Dodaj do ulubionych

Powermed - duży problem

12 lat temu
Kupiłem jakiś czas temu odkurzacz marki powermed i już tego żałuję. Od momentu zakupu zepsuł mi się już 6 razy !!!.

Serwis po oddaniu mi tego odkurzacza, zawsze lakonicznie twierdzi, iż sprzęt jest sprawny, a przyczyną było złe użytkowanie sprzętu.

Po serwisie, odkurzacz działa przez kilka tygodni i ponownie spada mu moc ssania.

Już nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Powermed - duży problem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12 lat temu
      Też miałem sporo problemów z tym odkurzaczem. W końcu straciłem cierpliwość do serwisu powermed i poszedłem do sądu.
      • Gość: justyna Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 9 lat temu
        zakupiłam 3 mies.temu odkurzacz powermed i stracił moc -nie ciągnie !przez rure przepusciłam monete przeleciała czyli nie jest zatkana- serwis odesłał mi odkurzacz twierdząc że jest w 100%sprawny - matko to jakiś koszmar - mam nie sprawny odkurzacz za 4300 !straszą mnie jeszcze żę następnym razem bedę obciążona kosztami transportu - a przedstawiciel się nie odbiera mimo moich telefonów

proszę o poradę kogoś kto miał podobną sytuację....
        • muniorek1983 Re: Powermed - duży problem 9 lat temu
          Gość portalu: justyna napisał(a):

> zakupiłam 3 mies.temu odkurzacz powermed i stracił moc -nie ciągnie !przez rure
          > przepusciłam monete przeleciała czyli nie jest zatkana- serwis odesłał mi odku
          > rzacz twierdząc że jest w 100%sprawny - matko to jakiś koszmar - mam nie sprawn
          > y odkurzacz za 4300 !straszą mnie jeszcze żę następnym razem bedę obciążona kos
          > ztami transportu - a przedstawiciel się nie odbiera mimo moich telefonów
          >
          > proszę o poradę kogoś kto miał podobną sytuację....
          Przede wszystkim proszę się nie denerwować ponieważ to nigdy nie pomaga.
          Niestety nie ma Pani możliwości udowodnić tylko z Pani odkurzaczem siły ssania. Proszę popytać wśród znajomych czy ktoś takiego nie ma (proszę szukać tego samego modelu). Proszę włączyć oba na poszczególnych biegach. Całą tą szopkę proszę nagrywać z przedstawieniem nr seryjnych tych urządzeń. Proszę pamiętać aby nagranie było w jednym ciągu aby serwis nie podważył autentyczności nagrania.
          Jeżeli na nagraniu będzie miała Pani słyszalne i widzialne różnice w działaniu urządzenia to ma już Pani dowód. Gdy serwis odmówi naprawy i będzie straszył dodatkowymi kosztami proszę zgłosić sprawę do urzędu praw konsumenta.
          Proszę uważać aby nie przedawnić tej sprawy. Urządzenie jest na gwarancji 2 letniej lecz niektóre elementy mają wydłużony lub skrócony okres gwarancyjny i serwisy na tym żerują. Proszę sprawdzić w instrukcji.
          Przedstawiciela może Pani jedynie zaskarżyć do sądu o świadomą sprzedaż urządzenia z ukrytą wadą i w takim wypadku to on musi udowodnić że tak nie było. Sam pozew pozwala na szybkie uzyskanie pomocy z ich strony (przedstawiciele).
          Jeżeli nie pomoże filmik proszę im zaproponować że przywiezie im Pani odkurzacz z drugim do porównania do ich siedziby w Bielsku i wszystkie koszty poniesione z tą podróżą zostaną oni obciążeni (0.8356zł/km + dniówka lub dwie). Wyliczyłem im kosztów na 800 zł i wrócił im rozum.
          • Gość: Pracuje w tej firm Re: Powermed - duży problem IP: *.adsl.inetia.pl 9 lat temu
            Witam prosze podać nr urządzenia to co pan napisał jest dlamnie niemożliwe sporo sztuk sprzedałem i nikt nie zadzwonił do mnie a tym bardziej niezadowolony ...
            • jaania01 Re: Powermed - duży problem 9 lat temu
              Niech pan mnie nie wkurza, to urządzenie to jedno wielkie gó..., jak pan chce to za 3 tysiące panu wszystko odstąpie razem z końcówką piorącą, totalna lipa, chińszczyzna, jak można legalnie za tak duże pieniądze komuś wciskać takie gó..., ciśnie mi się dużo niecenzuralnych słów na usta, zaręczam że uszy by niejednemu zwiędły, mam kaca moralnego za każdym razem kiedy muszę to gó... używać, jedynie plus za to że mam mniejsze rachunki za prąd bo rzadko tego gówna używam, a Kwiatkowskiego lepiej żebym nigdy na oczy nie zobaczyła, jak jest pan zainteresowany kupnem proszę pisać na maila jaania01@gmail.com
              • Gość: Łukasz Re: Powermed - duży problem IP: *.free.aero2.net.pl 8 lat temu
                Witam.
                Właśnie dziś był u nas przedstawiciel Powermed z odkurzaczem który ma posiada wiele innych zalet opisanych na stronie Powermed, nie będę ich wymieniał bo każdy może sam sprawdzić. Wszystko na prezentacji wyglądało ok, czyści, sprząta, pochłania brud, kurz itp., w ogóle to nie wiem jak mogłem żyć bez tego urządzenia.... tylko jedna rzecz mnie zaczęła zastanawiać: skoro to taki super produkt to czemu nie jest dostępny normalnie w sklepie, w salonie, czemu sprzedaje go jakiś domokrążca, pokazuje certyfikaty instytucji o których w życiu nie słyszałem, chwali się że firma była sponsorem zawodów w skokach narciarskich... i co z tego moja firma reklamowa też może być sponsorem zawodów, oddziału ratunkowego pogotowia i innych instytucji a nie bedzie to miało żadnego znaczenia i wpływu na jakość oferowanych usług i produktów..., po prostu brednie i działanie na ludzką podświadomość- jacy to oni nie są wspaniali..., do tego cena urządzenia które normalnie kosztuje 5590zł ale po róznych zniżkach i promocjach mam go za 4640zł no cuda po prostu i jeszcze na dodatek pan zaproponował mi jedynie dziś i teraz przy zakupie gratis zestaw garnków ze stali nierdzewnej których wartość odliczył na jakieś 3-4 tyś złotych, no to juz zaiste cud nad cuda...., i zamiast mnie zachęcic tym faktem to już zupełnie mnie zniechęcił. czyli mogłem kupić produkt wart 5590zł za cene 4640zł i do tego jeszcze garnki za około 4000zł gratis i jeszcze zaproszenie na weeekend w hotelu dla dwóch osób jak pan mówił o wartości kilkuset złotych..... to ja się pytam na czym ta firma zarabia???? To mnie zaczęło zastanawiać... nie kupiłem i dopiero teraz po kilku godzinach zacząłem szukać w necie informacji na temat Powermed:( szkoda mówić...., uważajcie na ten produkt, nie kupujcie, nie wiem jak się sprawuje w domach ale sam fakt że ktoś daje Wam sprzęt i nagle w sekundę 1000zł rabatu i garnki i wyjazd do hotelu dla dwóch osób... to mi nie zagrało, to gdzie zarobek dla firmy, przedstawiciela, producenta???? Podejrzewam że odkurzacz wart kilka stówek, garnki też a hotele z najniższej półki..., za te 4640zł kochani to takie mogą być realia. Pozdrawiam.
              • Gość: nowson Re: Powermed - duży problem IP: *.telnetropczyce.pl 8 lat temu
                Skoro przedstawiciel prosi o nomer urządzenia i chcę pomóc to dlaczego poprostu nie podacie tylko dalej wypisujecie głupoty o firmie i tp
                • Gość: anonim Re: Powermed - duży problem IP: *.centertel.pl 8 lat temu
                  A ja powiem wam tak Dyrektorka administracji tego forum kupiła powermeda i nie chciała zapłacić i skierowała firma sprawę do sądu i ta pani przegrała i postanowiła obsmarowac firmę negatywnymi i kasować pozytywy niestety tacy ludzie już są!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: natka Re: Powermed - duży problem IP: *.centertel.pl 8 lat temu
                  mieliśmy poka. Tego odkurzacza kupiliśmy go i powiem tak super urządzenie kosztuje ale warte ceny mojej córce zmniejszyła się astma tz objawy i piszcie co chcecie maszyna DZIAŁA
            • Gość: Aleksandr Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 8 lat temu
              Sprzedaje Pan Chiński produkt opracowany na podstawie dobrego, sprawdzonego i dobrze działającego znanego urządzenia RAINBOW. Jeżeli jeszcze nikt Pana nie nagrał w trakcie tzw. "prezentacji" [a uczciwie mówiąc - wciskania kitu] to niech Pan się cieszy, gdyż znając zasady sprzedaży i szkolenia tzw. "przedstawicieli handlowych" z materiałem dowodowym [jako świadome wprowadzanie w błąd, celem uzyskania korzyści majątkowej w formie prowizji] w sądzie nie ma Pan szans żeby się obronić.
            • Gość: Edyta Re: Powermed - duży problem IP: *.dynamic.chello.pl 8 lat temu
              Mnie oszukali z garnkami a przedstawiciel nie odbiera telefonow. Co mam zrobic. Do firmy tez nie idzie sie dodzwonic. Prosze o jakies pomocnicze kontakty
            • 3eden Re: Powermed - duży problem 8 lat temu
              Oszukali mnie z garnkami. Przedstawiciel nie odbiera telefonow. Do firmy dodzwonic sie nie da. Prosze o pomoc i jakies numery telefonow gdzie moge dzwonic i pytac. To juz trwa kilka miesiecy. Tak oszukuja ludzi. Znajomy zakupil sprzet i tez garnkow nie dostal a sprzed sprawny nie byl. A koszt sprzetu kolosalny!!!
          • Gość: aga Re: Powermed - duży problem IP: 80.50.83.* 7 lat temu
            Hejja moj tez niw wciagal ale po przeczytaniu waszych komentarzy zlapalam za śrubokręty i sama zaczelam naprawe;))) ale potem byl potrzebny maz bo kabelki trzeba bylo odpiac zeby dostac sie do tego gdzie tkwil problem a wiec sciagcie boczne szybki sa na dwoch zatzraskach trzeba sie dobrze przyjrzec ,tam sa ukryte pierwsze srubki,i po kolei juz kolejne srubki same sie beda pokazywac.a ze odkurzcz nie wciąga to jest zasyfiona taka okragla gąbka zobaczyc ja mozecie po wyciagnieciu tylnego filtra ktory karza co roku wymieniac umylam go wysuszylam poskladalismy i odkurzacz odzyskal moc .wiecej kasy ode mnie nie dostana::::))))))
            • Gość: Jarek Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 7 lat temu
              To co Pani wyciągnęła to filtr hepa - wylotowy. Można go myć lub przeczyścić sprężonym powietrzem (ale żeby odkurzacz miał moc musi być suchy). Jak jest już mocno zużyty można się go zupełnie pozbyć. Przecież sama woda i separator są już super filtrem. Polecam również okresowo czyścić sam separator - to czarne co się kręci - gdyż zatykają się szczelinki i przez to odkurzacz również traci moc. Ten odkurzacz to nic strasznego w naprawie i konserwacji
                nie nie nie gościu za filtrem hepa właśnie pokaże się tylko kawałeczek tej gąbki trzeba odkręcić prawie cały odkurzacz żeby sie do niej dostać.nie róbcie wariatów z ludzi bo pozbycie sie tego problemu okazało sie bardzo proste tylko pare srubek poodrecac:)
                • Gość: Jarek Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 7 lat temu
                  Słuchaj "gościu" - rozbierałem tych odkurzaczy bardzo dużo - nigdy nie pracowałem dla powerned - i nie robię z ludzi wariatów!!! Naucz się "gościu" poprawnie wypowiadać w języku polskim, naucz się we właściwy sposób budować zdania - alb po po prostu wytrzeźwiej.
                    sam wytrzeźwiej!!! takie cudne odkurzacze a tak dużo naprawiałeś.może i nie jestem wyuczona jak ty ale na to wychodzi że byle baran ten odkurzacz sam naprawi chyba że silnik padnie.:))))dla powerned może i nie pracujesz ale powermed to juz bym tego taka pewna nie była..
        • Gość: Waldek Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 9 lat temu
          Trzeba zebrać oszukanych i oddać sprawę do sądu, bo to badziewie jest warte co najwyżej 10 razy mniej.
          • Gość: Waldek Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 9 lat temu
            Oczywiście co najmniej 10 razy mniej.
          • Gość: urzytkownik Re: Powermed - duży problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 9 lat temu
            ja też kupiłem odkurzacz pawermed 2 lata temu zapewniano mnie że będzie służył mi przez dlugie lata parę dni temu z odkurzacza poszedł dym to jest jawne oszustwo
            • Gość: bilobil Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 8 lat temu
              ludziska nie podejmujcie po prostu decyzji nagle, pod wplywem emocji
              jestescie nakreceni na zakup a tu trzeba sie zastanowic
              potem takie sytuacje wynikaja
          • asiaszczy Re: Powermed - duży problem 8 lat temu
            jestem na tak, też mam to gó...
        • Gość: kasia Re: Powermed - duży problem IP: *.80.41.31.ip4.feromedia.eu 9 lat temu
          udało się Pani go oddać?//
    • Gość: uwolniony Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12 lat temu
      Po co męczycie się z tym powermedem ? Możecie go oddać i odzyskać pieniądze, aczkolwiek bez podania przyczyny na oddanie odkurzacza powermed macie 10 dni! Wysyłasz list polecony i z głowy. Jeśli zaś 10 dni od zakupi już minęło a akwizytor nie poinformował cię przy zakupie powermedu o tej możliwości masz na to dokładnie 3 miesiące + 10 dni. muszą przyjąć i oddac kasę z odsetkami !!!
      • Gość: bezsilny Re: Powermed - duży problem Ługowa 14 Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11 lat temu
        chce oddac ten odkurzacz od kilku tygodni i nic, piszesz że wystarczy wysłać pismo ja wysłałem 3 pisma i cały czas odmawiają przyjecia nie odbierają telefonów unikają mnie co mam robić ? do kogo się zwrócić o pomoc ?
      • Gość: załamana Re: Powermed - duży problem IP: *.internetia.net.pl 10 lat temu
        A jeżeli podpisaliśmy umowe ratalną, czy jest możliwość oddania tego urządzenia, akurat wczoraj mi to przywieżli nie wywiązali sie z terminem dostawy dosyć że 4 dni póżnie to jeszcze o godz 23.00 była dostawa. Co z tym zrobić? Kolejni naiwni, nie mogę sobie darować tego.Pomóżcie w tej sprawie.
    • linn_linn Re: Powermed - duży problem 12 lat temu
      A jak ma wygladac na pokazach? Zle? Juz to, ze cos sprzedawane jest w taki sposob, powinno dac nam duzo do myslenia. Mamy rok 2011: niczego ostatnie kilkanascie lat nas nie nauczylo?
    • Gość: ddada Re: Powermed - duży problem IP: *.pl 12 lat temu
      co jest
    • Gość: broni Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12 lat temu
      nie sprawdziłeś opinii przed zakupem ?
    • Gość: romekla Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12 lat temu
      gdzie byłeś na rozmowie o prace ? ja na Romanowskiego 25 we Wrocławiu też dałem sobie luz dobrze wyczułem że to akwizycja a po czytaniu w necie opini myśle że szukają naiwniaków
      • Gość: hermann PRINCE LION- duży problem IP: *.internetia.net.pl 12 lat temu
        Z odkurzacza zrobili urzadzenie medyczne???? miałem pokaz. czy ktos wie czy to prawda????????????????????????
    • linn_linn Re: Emeryci uwolnieni od odkurzacza Powermed 12 lat temu
      1. Zwroc uwage na daty "07.08.2009 aktualizacja: 2009-08-07"
      2. Anulowali umowe po naglsonieniu sprawy poprzez artykul: porzadna firma nie czeka na interwencje prasy.
      3. Naiwnosc ludzka nie zna granic. Nie ufa sie firmom dzialajacym na rynku od dziesiatek lat, a kupuje cuda na kiju od nie wiadomo kogo nie wiadomo za ile / tzn. wiadomo, ale kto by tam czytal umowe przed podpisaniem /.
      4. Numer z niezgodnoscia kwoty wynikajacej z przemnozenia ilosci rat przez kwote z "cena promocyjna" jest czesto spotykany: dziwne, ze organizacje konsumenckie siedza cicho.
      • Gość: v Re: Emeryci uwolnieni od odkurzacza Powermed IP: *.pl 12 lat temu
        v
        • Gość: nowyprodukt@interi nowyprodukt@interia.pl IP: *.pl 12 lat temu
          (Sosnowiec) Zapraszamy handlowców oraz telemarketerki do współpracy z nami. Super nowy produkt! 100% zadowolonych klientów. Kontakt:
          • Gość: nowyprodukt@interi nowyprodukt@interia.pl IP: *.pl 12 lat temu
            (Sosnowiec) Zapraszamy handlowców oraz telemarketerki do współpracy z nami. Super nowy produkt! 100% zadowolonych klientów.
      • herman.easy Emeryci uwolnieni od odkurzacza Powermed 12 lat temu
        TERAZ DZIAŁAJA NA MIKOŁOWSKIEJ 98 DAWNIEJ MIŁOSZCKA 75
        • Gość: gh Re: Emeryci uwolnieni od odkurzacza Powermed IP: *.megabeheer.com 12 lat temu
          gg
    • Gość: czytacz Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12 lat temu
      Internet umożliwia zapoznanie się z ciekawymi faktami :

Decyzja nr RKT-46/2009
      -w imieniu Prezesa Urzedu Ochrony Konkurencji i Konsumentów,
      I. Na podstawie art. 107 ustawy o ochronie konkurencji i konsumentów, nakłada sie na
      Przedsiebiorstwo Handlowe „Eko-Live” Sp. jawna J. M. Kubiczek, A. R. Kałuża z siedzibą w
      Bielsku-Białej kare pienieżną w wysokosci 66 802 zł (słownie: szescdziesiat szesc tysiecy
      osiemset dwa złotych), co stanowi równowartosc 16 010,45 euro, tj. 63,03 euro za kady
      dzien zwłoki poczynajac od dnia 30.12.2008r. do dnia 9.09.2009r. w wykonaniu decyzji
      Prezesa Urzedu Ochrony Konkurencji i Konsumentów nr RKT-68/2008 z dnia 24.10.2008r. w
      sprawie praktyk naruszajacych zbiorowe interesy konsumentów o jakich mowa w art. 24 ust.
      1 i 2 pkt 2 ustawy o ochronie konkurencji i konsumentów, płatna do budBetu panstwa.
      żeby to wyszukac wystarczy wpisać w wyszukiwarkę : "UOKiK powermed"
      Lepiej zachować zdrowy rozsądek przy zakupie.
      Prezesi ogłosili oficjalnie, że już niedługo Powermed kosztować będzie 3500 zł po cóz sie spieszyc skoro już niedługo po raz kolejny obniżą cene ???

• arni1984 Re: Powermed - duży problem 9 lat temu
        dokładnie 2 lata temu kupiłem powermed, piękny pokaz przedstawiciela fajnie odkurza itp
        Po około 2 tygodniach uchwyt od końcówki trzepiącej zaczął mieć lekkie przebicia pomyślałem przypadek zadzwoniłem do przedstawiciela, po 2 dniach wymienił, jednak to był dopiero początek od tego się zaczęło wszystko sypać.
        Następna się rozsypała końcówka trzepiąca, potem spadła moc ssania i odkurzacz zaczął głośno pracować.
        Końcówka piorąca to już tragedia, nie było miejsca z którego nie płynęła by piana, następnie rozsypała się złączka wężyka z pojemnikiem na płyn Kółko odpadło chińszczyzna tylko tyle mogę powiedzieć nieprzeklinająca.
        Przestrzegam wszystkich kupujących zrobicie największy błąd życia jeśli to coś kupicie. Dłużej miałem odkurzacz za 300 zł niż to coś
        Produkt tylko na pierwszy rzut oka wygląda solidnie, ale to tylko pozory. po około roku,
        • Gość: 3alinka87 Re: Powermed - duży problem IP: *.252.5.83.internetia.net.pl 9 lat temu
          ciesz się się że w ogóle dostałeś końcówkę piorącą bo jeden z moich znajomych czeka do dziś , czyli jakieś 5 lat
    • Gość: zenon z Wrocławia [...] IP: *.centertel.pl 12 lat temu
      Treść postu jest niedostępna.
      • lilu1979 Re: Powermed - duży problem 12 lat temu
        Hej, ja znowu kuplam ten odkurzacz rok temu i jestem srednio zadowolona, bo uzylismy go przede wszystkim moze kilkanascie razy. Mamy wszedzie kafle, wiec czesto zamiatamy niz odkurzamy i zbieram mopem z mikfrofibry kurz.
        Zaluje, ze dalismy sie naciagnac. Dodatkowo zepsula nam sie w ostatnim czasie zasilanie od turboszczotki. Chce to zareklamowac.
        Pewnie nie mam szans na odzyskanie pieniedzy, bo juz rok minal :-(
        • linn_linn Re: Powermed - duży problem 12 lat temu
          Ludzie, kupujecie sprzet nie wiadomo czyj, po nocach, uwiedzeni gadka akwizytorow itp., a potem piszecie "dalismy sie naciagnac". Sprzet, ktory w ogole nie byl potrzebny: wszedzie kafelki.
        • Gość: Basia Re: Powermed - duży problem IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10 lat temu
          Gwarancja obejmuje 2 lata. Serwis centralny Bielsko-Biala tel.33 499 27 95 kom 509226206.Zapewniali mnie,że gdyby się sprzęt popsuł do 2-lat to serwis jest bezpłatny.Walcz o swoje i życzę powodzenia
      • roman.wurster Re: Powermed - duży problem 10 lat temu
        bochniak lukasz dobrze pan zapamietal
      • Gość: GOŚĆ Re: Powermed - duży problem IP: 78.9.100.* 10 lat temu
        FIRMA MIEŚCIŁA SIĘ NA ŁUGOWEJ 14, TERAZ PRZENIEŚLI SIĘ NA MAŁOPOLSKĄ BODAJŻE. BARDZO UCZCIWI LUDZIE, FAJNY SPRZĘT. ŁUKASZ BOCHANIK JUŻ Z NIMI NIE PRACUJĘ-WYLALI GO, BO ROBIŁ IM ZŁĄ OPINIĘ, NACIĄGAŁ LUDZI, OMAMIAŁ I SIĘ ULATNIAŁ.
    • Gość: lolo Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12 lat temu
      Obejrzyj ten film - czyżby ktoś kogoś podrobił w Chinach ???
      www.rainbow.pl/
    • edyta0 Prosba o wpisy w celu zlozenia pozwu zbiorowego 11 lat temu

• Gość: Jacek Re: Prosba o wpisy w celu zlozenia pozwu zbiorowe IP: *.gigainternet.pl 10 lat temu
        Próbuję pozbyć się kredytu za podpisaną umowę za niedostarczony sprzęt w wyznaczonym terminie. Przypomnieli sobie o mnie dopiero po 20 dniach, 2 dni po tym gdy bank zwrócił się do nich że również do nich wysłałem odstąpienie od umowy. Na żadne pismo nie dostałem odpowiedzi. Idę z tą sprawą do sądu i nie wiem jaszcze do kogo ale mam pomysł.
      • Gość: syla Re: Prosba o wpisy w celu zlozenia pozwu zbiorowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 9 lat temu
        Podpisuję sie pod tym wszystkim, chciałabym dołączyć się do złożenia pozwu zbiorowego , czy to jeszcze aktualne ? kupiłam odkurzacz Powermed 14 m-cy temu za 4650 zł w ratach , byłam zadowolona do dziś , cała misa do wody popękała i cieknie woda w czasie odkurzana. Wcześniej nie czytałam opinii na temat tego odkurzacza, myślałam że mam taki super sprzęt z gwarancją 20 letnią . A tu zawiodłam się po 14 miesiącach już się popsuł. Masakra mam jeszcze do spłaty 2500zł w ratach , a już praktycznie sprzętu nie mogę używać. Jestem zawiedziona
        • Gość: tomi Re: Prosba o wpisy w celu zlozenia pozwu zbiorowe IP: *.108.152.30.wlantech.pl 9 lat temu
          a gdzie pani kupowala moze w warszawie openline group Marcin Dysput lub Jwona
          • Gość: juri Re: Prosba o wpisy w celu zlozenia pozwu zbiorowe IP: *.cable.net-inotel.pl 9 lat temu
            Polecam założc grupe na WspolnyPozew.com
            • Gość: saylor Re: Prosba o wpisy w celu zlozenia pozwu zbiorowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 9 lat temu
              Firma Openline Group, Iwona Roszak-Dysput, REGON 411524707, NIP 6971325630, Bartycka 22a, biuro Botaniczna 66a, na Bartyckiej nikt nie odbiera poczty a jest to adres podany do kierowania odstąpień od umowy. Generalnie firma stosująca nieuczciwe praktyki, ciężko oddać sprzęt. Mi jeszcze się nie udało choć walczę z nimi od początku września. Jeśli będzie pozew zbiorowy przeciw firmie to się przyłączam! :-)
              • Gość: elżbieta Re: Prosba o wpisy w celu zlozenia pozwu zbiorowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 9 lat temu
                SFAŁSZOWANA UMOWA NIE MÓJ PODPISY NA UMOWIE, UMOWA SPECJALNIE SPORZADZONA NA FIRMĘ O CZYM NIE BYŁO MOWY , A UMOWA KREDYTOWA NA OSOBE PRYWATNĄ Z ORGINALNYM PODPISEM , DO PROKURATURY Z OSZUSTAMI
                • Gość: Waldek Re: Prosba o wpisy w celu zlozenia pozwu zbiorowe IP: *.play-internet.pl 9 lat temu
                  Witam. Jeśli podpisy sfałszowane to oczywiście sprawa do prokuratora. A na firmę to dlatego, że wtedy nie można się wycofać. W moim przypadku akwizytor też wpisał nieprawdziwe informacje, ale prokuratura nie wszczęła śledztwa, ponieważ umowy są tak skonstruowane, że jednym podpisem załatwia się wszystko: czyli kredyt bez zdolności kredytowej, to dlatego nieprawdziwe dane wpisuje akwizytor aby bank przyznał kredyt ,akceptację warunków umowy, oraz prawdziwość danych zawartych w umowie. Wystarczy więc jeden podpis aby dać akwizytorowi pełnomocnictwo do działania w imieniu klienta. Akwizytorzy sprytnie zostawiają wolne miejsca, które później uzupełniają wpisując nieprawdę. Trzeba więc zebrać ludzi którzy w pozwie zbiorowym zablokują naciąganie a tak jak w Pani przypadku oszukiwanie klienta.
                  tel.601694096
              • Gość: Ania Re: Prosba o wpisy w celu zlozenia pozwu zbiorowe IP: 194.106.193.* 8 lat temu
                Jeśli będzie pozew zbiorowy to ja też się dołączam. My w firmie Openline Group Iwona Roszak Dysput kupiliśmy sprzęt ale przemyśleliśmy sprawę i odstąpiliśmy od umowy, a zaliczki wpłaconej oczywiście nie otrzymaliśmy. Zgłosiłam firmę do US, Izby Handlowej, na Policję, do Recznika Praw Konsumenta i Prokuraturę ale przecież w naszym kraju więcej praw mają oszuści niż oszukani, prokuratura nie kiwnie ręką aby nam pomóc. Wiec sprawę zgłaszam do telewizji, bo jakim cudem osoba wcześniej karana , która oszukała osoby w Poznaniu teraz oszukuje w Warszawie a nasze instytucje na to nic!!! Sprawę damy w końcu do sądu ale pewnie będzie się ciągnąć latami. Takie osoby powinny być w więzieniu!! Możecie Panią Roszak znaleźć na facebooku. Jest tam szybko do wykrycia.
                • Gość: waldek Re: Prosba o wpisy w celu zlozenia pozwu zbiorowe IP: *.play-internet.pl 8 lat temu
                  Ja również zgłaszałem do Prokuratury, ale nawet nie przesłuchali akwizytora. Zgłaszałem do Urzędu Rejestracji Urządzeń Medycznych, bo jakie to urządzenie medyczne ale człowiek który sprawą sie zajmował juz tam nie pracuje. Czy macki oszustów siegaja aż tak daleko, że mogą łeb ukręcic kazdej sprawie i w kazdym urzędzie. Czy są aż tak silni i nie do ruszenia? Zgłaszałem też do Komisji Finansów Publicznych oraz Komisji Nadzoru Finansowego, do Ekspresu Reporterów i do Jaworowicz, ale nic, firma sprzedaje bubel nadal i naciąga klientów nadal.
                  Wniosek taki się nasuwa, że żyjemy w kraju wczesnokapitalistycznym, 19-wiecznym, kraju naciągaczy i oszustów.
            • asiaszczy Re: Prosba o wpisy w celu zlozenia pozwu zbiorowe 8 lat temu
              jestem za , ja tez kupiłam to go... w lipcu i znow zepsute.
        • asiaszczy Re: Prosba o wpisy w celu zlozenia pozwu zbiorowe 8 lat temu
          JA TEZ CHĘTNIE DOŁACZE SIE DO POZWU
    • Gość: powerek Re: Powermed pozew zbiorowy skontaktujcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
      Wystarczy wpisać Powermed chiński bubel i prawda wychodzi na wierzch .....
      • Gość: Grzegorz Re: Powermed pozew zbiorowy skontaktujcie się IP: 109.197.171.* 10 lat temu
        Witam.
        Dałem się "nabrać "na Powermed argumentacją : "zdrowie dziecka",w momencie gdy się zawahałem akwizytor poinformował mnie,ze mam prawo zrócić towar do 10 dni jednocześnie namawiając mnie abym zakupił sprzęt na firmę co uczyniłem - chcę oddać ten drogi chiński szmelc i nie wiem jak to zrobić- chętnie przyłącze się do pozwu zbiorowego ponieważ zostałem oszukany,nierzetelnie poinformowany i w prowadzony w błąd przez pracownika tej firmy.Proszę o pomoc.
        • Gość: Łukasz Re: Powermed pozew zbiorowy skontaktujcie się IP: *.itvmedia.pl 10 lat temu
          Ja również kupiłem ten kicz i mam rownież problem z tą firma i jego zwróceniem. Mam też kilka osób ktore chca zwrocic ten szmelc dajcie znac co z tym powzwem zbiorowym chetnie przylacze sie do niego
        • Gość: elżbieta Re: Powermed pozew zbiorowy skontaktujcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 9 lat temu
          • Gość: Waldek Re: Powermed pozew zbiorowy skontaktujcie się IP: *.play-internet.pl 9 lat temu
            Jestem za.tel 601694096
          • Gość: agfil Re: Powermed pozew zbiorowy skontaktujcie się IP: *.net-bis.eu 9 lat temu
            Pani Elu ja sie chetnie dolacze do pozwu.mam nadzieje ze zdazylam.podaje moj nr tel 794745873.prosze o kontakt tel lub sms-em.bardzo dziekuje.agnieszka.
            • Gość: Waldek Re: Powermed pozew zbiorowy skontaktujcie się IP: *.play-internet.pl 9 lat temu
              [b]Też chętnie dołączę się do pozwu zbiorowego. tel. 601694096
              • Gość: agfil Re: Powermed pozew zbiorowy skontaktujcie się IP: *.net-bis.eu 9 lat temu
                to od czego zaczynamy?
              • Gość: agfi Re: Powermed pozew zbiorowy skontaktujcie się IP: *.net-bis.eu 9 lat temu
                jak ten pozew napisac?
                  Trzeba się zastanowić przeciwko jakiej firmie robimy pozew zbiorowy, bo odkurzacze sprzedają różne firmy, a i sam odkurzacz ma co chwila inną nazwę, po to aby trudno było sprawę rozpocząć. Mój nazywa się Prince Lion /fajna nazwa/ a firma Family Life z Wrocławia.
                    moj dziad ma nazwe pawermed mediline sp jawna bielsko-biala kauzny i jakubiak jakos tak sie oni nazywaja.chyba.czyli nie mozemy polaczyc sil?
                      No właśnie, dlatego chyba tak robią, aby nie można było sił połączyc. Ministerialny Urząd Rejestracji Urządzeń Medycznych zabronił używania nazwy Urządzenie Medyczne, ale odwoływali się, zmieniali nazwę i proces zakazu zaczynał się od początku. To ktoś z urzędu /prokuratura nie chce się sprawą zająć/, ale to należałoby wszystko połączyc, tzn. udowodnić, że odkurzacze o różnych nazwach to w gruncie rzeczy ten sam produkt a różne firmy to właściwie jedna pod różnymi szyldami.
                        bede chciala sie tym zajac.zobacze co sie da zrobic.bedziemy w kontakcie.
              • asiaszczy Re: Powermed pozew zbiorowy skontaktujcie się 8 lat temu
                TEZ CHETNIE SIE DOŁĄCZE TEL. 502-428-996
                • klara7780 Re: Powermed pozew zbiorowy skontaktujcie się 8 lat temu
                  Ja również mam ten sam problem,mój działał trochę dłużej ale efekt ten sam nie działa już parę m-cy i nie wiem co robić.Wstyd mi że muszę teraz pożyczać odkurzacz od mamy a przecież mój miał być taki super.Jestem do dyspozycji jeśli trzeba się sądzić to ja chętnie pomogę państwu i sobie.
            • Gość: Joanna Re: Powermed pozew zbiorowy skontaktujcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 8 lat temu
              Jestem niezadowolona z kupna odkurzacza. Mój telefon 507-261-237 Asia.
    • Gość: Chiński bubel Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
      Ale rozwój - z 24 biur Powermeda w 2009 roku zostało 9 .........
      Nasuwa się skojarzenie - cytat lekko przerobiony :
      Marek Kubiczek i Rafał Kałuża Powermed Gold Edition - mieliście chamy złoty róg ostał wam się ino chiński sznur ..........
    • Gość: gosc Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 11 lat temu
      Ok
      Jestem zainteresowany
      jank
    • Gość: kkkkk Re: Powermed - duży problem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11 lat temu
      Pan Sidor robił szkolenie i pan bez palca zachwalal te cudo , masakra ta sie usmialem na spotkaniu , chodze na kurs tam ale polewka
    • Gość: fifi Re: Powermed - duży problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11 lat temu
      Może wie ktoś coś na temat upadłości POWEMEDA ? Opinie klientów są rózne o chińskim odkurzaczu. Firma istnieje czy nie ? W internecie pisza o tej firmie negatywnie. Kto odpowie na to pytanie ?
      • Gość: gość Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
        Opinie i klienci to jedno. Po wpisaniu POWERMED UPADŁOŚĆ czytamy że jest licytacja majątku na stronie sądu .
    • Gość: Ania Re: Powermed - duży problem IP: *.abaks.pl 11 lat temu
      Hej, opinii jest faktycznie sporo. Moja jest taka, niech nikt nie da sobie wmówić że powermed - ja mam Golden Edition, jest lepsza od Reinbow!!
      Powermeda mamy od 2 lat i miesiąca i był już 7 razy w serwisie po ostatniej naprawie przemiła Pani z serwisu stwierdziła, że nie jest to sprzęt do dużych powierzchni. Zgadza się, że mieszkam w nienajmniejszym domu, ale akwizytoir sprzedający mi sprzęt był w nim i znał jego przeznaczenie. W ostatnim miesiącu był już 3 razy w serwisie w poniedziałek jedzie 4 raz. Reinbow natomiast u mojej sąsiadki mieszkającej metrażowo w takim samym domu działa od dobrych 10 lat.
      Z pewnością nie odpuszczę i wiem, że nigdy nie kupię drugiego Powermeda.
      • Gość: medi Re: Powermed - duży problem IP: *.Netcominternet.pl 10 lat temu
        Niestety kupiłam Powermed na firmę następnego dnia się obudziłam i stwierdziłam że muszę go oddać,napisałam pismo stwierdzające niezgodnośc urządzenia z umową co więcej pojechałam tam osobiście.Pan kierownik stwierdził że zgodnie z jakąś ustawą z 2000 oku nie mam prawa do zwrotu bo kupiłam go na firmę i że pismo do mnie w tej sprawie wysłali i co teraz będę kolejnym nieszczęśliwym posiadaczem urządzenia,chyba,że ktoś mi pomoże.
        • Gość: użytkownik Re: Powermed - duży problem IP: 80.249.5.* 10 lat temu
          wystarczy używać i będziesz szczęśliwym posiadaczem
        • Gość: Użytkownik PM Re: Powermed - duży problem IP: *.cable.smsnet.pl 10 lat temu
          To nie jest duży problem, prblem to ma pan w głowie Dla mnie osobiście jest pan nie poważną osobą! "Kupiłem obudziłem sie i chce oddać", PO CO BRAĆ MASAKRA Urządzenie jest rewelacyjne tymbardziej ulepszony mediline z funkcją ozonowania. Tylko jest jedna zasada nie działa na 100%ludzi którzy go kupili i nie używaja lub spłycają jego potencjał tylko do sprzątania...
      • Gość: slawo Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 9 lat temu
        bo REINBOW-a robią amerykanie a Powermeda Polacy zlecają chinom
    • Gość: inkwizytor Re: Jak oddać Powermed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
      Masz problem z oddaniem chińskiego odkurzacza Powermed ? Kupiłes na firmę i twierdzą że nie masz prawa oddać lub wymyslili inny powód? Oj tam Oj tam powołaj sie na nowe przepisy musza przyjąć bez szemrania w ciągu 2 lat od zakupu i jeszcze oddać kasę z odsetkami. Wyślij pismo:
      ZAWIADOMIENIE O NIEZGODNOŚCI odkurzacza Powermed Z UMOWĄ

Zawiadamiam o ujawnieniu niezgodności z umową zakupionego dnia ......... odkurzacza Powermed o wartości ……………… słownie: ....................................
      Niezgodność w/w odkurzacza z umową stwierdzona została przezemnie w dniu........................... w okolicznościach.......................... (podać okoliczności stwierdzenie ujawnienia tej niezgodności). Polega ona na tym, że wbrew zapewnieniom Państwa przedstawiciela oraz wbrew Państwa reklamom i publicznie podawanym informacjom: cyt.: "Powermed ma skuteczny sposób na zwalczanie ptasiej i świńskiej grypy - potwierdzony przez badania i certyfikaty niemieckiej firmy TUV Rheinland " odkurzacz ten nie posiada badań i certyfikatów potwierdzających zwalczanie wymienianych schorzeń. Z posiadanych przezemnie informacji wynika, iż badania na skuteczność odkurzacza Powermed w zwalczaniu ptasiej i świńskiej grypy nigdy nie były przeprowadzane i nie posiada on również jakichkolwiek certyfikatów potwierdzających skuteczność w tym zakresie. Jest więc towarem niezgodnym z umową.
      Jako dowód zakupu załączam .................................

Zarówno naprawa, jak i wymiana odkurzacza na nowy nie zmienią faktu, iż jest on niezgodny z umową w związku z tym żądam zwrotu kwoty : .............. słownie : ................. wraz z należnymi odsetkami na rach bankowy: ........................................... w nieprzekraczalnym terminie 14 dni.
      Odkurzacz Powermed należy odebrać po wcześniejszym ustaleniu terminu.
      Podpis

Oczywiście pamiętaj poleconym i za zwrotnym potwierdzeniem odbioru konecznie !

• edyta0 inkwizytor 11 lat temu
        Czy mozesz podac zrodla wiedzy na temat tego, ze certyfikatow nie ma, skoro oficjalnie widnieja one na stronie Powermed?
      • Gość: dana Re: Jak oddać Powermed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
        Chciałabym oddać powermed , czy wysyłając pismo o niezgodności odkurzacza powermed z umową wystarczy aby oddali kase . Bardzo prosze o pomoc . zrozpaczona
      • asiaszczy Re: Jak oddać Powermed 8 lat temu
        Czy po uplywie 6-ciu miesięcy od dnia zakupu ,,cudnego" urządzenia mogę je zwrócić i odzyskac pieniądze bez ponoszenia kosztów ? dodam ,ze po raz drugi jest już w serwisie turbo szczotka i własnie zepsuła się zwykła końcówka. SZMELC za bardzo duże pieniądze

'
        • Gość: agfil Re: Jak oddać Powermed IP: *.net-bis.eu 8 lat temu
          z przepisow wynika ze mozna.trzeba odstapic od umowy i udowodnic, ze ta piekna maszyna nie medyczna , jest po prostu kitem.bo jak odkudzacz moze byc sprzedawany za sprzet medyczny? ludzie sie nabieraja i ja dalam sie nabic w butelke.koszmar.
        • 5marys1 Re: Jak oddać Powermed 8 lat temu
          Jestem kolejną naiwną osobą, która zakupiła ten bubel, tzn podpisałam umowę zakupu ale jeszcze nie zapłaciłam za niego. Czy komuś udało się odstąpić albo wycofać z tej umowy? Umowa zakupu jest na moją firmę, czy jak odeślę ten sprzęt z pismem o odstąpienie albo rezygnację to czy ten sprzedawca da mi spokój? Czy ktoś skutecznie zwrócił sprzęt i zakończy ten temat z tą nieuczciwą firmą? proszę o odpowiedź.
          • Gość: fumfa Re: Jak oddać Powermed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 8 lat temu
            Ja w tym roku oddawałam. Odstąpiliśmy od umowy już na dzień następny. Wysłaliśmy mailem i listem poleconym za potwierdzeniem odbioru odstąpienie. Po paru dniach zadzwoniłam tam (do Sosnowca) żeby się umówić na oddanie ale nikt nie chciał ze mną rozmawiać na ten temat ponieważ to kierownik oddzwania i się umawia. Byliśmy tak wkurzeni, że chcieliśmy jechać bez umawiania ale akurat w tym dniu kierownik zadzwonił to pojechaliśmy. Sprawdzali sprzęt garnki podpisaliśmy protokół zwrotu i tyle. Kamień z serca. Nie braliśmy tego na firmę i nic nie płaciliśmy bo chcieliśmy kupić na raty.
              Właśnie, a ja naiwna wzięłam na firmę i nie wiem czy mam w ogóle możliwość odstąpienia od tego.....?
              • Gość: fumfa Re: Jak oddać Powermed IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 8 lat temu
                Podobno jest to problem jak się weźmie na firmę. Jest taka pani, która pomaga w takich sprawach też pisałam do niej ale u mnie nie było problemu. Może niech Pani do niej napisze. ewa@urbanska.info . Gdzieś czytałam jak można z nimi walczyć jak wzięło się na firmę ale nie zagłębiałam się w temat bo mnie nie dotyczył. www.urbanska.info/
                  Kontaktowałam się już z tą Panią, oddałam dziś sprawę do radcy prawnego, zobaczymy czy da się to jakoś odkręcić.
              • Gość: waldek Re: Jak oddać Powermed IP: *.play-internet.pl 8 lat temu
                Kiedyś nie można było zwrócic. Teraz chyba mozna, bo o ile wiem teraz prawo się zmieniło.
    • Gość: oddałem powermed Re: Powermed - duży problem IP: *.centertel.pl 11 lat temu
      skorzystałem z pomocy dziadostwo.biz pozbyłem sie tego kiczowatego odkurzacza powermed który wkręcił mi akwizytor przy pomocy sztuczek soscjotechnicznych ! uważajcie nie dajcie się nabrać !
      • Gość: gość Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
        ta stronka o powermed
        dziadostwo.biz
        jest faktycznie pomocna
        tez zniej skorzystałem
        • Gość: Knigh dziadostwo.biz IP: *.play-internet.pl 11 lat temu
          Nowa strona o powermed
          warto zerknąć
        • Gość: Queenserwis Re: Powermed - duży problem dla konkurencji IP: *.dynamic.chello.pl 11 lat temu
          O PUSTY ŚMIECH PRZYPRAWIA MNIE LAMENT KONKURENCJI , jAK TO MÓWIĄ TA KROWA CO DUŻO RYCZY , MAŁO MLEKA DAJE. PISANIEM TYCH BZDUR O POWERMEDZIE POKAZUJECIE JAK UWIERA WAS SPRZEDAŻ TEGO ODKURZACZA, JAKI BÓL ,ŻE POJAWIŁ SIE NA RYNKU. JAK BY BYŁ GORSZY OD RAINBOW,LUB JEMU PODOBNYCH TO NIE POTRZEBA BY BYŁO" ZABIJAĆ GO" TYM LAMENTEM NA FORUM .POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRZEDSTAWICIELI PRÓBUJĄCYCH UPCHNĄĆ INNE WODNIAKI Z SEPARATOREM.WEŹCIE SIE DO ROBOTY TO SPRZEDAZ WAM RUSZY ,A NIE SIEDŹCIE PRZY KOMPIE I WYPISUJĄC BZDURY O SPRZECIE KTOREGO NIE ZNACIE.
      • monisiaiwikusia Re: Powermed - duży problem 11 lat temu
        a jak sie pan go pozbył prosze o pomoc
    • Gość: pite Re: Powermed - duży problem IP: 93.175.81.* 11 lat temu
      Ja tez kupiłam i jak na razie jestem zadowolona, fakt - pieniądze duże, ale jakoś przeżyłam. Mam wszędzie wykładziny, które prosiły się o pranie i jestem pod wrażeniem samej turboszczoty, która wysysa wszystko. Lubię też odkurzać meble itp taka końcówką z włosia - efekty super. Podoba mi się odświeżanie np kołder i poduszek w workach próżniowych. Mam czarne meble i naprawdę widzę różnice jeśli chodzi o ilość kurzu. Martwią mnie jednak aspekty żywotności odkurzacza, czy rzeczywiście tak się psują?
    • Gość: wyrolowany Re: Powermed odkurzacz za 300 zł dlaczego w Polsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
      zapomniałem dodać że ja tez byłem przez coprawda krótki czas pod dużym wrażeniem pokazu powermeda i tych wszystkich sztuczek socjotechnicznych na całe szczęście wyleczyłem się
      • Gość: zigi1 Re: Powermed odkurzacz za 300 zł dlaczego w Polsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
        uwierzyłeś w te manipulacje akwizytorów powermed? jak mozna być takim naiwniakiem
    • urbanskaewa Re: Powermed - duży problem 11 lat temu
      Chiński odkurzacz Powermed
      • Gość: oblaoblam Re: Powermed - chińszyzna nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
        znam ten odkurzacz powermed bardzo dobrze i nie polecam, chińszczyzna nic nie warta, akwizytorzy dwoją się i troją żeby ukryć fakt że to chiński odkurzacz, nawala jak każda chińszczyna a te właściwości lecznicze to wymysły dla zwiększenia sprzedaży
        • Gość: majka Re: Powermed - chińszyzna nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
          a czytaliście www.forum.dziadostwo.biz
          albo

www.dziadostwo.biz ????????????????
      • Gość: MonikaW Re: Powermed - duży problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11 lat temu
        dlaczego wszyscy piszecie że Powermed to chiński odkurzacz, ja kupiłam i on nie jest chiński jest tylko montowany w Chinach a to jest duża różnica
        • Gość: Daro Re: Powermed - duży problem IP: *.adsl.inetia.pl 11 lat temu
          Co Ty kurcze piszesz? Jakie stanowisko masz w Eko-Live?:))))
          To jes produkowane w chinach a nie składane
          Sama produkcja w chinach nie jest niczym złym z punktu wiczenia biznesowego, ale to co wyprodukowali tam panowie K&K to już chiński badziew!!!!!! I nic ego nie zmieni
          • Gość: Sławek Re: Powermed - duży problem IP: 80.249.5.* 11 lat temu
            Wyraźnie widać, że jesteście z konkurencji i oczerniacie powermeda, co widać po wpisie K&K, czyli dokładnie znacie nazwiska prezesów firmy , Dlaczego więc nie podacie swoich imion, nazwisk, tylko ukrywacie się jak szczury w kanale. Dla mnie sprawa jest jasna ; zniechęcanie ludzi do powermeda za pomocą neta, tak walczy z powermedem konkurencja, żałosne
            • Gość: Aleksandr Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 8 lat temu
              A co ci to da, jeżeli ktoś poda swoje imię i nazwisko??????? Fakt jest faktem, że jest to chiński produkt-dla czego nie zaprzeczasz tego, a obrażasz ludzi nazywając ich szczurami????? Widać, że pracujesz w tej branży, ale widać również, że twoi szkoleniowcy [lub twoi ambicji] przerastają możliwości zdrowego i sensownego myślenia. Zajmuje się RAINBOW od 14lat i radzę byś miał stosunek jakości do rzeczy i szacowania opinii według zgodności, a nie własnych ambicji.
        • Gość: zen5uf Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10 lat temu
          jak można wierzyć w takie bajanie nie rozumiem
    • Gość: tom Re: Powermed odkurzacz za 300 zł dlaczego w Polsc IP: *.dynamic.chello.pl 11 lat temu
      Wiesz co ja uważam że jestęś z wykłym frajerem który nie potrafił go sprzedać i za to się mścisz nie pracuje w powermed ale w konkurencji Librex. Masz racje jest chiński i co z tego teraz większość produktów taka jest. Czy kosztuje 300zl może i tak ale powiec mi gdzie??? Każdy mosi na tym zarobić tak jest z każdym innym produktem. Co do Cb, żal nic innego nie przychodzi mi do głowy skoro tam pracowałeś dobrze wiesz jak te produkty są ważne dla codziennego życia.
    • Gość: polecam Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
      Wywiad z twórcami chińskich odkurzaczy Powermed

www.ekspertradzi.tv/info/powermed-analiza-sukcesu,42.htm
      • Gość: nie polecam Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu
        jacy twórcy taki odkurzacz , gdybyś wiedział cokolwiek o powermed nie wypisywał byś bzdur podróbka starego reibowa i to bardzo słaba bardzo awaryjna, ale chińczycy sie staraja może za jakies 20 lat coś z tego bedzie
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka