Dodaj do ulubionych

Coś mi buczy w domu

• margie Re: Coś mi buczy w domu 18.11.10, 22:05
      wentylator. Jesli masz wentylacje grawitacyjna, ona jak sie lekko zanieczyscie, to buczy:)
    • salman_buchabi Re: Coś mi buczy w domu 03.05.25, 00:57
      Cześć. Mam podobnie i nie wiem już do kogo mam się z tym zwrócić, a większość po prostu stroi sobie żarty. Jeden z nich jest taki, że może sąsiadka zkupiła sobie jakiś solidny wibrator :) Ale tak na poważnie, ten dźwięk to jednostajne wibracje niskiej częstotliwości, podobne do dźwięków transformatora dużej mocy. Zrobiłem sobie dziś mapę mieszkania i zaznaczyłem dwa miejsca . W salonie przy wejściu, od wewnątrz, i tuż przy wejściu do sypialni. Zjawisko zanika po przesunięcia się o krok od jego centrum. Skontaktuj się ze mną na mail : slavek14@gmail.com .
      • salman_buchabi Re: Coś mi buczy w domu 03.05.25, 01:07
        Zapomniałem dodać, że odkąd to się pojawiło, mam coś co przypomina zawroty głowy, ale sądzę, że jest to związane raczej jakby z chwilowym zanikiem świadomości.
        • chocolate_dog123 Re: Coś mi buczy w domu 03.05.25, 10:22
          U mnie z kolei pojawił się szum w sypialni w okolicach skręconego do zera kaloryfera...żaden inny nieużywany kaloryfer nie wydaje takich dźwięków. Ciekawe. Może ktoś testuje na tobie jakieś infradźwięki, odstraszacze na kuny i inne gryzonie. Ciekawe jaki to ma wpływ na człowieka.
    • maszkaroni Re: Coś mi buczy w domu 14.05.25, 13:20
      Klimatyzator sąsiada.
    • six_a Re: Coś mi buczy w domu 23.05.25, 22:18
      to buk ojciec
      • chocolate_dog123 Re: Coś mi buczy w domu 24.05.25, 07:43
        ...
    • kasia236k Re: Coś mi buczy w domu 24.05.25, 18:50
      Przecież to piszczyk na pewno :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka