Dodaj do ulubionych

powiem wam jacy są ci z netu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 18:42
dziewczuny, nie łudźcie się: to albo totalni nieudacznicy, nudziarze, z
głębokim felerem, albo oszuści liczący na łatwą zdobycz.
Po kilku miesiacach szukania daję sobie spokój. te same doświadczenia i
wnioski - moje dwie koleżanki.
normalni są gdzie indziej - w necie ich nie ma
kilka razy zdawało mi się, ze trafilam na fajnych gości: potrafili gadać z
kobietą, w miarę dobrze wychowani. Niestety na pierwszej lub drugiej randce
albo przymierza się do całowania.
trafił mi sie też taki, ze liczył na sponsoring
a z niedaczników: facet 30 lat, mieszka z mamusią, zero samochodu, zero
manier, łysiejący, w pulowerku do szpica. Inny: chudzinka, nie wiem, co ma
powiedzieć, nie wie, gdzie mamy iść, w ogóle nic nie wie, jakieś dzikie z
buszu wypuszczone.

ja nie mówię o bogatym, z doktoratem, z kasą i własnym mieszkaniem - bo zaraz
takie będą zarzuty.

Ale jeśli ja mam 30 lat i cokolwiek osiągnęłam w zyciu, choćby to, że nie
mieszkam juz z rodzicami, mam jakie takie studia, potrafię się zachować w
towarzystwie, wygląd też jaki taki mam, to szukam kogoś, kto moze nie jest
jakimś belmondo, ale ma w miarę inteligentne spojrzenie, jest ciepły i
naturalny, dobrze wychowany, nie szuka łatwego seksu, nie zachowuje sie jak
macho i jest z nim o czym pogadać. Tyle

takich na portalach randkowych nie ma - oni nie potrzebuja takiej formy
poznania. Radzą sobie świetnie bez tego, bo sa normalni i kobiety przed nimi
nie uciekają, bo nie są załośni. Żałośni siedzą w necie.

Chciałabym, żeby tak nie było, ale tak jest.

Obserwuj wątek
    • Gość: as Milutka Irmino, IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 18:54
      Ostro nas potraktowałaś, tych na necie siedzacych. A jak ktos ma taka prace, ze
      wejscie na forum to jedyna rozrywka, na ktora sobie moze przez wiele godzin
      pozwolic? W tym soboty i niedziele? Ale co tam! Ładnie i rzeczowo piszesz i
      gdyby nie to, ze mam słodką żonę i przybytek pewnie bym się Tobą zainteresował.
      Fajnie napisałaś o tym mieszkaniu. Masz racje - to duzy sukces w naszym kraju.
      We Wloszech na ten przyklad jest plaga trzydziesto i czterdziestolatkow przy
      rodzicach. Rozpuszczonych i leniwych. Powodzenia Ci zyczę, ale nie oceniaj tak
      ostro tych na necie. A skąd ich bralas? Bo jesli z serwisów randkowych to
      rozumiem. Ja tam nigdy nie wchodze, nawet nie wiem gdzie są. Znajdź sobie kogoś
      tu na forum Kobieta a pewnie bedzie fajbie. Jeszcze wspomnisz moje słówka :)))

as
      • Gość: Irmina drogi As IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 19:01
        No oczywiscie, że z SERWOSÓW RANDKOWYCH. taka głupia byłam. Zresztą skąd mogłam
        wiedzieć.
        Do całej reszty, a szczególnie panów forómowych nic nie mam - bo niby co mam
        mieć.

pozdrawiam Irmina
        • zdzichu-nr1 Portale randkowe 21.02.04, 19:30
          Nie jestem znawcą tematu, bo niewiele razy wchodziłem na te strony i nie mam
          tam konta, tym niemniej mogę powiedzieć tyle, że poziom panienek się tam
          ogłaszających również nie jest powalający. Albo brzydkie, albo głupie, albo
          k*urwy (wzgl. liczące na sponsoring). Kilka ładnych i w miarę zachęcających
          tekstem obiektów miało zapchane skrzynki. Dlatego wzajemny stosunek:
          a) czasu zmarnowanego na międlenie netu i
          b) efektów w postaci poznania fajnej kobitki
          jest tak marny, że z ręką na sercu polecam wykorzystanie tej energii w realu.
          Dużo szybciej przyniesie nieporównywalnie lepsze efekty!
          • Gość: Amy Re: Portale randkowe IP: *.symboliczna.net / 81.219.65.* 21.02.04, 19:46
            Irmina- troszkę się zadzam.Choć ja na 1 randce poznałam fajnego goscia,z
            mieszkaniem, samochodem itp, ale potem okazało się,że jest to koleś, który już
            startował do mojej bliskiej koleżanki,z bagażem 14 letniego związku.Choć był
            fajny i ziemia troszke pode mna zadrżała -facet, jak sie okazało traktował
            spotkania jak zabicie czasu, w dodatku obgadał mnie przed kolegami, jak wyszło,
            że mamy wspólnych znajomych.Chciałabym,żeby to był ten ale z innym
            charakterem.Założyłam też skrzynkę randkową, pisało duzo facetów, ale wyszły
            tylko 2 spotkania w tym z w/w facetem.Zlikwidowałam to zatem.Trochę nie wierzę
            już w takie szukanie, chyba,że traktuje się to jak dobrą zabawę.A normalniejsi
            faceci chyba też są-trzeba jednak przeżyć mnóstwo upokorzen, by się o tym
            przekonać.Patrz też mój wątek o szukaniu faceta przez net:)))
    • Gość: lew_ Re: powiem wam jacy są ci z netu IP: *.proxy.aol.com 21.02.04, 19:39
      Dokladnie to :))ja tez kiedys probowalem na Randkach..ale jedyne ktore mi
      sie trafily to byle te, ktore byly tylko zainteresowane wyjazdem za granice
      (mieszkam w Niemczech)a nie moja osoba..Dno ...a pod tym dnem jeszcze jedno
      dno!!!
      Dokladnie to samo moge wiec powiedziec o kobietach co ta pani zalozycielka
      tego watku o facetach....
      Aha..ja mysle ze jestem w normie ....bo juz dawno z mamusia nie
      mieszkam:))))Wyjechalem do ________Niemiec w wieku 19 lat i to sam:))..wiec
      mysle ze jestem samodzielny:))
      • Gość: Irmina Re: powiem wam jacy są ci z netu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 19:44
        pan lew potwierdza tylko moje doświadczenia - normalnych na randkach ni ma, ni
        ma i kuniec :) Są w necie, ale gdzie indziej. I zdzichu też potwierdził. To
        znaczy, że dobre wnioski wyciągnęłam.
        • Gość: Amy Irmina a gdzie ich znaleźć???? IP: *.symboliczna.net / 81.219.65.* 21.02.04, 19:48
          • Gość: Irmina Re: Irmina a gdzie ich znaleźć???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 19:51
            nie wiem, Amy, kurcze, sama nie wiem. Chyba puby, kluby, albo uśmiechac się od
            czasu do czasu do kogoś - tak mnie doradzają, doradzam więc ja Tobie. Czytwalam
            Twój wątek i rozumiem Cię. Pozdrawiam i życzę znalezienia normalnego osobnika w
            naj najbardziej romantycznych okolicznościach :)
        • Gość: lew_ Re: powiem wam jacy są ci z netu IP: *.proxy.aol.com 21.02.04, 19:49
          Jak najbardziej..ale to dotyczy obu plci:))...ja np na sponsoring nigdy nie
          polece obojetne jak by ta pani nie wygladala.Za sex nie mam zamairu
          placic.Inaczej sprawa wyglada jak ma sie dziewczyne czy zone.Wtedy pieniadze
          rqczej roli nie graja.
          • Gość: Irmina panie lewku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 19:56
            proszę się wczytać w mój wątek - sprawy łatwego sexu i sponsoringu są w ogóle
            poza dyskujsą. Chodziło mi o NORMALNEGO ciepłego, w miarę zaradnego faceta, o
            przeciętnym wyglądzie, który nie chce być sam. Po prostu, żeby z kimś być - tak
            jak większość ludzi. A na randkach takich nie ma. Ani ja, ani moje koleżanki
            nie spotkały kogos takiego. Jakieś odpady atomowe - a przetestowałyśmy chyba z
            50 (licząc razem, we trzy)
            Oczywiście przyjmuję do wiadomości, że to samo dotyczy pań z randek. To
            poprostu takie dziwne miejsce i dziwni ludzie
            • Gość: lew_ Re: panie lewku IP: *.proxy.aol.com 21.02.04, 20:00
              Jak najbardziej masz racje...mi tylko podpadlo to ze tam tak wiele kobiet
              szuka sponsoringu i tak wiele napisalo do m,nie wlasnie w zwiazku z ta sprawa
              (sponsoring)..wy kobiety macie inne problemy .Mysle ze masz na pewno 100%
              racji ze wieskszosc facetow szuka tam albo szybkiego sexu,
              przygody..albo ...sa do niczego:))Ja w ogole skrzynki tam nie zakladalem.
              AMY nie odpowiedzialas ze jakiego miasta jestes..czyzby bylo tak malutkie
              ze boisz sie ze ktos Cie rozpozna?:O)...a dlaczego szukasz tylko u
              ciebie ??:)) inni z innych miast sa beeeeeeeee?:)
            • Gość: lew_ Re: panie lewku IP: *.proxy.aol.com 21.02.04, 20:08
              Ja tez ..szczerze:)aha ..amy ja nie chce Ci dokuczac (choc ironizowanie
              nalezy do mojej specjalnosci i tak mnie na czacie pod tym wzgledem wszyscy
              b.dobrze znaja)ale....znalem kiedys wlasnie dziewczyne w wieku 26
              lat .Poznalem ja na czacie.Ale potem okazalo sie ze ona z kazdym...nawet z
              rozwodnikiem ktory musi placic na zone i dwoje dzieci by poszla na koniec
              swiata.Ja natomiast choc nie mam takich zoobowiazan "smierdzialem "jej bo
              czegos sie dorobilem w moim zyciu i dlatego bylem w jej oczach materialista
              na ktorego oczywisicie nie miala ochoty.Bardzo mnie to wtedy trafilo.No
              coz ...rozwodnik poszedl z nia do lozka i po tym 1 spotkaniu ja zostawil.Ja
              walczylem ze soba dlugo...ale nie moglem sie przemoc i zakonczylem te
              znajmosc.To oczywisicie nie dotyczy Ciebie Amy.
              • Gość: Amy Re: panie lewku!!! IP: *.symboliczna.net / 81.219.65.* 21.02.04, 20:36
                Oczywiście,że mnie nie dotyczy!A na rozwodników jeszcze nie patrzę w moim
                wieku.A co do miasta-podałam zbyt duzo szczegółów i to nie serwis randkowy;-)
        • Gość: lew_ Re: powiem wam jacy są ci z netu IP: *.proxy.aol.com 21.02.04, 19:52
          Aha..jeszcze jedno .Najbardziej mnie smieszy zawsze ze kobiety duzo starsze
          od mnie (mam 32 skonczone) i z kupka dzieci mysla ze jestem takim
          nieudacznikiem ( bo nie jestem jeszcze zonaty:)ze polece na pierwsza osobe
          plci zenskiej ktora wyrazi chec mnie pokochania :))
          • Gość: Amy Re: powiem wam jacy są ci z netu IP: *.symboliczna.net / 81.219.65.* 21.02.04, 19:58
            A mnie śmieszą faceci, co myśla, że jak mam 27 (jak założyłam skrzynkę), a
            obecnie 28 i jestem wolna,bez dzieci,to polecę na żonatego, tylko po to,żeby
            zaspokoić swe(?)potrzeby seksualne;-)))Hehe.
            • Gość: amy Re: powiem wam jacy są ci z netu-Irmina! IP: *.symboliczna.net / 81.219.65.* 21.02.04, 20:00
              Irmina!!!50!!!To ja was dziewczyny podziwiam!!!Serio:)
              • Gość: Irmina Re: powiem wam jacy są ci z netu-Irmina! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 20:04
                Amy, podziel na trzy. I weź pod uwagę stosunek liczby do czasu. Przez kilka
                miesięcy, więc kaiś jeden na dwa tyg. średnio. Albo nie wiedziałam, gdzie
                uciekać, jak go zobaczy łam, albo (to rzadziej) był w miarę, a po kilku
                spotkaniach okazywało się, że oszust, macho, cwaniaczek, albo znikał (o co nie
                płakałam - bo po co) :)
                • Gość: Zbigu Re: powiem wam jacy są ci z netu-Irmina! IP: *.crowley.pl 21.02.04, 20:10
                  Irminko, Jeśli facet spotyka babeczkę, która myśli, że to, że ma jako takie
                  studia, jako taką pracę, wyprowadzila się od starych i nie jest skończonym
                  pasztetem czyni ją osobą wartościową, to chce taką babeczkę tylko przelecieć a
                  swoje uczucia, ciepło, czas i pieniądze zainwestować w kogoś ciekawszego. Nie
                  ma nic gorszego niż starzejąca się panna z pretensjami. Chociaż tak na dwa -
                  trzy numerki może być. Papa
                  • Gość: Amy Re: powiem wam jacy są ci z netu-Irmina! IP: *.symboliczna.net / 81.219.65.* 21.02.04, 20:43
                    Drogi panie Zbigu!No to kogo uważasz za ciekawego?A może boicie się kobiet
                    niezależnych, bo wam samym nie wychodzi w życiu...?
                    • Gość: Amy powyższy post był do Zbiga IP: *.symboliczna.net / 81.219.65.* 21.02.04, 20:44
                    • Gość: Zbigu Re: powiem wam jacy są ci z netu-Irmina! IP: *.crowley.pl 21.02.04, 21:04
                      Droga Pani Amy!
                      Wychodzi nam, wychodzi! Tylko że co nam szkodzi zabawić się troszkę panienką o
                      zbyt wygórowanych oczekiwaniach od życia?
                      • Gość: Zbigu Powyższy post był dla Amy:) IP: *.crowley.pl 21.02.04, 21:06
          • Gość: kasia Re: powiem wam jacy są ci z netu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 20:05
            a ja myślę, że to zwykli faceci, niektórzy rozrywkowi, inni nudni a tych
            niesmacznych łatwo się pozbyć. tylko, że dla mnie są czystą przyjemnośćią i
            relaksem, coś w rodzaju oderwania od kłopotów w pracy etc, nie zamierzam
            przenosić tych znajomości do realu.
            • Gość: Amy do Irminy IP: *.symboliczna.net / 81.219.65.* 21.02.04, 20:10
              Irmia,podzieliłam i rozumiem,że przez kilka miesięcy.Ja natomiast mogę się
              podzielić doświadczeniami koleżanki.Po studiach rozstała się z facetem.Jako,że
              była jedynaczką, presja rodziny sprawiła,że zaczęła szukac faceta.Z
              ogłoszeń.Spotkała się z około 20-stoma.Też przeszła swoje.Ale w czerwcu ma
              slub.Może jak jest się upartym w końcu się trafi...?I moze zależy też od
              serwisu.Jak zauważyłam na cafe gazety siedzi głównie Wawa, w interii jest chyba
              też mało powaznych.Spotykałas się z serwisów płatnych typu wp , onet???
              • Gość: Irmina Amy, ale nie można na siłę :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 20:15
                To że ślub to nic, ale czy facet fajny i czy można z nim żyć.
                A jeżeli chodzi o serwisy: sympatia, troche wp, trochę tlen. Intetrii nie lubię
                bo tam tak troche discopolowo. W sumie najmniejsze zło to cafegazeta.

I uszka do góry. To że ja mam takie doświadczenia, to nie znaczy, że ktoś inny
                nie moze trafić na jakąś perełkę. Ja już po prostu mam dość :)
            • Gość: Zbigu Re: powiem wam jacy są ci z netu IP: *.crowley.pl 21.02.04, 20:25
              Kasiu, Tak trzymać! Net to net a real
    • Gość: Eddie Re: powiem wam jacy są ci z netu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 20:09
      ja juz dawno zuważyłem, że na necie największą reprezentacje mają głównie dwie
      grupy społeczne:
      chłopcy-meżczyźni w wieku 15-25 i dziewczyny-kobiety tak około 30 lub więcej.
      Dlatego też cieżko jest poznac kogos odpowiedniego dla siebie.
    • Gość: lew_ Re: powiem wam jacy są ci z netu IP: *.proxy.aol.com 21.02.04, 20:16
      Co to za osiol twierdzi ze kobieta przed 30-tka to starzejaca sie panna??
      Malo ma biedak pojecia :)
      • Gość: Amy Re: powiem wam jacy są ci z netu IP: *.symboliczna.net / 81.219.65.* 21.02.04, 20:21
        A ktoś powiedział tak???;-)Ubawiłam się.No fakt taka Minogue ma 35 i staruszka;-
        )
    • Gość: lew_ Re: powiem wam jacy są ci z netu IP: *.proxy.aol.com 21.02.04, 20:18
      Perelka jestem ja :))naprawde fajne jestescie obie :))ciezko bylo by sie
      dla ktorejs zdecydowac:)...juz mialem byc na filmie a siedze :))
      • Gość: Irmina do Perełki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 20:21
        daj spokój, to nie tak miało być w tym wątku :)

ale obie jesteśmy Ci wdzięczne za dżentelmeńska reakcję na obrażliwy komentarz
        nijakiego Zbigi
        • Gość: Amy Re: do Perełki IP: *.symboliczna.net / 81.219.65.* 21.02.04, 20:22
          No to daj nam Perełko charakterystykę faceta z netu;-)
        • Gość: lew_ Re: do Perełki IP: *.proxy.aol.com 21.02.04, 20:24
          Ciesze sie ze nie przjmujecie sie durnbymi komantarzami nastolatkow ktroych
          zycie jeszcze nie dopadlo.Jednak w Polsce juz tak jest ze ktos ,kto sie
          nie ozenil jako smarkacz albo wpadl....ten jest wlasnie tym biedakiem.W nas
          zenia sie w wieku 34 lat i jest ok..kobiety troche wczesniej..
          • Gość: lew_ Re: do Perełki IP: *.proxy.aol.com 21.02.04, 20:26
            Jaka charakterystyke ??Moja ?:))
            • Gość: Amy Re: do Perełki IP: *.symboliczna.net / 81.219.65.* 21.02.04, 20:30
              A kogo innego?Wzrost,typ samochodu, stan konta itp..;-)Żartuję
              oczywiście.Chodziło mi bardziej, co o sobie myśli użytkownik internetu
              (facet).Jaki jest?
        • Gość: kasia Re: do Perełki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 20:41
          odcinam się od zbigi takich właśnie nie lubię. na forum nie odróżnia szczerości
          od braku wychowania a na randkach udaje ok kolesia
      • Gość: kasia Re: powiem wam jacy są ci z netu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 20:29
        tyle, że nawet w emailach widać jakieś podobieństwo jednego do drugiego, albo,
        co czasem mi się wydaje zakładają sobie kilka skrzynek i to ciągle ten
        sam...nie wiem ja bym jednak szukała faceta głównie normalnie a w necie to tak
        od czasu do czasu, nigdy nic nie wiadomo

a taki lew to co jakiś czas zawsze to samo
        • Gość: lew_ Re: powiem wam jacy są ci z netu IP: *.proxy.aol.com 21.02.04, 20:35
          Jaki lew_ i ciagle to samo?:))))))))))..rzadko tu bywam..moim revierem jest
          raczej czat i forum na czacie :)tam mnie dobrze znaja i nie wsyzscy mowia o
          mnie najlepiej:))
          Ja nie wiem jak moglbym sie okreslic.Przychodze tu z nudow.Ile razy mozna
          ten sam film ogladac??A samemu wyjsc albo z kolegami ...tez mi sie to
          przejadlo.Zreszta po calym dniu pracy nie mam nawet na to juz sily ani checi
          choc u mnie szaleja na karnawale.A wzrost..malutki jestem :)tylko 172 cm:))
          • Gość: kasia Re: powiem wam jacy są ci z netu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 20:54
            coś chyba ci się forum z cafe pomyliło!
            rzeczywiście jak jesteś taki tyci to nie ten lew, przepraszam
            pa
    • Gość: corgan Re: powiem wam jacy są ci z netu IP: *.chello.pl 21.02.04, 21:13
      > a z niedaczników: facet 30 lat, mieszka z mamusią, zero samochodu, zero
      > manier, łysiejący, w pulowerku do szp

bo tylko kassssa sie liczy :)
    • Gość: mal Re: powiem wam jacy są ci z netu IP: *.tarchomin.waw.pl / *.tarchomin.pl 21.02.04, 21:57
      dziewczuny, nie łudźcie się: to albo totalni nieudacznicy, nudziarze, z
      > głębokim felerem, albo oszuści liczący na łatwą zdobycz.

a tam od razu oszuści, zabawić się chcą..

a z niedaczników: facet 30 lat, mieszka z mamusią, zero samochodu, zero
      > manier, łysiejący, w pulowerku do szpica
      hehhe, jakbym czytał o sobie (a może to z tobą, przecudna Irmino, się spotkałem?) No nie to chyba nie o mnie chodzi - jeszcze nie łysieję

Inny: chudzinka, nie wiem, co ma
      > powiedzieć, nie wie, gdzie mamy iść, w ogóle nic nie wie, jakieś dzikie z
      > buszu wypuszczone.

to trzeba chłopaka rozkręcić, kto wie co z tego może wyjść

ja nie mówię o bogatym, z doktoratem, z kasą i własnym mieszkaniem - bo zaraz
      > takie będą zarzuty.

nie, nie nikt ci nie zarzuca aż tak krańcowego materializmu:}}}
      nie musisz się asekurować

Ale jeśli ja mam 30 lat i cokolwiek osiągnęłam w zyciu, choćby to, że nie
      > mieszkam juz z rodzicami, mam jakie takie studia, potrafię się zachować w
      > towarzystwie, wygląd też jaki taki mam

gratulacje, jestem pod wrażeniem, rzeczywiście zasługujesz na kogos wyjątkowego

kto moze nie jest
      > jakimś belmondo

to był przecież BRZYDAL czystej wody

ma w miarę inteligentne spojrzenie, jest ciepły i
      > naturalny, dobrze wychowany, nie szuka łatwego seksu, nie zachowuje sie jak
      > macho i jest z nim o czym pogadać

wzruszający idealizm - tacy goście są już raczej zajęci

takich na portalach randkowych nie ma - oni nie potrzebuja takiej formy
      > poznania. Radzą sobie świetnie bez tego, bo sa normalni i kobiety przed nimi
      > nie uciekają, bo nie są załośni. Żałośni siedzą w necie

skoro tak mówisz

• Gość: Amy Re: powiem wam jacy są ci z netu IP: *.symboliczna.net / 81.219.65.* 22.02.04, 11:59
        No i mamy odwet-"Powiem jakie są te z netu"...
        A niech facet pisze.Bardzo ciekawe.Żeby się zbliżyć do jego charakterystyki nie
        ma co- trzeba utyc z 12 kg, obciąć włosy, wyhodować odrosty,zrezygnowac z
        kosmetyczki i seksownych ubrań.Ech, chyba się do netu nie nadaję...
    • Gość: lew_ Re: powiem wam jacy są ci z netu IP: *.proxy.aol.com 22.02.04, 15:03
      Amy wystarczy ze sie do zycie w rzeczywistosci nadajesz..na rezste gwizdz:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka