Dodaj do ulubionych

CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wkurzy

31.03.12, 14:12
........itd drugiej kobiecie tylko graja w rozne gierki, zemsty za plecami.

Facet jak ma problem idzie do drugiego, mowi wprost i po sprawie.

Kobiety nie maja odwagi? Boja sie otwartych konfliktow? Np w pracy, w grupie na studiach
Obserwuj wątek
    • jan_hus_na_stosie Re: CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wk 31.03.12, 14:24
      oczywiście, w realu nie ma tak pyskatych kobiet jak na forum dajmy na to :D
      • sundry Re: CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wk 31.03.12, 15:08
        To, że takich nie znasz, nie znaczy, że nie istnieją. Ja znam nawet bardziej pyskate niż forumowe;)
    • ursyda Re: CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wk 31.03.12, 14:53
      O tak, wy tacy otwarci jesteście - wiedziałam takich wielu.
      • wersja_robocza Re: CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wk 31.03.12, 15:11
        Otwarci, odważni, szczerzy, kooperacyjni. No lepsza płeć.;)
        • kseniainc Re: CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wk 31.03.12, 15:17
          moja koleżanka ma takiego najlepszego meża;-p W domu co to nie on, co on komu i nie powie i jak wygarnie, jak przyjdzie co do czego wdzięczy się głupawo i straszy żoną;-p
          • wersja_robocza Re: CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wk 31.03.12, 15:17
            Nooo to dopiero prawdziwy samiec.:D
            • maly.jasio Od DAMY 31.03.12, 18:14
              wersja_robocza napisała:
              > Nooo to dopiero prawdziwy samiec.:D

OD DAMY oczekujemy zaniechania wycieczek ZOO-logicznych.
    • timetotime Re: CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wk 31.03.12, 14:56
      Ja zawsze walę prawdą między oczy.
      Czy to facetowi czy babce.
    • vandikia Re: CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wk 31.03.12, 15:15
      mój mąż nazywa mnie intrygantką, więc ja chyba po prostu lubię ten sport
      a faceci wcale nie są lepsi, mało który mówi wprost drugiemu co go boli
      • wersja_robocza Re: CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wk 31.03.12, 15:17
        vandikia napisała:

> a faceci wcale nie są lepsi, mało który mówi wprost drugiemu co go boli

Tak jest. To nie kwestia płci.
    • sumire Re: CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wk 31.03.12, 15:21
      oj mówią, mówią nierzadko. znam takie i sama tak wolę, bo mało co tak mnie wkurza, jak gierki, intrygi i knucie.
      znam też facetów, którzy uwielbiają takie małostkowe zabawy. po co zatem uogólniać? ;)
      • kseniainc Re: CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wk 31.03.12, 15:24
        ale przyznaj, że mniej się spodziewasz ciosu w nos przy nieporozumieniu między kobietami;-)
        Czesto siłą argumentów walczą, gdzie siłą są mięsnie;-p
        • kseniainc Re: CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wk 31.03.12, 15:25
          gdzie argumentami są mieśnie;-p
        • sumire Re: CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wk 31.03.12, 15:30
          jasne, że mniej. ale szczęśliwie przebywam głównie wśród kobiet rzeczowych, które potrafią konkretnie wyartykułować, co im się nie podoba. i werbalne ciosy zadają sprawnie :)
          • kseniainc Re: CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wk 31.03.12, 15:33
            Ja też jestem konkretna i lubię konkrety.Nie toleruję wścibstwa, krętactwa, daremnych podchodów, gierek,kombinacji.........
            Jej-może przestaję być kobietą?
      • rekreativa Re: CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wk 31.03.12, 15:25
        Taaa... Już widzę, jak facet idzie i wygarnia swojemu szefowi, co go boli... tudzież jak wygarnia swojej żonie.
        Co za fantazja.
        • kseniainc Re: CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wk 31.03.12, 15:27
          rekreativa napisała:

> Taaa... Już widzę, jak facet idzie i wygarnia swojemu szefowi, co go boli... tu
          > dzież jak wygarnia swojej żonie.
          > Co za fantazja.

przed szefem ma cykora, a w domu panisko;-p
    • kochanic.a.francuza Re: CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wk 31.03.12, 15:36
      No a jak tu wygarnac Zosce, ze ma ladniejsze nogi i wieksze powodzenie u mezczyzn?
      • lalafiorovva Re: CZemu kobiety nie mowia wprost co je boli, wk 31.03.12, 17:33
        kochanic.a.francuza napisała:

> No a jak tu wygarnac Zosce, ze ma ladniejsze nogi i wieksze powodzenie u mezczy
        > zn?

No jeśli rzeczywiście ma, to nie ma jak (-:.
        Często jednak z taką "Zośką" chętnych do ożenku brak.
    • maly.jasio Intryga 31.03.12, 18:12
      to bron slabszego - a pisze to bez Ironii

bendonc kobietom postempowalbym zapewne podobnie.

a slabszy - chociaz lepsiejszy - to jusz zupelny paradox.

Stfurca, jak widac jednak, zna sie nie tolko na dowcipach

lecz i na rownowadze w przyrodzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka