Gość: jacek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.04, 14:56 27-latek zadbany, ładnie ubrany, o niebanalnych życiowych poglądach, ciepły w stosunkach damsko-męskich pozna na dobre i na złe Kobietę. Jestem z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natali_ Re: POZNAM KOBIETĘ :) 27.04.04, 15:26 a co oznaczaja te niebanalne poglady ?? ;) czy to ogloszenie to akt desperacji ...??;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: POZNAM KOBIETĘ :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.04, 15:35 tak, tak to najczystszy przypadek aktu desperacji, który w krótce przekształci się w akt samobójstwa!! ;) A ja jak zwykle jestem brzydki i głupi i robie sobie żarty z Was;) ( czy to chciałaś w odpowiedzi...) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natali_ Re: POZNAM KOBIETĘ :) 27.04.04, 15:38 co za okaz :) brzydota i glupota :))) rzadko spotykane ... jak bedziesz popelnial samobojstwo to uprzedz , przyjade ogladnac cialo ;)) z czystej ciekawosci oczywiscie Pozdrawiam N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: POZNAM KOBIETĘ :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.04, 16:08 Widzę, że jesteś typową bywalczynią forum jak i zapewne czatów. Nic tylko agorancja, zawiść i chamstwo. Czy nie ma tu juz "normalnych" Kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: POZNAM KOBIETĘ :) 27.04.04, 19:28 Gość portalu: jacek napisał(a): > Widzę, że jesteś typową bywalczynią forum jak i zapewne czatów. Nic tylko > agorancja, zawiść i chamstwo. Czy nie ma tu juz "normalnych" Kobiet? Jeśli serio tak odebrałeś koleżankę, to myslę, że masz poważny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
natali_ Re: POZNAM KOBIETĘ :) 28.04.04, 09:10 chyba mnie nie zrozumiales ;))) nie odbieraj wszystkiego z taka powaga i doniosloscia , troche dystansu ... zwlaszcza tutaj :) po drugie zauwaz ze za kazdym zdaniem wstawialm usmiechy wiec chyba nie jestem zawistna, chamska baba ... N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: POZNAM KOBIETĘ :) IP: *.payrollservice.pl / *.jobcenter.com.pl 27.04.04, 16:24 Hej, Może nie na dobre i złe, ale jezeli masz ochotę pogadać z normalną (tak mi sie wydaje)osobą, to podaję maila: magdas8@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: POZNAM KOBIETĘ :) IP: *.acn.waw.pl 27.04.04, 19:52 Sa jeszcze na forum normalne kobiety, ale przewaznie zajete :-) Zycze powodzenia, na pewno kogos milego poznasz. ja na przyklad poszlam na studia w celu znalezienia meza (z czystych nudow skonczylam je chwalebnie), wcale zadnego z kolegow nie poslubilam, ale jeden z nich mnie...wyswatal :-) Przeznaczenie znajdzie droge. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: POZNAM KOBIETĘ :) 27.04.04, 20:57 Gość portalu: jacek napisał(a): > 27-latek zadbany, ładnie ubrany, o niebanalnych życiowych poglądach, ciepły w > stosunkach damsko-męskich pozna na dobre i na złe Kobietę. Jestem z Wrocławia. Co prawda nie jestem zainteresowana, ale z checia bym sie dowiedziala co to sa te niebanalne poglady zyciowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: POZNAM KOBIETĘ :) IP: 80.48.96.* 28.04.04, 12:24 Niebanalne życiowe poglądy - facet nie uważa, że miejsce kobiety jest w domu, wręcz przeciwnie - miejsce mężczyzny jest w domu a on wcale nie miałby nic przeciwko temu by być utrzymywanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadine no to cześć!:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 09:02 to ja, Nadine z męskiego. też mieszkam w Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
mika281 Re: POZNAM KOBIETĘ :) 28.04.04, 09:24 a czy są jeszcze normalni faceci....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: POZNAM KOBIETĘ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 12:18 a zdjęcie gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś