Dodaj do ulubionych

POZNAM KOBIETĘ :)

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.04, 14:56
27-latek zadbany, ładnie ubrany, o niebanalnych życiowych poglądach, ciepły w
stosunkach damsko-męskich pozna na dobre i na złe Kobietę. Jestem z Wrocławia.
Obserwuj wątek
    • natali_ Re: POZNAM KOBIETĘ :) 27.04.04, 15:26
      a co oznaczaja te niebanalne poglady ?? ;)
      czy to ogloszenie to akt desperacji ...??;)
      • Gość: jacek Re: POZNAM KOBIETĘ :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.04, 15:35
        tak, tak to najczystszy przypadek aktu desperacji, który w krótce przekształci
        się w akt samobójstwa!! ;) A ja jak zwykle jestem brzydki i głupi i robie sobie
        żarty z Was;)
        ( czy to chciałaś w odpowiedzi...)
        pozdrawiam
        • natali_ Re: POZNAM KOBIETĘ :) 27.04.04, 15:38
          co za okaz :) brzydota i glupota :))) rzadko spotykane ...
          jak bedziesz popelnial samobojstwo to uprzedz , przyjade ogladnac cialo ;)) z
          czystej ciekawosci oczywiscie
          Pozdrawiam
          N.
          • Gość: jacek Re: POZNAM KOBIETĘ :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.04, 16:08
            Widzę, że jesteś typową bywalczynią forum jak i zapewne czatów. Nic tylko
            agorancja, zawiść i chamstwo. Czy nie ma tu juz "normalnych" Kobiet?
            • lee.miller Re: POZNAM KOBIETĘ :) 27.04.04, 19:28
              Gość portalu: jacek napisał(a):

> Widzę, że jesteś typową bywalczynią forum jak i zapewne czatów. Nic tylko
              > agorancja, zawiść i chamstwo. Czy nie ma tu juz "normalnych" Kobiet?

Jeśli serio tak odebrałeś koleżankę, to myslę, że masz poważny problem.
            • natali_ Re: POZNAM KOBIETĘ :) 28.04.04, 09:10
              chyba mnie nie zrozumiales ;))) nie odbieraj wszystkiego z taka powaga i
              doniosloscia , troche dystansu ... zwlaszcza tutaj :) po drugie zauwaz ze za
              kazdym zdaniem wstawialm usmiechy wiec chyba nie jestem zawistna, chamska
              baba ...
              N.
    • Gość: Magda Re: POZNAM KOBIETĘ :) IP: *.payrollservice.pl / *.jobcenter.com.pl 27.04.04, 16:24
      Hej,
      Może nie na dobre i złe, ale jezeli masz ochotę pogadać z normalną (tak mi sie
      wydaje)osobą, to podaję maila: magdas8@wp.pl
      • Gość: baba Re: POZNAM KOBIETĘ :) IP: *.acn.waw.pl 27.04.04, 19:52

Sa jeszcze na forum normalne kobiety, ale przewaznie zajete :-)
        Zycze powodzenia, na pewno kogos milego poznasz.
        ja na przyklad poszlam na studia w celu znalezienia meza (z czystych nudow
        skonczylam je chwalebnie), wcale zadnego z kolegow nie poslubilam, ale jeden z
        nich mnie...wyswatal :-)
        Przeznaczenie znajdzie droge.
        Pozdrawiam
    • anahella Re: POZNAM KOBIETĘ :) 27.04.04, 20:57
      Gość portalu: jacek napisał(a):

> 27-latek zadbany, ładnie ubrany, o niebanalnych życiowych poglądach, ciepły w
      > stosunkach damsko-męskich pozna na dobre i na złe Kobietę. Jestem z Wrocławia.

Co prawda nie jestem zainteresowana, ale z checia bym sie dowiedziala co to sa
      te niebanalne poglady zyciowe.
      • Gość: Lena Re: POZNAM KOBIETĘ :) IP: 80.48.96.* 28.04.04, 12:24
        Niebanalne życiowe poglądy - facet nie uważa, że miejsce kobiety jest w domu,
        wręcz przeciwnie - miejsce mężczyzny jest w domu a on wcale nie miałby nic
        przeciwko temu by być utrzymywanym.
    • Gość: Nadine no to cześć!:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 09:02
      to ja, Nadine z męskiego. też mieszkam w Wrocławiu.
    • mika281 Re: POZNAM KOBIETĘ :) 28.04.04, 09:24
      a czy są jeszcze normalni faceci....?
    • Gość: :) Re: POZNAM KOBIETĘ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 12:18
      a zdjęcie gdzie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka