Gość: notorico impotento IP: *.spray.net.pl 16.01.04, 16:27 wiadomo o wpływie impulsów elektrycznych na mięśnie. może by tak, zaadaptować taki wynalazek na potrzeby facetów. ja już majątek wydałem na słynny produkt Pfizer. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: Orgazm na życzenie IP: 80.75.160.* 16.01.04, 17:52 tylko widzisz - erekcja to znacznie bardziej zlozony mechanizm niz napiecie miesnia - nalezy krwia wypelnic tzw. ciala jamiste ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarwana_nocka A kościół na to......... niemożliwe! IP: *.ols.vectranet.pl 16.01.04, 18:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola jeśli tak mają wyglądać operacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 19:26 ...przyszłości, to ja ze stołu hirurgicznego pewno schodzić nie będę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wynalazca Taa, a NAJLEPIEJ TO SOBIE MÓZG WYMIENIĆ ! IP: *.chello.pl 16.01.04, 22:42 ...może na sztuczny, na przykład, i koniecznie sterowany pilotem! Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Hehehe ;P 16.01.04, 19:31 A wyobrażacie sobie sytuację, że jakiś wariat (oszalały wielbiciel, zazdrosna koleżanka) porywa mojego pilota i terroryzuje mnie w pracy?! Jestem na zebraniu, on wyciąga pilota, "start" i... orgazm :) Tłumaczę się przed szefem z trudem tłumiąc jęki..., "start" i znowu orgazm... Hehehe ;P Odpowiedz Link Zgłoś
miriammiriam Re: Orgazm na życzenie 16.01.04, 21:04 republika.pl/pinkf_/orgazm.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luciush Hi, hi to mi coś przypomina... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 23:03 Wygląda zupełnie jak ten dynks z pierwszego Matrixa który Trinity wyjęła Andersonowi/Neo z bebechów w scenie w samochodzie... MATRIX HAS YOU . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrrr Re: Hi, hi to mi coś przypomina... IP: *.echostar.pl 16.01.04, 23:41 biorąc pod uwagę naturalną antytechniczność kobiet wiele z nich zniechęci się już na etapie zapoznwania się z instrukcją obsługi i z większością będzie po staremu-niestety trzeba się starać... Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Re: Hi, hi to mi coś przypomina... 16.01.04, 23:48 no i widzicie? orgazm za forse. Teraz znowu bogaci beda mieli dostep do czego, na co zwyklego smiertelnika nie stac. Czyli szczescie za pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi wrrr IP: *.ols.vectranet.pl 17.01.04, 18:56 a ja mysle wrrr ze sie nagle okaze ze kobiety wogole nie na "antytechniczne" hehehehhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka Re: wrrr IP: 195.94.201.* 19.01.04, 15:02 łał! orgazm na życzenie!! super! wyobrażacie to sobie, jadą laski tramwajem i och, ah..., przymrużone oczy, rozchylone usta... albo w bibliotece publicznej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
blasphemy Ale jaja, przeciez to jest urzadzenie do masazu! 19.01.04, 23:57 CO za idiota zamiescil to zdjecie? Przeciez to jest urzadzenie to drapania sie po glowie do kupienia w sklepach z zabawkami. Istotnie nazywa sie "orgazmotron" ale wszczepic to sie go nigdzie nie da bo ma rozmiar glowy! Odpowiedz Link Zgłoś