Dodaj do ulubionych

Co nas ujmuje w facetach?

07.09.11, 12:25
No właśnie. Czasami spotykamy kogoś, kto na pierwszy rzut oka wcale nie jest w naszym typie, ale po kilku godzinach/dniach/tygodniach okazuje się, że ma w sobie takie cechy, które sprawiają, że miękną nam kolana.
Co to jest dla Was?
Obserwuj wątek
    • ursyda Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 12:30
      musk
      • funny_game Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 12:35
        Czyli piżmo?
        Lubisz piżmaków takich takich, Óla? :>
        • ursyda Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 12:45
          mogę lubić
        • emre_baran Pizmaki ? 07.09.11, 13:58
          Take z rozpierzchnietymi nozdrzami, pirzmaki pismaki, w okulrach swetrach I rozwiazujace kaczki krzyrzuwki. Mmm mmm mmm.
          • funny_game Re: Pizmaki ? 07.09.11, 14:02
            :DDD
            Piżmaki w piżamkach!
            • emre_baran Tak ale wyprasowanych 07.09.11, 14:06
              I koniecznie musk, Bo jak musk to musk ...

Chociasz wcale tego nie chciala
              On a znowu zakochala sie
              Chociasz udaje ze nie wie
              • funny_game Re: Tak ale wyprasowanych 07.09.11, 14:19
                Musk have!
                • emre_baran Silne dłonia i przed ramionia 07.09.11, 14:33
                  Żeby mógł ujmowac, i sie przy tym nie slinil za bardzo, albo choć sie slinil tylko jak NIK nie paczy.
                  • ursyda Re: Silne dłonia i przed ramionia 07.09.11, 14:35
                    jak NIK nie patrzy to nie ma fanu bo nie ma za co łapać
                    • funny_game Re: Silne dłonia i przed ramionia 07.09.11, 14:41
                      Nikoś to syn tego NIKa?
                      • emre_baran Poproszę kopertę z pytaniami za 500 07.09.11, 14:53
                        A tak wogule to ja nie wiem, idę swoje ochydne cielsko zlac woda z rury przy Irek do ściany.
                        • funny_game Re: Poproszę kopertę z pytaniami za 500 07.09.11, 14:56
                          Przyznam, że przy Irku do ściany zgłupiałam.
                          • ursyda Re: Poproszę kopertę z pytaniami za 500 07.09.11, 14:58
                            to jakiś wyższy poziom abstrakcji
                            • emre_baran Jajako kobieta już wyjaśniam 07.09.11, 15:09
                              Moze nie wszystko, ale ...

Poszlem pod prysznic, a tam był Irek, Irek jest dobrze zbudowany, wiec miałem pytać, co tu robisz młody człowieku ale ja jestem bardziej jak ta princessa z kota w butach, jak zobaczyłem ze jest dobrze zbudowany to już sie nie pytałem o wiele tylko sie za ko chalem
                              • funny_game Re: Jajako kobieta już wyjaśniam 07.09.11, 15:13
                                Jajko kobieta.
                                • emre_baran jajakojajo 07.09.11, 16:29
                                  no tak jestem, jestem uwieziona w tej paskundej meskiej skorupie, na dodatek jestem lesbijka.
                                  Calusy i Newsy
                                  Twoj
                                  Baran
                        • 3artka Re: Poproszę kopertę z pytaniami za 500 07.09.11, 15:07
                          Ale o so chodzi??
                          • emre_baran Proszę nie robić zbiegowiska 07.09.11, 15:11
                            Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o irka i jego sepa. A ja idę prasowac, koszule, bo żona w delegacji ... Albo ja, sam już nie wiem.
                    • emre_baran Jak nie ma jak jest ... 07.09.11, 14:51
                      ... Jak nie fun to funny games
          • ursyda Re: Pizmaki ? 07.09.11, 14:34
            ojalubiętakich
            • emre_baran Co rozwiązują krzyżówki? 07.09.11, 14:49
              W swetrach?
              • ursyda Re: Co rozwiązują krzyżówki? 07.09.11, 14:59
                i żeby mieli takie skórzane łaty na łokciach
                i takie stare skórzane teczki
                • emre_baran Złote żeby, 07.09.11, 15:20
                  Krawaty w kwiaty
                  Achh stylowa, tez kocham
                  • ursyda Re: Złote żeby, 07.09.11, 15:25
                    Spróbuj jeszcze raz tylko wolniej.
                    • emre_baran I dont't care what other People say 07.09.11, 15:58
                      I am gonna love you anyway
                      • ursyda Re: I dont't care what other People say 07.09.11, 15:59
                        o
                        następny tekst do mojej forumowej wizytówki
                        • emre_baran nigdy nie wierz kobiecie 07.09.11, 16:28
                          a facetowi to juz wogule, bo kazdy pijak to zlodziej,
                          przecierz ukradl to ta meska swinia szowinista

.... to jest nuta Jacka Wajta. Bozeszzz
                          • ursyda Re: nigdy nie wierz kobiecie 07.09.11, 16:31
                            co?
                            • 3artka Re: nigdy nie wierz kobiecie 07.09.11, 16:44
                              Że Ci się chce Ólka... Jako jedynej tutaj.
                              • ursyda Re: nigdy nie wierz kobiecie 07.09.11, 16:47
                                Dobra, spalę i idę:)
                                • emre_baran peer pressure 07.09.11, 17:00
                                  no dostalas pisemna reprymende. bedzie zle. a moze nawet kwas bedzie.

I don’t want excuses
                                  I don’t want your smiles
                                  I don’t want to feel like we’re apart a thousand miles
                                  I don’t want your attitude
                                  I don’t want your things
                                  But I don’t want a phone that never rings
                                  I want your love and I want it now
                                  I want your love and I want it now
                                  • ursyda Re: peer pressure 07.09.11, 17:08
                                    Fajnie. Zostaniesz moim prywatnym, internetowym psychofanem?
                                    • emre_baran jak powiedzial do mnie taksowkarz ... 07.09.11, 18:13
                                      ... na pieszczoty to trzeba sobie zasluzyc.

no ja bym byl ostroszny z odzywaniemsie do mnie, stygam moze przeczlgac sie na cie, przepelznac, przykleic, kolezanka wyranzie i wprost i cie upomniala. to nie przelewki, to nie zarty, ha ha hi hi, tu sie gotuje, obiad.

• 3artka Re: jak powiedzial do mnie taksowkarz ... 07.09.11, 18:31
                                        Ależ to był wyraz mojego uznania, że jako jedynej chce się Ólce odpowiadać na Twoje hmmm... dziwaczne posty. Mnie by się nie chciało.
                                        • emre_baran Chciejstwa, komplementy i nazywanie rzeczy ... 07.09.11, 21:09
                                          ... po imieniu.

3artka,
                                          Po primo to wielkie dziekis ze jednak napislas, no nie do mnie moze, ale o mnie. Pelnym zdaniem i do rzeczy a nawet w temacie. To mi sie nie zdarza czesto. Doceniam to, no i ze Ci sie nie chcialo ale i tak. Mialem odpisac od razu ale przyplatal sie takie jeden ....

... a mialem sie awanturowac ze skasowal(a) jakas krynica madrosci moje listy z podrozy do dupy, na co to komu, wladza uderza do glowy jak woda sodowa ...

No wiec nie bede sie awanturowal tylko dziekowal raczej. Co to dziwnych postow. Podoba mi sie ze nie oceniasz tylko sie dziwisz. Kazdy ma tam jakas swoja Norme. I nie poradzimy nic oboje ze siebie nie potrafimy i nie chcemy przkroczyc zeby zrozumiec drugiego, nawet tego dziwacznego.
                                          Twoj
                                          Baran
                                      • ursyda Re: jak powiedzial do mnie taksowkarz ... 07.09.11, 20:09
                                        co masz?
                                        • emre_baran a moze czego nie mam? 07.09.11, 21:14
                                          mam chyba za duzo czasu, a moze czegos nie mam, no i pragne czegos, a jak sie pragrnie to sie czesto robi cos zeby to zdobyc, ale nie zawsze, czasem sie nic nie robi i sie pragenie, a czasem sie pragnie podswiadomie

po dlugim namysle

nie mam tak wielu rzeczy, pewnie pragne ich wszystkich naraz i podswiadomie i stad te moje "dziwne" posty

• ursyda Re: a moze czego nie mam? 07.09.11, 21:34
                                            Spokojnie.
                                            Ja tylko pytałam co masz na obiad bo wspomnialeś, ze się gotuje.
                                            • emre_baran Obiad 07.09.11, 21:56
                                              Tez. Wlasnie wrocilem. Ale co to bylo. Gyros. Tego sie chyba nie gotuje. To z jakiegos zwierza jest.
                                              • ursyda Re: Obiad 08.09.11, 08:24
                                                Gyros (gyrosus jadlnisis) - ssak z rodziny żyrafowatych zamieszkujący centralną Afrykę.
        • grassant Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 14:50
          funny_game napisała:

> Czyli piżmo?

piżmo - wydzielina gruczołów kołoodbytniczych jelenia.>
          • funny_game Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 14:54
            Wiem :P
            Niezbędne w perfumiarstwie.
    • triismegistos Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 12:36
      Jak to co? Karta kredytowa i duży ptaszek*
      • emre_baran No I jeszcze ... 07.09.11, 14:04
        zeby oprocz ptaka, najlepiej sepa, bo sepy maja lyse szyje, I moga flaki wyszarpac z padliny prawie wcale pior nie brudzac,, to zeby mial, taki blysk woku, no I ta swoja karta kredytowa zeby otwieral drzwi w luksusowych hotelach ale tak jak dzejms bond, bond.
    • 0riana Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 12:39
      > No właśnie. Czasami spotykamy kogoś, kto na pierwszy rzut oka wcale nie jest w
      > naszym typie, ale po kilku godzinach/dniach/tygodniach okazuje się, że ma w sob
      > ie takie cechy, które sprawiają, że miękną nam kolana.

A co mialam zrobic, jak mi aktualny wtedy facet wciaz pitolil ze pan nieznosny jest tak naprawde zabojczo inteligentny? Tylko sie zakochac...
    • jasna_olera Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 12:47
      penis ofkors, poza tym nic w mężczyznach nie ma ciekawego, mężczyzna to zwykła i na dodatek wredna narośl wokół penisa!
      • wez_sie Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 12:57
        stezenie nienawisci w twoim poscie przekracza granice rozsadku
        • jasna_olera Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:40
          weź się, wez_sie, dobra? bo mi piana zaraz z tej nienawiści zacznie się toczyć :)
      • soulshunter Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 12:58
        jednakowoz przydatna, kiedy trzeba wniesc szafe na 4 pietro, przepchac kibel, zasilic konto w banku.
        • jasna_olera Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:38
          ale tylko wtedy!!!!
          • grassant Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 14:53
            pii... ci rozum zalała.
            • ursyda Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 15:05
              Grassant! A Tobie co?!
              • grassant Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 15:18
                haha, to nie do Ciebie ;)
                • ursyda Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 15:24
                  Ja wiem Tato, ale pokrzyczeć muszę bo tak nie można i nie pasuje mi to do Ciebie.
                  • grassant Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 15:34
                    Krzycz, krzycz Córko, wtedy czuję, ze jesteś moja krew :))
                    Złamałem etykietę? :)
                    • ursyda Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 15:52
                      :) nie wiem, zobaczymy czy Cię wytną:)
            • jasna_olera Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 15:31

Kurde, ostatnio jak parafrazowałam znany od dawien dawna żart ( w oryginale brzmiący "kobieta to złośliwa narośl wokół cipy") zmieniając jedno słowo, z kobieta na mężczyzna - to wielu panów po prostu pociągnęło dalej żartobliwie :/

W celu zachowania dobrego zdania o męskich uczestnikach forum kobie, uznam, że dzisiejsze niskie ciśnienie w tej części Europy w sposób szczególny wpłynęło na dyspozycję udzielających się tutaj mężczyzn odbierając im chwilowo zdolność do odbierania ironii i zachowania dystansu oraz że ta chwilowa niedyspozycja szybko minie.
      • emre_baran Zla kobieta, a fe brutalu ... A fe (no txt) 07.09.11, 13:56
      • six_a Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 19:36
        hahahaha, aaaaaa to dlatego ktoś życzliwy w końcu wymyślił wibrator.
    • sweet_pink Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:15
      Pasja, mądrość i rycerskość.
      • 3artka Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:19
        Szkoda, że to gatunek na wymarciu...
        • ursyda Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:20
          etam.
          • 3artka Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:26
            Etam, że takich nie ma, czy etam z takimi, bo są bee?
            • ursyda Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:41
              że tacą są przecież
        • sweet_pink Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:29
          Trzeba wiedzieć gdzie szukać to wtedy nawet połączenie wszystkich tych cech nie wyda się jakoś bardzo unikatowe.
      • soulshunter Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:26
        co wy z tymi pasjami? Zwykle hobby juz nie wystarczy? Zguply baby doimętu.
        • 3artka Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:28
          Hobby wystarczy. Się nie denerwuj;)
          • soulshunter Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:30
            no, bo juz szewskiej pasji mozna dostac.
        • sweet_pink Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:32
          Hobby też jest fajne.
          Ale ja wolę pasję, bo sama bardzo mocno wsiąkam w pewne tematy, często pochlania mi to masę czasu, albo przez jakiś czas znajduje się bardzo wysoko na liście priorytetów...i mam wrażenie, że tylko facet, który też ma pasję by to zrozumiał/wytrzymał. I dlatego pasja, a nie hobby.
          • soulshunter Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:43
            ale jesli jego pasja nie bedzie zbiezna z twoja pasja, poniewaz ona pochlania mu to masę czasu, albo przez jakiś czas znajduje się bardzo wysoko na liście jego priorytetów i nie bedzie mial czasu dla ciebie. Czyli ze zwiazku dupa blada lub czesciowo opalona po stringach. Tak, ze chyba jednak hobby lepsze.
            • sweet_pink Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:59
              E tam. Ja po prostu z wybrankiem szybko zamieszkuję i wtedy nawet przy pochłaniającej pasji się razem czas spędza. Po za tym we w spólnym czasie liczy się jakość, a nie ilość.
              • 3artka Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 14:02
                A szybko tzn po jakim czasie? Bo ja mam dylemat.
                • sweet_pink Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 14:07
                  Z obecnym mieszkałam bodajże po 3 czy 4 miesiącach (5lat razem). Jakbym była teraz na etapie poszukiwań, to w chodzenie na randki dłużej jak 2 miesiące bym się nie bawiła. Ale wiesz to sprawa indywidualna.
    • princessjobaggy Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:29
      Moglabym napisac, ze intelekt, poczucie humoru, wrazliwosc i inne. Jednak nie przy kazdym inteligentnym mezczyznie z poczuciem humoru miekna mi kolana, wiec nie wiem co to jest dokladnie.

Zespol wielu cech w odpowiednich proporcjach. Moze byc taka odpowiedz?
      • 3artka Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:30
        princessjobaggy napisała:

> Zespol wielu cech w odpowiednich proporcjach. Moze byc taka odpowiedz?

Bardzo ładnie napisane:)
        • soulshunter Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:45
          bynajmniej, lbowiem nieprecyzuje jakie to powinny byc proporcje. To tak, jakbys komus dala przepis na zupe jarzynowa i jako caly przepis podala, ze wszystko ma byc w odpowiednich proporcjach.
          • 3artka Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:51
            Wiesz, te proporcje dla każdego mogą być inne. Powiem więcej - na pewno są inne.
          • princessjobaggy Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 14:07
            > To tak, jakbys
            > komus dala przepis na zupe jarzynowa i jako caly przepis podala, ze wszystko ma byc w odpowiednich proporcjach.

Mezczyzni, w calej swej pozornej prostocie, sa mimo wszystko bardziej skomplikowani od zupy jarzynowej. W gre wchodzi zbyt wiele skladnikow, zeby tak na zawolanie podac gotowy przepis. :)
            • raduch Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 14:30
              Aha. Coś jak z przepisem na ciasto, gdzie proporcje wyczuwa się w palcach?
    • sumire Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:37
      takt, kindersztuba, pewność siebie, spokój, błyskotliwość, poczucie humoru, dystans do własnej skromnej osoby, zamiłowania, o których potrafi wciągająco opowiadać, nawet jeśli to gra w bierki... no, jeszcze trochę by się uzbierało :)
      • 0riana Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:43
        > zamiłowania, o których potrafi wciągająco opowiadać, nawet jeśli to gra w bierki...

Sraty pierdaty. Bardzo cenie w moim facecie to ze ma te swoje zainteresowania, ale jak mi zaczyna o nich nadmiernie opowiadac to mi sie same oczeta zamykaja...
        • sumire Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:54
          no widzisz.
          a ja to lubię, mimo że kompletnie inne sprawy nas pociągają. ale ja w ogóle lubię ludzi, którzy mówiąc o czymś, cali się rozjarzają - nawet jeśli temat jest mi raczej obcy.
          • 0riana Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 14:01
            codziennie przez 20 lat? oj cos mi sie nie chce wierzyc...
            • sumire Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 14:12
              na razie raptem przez 4, ale w wątku chyba nie chodzi o to, jak długo nas coś u kogoś ujmuje :)
    • 3artka Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:48
      Mnie ostatnio ujęło, jak mój osobisty w miarę nowy męźczyzna, kupując kurki od starowinki przy drodze, na jej tekst, że teraz jak już wszystko sprzedała to może wracać do siebie na wioskę, zapytał czy nie jej nie podwieść. Miała ze 4 km.
      Niby nic takiego, a jednak.
      • 3artka Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:53
        Oczywiście "powieźć", a nie "podwieść". Errata.
        • soulshunter Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:56
          a wiesz ze takie zatrzymyanie sie przy drodze (czesto o duzym natezeniu ruchu) jest niebezpieczne, nieodpowiedzialne i powoduje sytuacje zagrazajace zyciu i zdrowiu pozostalych uczestnikow ruchu oraz dla samych ztrzyujacych sie i sprzedajaych takoz?
          • 3artka Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:58
            Ale to było w takiej zatoczce, gdzie takie brewerie można wyprawiać.
            • soulshunter Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 14:14
              to nie jest zadne usprawiedliwienie <mowi powaznie> Przed taka zatoczka musisz czesto nagle zwolnic lub nawet cofnac sie (co jest niespodzianka dla innych uzytkownikow drogi), a pozniej wlaczyc sie do ruchu. Naprawde, dla tych kilku kurek czy sloika grzybow lob jagod nie warto.
              • 3artka Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 14:16
                Wiem, że masz dobre intencję więc dzięki.
        • six_a Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 19:34
          to może "uwieść" jednak?
    • virtual_woman Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 13:48
      Na pierwszy rzut mojego oka, to on musi mieć w oczach to magiczne "coś". Po oczach poznaję kto jest jakim człowiekiem.
      Jeśli umie ze mną rozmawiać w pewien sposób to jest pięknie. Poznałam w swoim życiu tylko dwóch takich panów.
      • eloquor Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 14:04
        > Jeśli umie ze mną rozmawiać w pewien sposób to jest pięknie.
        I jeszcze żeby to robił pięknym głosem - może być brzydal i niskiego wzrostu, ale z pięnym głosem i już kolana miękkie;)
        • zlutego Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 14:09
          ale wymyślacie, albo ktoś kogoś ujmuje albo nie...po co wszystko definiować
          • 3artka Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 14:12
            Nudzi nam się to wymyślamy... Trzeba coś robić w pracy.
    • emre_baran Zeby ... 07.09.11, 13:54
      ... grubby nie byl Bo potem siedzi obook mnie i mi wplywa a ja nie lubie jak mine kto dotyka, I jeszcze zeby byl uczesany jest dobrze, I zeby nie rozrzucal papierkow, mam taki kompulsywny odruch zeby zbierac, no I dobrze jak wczesnie nie wstaje, moge wstac wczesniej zeby dobrze wygladac ...

"Ona zakochala sie, sie zakochala"

• ursyda Re: Zeby ... 07.09.11, 14:35
        te kolega
        ty z gógli tłumacza korzystasz?:)
        • emre_baran Każdy ma taki kolegów na jakich se zasłużył 07.09.11, 14:48
          A tego słowa na g to ja nie znam, ale tez pięknie dziękuje.
          • ursyda Re: Każdy ma taki kolegów na jakich se zasłużył 07.09.11, 14:59
            niemazaco
            • emre_baran Cała przyjemność po mojej ztronie 07.09.11, 15:18
              Ale sie zastanwiam czy założyć dziś różowa koszule która swietnie licuje z moja Oli mowa cera czy moze nie bieska żeby uwydatnic blekit oczysk, ahhh wybory wybory ...
              • ursyda Re: Cała przyjemność po mojej ztronie 07.09.11, 15:28
                Pomaluj paznokcie.
                • emre_baran No ba bejbe ... 07.09.11, 15:30
                  Jednak róż, ale chyba pójdę dziś w jednodniowy zarost.
                  Cialo
    • uleczka_k Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 14:48
      Mnie w moim ujęło wszystko chyba - i to nie od pierwszego razu. Te pierwszorazowe masakry sercowe zwykle źle się kończyły.
      Ale obserwuję takie znajome małżeństwo - poznali się i zakontraktowali już po 30. Ona niegłupia babeczka - nie jakaś miss piękności, ale raczej z klasą - błyskotliwe poczucie humoru, inteligencja, itp itd. Długo nie mogłam wyzbyć się wrażenia, że związała się z tym jej mężem w akcie jakiejś desperacji. Aż do chwili, gdy się okazało, że musiał ją wziąć feromonami! Na wzór jaskiniowca, z tą różnicą, że jaskiniowiec załatwiał sprawę maczugą, a jemu wystarczy, że łapsko podniesie do góry, wiecie, tak w geście rozluźnienia, i założy sobie za głowę. Muchy w locie zawracają. Bioterroryzm w najdoskonalszej postaci. I wydaje mi się, że on ją po prostu, oszołomił tymi fetoromonami.
      • simply_z Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 14:50
        wyobrazilam sobie roje owadow uciekajace w poplochu xD
    • piataziuta Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 15:00
      inteligencja i pewnego rodzaju otwartość umysłu - niestety, szczególnie o to drugie trudno u panów

poza tym, musi być w jakiejś dziedzinie dobry, umieć sprzątać, gotować i lubić dbać o kobietę

no i nie może się mnie bać, tak jak większość facetów, skądinąd nie wiem k.ur.wa czemu :D
      • ursyda Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 15:07
        No ja ku#wa też nie wiem czemu, Ty nasza oazo spokoju i łagodności:D
      • soulshunter Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 15:11
        moze masz metrdziewięćdziesiąt wzrostu i wyglad enerdoskiej miotaczki młotem?
        • simply_z Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 15:22
          z mocnym zarostem.)
        • piataziuta Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 15:27
          Nie-e :D
          Mam 161 wzrostu, 52 kilo żywej wagi i stopę rozmiaru 36 :P
          • soulshunter Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 15:59
            i sie ciebie bojo?
            • ursyda Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 16:00
              Jak ona nosi rozmiar buta 36 to ja się wcale nie dziwię. Moja 12-letnia córka nosi 35.:)
              • soulshunter Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 16:08
                suszno linie ma masza wadza.
                • piataziuta Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 18:00
                  że co?
    • moonogamistka Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 19:36
      Ja umowilam sie z moim, zeby sie wyleczyc z bylego. Po 6h bylam jego;_))
      Kolejny rok;-)) Do tego jego cholerne IQ ..
      Cholera, on nawet nie byl w moim typie?!
    • masher Re: Co nas ujmuje w facetach? 07.09.11, 21:31
      a czasem nie ma takiej ilosci alkoholu albo zwyczajnie szkoda bebechow :]
    • sid-sid Re: Co nas ujmuje w facetach? 13.09.11, 19:41
      Mnie ostatnio ujął facet, wizualnie zupełnie nie w moim typie (nieco demoniczna uroda, a ja delikatne rysy preferuję) sposobem bycia i umiejętnością ogarnięcia stu rzeczy jednocześnie. Taki typ przewodnika.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka