Dodaj do ulubionych

Czarna rozpacz

13.08.12, 18:59
Dziewczyny...sama nie wiem czego oczekuję pisząc o tym na forum. Może w końcu jakiegoś spokoju? Ale o moim problemie. Nie podobają mi się moje piersi, wstydzę się rozebrać przed partnerem (jestem po 30-tce). I to nie tak że to sobie wymyśliłam, od zawsze takie były. Potrafią mi spędzić sen z powiek i wiem że jedynym wyjściem byłaby operacja ale trochę się tego boję no i ta kasa...Jak je polubić? Chyba się nie da...
Obserwuj wątek
    • przeciez.wiem Re: Czarna rozpacz 13.08.12, 19:01
      Nie wierzę, że są takie złe. Pokaż fotę.
    • kseniainc Re: Czarna rozpacz 13.08.12, 19:08
      za duże?za małe?wiszace?niekształtne? Czy kurde jakie one?
      Poza tym Ty , to nie tylko cycki;-p
      Eksponuj , to co się Tobie podoba w sobie;-)
    • lled Re: Czarna rozpacz 13.08.12, 19:13
      tez mi sie wydaje ze autorka wymysla sobie problemy. bez fotki nie mozemy doradzic
    • samuela_vimes Re: Czarna rozpacz 13.08.12, 19:13
      no jakie to ludzie mają problemy żeby się tylko unieszczęśliwić na siłę.
      Siostra mojej znajomej miała mastektomię i ma teraz protezę, a to i tak radość, bo w ogóle żyje. Pomyśl trochę zanim zaczniesz narzekać na pierdoły, bo są gorsze rzeczy.
      • kbjsht ej samułela 13.08.12, 21:10
        a Ty benciesz miała teraz super cyce bo jesteś w cionszy, wieeeeeeeeeeesz?
    • happy_time Re: Czarna rozpacz 13.08.12, 19:18
      > Potrafią mi spędzić sen z powiek

To co z nimi nie tak?
      A skąd pewność, że po operacji je polubisz?
    • minasz Re: Czarna rozpacz 13.08.12, 21:05
      faceci najbardziej lubia 3ki-ale cycki nie sa az tak wazne- liczy sie osobowosc pupa i kicia:)
      • ina_nova Re: Czarna rozpacz 14.08.12, 08:30
        >liczy sie osobowosc
        > pupa i kicia:)

mam 3 kocury, liczy się?
        • grassant Re: Czarna rozpacz 14.08.12, 08:35
          zależy, jakie mają ogony.
          • ina_nova Re: Czarna rozpacz 14.08.12, 08:43
            normalne, a jakie mają mieć
    • grassant Re: Czarna rozpacz 14.08.12, 08:38
      jedyne wyjście - operacja. napchają Ci silikonu i będą wporzo. gorzej ma moja znajoma: małe cycki przy dużej posturze.
    • lidka_77 eeee to ściema jakaś! ;) 14.08.12, 17:53
      masz partnera, więc o co chodzi? ;)) widocznie Cię akceptuje, bo chyba nie jest z Tobą dla pieniędzy albo rewelacyjnej golonki, która przyrządzasz co czwartek.

a usłyszałaś coś kiedyś od niego na ten temat? ja usłyszałam. w zasadzie przypadkowo byłam gdzieś i sie dowiedziałam co ktos o mnie myśli (jakby to jeszcze była przypadkowa osoba to luz, no ale nie przyjaciel), rewelacja, kilka miesięcy z zycia, zero rozmów, izolacja, zero jedzenia, nie kupiłam tylko bandaża elastycznego, mimo że taka była dla mnie jego rada.
      jeszcze mnie to gryzie jak widać, sorry.

ale do rzeczy. Rozumiem, że to może być cos więcej niż tylko Twoje odczucie, że coś jest nie tak. Więc moim zdaniem powinnaś iść do lekarza i skonsultować to, sprawdzić jaka byłaby cena, zrobić coś konkretnego - nie siedziec, nie zamartwiać się, działać.
    • khadroma Re: Czarna rozpacz 14.08.12, 18:44
      Czarna rozpacz? Hmm.... no tak, białej czy żółtej raczej nie ma... :/
    • tfu.tfu marsz na Lobby 14.08.12, 19:22
      tu kliknij w tej chwili ;-)
    • sid-l Re: Czarna rozpacz 14.08.12, 19:28
      I nie ma szans żeby polubić/przeszło/wytłumaczyć sobie, ze nie jest tak źle i w ogóle whatever?
    • asche_zu_asche Re: Czarna rozpacz 14.08.12, 19:29
      Co za idiotyzm. Czarną rozpacz to będziesz mieć, jak ci amputują je z powodu nowotworu.

Nie kumam idei tego forum. Jak żal ściska dupę nie z powodu obwisłych cycków czy chłopa co kocha inną, to wątek ląduje w "wyżalni" albo na "oślej ławce". Co potwierdza teorię, że baby są płytkie i głupie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka