Gość: andy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 08:59 mowi sie ze kazdy facet sie masturbuje, a jak to jest z kobietami robicie to, mowicie o tym otwarcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michnik Re: masturbacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.04, 09:20 andy ten temat już był poszujaj w historii forum Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: masturbacja 30.05.04, 13:00 głupie pytanie,a dlaczego uważasz że kobiety mogłyby tego nie robić?My też ludzie i mamy potrzeby sexualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: masturbacja IP: *.dialup.sprint-canada.net 30.05.04, 22:13 Ja tam sie nie masturbuje. To juz dawna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: masturbacja 31.05.04, 08:10 Watpie, czy masturbacja moze oferowac zaspokojenie potrzeb seksualnych, jesli juz to potrzeby orgazmu. A to nie jest to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małolat Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:15 a mnie kruca moja siostra onanizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajomo/Zyczliwy/Z envi to facet wiec co sie dziwic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:20 ze sie masturbuje kilka razy dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małolat Re: envi to facet wiec co sie dziwic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:32 i jest mi z tym dobrze, mojej siostrzyczce Kasi też - tak mi mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: masturbacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:47 a dlaczego by nie? a tak na marginesie kobiety ładniej sie masturbują Odpowiedz Link Zgłoś