Dodaj do ulubionych

po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych facetów

29.09.11, 10:48
Czy któraś z Was miała kiedykolwiek problem ze znalezieniem faceta do łóżka?
Bo jak czytam to forum to odnoszę wrazenie, że jest to największy problem tutejszych bywalczyń. Co tu zrobić, żeby zechciał mnie dmuchnąć.

Jestem sama, ale otwarta na nowe znajomośći, do wzięcia, po przejściach - co nie znaczy, że wskoczę do łóżka ble był. Desperatką nie jestem. Szukam faceta ze swojej półki, żadnego ksiecia. Faceta do życia. I o taki związek jest najtrudniej.

Najbardziej dziwi mnie na tym forum to, że nawet kobiety potrafi szydzić z dziewczyn piszących tutaj podobne do mojego wątki. Byle tylko zyskać akceptację w oczach facetów, dla zyskania "powodzenia"? Po co Wam dziewczyny takie powodzenie? Po co Wam sfora wyposzczonych facetów wokół Was?
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 10:53
      a kto tak pisze??
    • triismegistos Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 10:56
      Nie rozumiem pytania. Chyba się kawy napiję.
      • salma75 Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 10:57
        Nie pomoże. Ja też wypiłam specjalnie na tą okazję - nic, jakieś zawiłe to.
        Idę po herbatę.
        • moonogamistka Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:06
          Ja po 2 kawach pod rzad zrozumialam, ze autorka watku jest lepsza, bo ja moze bzykac ten lepszy ;-) Reszta oczywiscie bzyka sie z byle kim;-)
          • salma75 Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:08
            Ja po kawie i herbacie zrozumiałam, że jej właśnie nikt nie bzyka...
            • moonogamistka Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:13
              Czyli: inne sie bzykaja, a ona sie nie bzyka i te bzykajace krytykuja ja, bo chca sie bzykac.
              Tak jakos? Ide po 3 kawe.
              Aha. Dzis sie nie bzykalam ;-)
              • salma75 Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:15
                moonogamistka napisała:

> Czyli: inne sie bzykaja, a ona sie nie bzyka i te bzykajace krytykuja ja, bo ch
                > ca sie bzykac.
                > Tak jakos? Ide po 3 kawe.
                > Aha. Dzis sie nie bzykalam ;-)

Łe, to dzień stracony. Chyba, że jeszcze nadrobisz...?
                • triismegistos Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:23
                  To może parę drinków pomoże zrozumieć?
                  • raohszana Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:48
                    Polej, aby dużo, bo ja kompletnie nie rozumiem dlaczego ta pani robi problem z bzykania.
                  • piataziuta Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:59
                    :D
            • mona_mayfair Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 15:03
              Nie bzyka się, bo czeka na lepszego, a tego coś ni widu..
          • piataziuta dolejcie i mi kawy... 29.09.11, 12:04
            bo po pół kawy nie dość że nie zauważyłam, że to napisała kobieta, to jeszcze dorobiłam sobie historyjkę, że to jakiś biedny koleś, który chciałby bzyknąć chociaż jedną i nie rozumie dlaczego tyle kobiet o tym pisze, a żadna z nim nie chce :D
            • rudenko Re: dolejcie i mi kawy... 29.09.11, 12:20
              no i wyłazi to o czym pisałam

A czego tu żałować. Mi jakoś za cholerę nie żal, ze facet nie moze znależć sobie nikogo do bzykania. Bzykasz takich z litości

• six_a Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 14:48
            hmm, ja zrozumiałam, że leży na jakiejś półce.

jestem po kawie i ciastku espresso.
    • a_nonima Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:04
      Jak kawa nie pomaga to nie piję, ale też nie wiem o co chodzi.
      • simply_z Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:08
        ze co?
    • wez_sie Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:12
      ide ugotowac rosol i zaraz odpowiem, ok?
    • wlody1 Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:12
      To sobie teraz narobiłaś:) Już dziewczyny udają że nie wiedzą o co kaman...I odwracają kota ogonem:):):)
      • rudenko Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:20
        wlody1 napisał:

> To sobie teraz narobiłaś:) Już dziewczyny udają że nie wiedzą o co kaman...I od
        > wracają kota ogonem:):):)

wlody
        mam dystans do tego miejsca :-)))))
          rudenko napisała:

> mam dystans do tego miejsca :-)))))
          *
          P.s: Pamiętaj, że zazdrościmy. Wszyscy. I bardzo.
          • rudenko Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 12:03
            ale czego zazdrościcie bo jakoś nie kumam

tego wyposzczonego stada, nie ma czego zazdroscić choć zdaje się ciezko Ci bedzie w to uwierzyć
            • raohszana Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 12:04
              rudenko napisała:

> tego wyposzczonego stada, nie ma czego zazdroscić choć zdaje się ciezko Ci bedz
              > ie w to uwierzyć
              *
              Zdaje mi się, że tylko Ci się zdaje. I wiesz co? Jednak mi się nie zdaje :D
        wlody1 napisał:

> To sobie teraz narobiłaś:) Już dziewczyny udają że nie wiedzą o co kaman...I od
        > wracają kota ogonem:):):)
        *
        Zaraza, zdemaskowałeś!
    • meid Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:12
      tomjeszcze powiedz ktora to polka? bi u mnie na poziome twojej polki stoja harlekiny.
    • rudenko to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 11:18
      Czy któraś z Was miała kiedykolwiek problem ze znalezieniem faceta do łóżka? Bo ja nie. I dziwię się, że to kogoś dziwi nawet szokuje.

• facettt szczesliwi lat nie licza :) 29.09.11, 11:23
        rudenko napisała:

> Czy któraś z Was miała kiedykolwiek problem ze znalezieniem faceta do łóżka? Bo
        > ja nie.

szczesliwi lat nie licza... eehh...

no ja zawsze mialem z tym problem
        gdyz wszystkie od razu chcialy sie zenic.

tylko, kuzwa, z kim ?
        ze mna ?
        • ursyda Re: szczesliwi lat nie licza :) 29.09.11, 11:55
          no też jestem w szoku!
      • ursyda Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 11:28
        A gdzieś, ktoś się dziwi, że możesz znaleźć faceta do łóżka?
        • rudenko Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 11:33
          TAK akurat w tej kwestii dziwią się głównie faceci
          • ursyda Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 11:34
            I mówią patrząc na Ciebie: "o rany, potrafisz znaleźć faceta do łóżka? szok!"
            nie chcę Cię martwić ale czarno to widzę
            • raohszana Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 11:50
              ursyda napisała:

> I mówią patrząc na Ciebie: "o rany, potrafisz znaleźć faceta do łóżka? szok!"
              > nie chcę Cię martwić ale czarno to widzę
              *
              Ja myślę, że una nie kuma kalibru tegoż "komplimenta" ;)
              • ursyda Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 11:52
                Tego się obawiałam:)
                • raohszana Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 11:55
                  ursyda napisała:

> Tego się obawiałam:)
                  *
                  Ale oficjalnie - to MY z zazdrości przekręcamy i odwracamy kota ogonem<chciało się odwrócić nawet dwa, ale jeden mnie ugryzł, a drugi się obraził>
                  • rudenko Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 12:01
                    typowe dla bab
                    lepsza gorsza
                    z zazdrości itp ble ble ble
                    • raohszana Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 12:03
                      Typowe dla... eee... Ciebie? Nie zrozumieć :]
                      I nie doczytać :D
                    • ursyda Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 12:04
                      Oiii, nie lubisz kobiet?:)
                      • raohszana Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 12:06
                        ursyda napisała:

> Oiii, nie lubisz kobiet?:)
                        *
                        Kobiety lubi<wyjaśnia dr.Raoś>ale nie lubi BAB. A tu, na forumie tym, same BABY. No rzeź i masakra pani.
                        • rudenko no tak zgadza sie udrez w stół a same się odezwą 29.09.11, 12:08
                          no tak zgadza sie udrez w stół a same się odezwą
                          • ursyda Re: no tak zgadza sie udrez w stół a same się ode 29.09.11, 12:10
                            rudenko napisała:

> no tak zgadza sie udrez w stół a same się odezwą

stół się odezwą? a w jakim języku stół się odezwą?
                            • raohszana Re: no tak zgadza sie udrez w stół a same się ode 29.09.11, 12:13
                              ursyda napisała:

> stół się odezwą? a w jakim języku stół się odezwą?
                              *
                              Klekoczącym?
                              Ale zobacz - nic o nożycach! Jakby o nożycach - to można by stwierdzić, że nam mówi, jacy to my są ostrzy! A tak to o.
                              • rudenko Re: no tak zgadza sie udrez w stół a same się ode 29.09.11, 12:14
                                a baby się odezwą
                                • raohszana Re: no tak zgadza sie udrez w stół a same się ode 29.09.11, 12:15
                                  rudenko napisała:

> a baby się odezwą
                                  *
                                  A chłopy mogą, a chłopy?!
                                  • ursyda Re: no tak zgadza sie udrez w stół a same się ode 29.09.11, 12:19
                                    Widzisz Raoś, chłopy so cacy - to baby so be
                                    • raohszana Re: no tak zgadza sie udrez w stół a same się ode 29.09.11, 12:20
                                      ursyda napisała:

> Widzisz Raoś, chłopy so cacy - to baby so be
                                      *
                                      A. No tak, widzisz, za mało kofeiny z rana i nie skleiwszy. Bo chłop to jest wzór cnót wszelakich, na pewno :]
                        • salma75 Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 12:19
                          Teraz ugodziłeś mnie w samo serce, o tu... Krwawię :(.
                          • raohszana Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 12:22
                            salma75 napisała:

> Teraz ugodziłeś mnie w samo serce, o tu... Krwawię :(.
                            *
                            Dzie, dzie, pokaż, bo ja nie widzę! ;)
                            • salma75 Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 12:27
                              O tu, a-łaaa....

http://i54.tinypic.com/kf1mqp.jpg
                              • raohszana Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 12:30
                                O, jakie ładne, ładne, dasz mi? :D
                                • salma75 Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 12:35
                                  Proszę, tylko na litość boską zatamuj ten krwotok i nie nazywaj mnie babą!

http://i56.tinypic.com/2nreah0.jpg
                                  • raohszana Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 12:40
                                    salma75 napisała:

> Proszę, tylko na litość boską zatamuj ten krwotok i nie nazywaj mnie babą!
                                    *
                                    Dziękuję!<pakuje w folijkę i zakleja rany "Kropelką"> Dobrze, już nie będę, bo teraz to już tylko za to zgon. I wcale nie mam pewności, że nie mój ;)
                              • ursyda Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 13:19
                                A dziś u Salmy na obiad: Gulasz z Serc!
                          • ursyda Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 12:23
                            Czy jest na sali jakiś lekarz?
                            Ale nie kobieta na Boga!
                            • raohszana Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 12:24
                              ursyda napisała:

> Czy jest na sali jakiś lekarz?
                              > Ale nie kobieta na Boga!
                              *
                              Jest. Ale to koroner, więc trza poczekać aż Salma się... eee... sobie status zmieni ;)
      • raohszana Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 11:49
        rudenko napisała:

> Czy któraś z Was miała kiedykolwiek problem ze znalezieniem faceta do łóżka? Bo
        > ja nie. I dziwię się, że to kogoś dziwi nawet szokuje.
        *
        A kogo to tak dziwi, że masz cokolwiek w łóżku? Pokaż no posta, to się ponabijamy.
        • ursyda Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 11:52
          Jesteś okrutny.
          • raohszana Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 11:54
            ursyda napisała:

> Jesteś okrutny.
            *
            No. Fajnie, nie? :D
      • six_a Re: to zapytam jeszcze raz 29.09.11, 14:48
        dżizas a mnie sprzedali łóżko bez faceta, chyba zwrócę.
    • facettt no bez jaj - a nie wystarczy jeden wyposzczony ? 29.09.11, 11:20
      rudenko napisała:
      Po co Wam sfora wyposzczonych facetów wokół Was?

no bez jaj - a nie wystarczy jeden wyposzczony ?
      no przynajmniej do czasu, az nie znajdzie sie nastepny ?
      • doral2 Re: no bez jaj - a nie wystarczy jeden wyposzczon 29.09.11, 11:26
        wyposzczony bez jaj??
        to eunuch chyba, nie?
        • facettt Re: no bez jaj - a nie wystarczy jeden wyposzczon 29.09.11, 11:41
          doral2 napisała:

> wyposzczony bez jaj??
          > to eunuch chyba, nie?

moze i tak, ale jaja tu niepotrzebne
          wazny jest aparat.
    • tarantinka Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:27
      miałam i nie miałam, ale ja mam kobiecy umysł a w dzieciństwie bawiłam się z koleżankami jednym słowem jestem z tego gorszego targetu ;).
      Parę razy tak miałam, że facet na mnie spojrzał i miałam ochotę iść z nim do łóżka, no ale na przestrzeni mojego żywoto to zjawisko rzadkie. Życie w celibacie to nie jest największe nieszczęscie jakie cię może spotkać ;). A seks nawet ten z orgazmem, bo facet wie co i jak technicznie robić no cóż .....wolę na drutach porobić.
      • facettt ten nick 29.09.11, 11:32
        tarantinka napisała:.....
        wolę na drutach porobić.

Twoj nick to jasno tlumaczy :)
    • a_nonima Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:34
      W sumie to nie wiem, czy miałabym problem bo nigdy nie szukałam tak tylko do łóżka.
      • rudenko Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:38
        a_nonima
        rany nie powiesz mi, że zyjesz kilka lat na tym świecie i żaden się do Ciebie nie dostawiał. To chyba otaczają cie jakies wybrakowane osobniki

• rudenko Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:45
          wiesz ja też nigdy nie szukałam takich wrazeń same jakoś się znajdują. I to wcale nie jest moja zasługa Nie korzystam z nich. Nie uwazam sie za lepsza. Nie płacze z powodu ze nikt mnie nie bzyka, bo jakoś bzykanie dla samego bzykania mnie nie cieszy.

• rudenko bzykanie w nieudanym związku tez mnie nie cieszy 29.09.11, 11:46
            powiem nawet więcej bzykanie w nieudanym związku tez mnie nie cieszy
          • iwona334 Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:48
            rudenko napisała:
            bo jakoś bzykanie dla samego bzykania mnie nie cieszy.

a niby czemu innemu ono ma sluzyc ?
            pogadac i poprzytulac sie to mozna przy kawie i TiVi ? :)
        • raohszana Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:51
          Wiesz pani, to, że się ktoś dostawia - to nie znaczy, że a) on jest fajny b) Ty jesteś fajne i c) warto w ogóle zwracać na niego uwagę.
          • rudenko ale tu nie o konkursie piękności czy fajności 29.09.11, 11:58
            raohszana
            masz rację, ale tu nie o konkursie piękności czy fajności

Wiesz ja nie zawracam sobie takimi facetami głowy. Tylko szkoda, że facetów do zawracania sobie nimi głowy jak na lekarstwo.
            • raohszana Re: ale tu nie o konkursie piękności czy fajności 29.09.11, 12:02
              rudenko napisała:

> Wiesz ja nie zawracam sobie takimi facetami głowy. Tylko szkoda, że facetów do
              > zawracania sobie nimi głowy jak na lekarstwo.
              *
              Zaraz, ale faceci, którymi nie warto zawracać sobie głowy to się i do bzykania nie nadają, nie?
            • facettt To masz problem, Dobra Kobieto. 29.09.11, 12:03
              rudenko napisała:

> Wiesz ja nie zawracam sobie takimi facetami głowy. Tylko szkoda, że facetów do
              > zawracania sobie nimi głowy jak na lekarstwo.

To masz problem, Dobra Kobieto.
              Ja tam uwazam, ze kobiet do zawracania sobie nimi glowy w ogole nie ma.
              Gdyz glowe ma sie do czego innego.
              • raohszana Re: To masz problem, Dobra Kobieto. 29.09.11, 12:04
                facettt napisał:

> Gdyz glowe ma sie do czego innego.
                *
                A do czego, do czegooo?
                • facettt Re: To masz problem, Dobra Kobieto. 29.09.11, 12:05
                  raohszana napisał:

> A do czego, do czegooo?

Meska glowa, to raczej nie kobieca sprawa, wiec pozostawie Cie w niewiedzy.
                  • raohszana Re: To masz problem, Dobra Kobieto. 29.09.11, 12:07
                    facettt napisał:

> Meska glowa, to raczej nie kobieca sprawa, wiec pozostawie Cie w niewiedzy.
                    *
                    Chlip, czuję się wykluczonym.
                    No dobrze, ale do czego jest kobieca głowa?
                    • facettt Re: To masz problem, Dobra Kobieto. 29.09.11, 12:09
                      raohszana napisał:

> No dobrze, ale do czego jest kobieca głowa?

Nie mam pojecia, ale mamuska mi mowila, ze podobno do wszystkiego.
          • aneta-skarpeta Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 15:55
            raohszana napisał:

> Wiesz pani, to, że się ktoś dostawia - to nie znaczy, że a) on jest fajny b) Ty
            > jesteś fajne i c) warto w ogóle zwracać na niego uwagę.

podchodzi menel, pijak, jednym slowem nieciekawy typ do kobiety, ktora akurat pije kawę w kawiarni i mowi
            - podobasz mi się mała- nie spieprz tego.
            • raohszana Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 16:02
              aneta-skarpeta napisała:

> podchodzi menel, pijak, jednym slowem nieciekawy typ do kobiety, ktora akurat p
              > ije kawę w kawiarni i mowi
              > - podobasz mi się mała- nie spieprz tego.
              *
              I już można sobie odhaczyć "facety na mnie leco i zawsze mam chętnego do leża" :D
      • facettt I nie wiesz 29.09.11, 11:38
        a_nonima napisała:

> W sumie to nie wiem, czy miałabym problem bo nigdy nie szukałam tak tylko do łóżka.

I nie wiesz.
        Nie wiesz, co stracilas.
    • a_nonima Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 11:48
      Rudenko napisałaś:
      Czy któraś z Was miała kiedykolwiek problem ze znalezieniem faceta do łóżka?

Ja nie miałam bo nie szukałam tak tylko do łózka.
      Propozycje były, ale jakoś mnie to nie interesowało. od wielu lat jetem meżatką.
    • piataziuta Odpowiem ci krótko i treściwie: 29.09.11, 11:58
      nie ma problemu żeby znaleźć sobie jakiegoś faceta do łóżka,

ale!
      kwestia tego żeby:
      1)to był to ktoś fajny - i to już jest pierwszy problem
      2)sprawić żeby ten fajny koleś najbardziej na świecie marzył o bzykaniu ze mną (bo wtedy seks jest najfajniejszy) - i o tym są wszystkie wątki
      • raohszana Re: Odpowiem ci krótko i treściwie: 29.09.11, 12:03
        Ziuta, co Ci się stało, że piszesz ze sensem? :D
        • piataziuta Re: Odpowiem ci krótko i treściwie: 29.09.11, 12:08
          to pomyłka :D

za mało kawy, nie zauważyłam, że to kobieta, nie facet :D
          myślałam, że to biedak który skarży się że nikt z nim nie chce :PPP
          • raohszana Re: Odpowiem ci krótko i treściwie: 29.09.11, 12:11
            Ale spokojnie - skarży się! Tyle, że na to, że chcą niefajni zamiast fajnych :D
            • rudenko Re: Odpowiem ci krótko i treściwie: 29.09.11, 12:13
              fajni to sprawa względna to co jednemu sie podoba innemu nie. Możliwe ze wam by się spodobali i bez zalu wam ich oddaje
              • raohszana Re: Odpowiem ci krótko i treściwie: 29.09.11, 12:14
                A nie, dziękuję, zbyt wiekowi jak dla mnie.
                • rudenko Re: Odpowiem ci krótko i treściwie: 29.09.11, 12:16
                  żebyś sie nie zdziwiła

dlaczego wiekowi uważasz ze do 40+ nie dosatwiają się młodsi

dorosnij kobieto
                  • raohszana Re: Odpowiem ci krótko i treściwie: 29.09.11, 12:18
                    rudenko napisała:

> żebyś sie nie zdziwiła
                    *
                    Dobrze, zdziwię się.

> dlaczego wiekowi uważasz ze do 40+ nie dosatwiają się młodsi
                    *
                    Ależ niech się dostawiają i młodsi. I tak zbyt wiekowi :]

> dorosnij kobieto
                    *
                    Nie mogę. Naprawdę bardzo bym chciał, ale mi mózg nie pozwala dorosnąć kobieco.
              • facettt Spytam krótko i treściwie: 29.09.11, 12:20
                rudenko napisała:
                Możliwe ze wam by się spodobali i bez zalu wam ich oddaje

spytam krotko i tresciwie:

bab do oddania nie masz ?
                bo na h... mi chlopy.
                • rudenko Re: Spytam krótko i treściwie: 29.09.11, 12:22
                  mam ale takie same porąbane jak ja
                  • raohszana Re: Spytam krótko i treściwie: 29.09.11, 12:23
                    rudenko napisała:

> mam ale takie same porąbane jak ja
                    *
                    Wersja "do samodzielnego montażu" XD
                    • rudenko Re: Spytam krótko i treściwie: 29.09.11, 12:25
                      ale z dostawą do domu
                  • facettt Re: Spytam krótko i treściwie: 29.09.11, 12:28
                    rudenko napisała:
                    mam ale takie same porąbane jak ja

najzupelniej nie szkodzi - to co maja w glowie najmniej mnie interesuje.
                    grund, aby sie nie tapetowaly.
                    • rudenko Re: Spytam krótko i treściwie: 29.09.11, 12:31
                      przygotuję przesyłeczkę jutro z rana dostawa może być?
                    • raohszana Re: Spytam krótko i treściwie: 29.09.11, 12:31
                      facettt napisał:

> grund
                      *
                      Eee... co?
    • bulwa-1 Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 12:10
      uu
      • ursyda Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 15:58
        Urocza Ula?:)
    • stephanie.plum Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 14:56
      "sfora wyposzczonych facetów" - to jest chyba w jakimś męskim klasztorze tuż przed Wielkanocą.
    • mmagi Re: po co Wam dziewczyny sfora wyposzczonych face 29.09.11, 16:01
      twoj facet to wibrator?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka