janek9617 13.11.09, 15:13 Mam pytanie do zdradzających czy nie boicie się konsekwencji ,zemsty?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba8 Re: Pytanie do Zdradzjących 13.11.09, 15:41 Nie, bo: -jeśli już zdradzamy, to w odwecie za to, że facet mnie zdradził albo nie zrobił nic dla uratowania związku (a ja robił am). Zdradzając wiem, że albo mnie zdradził wcześniej albo że ma w poważaniu nasz związek. Odpowiedz Link Zgłoś
pewnie83 Re: Pytanie do Zdradzjących 13.11.09, 15:44 ja nie zdradzam nigdy. Najpierw trzeba zakonczyc jeden zwiazek zeby zaczac drugi, ale znam taka jedna (szkoda pisać zwykla k...a), która za kazdym razem tak robiła ;p Lepiej przyznac sie ze to nie to, niż ranic druga osobę jakas zdradą, ale sa ludzie i .... (szkoda przeklinać ) : pozdrawiam, pewnie83 Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Pytanie do Zdradzjących 13.11.09, 16:01 Zgadzam się, ale nic nie jest czarnobiałe. Czasem kończysz związek i dopiero kogoś poznajesz i nawiązujesz znajomość a twój eks uważa to za zdradę. Czasem mówisz komuś, że Ci nie pasuje to i tamto, masz dobre chęci to omówić naprawić a facet się w sobie zamyka nie odzywa się tygodniami. Ty uważasz że on tym zachowaniem udowadnia że ma Cię gdzieś. W międzyczasie idziesz na randkę. Później pretensja, że go zdradzasz. Czasem spotykasz się z kimś, nie jesteście w związku nie macie wspólnych planów i stwierdzasz że jeszcze jesteś wolna skoro mężczyzna nic nie deklaruje. Później dowiadujesz się, że wyjście z kimś innym jest zdradą. Suma sumarum to zdradzanie jest zdradzaniem kiedy trwacie w szczęślwiym związku,a jedna strona oszukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
crises Re: Pytanie do Zdradzjących 13.11.09, 16:29 No więc właśnie, życie nie jest takie proste. Czasem próbuje się zakończyć związek, ale do drugiej strony to nie dociera - na stanowczo postawione postulaty histeryzuje, płacze, obiecuje poprawę, na 3 dni się spina, trochę się stara i jest lepiej, a potem wszystko wraca do nieakceptowalnego syfu. To też zdrada? Faceta, któremu się 20 x mówiło, że to czy tamto jest nieakceptowalne, i albo coś mieni, albo ma wyp'dalać? I który jakoś nie umie się tym przejąć? Odpowiedz Link Zgłoś
28piotrrr Re: Pytanie do Zdradzjących 16.11.09, 14:52 nigdy nie mów nigdy :P koniec każdego związku jest inny i nie da się wrzucić wszystkich do jednego wora. coś tu czuć mocno urażoną dumę męską Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: Pytanie do Zdradzjących 16.11.09, 15:35 Mysle ,ze jesli ma sie faceta na poziomie takiego ,ktoremu sciu bzdziu nie w glowie to nigdy go nie zdradzimy .On sam bowiem da nam dobry przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Pytanie do Zdradzjących 13.11.09, 16:04 jak już zdradzam,to rzucam zdradzanego chłopa,bo nowy obiekt ciekawszy :) nie,nie bałam się zemsty,raczej reakcji byłego i swojego własnego moralniaka... Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Pytanie do Zdradzjących 13.11.09, 16:37 ja tam mniej boję się zemsty a bardziej kaca moralnego, który mnie później długo trzyma i dlatego staram się zdrad unikać. gdyby nie ten moralniak, zdradzałbym chyba na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Pytanie do Zdradzjących 13.11.09, 16:55 rumak.hrabiny napisał: gdyby nie ten moralniak, zdradzałbym > chyba na okrągło. dokładnie tak :D,poza tym jeśli zdradzam,to z jakiegoś powodu,zwykle z takiego,że zdradzanego faceta mam już dość... Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Pytanie do Zdradzjących 13.11.09, 17:05 ja nigdy nie zdradziłem z premedytacją, nie planowałem zdrady, nie polowałem na okazje, nie chwytałem się pierwszej lepszej okazji. chwila słabości, nastrój, okoliczności i człowiek traci na pewien czas silną wolę. pod tym względem, przyznam szczerze, że faceci są chyba bardziej podatni. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Pytanie do Zdradzjących 13.11.09, 17:11 a nadal jestes w zwiazku z partnerka ktora zdraszales? Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Pytanie do Zdradzjących 13.11.09, 17:53 trudne pytanie. zjedliśmy razem ugotowany przez nią obiad, dużo ze sobą rozmawiamy, ale ona wie, że za jakiś czas jak zwykle wybędę na dłużej i teraz już mogę robić to co mi się podoba, bo los tak chce. życie bywa czasem bardzo skomplikowane a forum nie jest najlepszym miejscem na takie zwierzenia, więc zamykam temat. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Pytanie do Zdradzjących 13.11.09, 16:41 nie, a czego się bać? że mnie zostawi? -skoro zdradzałam to znaczyło, że coś mi nie pasowała więc mała strata że mnie zdradzi? - to ja bym go zostawiła że na mnie coś nagada? Jego znajomych miałabym gdzieś, a moi to MOI ;] niby jak się można zemścić boleśnie??? aktualnie nie zdradzam, nie planuję, wręcz sobie nie wyobrażam że mogłabym -bo po co? dobrze mi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Pytanie do Zdradzjących 13.11.09, 17:14 Nie wiem co facet moze zrobic kobiecie, ale mama mi opowiadala ze jej kolezanka z pracy odkryla ze maz ja zdradza i w nocy przykleila mu do nogi jego wlasny penis - superglue. Podobno strasznie nad ranem wrzeszczal. Powiedziala kolezankom, ze skoro jej facet nie moze trzymac swojego penisa w rozporku, to ona mu pomogla. disa napisała: > > niby jak się można zemścić boleśnie??? > > Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Pytanie do Zdradzjących 13.11.09, 17:22 takie coś jest karalne !!! (siedzę i się chichram) Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Pytanie do Zdradzjących 13.11.09, 17:30 Moze i karalne, ale na policjie nie zadzwonil (wyobrazasz sobie reakcjie policji, hehehe? pewnie sie wstydzil). Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Pytanie do Zdradzjących 13.11.09, 18:01 mnie to już mało co ja słucham JAKIE przypadki do szpitala trafiają ;] ;] ludzka wyobraźnia nie ma granic ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pytanie do Zdradzjących 09.12.09, 20:06 z tym penisem to dobre jest:D Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Pytanie do Zdradzjących 13.11.09, 17:16 coś robi janek9617 napisał: > Mam pytanie do zdradzających czy nie boicie się konsekwencji ,zemsty?? jeśli się coś robi, to chyba bierze się pod uwagę konsekwencje, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach teraz widzimy, kto zdradza 13.11.09, 18:19 zmieniajcie szybko loginy ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
cich-awoda Re: Pytanie do Zdradzjących 13.11.09, 19:55 tak, dlatego nie zdradzam. kiedyś mi się zdarzało - kiedy nie traktowałam faceta poważnie i on mnie raczej też Odpowiedz Link Zgłoś
facettt durne pytanie 16.11.09, 15:39 janek9617 napisał: Mam pytanie do zdradzających czy nie boicie się konsekwencji ,zemsty?? Ci co sie boja - to raczej tego nie robia, a w kazdym razie nie powinni, co ? ____________________________________________ Nie potrafisz - to nie pchaj sie na afisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pijawka_lekarska Re: Pytanie do Zdradzjących 16.11.09, 15:47 "Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Pytanie do Zdradzjących 16.11.09, 16:47 ręce opadają jak się czyta takie wyświechtane frazesy. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Pytanie do Zdradzjących 08.12.09, 14:46 mamba8 napisała: > ręce opadają jak się czyta takie wyświechtane frazesy. -------------------- Mi nawet co inne opadło. Odpowiedz Link Zgłoś
janek9617 Re: Pytanie do Zdradzjących 17.11.09, 16:42 A jak zobaczą przejrzą na oczy .Im się tylko wydaje ,ze nikt nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_wawa Re: Pytanie do Zdradzjących 17.11.09, 18:08 janek9617, zadałeś to pytanie, bo zastanawiasz się nad zdradą? Nie boję się zdrady, trzeba być dyskretnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Pytanie do Zdradzjących 17.11.09, 18:17 Raczej obstawiam, że będzie się mścił. Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Pytanie do Zdradzjących 04.12.09, 14:29 To przestań, albo zaangazuj swoją energię w zwiazek, albo w jego zakończenie. Po swiecie lata mnóstwo szmaciarzy, koniecznie masz ochotę wyladowac w ich gronie? Zrób eksperyment: spojrzyj w lustro, w swoje oczy, tak szczerze od serca - i zastanów się czy lubisz swój widok. Jak zaczniesz łamac zasady fair-play - będziesz go lubić znacznie mniej. Miłośc czasem się gubi i trzeba ją odnaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
janek9617 Re: Pytanie do Zdradzjących 08.12.09, 14:18 Bardzo dziękuje za pomoc muszę wszystko przemyśleć!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: Pytanie do Zdradzjących 04.12.09, 15:03 jeśli się kogoś kocha to się nie zdradza. Kropka. jak się zdradza to znaczy że się nie kocha i rozstanie (a to jest chyba ta najgorsza konsekwencja zdrady) nie jest czymś najgorszym. a i jeszcze jedna sprawa jak się naprawdę kocha to wszystko można wybaczyć..ale nie zawsze trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Pytanie do Zdradzjących 04.12.09, 15:24 cos ty q.. taki ciekawy? znajdz dziewczyne, zdradz ja i patrz na konsekwencje. z autopsji wycuiagniesz wnioski pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
janek9617 Re: Pytanie do Zdradzjących 08.12.09, 14:21 Nie jestem szmaciarzem nigdy bym nie zdradził, nigdy nie skrzywdzę ukochanej osoby! Odpowiedz Link Zgłoś
lysa_spiewaczka_2 Re: Pytanie do Zdradzjących 08.12.09, 14:35 Życie uczy że tylko kretyni mówią "ja nigdy"...;-) z drugiej jednak strony bez sensu jest zakładać iż jest się gorszym niż się jest...Gdy popatrzymy więc z trzeciej strony rosądnie jest nie twierdzić pewnych rzeczy kategorycznie ,nie popadać w szmaciarską maniere pisania o sobie "może nie jestem ideałem ale tego bym nie zrobił" tylko się starać ,starać ze wszystkich sił pewnych rzeczy nie robić...jest to uczciwsze i co tu dużo mówić nie głupie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: Pytanie do Zdradzjących 08.12.09, 14:23 Jedyne konsekwencje jakich się obawiam to cierpienie innej osoby i moj kac moralny. Odpowiedz Link Zgłoś
mruff Re: Pytanie do Zdradzjących 08.12.09, 14:32 Kax moralny i cierpienie drugiej osoby. Ładne ale nie sądzę żeby ten co zdradza tak to przeżywał. Do tej pory jeszcze nie zdradziłam. Ale miałam miesięczny epizod z zajętym kumplem z pracy (ma dziewczynę od 3 lat i mieszkają razem). W łóżku nie wylądowaliśmy (o dziwo bo było blisko!) i znajomość mocno wyciszyłam gdyż nie zauważyłam w nim oznak kaca moralnego w skali miligramów nawet-u siebie natomiast tak. Potrafił przyjechać do mnie w dniu jej imienin! Jak mi powiedział,że mają dziś w domu imprezę imieninową to zrozumiałam,że kac moralny jest częściej spotykany w teorii niż w praktyce. Reasumując-nie znam ani jednego kumpla/faceta który zdradzając miałby kaca moralnego. No chyba udając jak już zdrada wyda się. Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: Pytanie do Zdradzjących 08.12.09, 14:45 Och, czyli ja żyje ciągle jeszcze w moim różowym świecie w którym zasady przewidują to że większość ludzi stara się postępować porządnie, albo przynajminej ma wyrzuty sumienia jak postępuje wręcz przeciwnie? Chlip! Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Pytanie do Zdradzjących 08.12.09, 14:25 janek9617 napisał: > Mam pytanie do zdradzających czy nie boicie się konsekwencji ,zemsty?? "Strach jest, ale zasadniczo zawsze staramy się mieć kwity" :) (by St.Bareja) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Pytanie do Zdradzjących 08.12.09, 14:30 > Mam pytanie do zdradzających czy nie boicie się konsekwencji ,zemsty?? taaa... i wiecznego potępienia, auuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Pytanie do Zdradzjących 08.12.09, 14:44 Zawsze, jak zdradzam to drżę o swoją kasę, którą mógłby stracić, gdyby jej coś odbiło z rozwodem. Odpowiedz Link Zgłoś
mruff Re: Pytanie do Zdradzjących 08.12.09, 15:45 tow.ortalion napisał: > Zawsze, jak zdradzam to drżę o swoją kasę, którą mógłby stracić, gdyby jej coś > odbiło z rozwodem. Nieźle. Widać nie drżysz tak do końca bo Ci jednak mały staje :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona_lukrecja Re: Pytanie do Zdradzjących 08.12.09, 17:54 janek9617 napisał: > Mam pytanie do zdradzających czy nie boicie się konsekwencji ,zemsty?? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
anital36 Re: Pytanie do Zdradzjących 08.12.09, 18:13 Oko za oko :) lepiej zdradzić niż pżóniej załować ze sie tego nie zrobiło !!! dla czego ja mam tylko nosic porożą !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sis2a.1 Re: Pytanie do Zdradzjących 09.12.09, 10:32 Ja zdrada fuj nie smak zostawia.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sis2a.1 Re: Pytanie do Zdradzjących 09.12.09, 16:25 Hej witaj zdradzac jest niesmak.pozd Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Pytanie do Zdradzjących 09.12.09, 20:49 Ja bym się później bał lodzika. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Pytanie do Zdradzjących 12.12.09, 00:04 I slusznie. NIe zna sie dnia ani godziny. A jak forum pokazuje kobiety potrafia byc bezwzgledne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Re: Pytanie do Zdradzjących 12.12.09, 00:09 tylko sirota zdradza a potem się katuje jakimiś wyrzutami, sumieniami, jednym i drugim, albo jakimś trzecim zdradzić i odczuwać powyższe może chyba tylko fanka Danielle Steel Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Pytanie do Zdradzjących 12.12.09, 09:28 Kto nie ryzykuje ten w kozie nie siedzi... Odpowiedz Link Zgłoś