amy89 02.09.06, 12:52 Jakiś pomysł :/?? Ciuchy, perfumy nie wchodzą w grę. Moja mama sama to załatwia, a wogóle jak się do wie że chce jej coś dać to dostanę że nie mam na co pieniędzy wydawać... Proszę o pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aomega Re: co kupć mamie na 43 urodziny? 02.09.06, 20:01 proponuje karnecik na basenik,aerobik,salsę,do kosmetyczki,solarium,bilet do kina.. a moze zwyczajnie zaprosisz mamę na kolacje do jakiejś romantycznej knajpki? Odpowiedz Link
szpilkawroc Re: co kupć mamie na 43 urodziny? 26.11.06, 20:10 Popatrz na to cudeńko: www.allegro.pl/item144324297_cienkoscienna_filizanka_ekskluzywna.html Odpowiedz Link
lilu7 Re: co kupć mamie na 43 urodziny? 08.12.06, 12:15 Myślę, że 43 letnia kobieta powinna dostać coś bardzo kobiecego, tak żeby Twój prezent sygnalizował, że widzisz w niej nie tylko matkę, ale i kobietę, to jest bardzo potrzebne kobietom po 40-tce. Biżuteria, atrakcyjna bielizna, jakieś droższe kosmetyki (ale nie kremy na zmarszczki), za mną chodzi luksusowy szlafrok z www.carreblanc.pl, jest dość drogi, ale piękny. Odpowiedz Link
niedobra_wife Re: co kupć mamie na 43 urodziny? 12.12.06, 12:37 Tak bielizna lub kobiecy szlafrok to jest to, każda kobieta czy to mloda czy to starsza jest jednak kobita. Fajna bieliznę dla starszych kobiet po 30, zrobił ostatnio mistique do tego mają znośne ceny. Jak znasz mamy rozmiary to będzie jak znalazł :) a mam poczuje się znowu piękna i młoda. Odpowiedz Link
kapitanka Re: co kupć mamie na 43 urodziny? 20.12.06, 15:43 Sama mam 48 i wiem, ze jak mialam 43, to zadnego szlafroka nie chcialam. Za to karnecik na solarium, spa, czemu nie? albo ipoda Odpowiedz Link
mash_k Re: co kupć mamie na 43 urodziny? 21.12.06, 12:31 mama z cylku tych co wszystko maja i nic nie potrzebuja? I jeszcze pieniedzy nie chce zebys wydawala? No to chyba nbic prostszego nie ma, zeby taka zadowolic! Przyajznicie sie? Lubicie? (no bo w gre to to nie wchodzi jesli zalezy ci tylko na odwaleniu jakiegos prezentu dla matki!:) bo to gra na uczuciach| :) po pierwsze "laurke" albo a la dzieciece wyczyny, opisujace za co ja kochasz, ze jest jedyna, albo kolaz z Twoimi zdjeciami. A jak nie chce ci sie bawic- to ramke z Twoim zdjeciem ( czy zdjeciem rodziny i Toba, albo Toba dzieckiem - i toba obecnie) Oczywoiscie najlepiej jakies wesole zdjecie, przywolujace wspomnienia. ALbo zdjecie ciebie z mama! Malo? Dodaj do tego Karnet domowej roboty /zaproszenie (albo juz wykupione bilety jesli wiesz na co chcialaby isc) na koncert, film, przedstawienie dla siebie i dla niej. Bedzie sie cieszyc ze chcesz spedzic z nia czas Odpowiedz Link
gienia133 Re: co kupć mamie na 43 urodziny? 27.07.07, 21:05 hmmm moze cos z bizuterii ? zajzyj na www.topdecor.pl Odpowiedz Link
qpowo Re: co kupć mamie na 43 urodziny? 06.09.07, 21:20 hm... ja bym kupiła albo jakiś dobry krem albo coś z biżuterii (naszyjnik, bransoletka, broszka) albo np. zestaw do pielęgnacji paznokci i rąk. jeżeli lubi czytać, to kupiłabym książkę np. teraz niedawno ukazała się "Mam łóżko z racuchów" Moriarty - bardzo przyjemna i jak znalazł na prezent w zasadzie dla kobiety w każdym wieku. a jak lubi takie "bibelotki" do domu, to może wazonik świecznik? Odpowiedz Link
qpowo Re: co kupć mamie na 43 urodziny? 06.09.07, 21:22 nie spojrzałam na datę, więc już porada chyba lekko przypóźno :/ Odpowiedz Link
evelinee Re: co kupć mamie na 43 urodziny? 07.09.07, 23:20 mama na pewno się ucieszy z tej książki "Mam łóżko z racuchów" - superowo napisana książka, fajny styl, zabawne historie z nutką zagadkowości.extra! Odpowiedz Link
brainsss Re: co kupć mamie na 43 urodziny? 10.09.07, 07:56 no pewnie, ja bym podał liste ksiazke ktore mozna kupić: na 1 miejscu: Mam łóżko z racuchów, na 2 Cień Wiatru, na 3 Władcy Much no i sensacje Ludluma:) Odpowiedz Link