grać pytanie tylko w jakie gry

gry
      • cinnamonis Re: prezent dla chłopaka 20.12.10, 00:59
        najlepiej w takie, w których można coś wygrać:)
    • Gość: MarkoPolo Praktyczne prezenty - nieeeee IP: 62.87.152.* 23.11.10, 12:31
      Praktyczne prezenty są bee, no chyba że ktoś bardzo czegoś potrzebuje, lepiej sprezentować coś co sprawi radochę facetowi, i będzie się autentycznie cieszył - wszystko zależy czym się interesuje, no i od budżetu oczywiście.Jak chcesz wydać to może być jakiś gadżet elektroniczny, tematycznie związany z zainteresowaniami, np ja w zeszłym roku dostałem dosyć niespodziewanie helikopter zdalnie sterowany , byłem mega zaskoczony a prezentem bawiłem się jak dziecko :). A jak nie chcesz nic wydawać to jakiś fajny wieczór we dwoje, tylko bez zbędnych romantyzmów :)
      • karooina Re: Praktyczne prezenty - nieeeee 23.11.10, 18:11
        Z tym helikopterem dobry pomysł. Też bym może coś takiego chciała kupić w prezencie ale kompletnie się nie znam. Możesz coś doradzić odnośnie zakupu żebym mi sprzedawca nie wcisną bubla?
    • lilcia28 Re: prezent dla chłopaka 28.11.10, 23:00
      można tez cos z kosmetyków
      na Fb na profilu Avonu maja teraz fajna aplikacje z rabatami- codziennie inna oferta, juz kilka razy były zapachy dla panów
      moze tam cos wybierzesz?

pozdrawiam
      • Gość: Fixa Re: prezent dla chłopaka IP: *.res.pl 29.11.10, 08:20
        Moim zdaniem faceci bardziej lubią gadżety. Kup mu jakiś fajny z www.ministerstwogadzetow.com/
    • berwax Re: prezent dla chłopaka 02.12.10, 18:17
      oj zegarek to ja bym chciał
    • mzyczen Re: prezent dla chłopaka 07.12.10, 05:16
      Na początek sugeruję abyś podesłała mu zaproszenie do portalu www.magazynzyczen.com po tymjak już się sama zapiszesz. Mężczyźni mają przedziwne upadobania, nigdy nie wiadomo co może sprawić im radość i z czego będą zadowoloni. Z tego właśnie powodu powstał nasz portal - zupełnie bezpłatny. Sami też mieliśmy duże problemy z wybieraniem prezentów dla rodzinki rozrzuconej po całym świecie. Jeśli nie masz pomysłu na preznty zapraszam do naszgo portalu. Nie będziesz miała problemu, obdarowana osoba będzie na 100% zadowolona a Ty nie będziesz traciła czasu na bieganie po sklepach i wymyślanie, a co ważniejsze zaoszczędzi Ci to złotówek w kieszeni na niepotrzebne "pierdołki". Zaproś tam swoją rodzinę i znajomych. Jest to miejsce gdzie każdy tworzy sobie liste rzeczy które są mu potrzebne lub mu sie podobają, określa adres fizyczny lub stronę www, zdjęcie i krótki opis przedmiotu - osoby zapisane do grona użytkownika mogą oglądać te przedmioty - jest to użyteczne i łatwe narzędzie do czerpania inspiracji na prezenty, a co wazniejsze - podarunki są zawsze trafione. Dodatkowo mamy dział inspiracji gdzie znajdziecie inspiracje do prezentów które można zrobić samemu i które będą szczególne ze względu na to ze zrobione własnoręcznie, może nie dla nastolatka, ale jako prezent od dziecka dla babci, dziadka lub cioci itd.

Zapraszamy

www.magazynzyczen.com
    • malygnomek Re: prezent dla chłopaka 08.12.10, 13:29
      Portfel, torba, zegarek. Takie przedmioty każdy facet posiada. Nie fajniej byłoby mu kupić np książkę? Czy lubi czytać? Ja zastanawiam się nad prezentami dla mojej rodziny i właśnie na książki stawiam. Chłopakowi mógłbym polecic np "rockmaan" Wojciecha Manna. Zbiór zabawnych anegdot, uniwersalna tematyka "dla każdego" i duża porcja humoru.
      • Gość: Fin Re: prezent dla chłopaka IP: 46.113.82.* 08.12.10, 17:05

Ja bym chciał sobie czymś takim polatać chce.to/p174659/helikopter-zdalnie-sterowany :D
        • Gość: Kajko Gdzie kupić taki model IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.10, 11:32
          daj namiary gdzie można kupić takie cudo?
          • marta-ruda Re: Gdzie kupić taki model 13.12.10, 17:12
            Pożądny model zdalnie sterowany kupisz np na nitrotek.pl
            • Gość: karol Re: Gdzie kupić taki model ?????? IP: *.xdsl.centertel.pl 17.05.11, 14:29
              A ja byłem zadowolony z prezentu jaki kupiłem chrześnikowi, nawet swojemu dziecku kupilem taki sam, bo nie mógł przeboleć ze nie bedzie miał takiego samego urzadzenia w domu tylko musi chodzic do jakiś kawiarni zeby skorzystać z takiego dystrybutora.
              Tu macie linka...
    • scuba5 Re: prezent dla chłopaka 08.12.10, 17:40
      Ja bym tam polecił jakieś narzędzia, w zależności od tego co trzeba. Ostatnio trafiłem na taką stronkę konkursową, gdzie trzeba się zalogować i można wygrać zestaw narzędzi za 8000 złotych, czy raz w tygodniu tor wyścigowy za 600 - jest niby problem przy logowaniu, ale wystarczy go zignorować, bo i tak wszystko działa.
      Wydaje mi się, że taki prezent byłby świetny.
      • Gość: narzedzia - oki Re: prezent dla chłopaka IP: *.internetia.net.pl 28.03.13, 13:12
        narzędzia też są spoko.
    • Gość: Gość Re: prezent dla chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 06:06
      dla chłopaków - polecam coś do aktywnego wypoczynku . Oni lubią szpanować mięśniami.

Gosia
    • johny022cn Re: prezent dla chłopaka 14.12.10, 10:06
      najlepsze są zawsze prezenty robione samodzielnie i dlatego można na przykład złożyć samemu kalendarz i podarować bliskiej osobie (ze zdjęciami wspólnymi albo jakimikolwiek innymi) www.drukcyfrowy.co/kalendarze
      • darius_n Re: prezent dla chłopaka 04.04.11, 22:13
        najlepiej zobacz na facebook'u z prezentami www.facebook.com/#!/pages/Gadzeteopl/169276373121898
    • barbie-0 Re: prezent dla chłopaka 22.12.10, 09:27
      www.facebook.com/AvonPolska#!/notes/avon-polska/konkurs-ralf-avon-i-swieta/10150111519340628
      ten zestaw Ralf jest świetny ;-)
    • elektrofreak Re: prezent dla chłopaka 22.12.10, 21:55
      ja bym kupił elektronikę, każdy mężczyzna ją lubi i uważam , że jej nigdy za mało faceci też lubią praktyczne prezenty może gpsa byś mu kupiła , jeśli jest kierowcą, albo kamerę , żeby uwieczniać wsólne chwile, albo konsolę do gry faceci lubia takie cacka, polecamm sklep firmowy marki Vordon tam znajdziesz dużo sprzetu po niskich cenach
      • bambooooocha Re: prezent dla chłopaka 23.12.10, 16:58
        ńzawsze można jeszcze kupić jakieś dobre perfumy, ja bardzo lubię takie prezenty (o ile są dobrane). Teraz w Superpharm sa bardzo duże promocje na zapachy, przejrzyj sobie gazetkę: www.superpharm.pl/promocje/index . Niektóre ponad 2 razy tańsze niż zwykle
    • Gość: Piter_wrc Re: prezent dla chłopaka IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16.01.11, 16:14
      Ja kupiłem Play-Max, bo szukałem Playseata i przez przypadek odkryłem, że mamy polski produkt, dużo tańszy zresztą. Szybka wysyłka, paczka doszła do mnie na drugi dzień. Fotel carbonowy pasuje do eleganckiego wystroju wnętrza. Produkt rzeczywiście topowy. Teraz szukam fajnego stojaka pod telewizor :)
    • Gość: album_love Re: prezent dla chłopaka IP: *.ip.netia.com.pl 18.01.11, 15:42
      Polecam album love
      allegro.pl/album-love-prezent-urodziny-imieniny-walentynki-i1412946209.html
      Jest naprawdę świetny!
    • bruise_easily Re: prezent dla chłopaka 21.01.11, 13:53
      Nie byłaby pewna tego, czy faceci lubią dostawać prezenty typu portfel, czy zegarek. Wydaje mi się, że oni wolą sami sobie takie rzeczy kupować. Mój chłopak najbardziej cieszy się z jakiegoś oryginalnego, niekoniecznie praktycznego prezentu. Dlatego na naszą rocznicę w lutym mam zamiar kupić mu oryginalną koszulkę z fiberya.com, a w dziale 'Dla zakochanych' widziałam tam już kilka, które typuję :)
    • ixkluziv Re: prezent dla chłopaka 21.01.11, 15:40
      a ja bym polecił dobrą bieliznę.Jak zobaczy, jak dobrze może się prezentować, wtedy prezent na pewno dobrze się przyjmie i radości będziecie mieli oboje.
      Sprawdź na fcb:bielizna dla niego

• Gość: Emi Re: prezent dla chłopaka IP: *.bater.net.pl 01.02.11, 20:37
      Z tego powinien sie ucieszyc :

allegro.pl/zestaw-pioro-dlugopis-reczny-grawer-walentynki-i1432825439.html
      Podoba się?
      • darius_n Re: prezent dla chłopaka 04.04.11, 22:14
        jeśli prezenty to tylko tutaj www.facebook.com/#!/pages/Gadzeteopl/169276373121898
    • foreest Re: prezent dla chłopaka 02.02.11, 09:41
      hehe fajnym pomysłem wydaje się taki śmieszny gadget - www.wasserman.pl/pl/p/Dlugopis-a-w-nim-kamera-dyktafon-pendrive-4GB/1126
      • diabelskipomiot Re: prezent dla chłopaka 02.02.11, 19:15
        kup mu perfumy Karla Kani, na superpharmie są teraz o 100 pln taniej
        • diabelskipomiot Re: prezent dla chłopaka 02.02.11, 19:16
          chodziło mi o Calvina Kleina z tym superpharmem rzecz jasna ;) ale KK też dobra firma :D
      • blu2323 Re: prezent dla chłopaka 04.02.11, 11:26
        Dla eleganckiego mężczyzny polecam:
        www.zlotysklep.com/oferta/wyroby/spinki_krawatowe_i_makietowe/spinki_zlote/9822/
    • citizen77 Re: prezent dla chłopaka 03.02.11, 14:57
      Spinki do kmankietów ze SZKŁA! Oryginalne, ponadczasowe - poprostu fajne.
      • Gość: ewelinab zestaw do pisania się sprawdzi:) d e d y k a c j a IP: *.bater.net.pl 04.02.11, 10:12
        Taki np.:

allegro.pl/zestaw-pioro-dlugopis-reczny-grawer-walentynki-i1432825439.html
        Co myślicie?
    • Gość: PietJA Re: prezent dla chłopaka IP: *.wejherowo.vectranet.pl 03.04.11, 19:37
      A może zaszaleć i podarować BURSZTYN BAŁTYCKI zakuty w spinki do mankietu ?
      Ostatnio znalazłem sklep z nowoczesnymi oraz klasycznymi wzorami biżuterii srebrnej z bursztynem, ręcznie wykonane w Polsce - www.missamber.pl - po prostu cudeńka ;)
      Mają tam właśnie eleganckie spinki do mankietu

--
      40 milionów lat zatopionych w BURSZTYNIE … czy DOBRE ZDJĘCIA są w stanie nam je pokazać? A może nasza historia jest zapisana w rodzinnych PAMIĄTKACH?
      • darius_n Re: prezent dla chłopaka 04.04.11, 22:13
        pomysł na prezent dla każdego napewno znajdziesz na facebook'u z prezentami www.facebook.com/#!/pages/Gadzeteopl/169276373121898
    • darius_n Re: Praktyczne prezenty - nieeeee 04.04.11, 22:11
      zaskakujące i nietypowe prezenty na facebook'u www.facebook.com/#!/pages/Gadzeteopl/169276373121898
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka