maly.jasio 21.02.10, 16:31 co robic? moze by np. pobic jakiegos policjanta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Notorycznie nie mam problemow 21.02.10, 16:33 zacznij pić, poroblemy same cię znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Notorycznie nie mam problemow 21.02.10, 16:36 alpepe napisała: > zacznij pić, problemy same cię znajdą. ale to juz cwicze od 20-tu lat i nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Notorycznie nie mam problemow 21.02.10, 16:37 jak widać, nie jesteś w tym mistrzem, powinieneś wzmożyć ćwiczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Notorycznie nie mam problemow 21.02.10, 16:36 Myslales o wizyciu u psychologa? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Notorycznie nie mam problemow 21.02.10, 16:39 nutka07 napisała: > Myslales o wizycie u psychologa? bywalem u takiej jednej psycholozki. po moich wizytach - sama zaczela sie leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Notorycznie nie mam problemow 21.02.10, 16:42 Ha to Ty jestes rentierem jedenprocent. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Notorycznie nie mam problemow 21.02.10, 16:45 nutka07 napisała: > Ha to Ty jestes rentierem jedenprocent. NIE. Ciezko pracuje na chleb. (a tylko w niedziele wypoczywam) Moze dlatego nie mam czasu na problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Notorycznie nie mam problemow 21.02.10, 16:37 maly.jasio napisał: > moze by np. pobic jakiegos policjanta? Trochę mało delikatny żart w obliczu niedawnych wydarzeń :( Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio NIE 21.02.10, 20:57 funny_game napisała: > Trochę mało delikatny żart w obliczu niedawnych wydarzeń :( > NIE. Celowo do tych smutnych wydarzen nawiazujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: Notorycznie nie mam problemow 21.02.10, 16:38 a nie uczciwiej byłoby dać się okraść? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Notorycznie nie mam problemow 21.02.10, 16:42 mvszka napisała: > a nie uczciwiej byłoby dać się okraść? tez przezylem. przez ostatnie 20 lat ukradli mi 4 rowery i 2 samochody (w tym jeden sie odnalazl w Pradze Czeskiej)) NAPRAWDE. i tez nic nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: Notorycznie nie mam problemow 21.02.10, 17:00 to poczytaj sobie fora: życie rodzinne pomocne emamy i nie marudź Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Notorycznie nie mam problemow 21.02.10, 17:03 mvszka napisała: > i nie marudź no musze :) ubolewam nad tym, ze nic jakos nie potrafi mi podlamac ducha. co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: Notorycznie nie mam problemow 21.02.10, 17:06 maly.jasio napisał: > ubolewam nad tym, ze nic jakos nie potrafi mi podlamac ducha to już jest problem, czyli nie jest tak źle :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Notorycznie nie mam problemow 21.02.10, 20:34 mvszka napisała: > maly.jasio napisał: > > > ubolewam nad tym, ze nic jakos nie potrafi mi podlamac ducha > > to już jest problem, czyli nie jest tak źle :) postawilas mnie na nogi, vel do pionu :) > Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Notorycznie nie mam problemow 21.02.10, 16:39 maly.jasio napisał: > co robic? Nic. Juz za pozno. Wlasnie sprowokowales los! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Tez tak to widze. 21.02.10, 16:43 khadroma napisała: > Nic. Juz za pozno. - tez tak to widze. > Wlasnie sprowokowales los! ;) - zdradz - do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkota Re: Notorycznie nie mam problemow 21.02.10, 16:50 Nie lepiej jak pobijesz gwałciciela? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Notorycznie nie mam problemow 21.02.10, 16:55 kkkkota napisała: > Nie lepiej jak pobijesz gwałciciela? chetnie, ale skad ja Ci go wezme do jasnej-ciasnej? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Notorycznie nie mam problemow 21.02.10, 17:07 to w miare prosto, idziesz w miasto, najlepiej sam, tak w noc to z 5 da sie obleciec, no zeby ta dobrze rozczaic sytuacje to czasami kilka godzin a reszte to juz sam wylapiesz co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio papryczka_ g ??? 21.02.10, 16:57 moglabys mi (jako i dziewicom) wyrzucic watek na OSLA? niech chociaz z Toba mialbym jakis problem :) Odpowiedz Link Zgłoś