Dodaj do ulubionych

czy wroci?

17.07.12, 16:45
Witam. Bylam z chlopakiem 3,5 roku... Na poczatku wszystko ukladalo sie dobrze po 2 latach probowal ze mna zerwac lecz wrocil na drugi dzien, takie cos powtarzalo sie pare razy, zawsze go przyjmowalam bo go kocham, rok temu zostawil ponownie na 2 tyg lec wrocil, powiedzial ze przespal sie z inna po pijaku, wybaczyalm przyjelam go z powrotem. Przez rok bylo wszystko ok. Pod koniec kwietnia poklocilismy sie i mnie ponownie zostawil, myslalam ze wroci, powiedzial ze nie chce ze mna byc bo sie czasem klocimy, bo krzykne na niego albo ze go nie chce gdzies czasem puscic samego, po tyg powiedzial ze nie moze ze mna byc bo pocalowal inna i mu z tym ciezko i zle i nie moze mnie ranic, prosilam zeby wrocil chcialam wybaczyc lecz byl nieugiety. ;-( Wypisywal mi ze mnie kocha ale potem twierdzil ze byl pijany i dlatego... Po mies spotkalismy sie na imprezie jak mnie zobaczyl chcial wrocic stwierdzil ze nie umie beze mnie, lecz ja mu pokazalam swoja slabosc i zmienil zdanie, potem spotkalismy sie zapewnial mnie ze chce wrocic ale powoli ze chce zobaczyc czy ja sie zmienilam ale ja znow za bardzo chcialam i przestal sie odzywac i tak bylo ze 3 razy... Ostatnio spotkalismy sie zapewanil mnie ze chce do mnie wrocic ale powoli bo nie umie od razu zeby bylo dobrze mniedzy nami, poodzywal sie pare dni i cisza. W niedz zadz piajny i mowil ze mnie kocha ze chcialby zebym przy nim byla ale od tej pory sie nie odzywamy... Co o tym sadzicie? Czy on wroci do mnie? Czy po prostu sie mna bawi??
Obserwuj wątek
    • marslo55 Re: czy wroci? 17.07.12, 16:52
      dor277 napisał(a):
      "Co o tym sadzicie? Czy on wroci do mnie? Czy po prostu sie mna bawi??"
      Jedno nie wyklucza drugiego, bo nawet jeśli wróci, nie będzie cię traktował poważnie. Dziewczyno, dlaczego dajesz sobą w ten sposób pomiatać? Nie dość, że facet co i rusz cię zdradza albo poniża, to jeszcze wszystko, co robi, zwala na alkohol. Albo jest pijakiem, albo człowiekiem skrajnie nieodpowiedzialnym i tchórzliwym, ale w jednym i drugim wypadku radzę ci się z tej chorej sytuyacji wyplątać.
    • jeriomina Re: czy wroci? 17.07.12, 16:53
      Jak to czytam to po raz kolejny dochodzę do wniosku, że ludzie mają, co chcieli.
      • dor277 Re: czy wroci? 17.07.12, 17:13
        od 4 dni odzywa sie domnie ,pytalam o nas to vtwierdzi ze boi sie ,bo nie tak latwo wrocic i nie che zeby znowu sie powtorzylo ze sie rozstaniemy
    • highly.sceptical Re: czy wroci? 17.07.12, 17:13
      Nie wiem do końca, czy trollujesz, czy nie, ale to jest mój ulubiony fragment:

> po tyg powiedzial ze nie moze ze mna byc bo pocalowal inna i mu z tym ciezko i zle i nie
      > moze mnie ranic, prosilam zeby wrocil chcialam wybaczyc lecz byl nieugiety.

https://i.imgur.com/I2vay.gif
      • dor277 Re: czy wroci? 17.07.12, 17:14
        to co pisze to wszystko prawda
        • highly.sceptical Re: czy wroci? 17.07.12, 17:18
          > to co pisze to wszystko prawda

Jeśli tak, to cierpisz na zaawansowane uzależnienie emocjonalne od tego pijaczyny i potrzebujesz pomocy psychologicznej, na forum nikt Cię z tego bagna nie wyciągnie.
    • alpepe Re: czy wroci? 17.07.12, 17:19
      póknij się w łeb.
      • dor277 Re: czy wroci? 17.07.12, 17:22
        mmm..nie jest pijaczyna..a czemu mam sie puknac??
        • dor277 Re: czy wroci? 17.07.12, 17:23
          no ja bym chciala zeby jednak wrocil..
        • highly.sceptical Re: czy wroci? 17.07.12, 17:27
          > nie jest pijaczyna..

Skąd.

> a czemu mam sie puknac??

I Ty twierdzisz, że nie jesteś trollem? :P Przypomnij sobie może, jak go błagałaś, żeby Ci pozwolił wybaczyć zdradę i do Ciebie wrócił.
    • majaa Re: czy wroci? 17.07.12, 17:22
      Nie wiem, czy wróci, wróżką nie jestem, ale z pewnością lepiej będzie dla Ciebie, jeśli nie wróci.
      • dor277 Re: czy wroci? 17.07.12, 17:24
        ja bym wolala zeby jednak wrocil..
        • dor277 Re: czy wroci? 17.07.12, 17:29
          no i co ze go prosilam ,prosilam bo chcialam zeby wrocil
        • majaa Re: czy wroci? 17.07.12, 17:35
          No cóż, skoro taki łachudrowaty gnojek Ci pasuje, to znaczy, że jesteście siebie warci.
    • sid_sid Re: czy wroci? 17.07.12, 17:37
      Wróci, wróci. Niełatwo znajdzie drugą taka frajerkę.
      • dor277 Re: czy wroci? 17.07.12, 17:39
        wiem ze zle robie ze powinnaam miec go gdzies ale nie potrafie
    • jeriomina Re: czy wroci? 17.07.12, 17:59
      Idź do psychologa, popracuj nad swoim poczuciem wartości.
      Bez tego jesteś po prostu - bez urazy - szmatą. I dajesz się zeszmacać jakiemuś prostakowi.
      • mariuszg2 Re: czy wroci? 17.07.12, 22:13
        jeriomina napisała:

> Idź do psychologa, popracuj nad swoim poczuciem wartości.
        > Bez tego jesteś po prostu - bez urazy - szmatą. I dajesz się zeszmacać jakiemuś
        > prostakowi.

okrutna jesteś a za parenaście-dziesiąt lat będziesz zgorzkniala....i okrutna.... ogarnij się jeriomina.... póki masz czas.... zdarzyło Ci się kiedyś powiedzieć, że kogoś kochasz?
        • jeriomina Re: czy wroci? 17.07.12, 22:32
          tak, zdarzyło sie, zbyt wiele razy, dlatego podjęłam decyzję, że już więcej tych słów nie użyję. W stosunku do żadnego faceta.
          • mariuszg2 Re: czy wroci? 18.07.12, 09:53
            a spróbuj go okłamać....powiedz że go kochasz choć tak na prawde go nie kochasz.... w ten sposób złamiesz swoje okropnie sztywne zasady a zobaczysz co się stanie....małe kłamstewko jeszcze nikomu nie zaszkodziło ;)
    • sijena z innej beczki 17.07.12, 18:02
      a Ty kiblujesz w tym roku czy tez przesliznelas sie do nastepnej klasy? jednak gimnazjalistom to sie nudzi w te wakacje
    • triismegistos Re: czy wroci? 17.07.12, 18:12
      https://vader.joemonster.org/upload/qvz/83246136a84ecf1232550426_worf_face.gif
    • konwalia55 Re: czy wroci? 17.07.12, 18:18
      sadze, ze Twoj chlopak za duzo pije i sie nie kontroluje w trakcie tego picia (slaby jest).
      zastanow sie 500 razy, czy naprawde warto sie tak szarpac, wybaczac w kolko do nastepnego razu, a przede wszystkim, czy warto z kims takim sie powaznie wiazac...
    • volupte Re: czy wroci? 17.07.12, 18:23
      Wtroci i wile razy bedzie wracal.
    • lopi123 Re: czy wroci? 17.07.12, 18:46
      Wróci. A może nie wróci.
    • lonely.stoner Re: czy wroci? 17.07.12, 18:55
      spokojnie, a gdzie ten pijak znajdzie druga taka frajerke?? pewnie ze wroci :) pozniej znowu sie napije, przeleci jakas panne, i znowu wroci, potem sie napije, przeleci inna panne, i znowu wroci...itd.
      • dor277 Re: czy wroci? 17.07.12, 19:20
        a dlaczego wszyscy zakladacie ze to pijak??po pierwsze to pije sporadycznie..a po drugie to nie caly czas odzywa sie pod wplywem!!
    • devilyn Re: czy wroci? 17.07.12, 21:41
      Czy z Tobą wszystko w porządku?????????????????/ Wybaczasz mu zdradę???
    • wez_sie wroci.. 17.07.12, 22:02
      jak zglodnieje
    • mariuszg2 Re: czy wroci? 17.07.12, 22:07
      > . Co o tym sadzicie? Czy on wroci do mnie? Czy po prostu sie mna bawi??

Myślę, że się Tobą bawi ale wróci do Ciebie... to taki luzacki i zabawowy typ....a serce nie sluga....i nic na to nie poradzisz...
      • dor277 Re: czy wroci? 17.07.12, 22:39
        mariuszg2 napisał:

> > . Co o tym sadzicie? Czy on wroci do mnie? Czy po prostu sie mna bawi??
        >
        > Myślę, że się Tobą bawi ale wróci do Ciebie... to taki luzacki i zabawowy typ..
        > ..a serce nie sluga....i nic na to nie poradzisz...
        no i wroci i znowu rok bedzie ze mna zeby znowu zostawic??hmm
        • mariuszg2 Re: czy wroci? 18.07.12, 09:51
          pewnego dnia dorośnie i zmądrzeje...albo i nie
    • gaviota44 Re: czy wroci? 17.07.12, 22:34
      Mnie zafascynowal ten fragment:D:
      stwierdzil ze nie umie beze mnie, lecz ja mu pokazalam sw
      > oja slabosc i zmienil zdanie,
      Jesli Twoja "slabosc" tak na niego dziala,to radze zbierac zabawki i sie ewakuowac czem predzej;).
      • dor277 Re: czy wroci? 17.07.12, 22:46
        no i wroci i znowu rok bedzie ze mna zeby znowu zostawic??hmm
        • six_a Re: czy wroci? 18.07.12, 09:53
          taki już twój los.
        • policjawkrainieczarow Re: czy wroci? 18.07.12, 19:24
          dor277 napisał(a):

> no i wroci i znowu rok bedzie ze mna zeby znowu zostawic??hmm

nieno luz, pokażesz mu znów "słabość' i sie chłopak opamięta

https://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/02/i-want-to-like-people.png
    • wersja_robocza Re: czy wroci? 18.07.12, 09:58
      W necie te historyjki brzmią jak kiepskie żarty. Ale jak sobie pomyślę, że niektórzy tak żyją latami, to już mi nie jest do śmiechu.
      • znowu.to.samo Re: czy wroci? 18.07.12, 10:09
        Oj gooooopia ty!!! nie możesz sobie znależć normalnego faceta??? weż kopnij w żyć dziada, on robi z taobą co chce a ty jak jakaś kukła na wszytsko sie godzisz!
      • mariuszg2 Re: czy wroci? 18.07.12, 10:10
        a masz jakiś pomyśł jak rozwiązać taki problem?
        • ferno1 Re: czy wroci? 18.07.12, 10:24
          faceci lubia kobiety z poczuciem wartosci i godnosci.
          zakochaniem mozna popelnianie roznych glupstw wytlumaczyc ale nie permentna glupote.
          nie chce Cie urazic, ale wez sobie przeczytaj co splodzilas i zastanow sie nad soba.
    • a_nonima Re: czy wroci? 18.07.12, 13:14
      Zrób mu numer i nast razem Ty go zdradź, zostaw i niech Cię błaga o wybaczenie i powrót do niego.
      • mariuszg2 Re: czy wroci? 18.07.12, 13:37
        wtedy moze juz nie chciec tego faceta.... co to za facet bez dumy i honoru co się tak poniza....prosze Cie...przepraszać za zdradę za jaką zdradę?
        • alessia27 Re: czy wroci? 18.07.12, 13:42
          dor277 ile ty masz lat ???
          12...13 ... czy 14 ???
          • mariuszg2 Re: czy wroci? 18.07.12, 14:09
            sądząc po nicku to 277.... ale może gdzieś jej się przecinek omsknął...stawiam na 2,77..zaraz zaraz...uile to będzie w miesiącach i dniach....2 to wiadomo 24 mce czyli 730 dni...0,77 *12 to będzi ejakieś 9,24 miesiąca czyli około 281 dni co daje łącznie 1011 dni życia...

1011 dni życia!!!! szmat czasu!!! aż się boję tego przeliczać na godziny, minuty i sekundy....
    • senseiek Sadzimy, ze powinnas odrobic lekcje na jutro.. 18.07.12, 15:18
      > Co o tym sadzicie?

Sadzimy, ze powinnas odrobic lekcje na jutro..
      • dor277 Re: Sadzimy, ze powinnas odrobic lekcje na jutro 18.07.12, 15:30
        nie mam pomyslu na to zeby wrocil..nie odzywam sie pierwsza do niego on pododzywal sie 3 dni narobil nadzieji i teraz milczy..;-( od czasu rozstania minelo juz ponad 2 mies ,czy jest szansa zeby chcial?
        • senseiek ROTFL! 18.07.12, 15:55
          ROTFL!

Zapomnialem, ze sa wakacje <sciana>

:D
          • dor277 Re: ROTFL! 18.07.12, 15:59
            hmm. mnie jakos takie zary nie bawia!!!
    • moonogamistka Re: czy wroci? 18.07.12, 18:01
      Jestes idiotka, o zanizonym poczuciu wartosci.
      WSTYD mi za takie kobiety, ale jestem wyrozumiala, bo wiem, ze to sie leczy.
      Zacznij sie leczyc.
      Kobiety, ktore kochaja za bardzo- wrzuc w Google.
      • dor277 Re: czy wroci? 18.07.12, 18:43
        moze sama jestes idiotka!!co w tym zlego ze chce zeby byly wrocil?
        • devilyn Re: czy wroci? 18.07.12, 19:02
          Facet Cię zdradza a Ty latasz za nim jak z cieczką,.....żenada
      • good_morning a wlasnie, ciekawe 18.07.12, 18:55
        co by sie stalo, jakby wrzucila w google te wszystkie kobiety, co kochaja za bardzo. czy google dzialaloby szybciej od tego nadmiaru milosci?
    • samuela_vimes Re: czy wroci? 18.07.12, 19:01
      tia, wakacje się zaczęły.
    • raohszana Re: czy wroci? 19.07.12, 08:43
      dor277 napisał(a):

> ? Czy on wroci do mnie?
      *
      Ta, chmurwa, w podskokach.

>Czy po prostu sie mna bawi??
      *
      Ty tak sama z siebie czy ktoś Ci dopłaca za bycie jego ścierą do podłogi?
    • zagubionaa219 Re: czy wroci? 19.07.12, 11:02
      To nie jest poważny typ. Weź go olej i nie łudź sie, że on wróci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka