Dodaj do ulubionych

Co odpowiedzieć

05.05.11, 13:07
Chciałabym, żeby się facet zastanowił nad sobą. Bo jeśli jest się dla niego miłym zaczyna zachowywać się jak machokretyn, odgrywać jakąś kretyńską rolę pt. co to nie ja. A ani wyglądu, ani czaru, żeby być chociaż porządnym macho nie ma. W łóżku jak się było okazało też zero.

Na początku tak nie miał, spotykaliśmy się przez jakiś czas, urwałam z nim wszelki kontakt po 1. seksie, właśnie z powodu tego jego reakcji, zachowania: ma być jak ja chcę. On pisał do mnie i pisał. Zero odpowiedzi z mojej strony.

Ale teraz mi napisał, że widocznie bardzo mnie zranił i kurczę nie powiem czuję się zaskoczona :) Co odpowiedzieć temu aroganckiemu kurduplowi - taki przytyk, ale z klasą - żeby sobie facet przestał pochlebiać, ew. żyć w świecie paralelnym?
Obserwuj wątek
    • jan_hus_na_stosie Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 13:13
      oj dzieci, dzieci
    • ursyda Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 13:16
      Zacznij delikatnie, proponuję od: "spier.dalaj"
    • bijatyka Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 13:28
      Napisz:
      A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error
      • jan_hus_na_stosie Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 13:32
        your computer is probable infected with a virus
        • bijatyka Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 13:34
          Jeszcze można dodać coś o lekarzu lub farmaceucie
      • dobrze_kochanie Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 13:37
        To jest genialne, ale jak napiszę z własnego konta a nie jakiegoś mail-deamon to i tak będzie od razu wiedział, że dostałam? jest informatykiem.
        • bijatyka Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 13:41
          A co kogo obchodzi, co on sobie pomyśli...
        • hej-ter uzyj fejk mailera 05.05.11, 13:48
          uzyj fejk mailera:
          emkei.cz/
          fajna zabawa

• soulshunter2 Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 14:12
        a pocoz sie rozpisywac? Wystarczy napisac 404 error: File not found.
    • izabellaz1 Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 13:29
      Zapytaj: "Zranić? Takim sprzętem???"
    • moonogamistka Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 13:51
      pojedz klasykiem: "Nie chce mi sie z Toba gadac" ;))
      • soulshunter2 Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 14:14
        jesli klasykiem to tylko to:

"You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well I'm the only one here. Who the fuck do you think you're talking to?" Fuck!
        • moonogamistka Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 14:28
          Soul;) Ale to by swiadczylo o duzym zaangazowaniu emocjonalnym "w sprawie", a czasami mniej znaczy wiecej:)))))
          • soulshunter2 Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 14:36
            oj tam, ale za to jak mocno by to zabrzmialo. No ja bym ogon pod siebie i w nogi.
            • moonogamistka Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 14:43
              no doooobra wykuje na blaszke;)i potrenuje przed lustrem;) Moze sie przyda;)
              Chociaz ja wychodze z zalozenia, ze ignorowanie boli najbardziej;)))
    • princess_yo_yo Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 13:52
      napisz mu ze:
      1. zachowuje się jak machokretyn, odgrywa jakąś kretyńską rolę pt. co
      > to nie ja. A ani wyglądu, ani czaru, żeby być chociaż porządnym macho nie ma.
      > W łóżku jak się było okazało też zero.
      2. w zwiazku z powyzszym oczywiscie ze czujesz sie zraniona faktem ze mialas doczynienia z kims takim
      3. ale jako osoba nie chowajaca urazy zyczysz mu duzo szczescia w przyszlosci bo pewnie go potrzebuje i bedzie potrzebowal.
    • piotr_57 Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 13:57
      Powiedz, że Twoje zainteresowanie nim jest wprost proporcjonalne do jego możliwości seksualnych.
      To powinno "zaboleć" w wystarczającym zakresie.
    • natalia_e Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 14:03
      napisz mu prawde co myślisz i tyle .. nie ma co sie rozczulać..
      • lonely.stoner Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 14:15
        mi by bylo szkoda czasu, po prostu dodaj go do zablokowanych albo do spamu- zeby automatycznie przekierowywac od niego meile.
        Po drugie- nadal cos masz do tego goscia skoro tak sie irytujesz tymi meilami od niego- ale nie samym faktem wysylania, tylko trescia, po co je czytasz?
        Po trzecie- jesli ten koles jest takim jak go opisujesz dupkiem- egoista to niestety nic go nie zmieni, mamusia go nie wychowala, nie zrobisz tego ty, Zszarpiesz sobie nerwy a on i tak nie zrozumie.
    • stephanie.plum Re: Co odpowiedzieć 05.05.11, 14:12
      ale po co w ogóle pisać? po co cennny czas tracić?
      jeśli mu odpiszesz coś, cokolwiek, to on stwierdzi, że się nim dalej interesujesz.
      chyba, że kręci cię wymiana zdań z tym człowiekiem, w takkim wypadku nie żałuj sobie.
      łam sobie głowę nad najzłośliwszą możliwą wypowiedzią, napisz mu, że jest głupi i beznadziejny, użyj dosadnych słów, oświadcz, że wcale cię nie zranił itepe itede.
      a potem - założę się - będziesz z wypiekami czekała na jego reakcję. a potem on na twoją. tak można długo, tylko po co?

:~o

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka