Dodaj do ulubionych

Puchowy płaszczyk do kostek.

01.01.11, 20:52
Witam, potrzebuję Waszej pomocy, a więc: noszę się z zamiarem kupna długiego aż do kostek puchowego płaszcza, jednak obeszłam już prawie wszystkie sklepy i nic...najdłuższy jest za kolano albo do połowy łydki a ja chcę długi, żeby było ciepło w zimowe dni.
Mieszkam w Poznaniu więc jeśli którejś z Was rzuci się w oczy taki ciuch BARDZO proszę o informację :)))
Obserwuj wątek
    • soulshunter Re: Puchowy płaszczyk do kostek. 01.01.11, 20:56
      > Mieszkam w Poznaniu więc jeśli którejś z Was rzuci się w oczy taki ciuch BARDZO
      > proszę o informację :)))
      super ze mieszkasz w Poznaniu, wiesz nie kazdy ma tyle szczescia. A jesli zobacze taki plaszczyk u siebie w miescie to wyslesz po mnie limuzyne, czy mam jechac TLK 2 klasa? Za bilet zwrocisz?
    • six_a Re: Puchowy płaszczyk do kostek. 01.01.11, 21:13
      taki? bo normalne to już chyba bez szans, po sezonie i szał wyprzedaży.

https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcROn-I9Mi0klHKXeuYvybWQPFD6JRgn9Jx41SlCL3_EK2pP714MbQ
      • hollygolightly85 Re: Puchowy płaszczyk do kostek. 01.01.11, 21:59
        mam do sprzedania, z zary.
        odezwij sie na prv.
        • on_a25 Re: Puchowy płaszczyk do kostek. 02.01.11, 00:48
          ja wlasnie chcialam napisac: idz do Zary, tam maja calkiem niezle i bardzo dlugie kurtki puchowe:) Zreszta w ogole maja fajne plaszcze w Zarze, bardzo lubie, cenowo tez nie najgorzej:)
      • 0ffka Re: Puchowy płaszczyk do kostek. 02.01.11, 01:04
        six_a napisała:

> taki? bo normalne to już chyba bez szans, po sezonie i szał wyprzedaży.
        >
        > https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcROn-I9Mi0klHKXeuYvybWQPFD6JRgn9Jx41SlCL3_EK2pP714MbQ

to chyba dla samego faraona
        • khadroma Re: Puchowy płaszczyk do kostek. 02.01.11, 11:19
          Zapytaj na forum Moda:

forum.gazeta.pl/forum/f,650,Moda.html
          • aisha_25 Re: Puchowy płaszczyk do kostek. 02.01.11, 11:57
            dziękuję, skrobnę tam na pewno :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka