sloggi 04.10.05, 06:54 Czy kobiety nadal noszą halki? (mam wrażenie, że halka przez wielu mężczyzn jest postrzegana jako bielizna erotyczna ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiek460 Re: Halki 04.10.05, 07:51 Myślę, że masz dobre wrażenie, a chyba jeszcze noszą, bo są w sprzedaży. Odpowiedz Link
nowy_login73 Re: Halki 04.10.05, 09:36 to zależy o jakie halki pytasz. jeśli masz na myśli takie, które nosi się po to żeby spódnica nie oblepiała nóg, takie a la babcia to nie, nie sa romantyczne jeśli myślisz o takich bardziej na wieczór, to jak najbardziej....ale traci wtedy swoje funkcje praktyczne Odpowiedz Link
skiela1 Re: Halki 04.10.05, 14:53 sloggi napisał: > Czy kobiety nadal noszą halki? > (mam wrażenie, że halka przez wielu mężczyzn jest postrzegana jako bielizna > erotyczna ) Nie nosza. Odpowiedz Link
angieblue26 Re: Halki 04.10.05, 14:56 Na pewno nosza, na przyklad do sukien slubnych Pod moja mialam...cztery halki ) Odpowiedz Link
misiek460 Re: Halki 05.10.05, 07:03 Noszą na pewno, może mniej niż kiedyś i może nie młodzież, ale jeżeli są w sprzedaży na targowiskach, to nie po to żeby wisiały. A jak jest to ładna halka, bogato zdobiona, nawet w starym (babcinym) stylu, to jest bardzo erotyczna. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Halki 06.10.05, 14:38 Zwykle "delikatne"sukienki czy spodniczki maja wszyte podszewki a jak nie maja to po prostu nie kupie. Ja w zadnej halce nie bede chodzic! Odpowiedz Link
angieblue26 Do Skieli :-) 06.10.05, 19:48 Ja tez w halce bym na ulice nie wyszla ) > Ja w zadnej halce nie bede chodzic! Odpowiedz Link
skiela1 Re: Do Skieli :-) 06.10.05, 21:24 angieblue26 napisała: > Ja tez w halce bym na ulice nie wyszla ) A czy ja napisalam,ze mialabym w tym chodzic po ulicy? Odpowiedz Link
towita Re: Do Skieli :-) 10.10.05, 09:08 A ja mam jedną jedyną. Jest taka śliczna, że trzymam na specjalne okacje. Odpowiedz Link
andre37 Re: Halki 14.11.05, 12:21 a ja noszę, spódnica, sukienka - jeśli nie ma wszystej fabrycznie wymaga halki lepiej - leży, pod cienki jasny jedwab by nie bylo widać bielizny. A halki są nie tylko na bazarach, ale także w kolekcjach najlepszych firm bielizniarskich i potrafia kosztować mająek Odpowiedz Link
zofiakwiat88 Re: Halki 11.08.16, 19:40 ja kiedys nie nosiłam halki, ale dostałam od męza w prezencie zoio.pl/bielizna/halki-i-koszule-nocne/halka-z-koronka-na-dekolcie.html i sie przekonałam. idealna pod sukienke , jest z tak fajnego materialu, ze czasami w niej nawet spie Odpowiedz Link
malachm Re: Halki 12.08.16, 06:38 Noszą noszą ja sama noszę bardzo często, a kupuję je w sklepie www.kostium.com Odpowiedz Link