Dodaj do ulubionych

Odchudzanie :):):):):)

10.02.11, 13:12
Wy drogie Panie jesteście specjalistkami :)

No więc, ważyłem już 103, potem schudłem do 98, a teraz znów 101.

Ruchu miałem mniej, a i owszem, ale się zabrałem jednak za się (po obejrzeniu darling aj lawiu i zobaczeniu prawdziwych obleśnych polaków).

No więc leci, herbatka slim figura po 30+ czy jakoś tak i od wczoraj Aqua slim.
Ma to duzo lkarnityny więc pewnie pomoże.
No i ruchu więcej, ale co polecacie ponadto?
Obserwuj wątek
    • au_lait Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:15
      Zmiana diety to jedyne wyjście. Najlepiej na mż.
      Bez powrotu do poprzedniej. :)
      • nagialeniedokonca Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:24
        ja nie jem jakoś bardzo dużo, a zrzucić to muszę jakieś 7-8 kg więc tragedii nie ma.

Spory jestem ;)
    • hejterzyna jak mozna byc 10.02.11, 13:17
      takim idiota zeby doprowadzic sie do takiego stanu?
      • nagialeniedokonca Re: jak mozna byc 10.02.11, 13:25
        hmm,
        jak myślisz, o kurde, faktycznie!!!!!!!!!

ciekawe jak wyglądam w waszych myślach, pewnie jak jakiś obtłuszcz :):):):):):)
      • mozambique Re: jak mozna byc 10.02.11, 13:59
        a niby do jakeigo stanu ?

jesli autor ma powiedzmy 195cm wzrostu do przy wadze 100kg jest wrecz szczupły

otłuściło wam mózg czy co ?
        • menk.a Re: jak mozna byc 10.02.11, 14:10
          mozambique napisała:

> a niby do jakeigo stanu ?
          >
          > jesli autor ma powiedzmy 195cm wzrostu do przy wadze 100kg jest wrecz szczupły
          >
          > otłuściło wam mózg czy co ?

Ma 1.89m, więc jest dobrze.
          A niektórym chyba tak.:D:D
        • vandikia Re: jak mozna byc 10.02.11, 21:29
          ta kościotrup wręcz
    • l.george.l Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:18
      Rusz dupę i żryj mniej. Nie ma lepszej metody.
      • i.nes Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 14:12
        l.george.l napisał:

> Rusz dupę i żryj mniej.

ale skąd ta agresja?
        człowiek potrzebuje pomocy i z ufnością tu przychodzi, a te hieny zaraz się na niego rzucają...
        • l.george.l Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 14:16
          i.nes napisała:

[...]
          > ale skąd ta agresja?
          [...]

Jaka agresja??? Stosuje tę metodę z niezwykłym powodzeniem na sobie i wszystkim szczerze polecam. Szczególnie ruszanie dupy daje niezwykłe efekty. Nie tylko spadają kilogramy i ciało staje się apetyczne, ale w ogóle poprawia się samopoczucie.
          • izabellaz1 Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 14:35
            l.george.l napisał:

> ciało staje się apetyczne, ale w ogóle poprawia się samopoczucie.

No właśnie nie widać...zwłaszcza z tym samopoczuciem.
    • generation_p Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:23
      Tylko sport, sport i jeszcze raz sport. Do tego odpowiednio zbilansowana dieta i chudniesz jak ta lala, bez efektów jojo.
      • hotally Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:27
        moge sie mylic (no dobra, nie mogę), ale przy takiej wadze najpierw trzeba schudnąć, żeby uprawiać sport, bo inaczej mozna sobie krzywde zrobić.

Ja bym odstawiła wszystkie sztuczne slimfasty, bo to gowno, ktore odklada sie w jelitach.

Niech idzie na hydrokolonoterapie- kilka zabiegow- oczyscic sie ze złogów, mniej zrec, a raczej zrec zdrowe rzeczy, a nie toksyny i zleci... pozniej sport sport sport :)
        • generation_p Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:33
          Ally, nie miałam na myśli sportu wyczynowego, a coś w postaci szybszego i częstego chodzenia + jakiś aqua aerobik.
          Hydrokolonoterapia to jak bardzo dobry pomysł do tego zdrowa, tylko naturalna i nieprzetworzona żywność.

• hotally Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:40
            ale długich spacerow tez nie mozna przy takiej wadze, bo kolana padną :))
            • lusseiana Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 21:42
              Co? No już nie róbcie z niego jakiegoś niepełnosprawnego tucznika... Znam faceta, który jest dobre 10 cm niższy od autora, waży nawet trochę więcej, a biega, pływa, jeździ na motocyklu i pracuje fizycznie, a do tego jest zdrowy jak koń. I nie ma problemów z kolanami, kręgosłupem, a i brzucha sobie po kolanach nie obija.

Przeraża mnie takie anorektyczne pranie mózgu - jak kobieta waży więcej niż 50kg to już kaszalot i "łomatkoboska jak można się tak zapuścić", a jak facet przekroczy stówkę, to już najlepiej niech na intensywną terapię od razu jedzie, helikopterem jeśli się da, bo jeszcze kości udowe mu się połamią pod jego własnym ciężarem przy schodzeniu ze schodów...
              • nagialeniedokonca Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 21:47
                "Lubię to!"
        • menk.a Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:38
          Nie tylko waga ma znaczenie. Również wzrost i zawartość masy mięśniowej. Te kg to nie tylko tłuszcz. Proszę, by panna Ally zwróciła na to uwagę.:P
          • hotally Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:40
            tak, ale o tym nie mamy informacji :)
    • menk.a Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:26
      Prawiegolasie, dieta, dieta. :P
      • akle2 Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:43
        Chciałoby się powiedzieć: zrzuć te ciuchy, zawsze będzie kilo mniej. No ale on już i tak bez niczego.
      • to.niemozliwe Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 16:55
        Tobie sie jakas sprawdza?
        • menk.a Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 22:25
          Ja jestem na JW. Sprawdza się.
    • sanofia Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:26
      Powiedz, po co zadajesz na forum pytania, na które odpowiedź zna nawet dziecko? To,że podzielisz się z kimś informacją, że jesteś grubasem, sprawia, że Ci z tym _lżej_ so to speak? ;-)
    • varia1 Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:31
      po pierwsze zależy czy to 101 to przy wzroście 160 cm czy przy 195
      po drugie picie herbatek , a zwłaszcza l-karnityny bez treningu niewiele daje
      możesz się herbatką przeczyścić, ale po co? to nie na tym polega odchudzanie

trening + dieta, nie ma nic lepszego
      • nagialeniedokonca Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:38
        brawo ;)

pierwsza o wzroście napisałaś :):):)
        • jeriomina Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:41
          No właśnie, mój mąż też tyle waży ale to norma, bo ma prawie dwa metry wzrostu.
          Więc ile masz wzrostu, założycielu wątku? Bo może się okazać, że w ogóle niepotrzebnie cokolwiek robisz...;-)
          • vandikia Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 21:28
            a moj przy prawie 2 waży 82, jest szczupły i umięsniony, więc reguły nie ma
            90 jakby wazył - OK ale setka z hakiem w pewnym wieku jest lekką przesadą nawet przy 2 m wzrostu :P
            • izabellaz1 Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 22:32
              Wszystko jeszcze zależy od kości i gęstości masy. Kolegów mam akurat sporo i jedni przy wadze 80 kg i podobnym wzroście wyglądali grubo, a inni zupełnie nie :)
    • sweet_pink Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:34
      Ja tam uważam, że te slimy wszystkie to nie działają, sama lkarnityna pomaga w połączeniu z wysiłkiem fizycznym, wiec pamiętaj brać to w odpowiedniej porze dnia.
      Poczytaj o indeksie glikemicznym, jeśli zazwyczaj jadasz produkty o dużym ig, to samo przestawienie się na te o niskim ig, bez wielkich wyrzeczeń już powinno dać efekty.
      • princessjobaggy Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:40
        > sama lkarnityna pomaga w
        > połączeniu z wysiłkiem fizycznym, wiec pamiętaj brać to w odpowiedniej porze dnia.

Taaa, pomaga... A kto to widzial? :P
        • sweet_pink Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 14:02
          Kosy z siłowni :P
    • princessjobaggy Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:37
      Ma to duzo lkarnityny więc pewnie pomoże.

Pisze to po raz 2456. - nie ma zadnych dowodow na to, ze L-karnityna przyjmowana podczas odchudzania w jakimkolwiek stopniu je wspomaga.
    • hejterzyna utnij sobie noge 10.02.11, 13:39
      i juz z 10kg mniej
    • akle2 Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:40
      L-karnityna działa tylko wtedy, jak ćwiczysz (potęguje efekty), więc do dzieła. Choćby z pieskiem dookoła parku (trzeba się też nachylić, żeby po piesku posprzątać), albo na rower z dzieckiem.
    • nagialeniedokonca Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:44
      to rozwinę temat ;)
      Żeby było dokładniej

Od 16 roku życia ćwiczyłem sport dość intensywnie ;)
      mam 189 cm wzrostu;)
      Moja zdrowa waga to jakieś 92-95 kg, może jak bym baaardzo się zaparł to by zeszło poniżej 90.

Ale teraz mam taki okres, że mam masę pracy i nie za bardzo czas na sport, i tak od jakiegoś roku, 12h dziennie przed ekranem i to jest ten efekt. Dlatego liczyłem na sprawdzone przez Panie metody mniej standardowe niż ruszenie dupy ;)

l-karnityna działa i tyle, i tu nie trzeba naukowych dowodów. Sprawdzone przez wiele lat, dodaje również ciut energii (oczywiście jak się coś robi przy tej okazji)
      • varia1 Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:56
        to ja może nieco kontrowersyjnie - polecam żywienie optymalne dr Kwaśniewskiego - u mnie to działa - najpierw zjazd 25 kg w dół, teraz bez problemu utrzymuję wagę jedząc to co lubię

poczytaj o tym żywieniu, tylko że jest pewien drobiazg, to jest dla osób które lubią dużo mięsa, jaj, nabiału i warzyw zaś mogą się obejść prawie bez węglowodanów

i nie można po osiągnięciu wymarzonej wagi wrócić do starych nawyków

ja osobiście do tego żywienia stosuję jeszcze tylko dość intensywny marsz, biegać nie bardzo mogę, na inne ćwiczenia
      • izabellaz1 Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 14:03
        nagialeniedokonca napisał:

> Ale teraz mam taki okres, że mam masę pracy i nie za bardzo czas na sport

To może seks? :)
        • i.nes Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 14:08
          izabellaz1 napisała:

> To może seks? :)

:DDD
        • nagialeniedokonca Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 14:34
          to o której prace kończysz?
      • i.nes Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 14:05

> metody mniej standardowe niż ruszenie dupy ;)

spróbuj hipnozy, Ally na pewno jest w stanie polecić Ci najlepszego specjalistę :D
        • nagialeniedokonca Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 14:18
          o kurde, jednego hipnotyka znam osobiście!!!!
          • i.nes Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 14:19

> o kurde, jednego hipnotyka znam osobiście!!!!

o, widzisz, nie dość, że schudniesz to jeszcze zaoszczędzisz! Żenial! :)
      • princessjobaggy Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 14:12
        > l-karnityna działa i tyle, i tu nie trzeba naukowych dowodów. Sprawdzone przez
        > wiele lat, dodaje również ciut energii (oczywiście jak się coś robi przy tej okazji)

Jesli nie potrzebujesz naukowych dowodow, to faszeruj sie dalej czyms, co nie daje zadnych efektow (moze oprocz dawki energii). Nabijasz kabze producentom specyfikow, ktorych dzialanie jest znikome lub wrecz zerowe. Co wiecej, badania dowiodly, ze wiele z nich zawiera D-karnityne zamiast L-karnityny. D-karnityna jest biologicznie nieaktywna i wrecz blokuje przyswajanie naturalnej L-karnityny.

Poza tym, co to znaczy sprawdzone przez wiele lat? Skad wiesz czy przez te same lata bez L-karnityny efekt bylby inny? Zreszta, nie odpowiadaj, Twoja kasa - Twoj wybor. Trenujacy/odchudzajacy sie wszystka lykna, zeby tylko efekty byly natychmiastowe.
      • akle2 Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 14:39

> Dlatego liczyłem na sprawdzone przez Panie metody mniej standardowe niż ruszenie dupy ;)
        >

Heh, seks ponoć odchudza, ale tu w szczególności trzeba ruszać dupą.
        Chyba, że Pan woli na leniuszka. :D :D :D
    • izabellaz1 A ile Waść masz wzrostu? :) 10.02.11, 13:45

• menk.a Re: A ile Waść masz wzrostu? :) 10.02.11, 13:55
        izabellaz1 napisała:

>

Oraz jak wyglądają proporcje tych 101 kg.:>
      • menk.a Re: Waść ma 1.89m :P 10.02.11, 13:58
        Przyznał się. Czy dobrze jest.:D
        • izabellaz1 Re: Waść ma 1.89m :P 10.02.11, 14:01
          Jak na prawie 2 metry wzrostu to nie ma dramatu :)
      • nagialeniedokonca Re: A ile Waść masz wzrostu? :) 10.02.11, 13:58
        jakom napisał niżej, 189
    • hotally Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:48
      A tak BTW- sorry, ale dla Mnie różnica 5kg przy takiej masie to żaden rezultat... nie chcę Cię dołować, dlatego zamiast tych sztucznych specyfików, które odłożą Ci się w okrężnicy, polecam czyszczenie jelita. Jeśli jesteś z Wawy, mogę podać namiar na najlepszą klinikę.
      • menk.a Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:56
        > dlatego zamiast tych sztucznych specyfików, które odło
        > żą Ci się w okrężnicy, polecam czyszczenie jelita. Jeśli jesteś z Wawy, mogę po
        > dać namiar na najlepszą klinikę.

Bój się Boga Ally. Lewatywą go będą czyścić?:>
        • nagialeniedokonca Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:59
          jak mi pęknie jelito to dopiero będę lżejszy!!
          • menk.a Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 14:06
            Przeczyszczą Ci je. Będziesz lżejszy.:P
            • nagialeniedokonca Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 14:23
              w sumie, kolega był na tym 10 lat temu a dziś go w tv pokazują nawet, może jednak się wybiorę
              • mozambique Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 14:32
                taaa - nastepna nawiedzona co łyknela i co gorsza - powiela te bzdury o hydrokolonoterapii

co jeszce polecisz ? picie octu ?

tez mocno modne teraz
          • i.nes Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 14:08

> jak mi pęknie jelito to dopiero będę lżejszy!!

no a wolisz KOLANA? Ally mówi, że pękają od spacerów...

:DDD
    • venettina Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 13:58
      Jesli juz jesz malo (tylko uczciwie malo), nie podjadasz, a masz tendencje do tycia, to tylko zwiekszenie ruchu moze pomoc. Obcinanie jedzenia jeszcze bardziej spowolni metabolizm, co za pare lat zaowocuje otyloscia.

Oranizm wiekszosci ludzi jest zaprogramowany na gromadzenie zapasow na wypadek glodu (co bylo stalym elementem zycia wszystkich pokolen ludzkosci przed nami). Dlatego im mniej dostaje, tym szybciej uczy sie jeszcze mniej spalac, zeby utrzymac sie/ciebie przy zyciu.

Nie masz czasu na sport? Nie musisz go uprawiac, ale: zero jezdzenia windami, samochod w gazaru a ty piechotka nawet trzy kilometry trzy razy w tygodniu. Przy biurku wciaganie brzucha, cztery serie po pietnascie wciagniec trzy razy dziennie, itp., itd.
      • nagialeniedokonca Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 14:08
        > Przy
        > biurku wciaganie brzucha, cztery serie po pietnascie wciagniec trzy razy dzien
        > nie, itp., itd.

o, i to jest doskonały pomysł ;)
    • raohszana Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 14:07

> No więc leci, herbatka slim figura po 30+ czy jakoś tak i od wczoraj Aqua slim.
      > Ma to duzo lkarnityny więc pewnie pomoże.
      <parsk> tak, pomoże. Na zbyt wypchany portfel. Żreć mniej i więcej się ruszać - to najprościej, no chyba, że chcesz koniecznie jakąś "dietę"
    • yoko0202 ile razy można to pisać: 10.02.11, 15:22
      ruszenie dupci u większości ludzi o w miarę normalnym metabolizmie jest najlepszym sposobem na zgubienie wagi, zapomnij o kretyńskich dietach, specyfikach powodujących uczucie sytości i innych bzdurach
      text 'nie mam czasu' nie posiada żadnego uzasadnienia w praktyce, gdyż czasu każdy ma dokładnie tyle samo, czyli 24 godz. na dobę, z tym że niektórzy jakoś potrafią kilka razy w tygodniu poświęcić po godzince na bieganie, pływanie czy siłownię, a inni .... nie mają czasu.
      niewyćwiczone, sflaczałe ciało jest po prostu nieładne, nawet przy osiągnięciu swojej wagi optymalnej
    • pompeja Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 16:21
      Jeśli nie jesteś fanem ruchu to oczywiście podstawą powolnego spadku wagi będzie zmiana diety. Dodatkowo w aptece polecam zakupienie tabletek Therm Line (60 kaps. po 4 dziennie, opakowanie kosztuje około 24-27zł), które wspomogą wydalanie tłuszczu czy też wody z organizmu. Odradziłabym picie tej wody z dodatkiem Slim coś tam, gdyż zbliżony efekt uzyskasz przy piciu czystej wody. Jeśli jesteś hardkor ;) to możesz zrobić sobie lewatywę (zestaw można kupić w aptece w bardzo przystępnych cenach) lub zapisać się na dogłębne oczyszczenie jelita grubego (w tym temacie zdania są podzielone, ja jestem za) i to koszt około 200-300zł (zależy od miasta), przy czym waga może spaść nawet do 7kg, zabieg to hydrokolonoterapia.
    • chersona Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 21:11
      tak z ciekawości. nick nowy, postów niewiele, zajrzałam do Twojej wizytówki i widzę, że już na starcie masz wśród przyjaciół izabellęz i menkę. Jak to się stało? Znacie się sprzed forum, czy jesteś starym z nowym nickiem?

• nagialeniedokonca Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 21:19
        inne mnię nie zaprosiły, znaczy nie dodały. Musiałem zrobić piorunujące wrażenie ;)
        • chersona Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 21:25
          nie wiem, czy piorunujące wrażenie, ale tupet na pewno. wejść i tak na wstępie zaproponować siebie do przyjaciół...
          dziękuję za odpowiedź.
          • izabellaz1 Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 21:29
            Aj tam...przecież poza tym tyłkiem w wizytówce nie muszę oglądać nic więcej ;)))
    • vandikia Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 21:23
      herbatki boszzzzz
      jedz regularne posiłki, mięso, warzywa przede wszystkim, owoce
      zero słodyczy, ogranicz cukier - jak musisz zastąp miodem

plus dużo ruchu, nie 20 minut spaceru ale cały dzień w ruchu

mój mąż nie wysilając się specjalnie schudł 10 kg tylko dlatego, że od pół roku jest w ciągłym ruchu od rana do wieczora, tyle że on miał zawsze wyrzeźbione ciało i to schudnięcie jak dla mnie nie było mu potrzebne, samo zwiększenie ruchu bez zmieniania diety sprawiło, że tyle zrzucił i teraz będę go tuczyć
      • vandikia Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 21:24
        no i jeśli mimo wytycznych nie będziesz chudł, to idź do lekarza, a nie kasę na herbatki wyrzucasz
      • chersona Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 21:28
        przy tych samych staraniach, facetom chudnie się dużo szybciej niż kobietom.
        najważniejszy chyba sport, sport i jeszcze raz sport. sportowcy wtranżalają mnóstwo kalorii, bo ciężki trening tego wymaga.
        czyli nie gnuśnieć, a ruszać się jak najwięcej.
    • lusseiana Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 21:31
      Najlepsza dieta, to dieta MŻ. Mniej Żryć.

No i oczywiście ruch, ale jak piszesz, że nie masz czasu, no to ciężko będzie z tym schudnięciem...
    • moonogamistka Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 21:37
      oki 189 i 101 kg - to jestes zdziebko otluszczony, znam chlopa w tej wadze i 185cm to wiem w czym rzecz:)))
      L- karnityna dziala u osob u ktorych jej brakuje- a to zdarza sie rzadko :D poszukaj w necie:)
      Ruszaj sie, odrzuc biala make, cukier, slodkei napoje, owoce raczej do poludnia i.t.d, i.t.p - jesli chcesz- bo mi waga chUopa w niczym nie wadzi;))) sprawny i sexy:)))
    • funny_game Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 22:03
      To Twoja dópa w wizytówce? :F
      • nagialeniedokonca Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 22:06
        YES
        • funny_game Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 22:10
          YES Twoja czy YES nie Twoja? :DDD

Metrosiemdziesiątdziewięć, piękny wiek!
          Czujesz się jakoś okrutnie grubo czy uważasz, że odchudzanie to babski temat? ;)
          • izabellaz1 Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 22:12
            Myślisz, że zaatakował jakiegoś gościa w ciemnej uliczce i obfotkował jego dópę? :DDD
            • funny_game Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 22:17
              Przy przeszukaniu, tudzież bynajmniej apropo, jakoś tak uda w rozkroku, c'nie? :D
              • izabellaz1 Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 22:20
                No ciekawe kto go tak przeszukiwał :D

Cholera coś mi się przypomniało :D

www.youtube.com/watch?v=tTJMerul33E
                • funny_game Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 22:31
                  Hyhy :D
                  Kiedyś po pijaku zamiast Blue Velvet powiedziałam Blue Oyster!
          • nagialeniedokonca Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 22:13
            YES moja ;)
            odchudzanie to babski temat

Ja po prostu jestem tylko ciacho a chciał bym być mega ciacho więc stąd pytanie, prośba o pomoc ;D
            • funny_game Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 22:18
              Jak dla mię sprawę mega ciacha załatwia bita śmieta, owoce i gararetka, ewętułalnie kajmak :)
              (wstaw fotę po aplikacji tychże) :D
              • nagialeniedokonca Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 22:21
                niezły pomysł!!!! ;)
                • funny_game Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 22:32
                  Termoobieg, 180 stopni, 45 minut, wyż wym. składniki aplikować po wystudzeniu, warstwami ;)

A nie wolałbyś być szynką?
                  • lonely.stoner Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 22:43
                    Ja mam prace biurowa- siedzaca, troche mi sie przez ten czas przybilo na wadze i mi pomoglo chodzenie na piechote do domu- codziennie, jade z pracy do centrum, wysiadam w centrum i ireszte drogi de do domu z buta ( tak ok. 20/30 min_- nie wazne jaka pogoda, do tego mam takie wygodne buty (Specjalne do chodzenia, nie napisze jakie bo juz mi sie raz oberwalo za 'reklame' hehe)i od wrzesnia z 52 kg waze nagle 47kg (nawet za malo bym rzekla), ale wygladam ladnie. A, no i nie jjem zadnego gotowego jedzenia, przetworoznego syfu, gotowcow, czipsow, itd. Tylko gotowane w domu, ostatnio tez przestalam jesc mieso- zostawilam tylko krewetki. W kazdy weekend- wybieram sie na spacer po okolicy - tak z godzine na piechote, nad morze albo na okoliczne gory. Zadne silownie czy innetego typu nie wchodza w gre, podobnie jak diety, glodowanie i cudowne herbatki.
    • mumia_ramzesa Re: Odchudzanie :):):):):) 10.02.11, 22:44
      Ja polecilam diete ZP. Wiesz pewnie ile jadles przedtem, wystarczy ograniczyc ilosc do 1/2 lub 1/3 (mozna stopniowo). Do tego wyeliminowac alkohol (zwl. piwo), slodycze i tluste pokarmy (wieprzowine, sery zolte). Polecialo 20 kg w 3 mies.
      Warto tez wiecej sie ruszac, codziennie chociaz szybki marsz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka