Dodaj do ulubionych

CO ROBIC??KTO MA TAKI PROBLEM?

IP: *.chello.pl 01.06.04, 19:13
czy po paroletnim zwiazku z facetem nadal czujecie tzw motyle w zoladku na
jego widok i jestescie podekscytowane na mysl o spotkaniu z nim??
ja jestem z moim facetem juz 2 lata ale juz od dawna tego nie czuje:(coraz
mniej mnie ciesza spotkania z nim i boje sie ze to tak zawsze jest
blagam powiedzcie czy to JUZ TAK JEST NA TYM SWIECIE ze po pewnym czasie sie
tego juz nie czuje czy OZNACZA TO ZE POWINNAM SIE Z NIM ROZSTAC???czy to
oznacza poczatek konca?blagam o pomoc

Obserwuj wątek
    • moniorek1 Re: CO ROBIC??KTO MA TAKI PROBLEM? 01.06.04, 19:51
      Motyle niestety sie koncza u jednych szybciej u jednych troche pozniej. Po
      motylach powinna zostac milosc do partnera jesli jej nie ma no to chyba nie ma
      po co kontynuowac zwiazku. Znajdz sobie nowego goscia beda znowu motyle jak sie
      skoncza to nastepnego itd.
      Nie wiem skad u ciebie przekonanie ,ze stan pernamentnego zakochania trwa
      wiecznie,poza tym mylisz pojecia zakochania i kochania to dwie rozne rzeczy.
    • Gość: nebbia Re: CO ROBIC??KTO MA TAKI PROBLEM? IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 09:04
      dla każdego jego problem jest największy - fakt, przecież na świecie umierają
      ludzie, rodzą się chore dzieci, którym nigdy nie będzie dane normalne życie.
      Mam za sobą dłuuugi związek. Myślę, że dość szczęśliwy, choć głupio zakończony.
      MOtyle usypiają trochę po jakimś czasie. Pojawia się jednak coś innego -
      niekoniecznie przyzwyczajenie. Chodzi mi o zaufanie, o to, że na tego właśnie
      człowieka możesz liczyć, że czujesz, że jesteś dla niego najważniejsza. "NIe
      szukaj kogoś, z kim możesz żyć, tylko kogoś, bez kogo żyć nie możesz". Zastanów
      się, jakby wyglądało Twoje życie bez niego i wtedy zadacyduj, czy warto być
      razem, czy może lepiej się rozstać. Weź pod uwagę też to, że po kilku latach
      większość par przeżywa kryzys. powodzenia
    • kopov Re: CO ROBIC??KTO MA TAKI PROBLEM? 02.06.04, 09:07
      większość motyli zyje b. krótko (nawet 24 h) dopóki nie poczujesz tzw. pawi
      mozesz z nim być
    • mankalita Re: CO ROBIC??KTO MA TAKI PROBLEM? 02.06.04, 12:07
      Ja po 4 latach zwiazku nie czuję juz od dawna motyli w brzuchu. Czesto mam
      mojego faceta serdecznie dość, działa mi na nerwy, często się kłócimy, zdarza
      się że nie widujemy się przez kilka dni by się nie pozabijać. Ale kocham go
      bardzo, jest najcudowniejszy na świecie i jest mi z nim bardzo dobrze.
      Uwielbiam go bić, hehehe i przytulać się kiedy mi źle. To, że nie czuję
      motylków w brzuchu nic nie znaczy, bo czuję coś dużo głebszego i
      dojrzalszego.... miłość.
      • blanchet Re: CO ROBIC??KTO MA TAKI PROBLEM? 02.06.04, 12:15
        lekcja biologii z podstawówki mi się przpomniała- o motylicach wątrobowych.
      • Gość: kohol Re: CO ROBIC??KTO MA TAKI PROBLEM? IP: *.crowley.pl 02.06.04, 12:24
        No bardzo fajnie, że czujesz miłość :D
        Na szczęście nie koliduje ona z motylkami :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka