Gość: Agnes Re: Pilnie poszukuję IP: 212.160.117.* 05.02.02, 13:39 Przepraszam, ale nie zdążyłam wpisać reszty tekstu !!!! Kobiety kochane, mam problem. Pilnie poszukuję lodówki, najchętniej gratis. To nie dla mnie tylko dla kogoś kogo nie stać.. Może ktoś ma w piwnicy, nie używa, nie wie co z tym zrobić.. Ja już oddałam co mogłam - trochę sprzętu, trochę ciuchów.. Potrzebuję lodówkę - nie nową, może mieć x lat,nie duża, jakakolwiek, niech tylko działa... Wiem, że to może nie to forum - DOM też już atakowałam. Tu jednak znajdę kobiety - a Wy wiecie jak ciężko nie pomóc komuś kto tego potrzebuję.. Jestem z Warszawy, ta osoba też. Jak coś możecie pomóc, czekam. Pozdrawiam Was wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silie Re: Pilnie poszukuję IP: 195.205.68.* 05.02.02, 14:21 Droga Agnes! Zaloguj się na www.gratka.pl, w kategorii "oddam" na sprzętach domowych! Jestem w podobnej sytuacji jak osoba dla której poszukujesz sprzętów i właśnie dzięki Gratce mam lodówkę, pralkę, meble pokojowe, piękną NOWĄ kanapę, stół kuchenny i parę innych rzeczy.Czasem trzeba poczekać aż znajdzie sie "darczyńca", ale warto. Zaloguj sie tak, aby nowe ogłoszenia przychodziły do Ciebie automatycznie. Powodzenia. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Pilnie poszukuję IP: 212.160.117.* 05.02.02, 14:37 Bardzo Ci dziękuję. Nie wiedziałam o takiej stronie. Serdecznie Cię pozdrawiam, Agnes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silie Re: Pilnie poszukuję IP: 195.205.68.* 05.02.02, 14:57 Nie ma za co. Pamiętaj tylko, żeby zalogować się w swoim województwie:)(Nawet po "darmowy" sprzęt nie opłaca się przecież jeździć na drugi koniec Polski...) Zapewniam, że są jeszcze życzliwi ludzie i coś na pewno sie znajdzie! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Pilnie poszukuję IP: 212.160.117.* 05.02.02, 15:04 Już się zalogowałam - na razie tylko dwie propozycje z okolic łodzi. Poczekam. A swoją drogą - na prawdę ciekawy adres mi podałaś. Jeśli będę coś mogła Tobie pomóc, pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silie Re: Pilnie poszukuję IP: 195.205.68.* 05.02.02, 15:38 Ja właśnie z Łodzi jestem:) Trzeba czekać, na pewno się coś znajdzie.Ja jakoś przebiedowałam całe lato (upalne tegoroczne)bez lodówki:))) Dzięki za propozycję, na pewno skorzystam. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Pilnie poszukuję IP: 212.160.117.* 11.02.02, 10:33 Ponawiam swój apel poszukiwawczy - jeśli ktoś może pomóc z tą lodówką byłoby super... Silie, dzięki za kontakt - tam też szukam ale na raznie bez odzewu.. Kobiety kochane - pomóżcie jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś