Gość: w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 17:19 jak powiniem wygladac idealny penis wg was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda_augustyniak Re: idealny penis wg kobiet 10.08.04, 17:23 Moim skromnym zdaniem powinien mieć około 8-9 cm we wzwodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
miecz1230 Re: idealny penis wg kobiet 19.08.14, 13:26 Jestem facetem i myślę że idealny penis to 15-17 cm przynajmniej takowy posiadam i dziewczyna jest zadowolona jak go dosiada Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: idealny penis wg kobiet 10.08.04, 18:08 zobacz sobie w atlasie anatomicznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: idealny penis wg kobiet IP: 212.76.39.* 10.08.04, 18:31 Co za beznadziejne pytanie! A czy ty uwazasz,ze kazda kobieta idac z facetem do lozka przyglada mu sie najpierw dokladnie a potem razem z przyjaciolkami wymienia doswiadczenia i spisuje liste wymagan? Ze niby lepszy przekrzywiony w prawo niz w lewo, dlugosc 10-12 cm,itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biseks Re: idealny penis wg kobiet IP: *.crowley.pl 10.08.04, 18:46 A ja nie rozumiem Twojego zarzutu, cóż złego jest w pytaniu, jaki penis jest dla kobiety idealny? Rozumiem, że nie masz wielu doświadczeń, ale są kobiety, które umieją w sposób zdecydowany sprecyzować jaki penis, o jakim kształcie anatomicznym, jakiej długości i jakiej grubości jest najlepiej dopasowany do ich potrzeb. Każdy penis jest inny. Tak jak kobiece narządy. I ja też mam swój ideał cipki, tak jak wiele kobiet ma ideał penisa. Cóż w tym dziwnego? :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: idealny penis wg kobiet IP: 212.76.39.* 10.08.04, 19:06 Wiesz,kobiety bardziej zastanawiaja sie nad tym jakiego partnera chcialyby miec w lozku i u swojego boku niz nad tym,jakiego penisa powinien miec rzeczony facet. Wy mezczyzni zdecydowanie bardziej koncentrujecie sie na swoich penisach niz wasze kobiety. I nie chodzi tu o liczbe "obejrzanych" okazow ale o to,ze kobiety naprawde nie tworza sobie w glowach jakichs wzorcow. Jesli kochaja swojego partnera to nie analizuja czy jego penis odpowiada idealowi. Bo wtedy caly facet wydaje sie im idealny, razem ze swoja meskoscia. Ot i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
biseks Re: idealny penis wg kobiet 10.08.04, 21:14 Gość portalu: Ania napisał(a): > Wiesz,kobiety bardziej zastanawiaja sie nad tym jakiego partnera chcialyby miec > > w lozku i u swojego boku niz nad tym,jakiego penisa powinien miec rzeczony > facet. Wy mezczyzni zdecydowanie bardziej koncentrujecie sie na swoich penisach > > niz wasze kobiety. I nie chodzi tu o liczbe "obejrzanych" okazow ale o to,ze > kobiety naprawde nie tworza sobie w glowach jakichs wzorcow. Jesli kochaja > swojego partnera to nie analizuja czy jego penis odpowiada idealowi. Bo wtedy > caly facet wydaje sie im idealny, razem ze swoja meskoscia. Ot i tyle. Jak pożyjesz troszkę więcej niż 20 lat to zobaczysz, że w życiu kobiety seks w pewnym momencie zaczyna odgrywać nie mniejszą rolę niż u mężczyzn, a wraz z nabywaniem doświadczeń precyzowane są szczegółowo oczekiwania względem seksualności partnera, także względem jego penisa. Nie twierdzę, że penis jest kryterium wyboru partnera, ale niedopasowanie bywa jednak często istotną przeszkodą dla prawidłowego funkcjonowania związku. Poza tym, przyjmując Twój tok rozumowania, nie ważnym byłoby także dobieranie sobie partnera na podstawie wyglądu fizycznego: jego twarzy, sylwetki itd., bo czy to jest najważniejsze? Przecież liczy się wnętrze człowieka, prawda? Nic nie jest takie proste jak Ci się wydaje, dobór partnera to rzecz złożona i... wymiar penisa partnera bywa niejednokrotnie przeszkodą w zbudowaniu prawidłowych relacji partnerskich. :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: idealny penis wg kobiet IP: *.acn.waw.pl 10.08.04, 21:40 Czyli niby jest tak ze mlode kobiety nie maja zadnych wymagan w stosunku do partnerow, niski temprearmnt i te de .. mow za kobiety z ktorymi byles a nie za nas wsyzstkie. I tamta Anie popre tez w tym ze jak sobie szukam faceta na powaznie, to raczej nie ppowstrzyma mnie od na przyklad slubu z nim fakt ze ma przekrzywionego w lewo, napletek taki a nie inny etc. A skoro juz skupiamy sie na seksie to jestem zdania ze baridziej istotne jest to zeby sie zgrac i dostosowywac sie wzajemnie do siebie niz to czy facet ma przekrzywionego czy nie a kobieta wygolona na lyso a moze paseczek..... Odpowiedz Link Zgłoś
biseks Re: idealny penis wg kobiet 10.08.04, 23:10 Gość portalu: Ania napisał(a): > Czyli niby jest tak ze mlode kobiety nie maja zadnych wymagan w stosunku do > partnerow, niski temprearmnt i te de .. Nie, młode kobiety te wymagania mają niższe, a to dlatego że nierozsmakowały się właściwie w erotycznym życiu i nie nabyły doświadczeń. Spróbuj sobie wyobrazić młodą dziewczynę, która ma pierwszego seksualnego partnera. Jej partner ma powiedzmy penisa o długości 12 cm. Tej dziewczynie, wydawało się będzie, że penis jej parntera jest właściwej długości i że jej odpowiada. Do kiedy? Ano do tej pory, do której nie okaże się, że spróbowała z innym parntnerem seksu i okazało się, że dziewczyna ta woli jedna penisy np. dłuższe. To naturalne, póki nie spróbujesz czegoś, wydaje Ci się to co masz idealne. Jeździsz maluchem, cieszysz się, przesiadasz do mercedesa, o maluchu nie chcesz słyszeć itd. > mow za kobiety z ktorymi byles a nie za nas wsyzstkie. Mówię za kobiety, które są doświadczonymi, wytrawnymi kochankami. >I tamta Anie popre tez w > > tym ze jak sobie szukam faceta na powaznie, to raczej nie ppowstrzyma mnie od > na przyklad slubu z nim fakt ze ma przekrzywionego w lewo, napletek taki a nie > inny etc. A czy jak sobie szukasz faceta, to weźmiesz sobie kogoś o urodzie Quasimodo? Wybacz, ale penis to też część naszej fizjonomii i jeśli jest równie kuriozalny co uroda Quazimodo, to twierdzę, że będzie to rodziło problemy i nie przejdziesz nad tym do porządku dziennego. No chyba, że chcesz złapać pierwszego lepszego kandydata na męża. >A skoro juz skupiamy sie na seksie to jestem zdania ze baridziej > istotne jest to zeby sie zgrac i dostosowywac sie wzajemnie do siebie niz to > czy facet ma przekrzywionego czy nie a kobieta wygolona na lyso a moze > paseczek..... A stanełąś kiedyś przed takim problemem, że zdejmujesz facetowi slipy, a tam np. 10 cm? Jak staniesz przed takim problemem, to wtedy porozmawiamy, w każdym innym przypadku tylko teoretycznie możemy sobie podywagować. :-) biseks PS. Nie demonizuję znaczenia wielkości penisa, absolutnie, uważam jednak, że o ile penis nie jest standardowych wymiarów (zarówno zbyt krótki jak i zbyt długi, czy zbyt cienki czy zbyt gruby) mogą być wystąpić problemy ze wzajemnym dopasowaniem się - co więcej - uważam, że prowadzić może to także do wystąpienia nieprawidłowości we wzajemnych partnerskich relacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaymz Re: idealny penis wg kobiet IP: *.pl 11.08.04, 10:57 > Wybacz, ale penis to też część naszej fizjonomii Twojej może i tak, ale moja fizjonomia doskonale obywa się tylko z oczami, uszami, nosem i ustami :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania penis na czole :):):) IP: *.acn.waw.pl 11.08.04, 13:14 skad ty masz te bzdety o nierozsmakowaniu erotycznym mlodych kobiet ? Ze co, ze jak tylko jednego widziala to seks do kitu ? Bzdura, w moim wypadku byl super a zwaizek diabli wzieli z innyh powodow, bo do lozka to mysmy mogli zawsze i wszedzie....a i pzred tym pierwszym panem kilka penisow widzialam...a swoja droga troche chyba za duzo gada sie o niezwyklych umiejetnosciach dojrzalych pan...co do mlodych to pozory czasami bardzo myla...az sie panstwo w srednim wieku moga zdzwiwic.. fizjonomia z penisem ??/ bardzo ciekawe...zaden z obiektow nie pmial penisa na czole i nie wyciagal go na poczatku znajmosci ani tez mnie miedzy nogami nie ogladal.. Odpowiedz Link Zgłoś
biseks Re: Do Ani 11.08.04, 13:58 Gość portalu: Ania napisał(a): > skad ty masz te bzdety o nierozsmakowaniu erotycznym mlodych kobiet? Aniu, rozumiem że trudno jest młodemu człowiekowi uwierzyć w to, że doświadczenie nabywa się wraz z wiekiem. Gdy miałem 20 lat sam myślałem, że już wszystkiego w swoim życiu doświadczyłem w seksie i że jestem doskonałym kochankiem. Wraz z upływem wiosen za oknem utwierdzam się tylko w przekonaniu, że uczyć będę się całe życie, bo każde zbliżenie to nowe doświadczenie, które wzbogaca moją technikę, fantazję, wyobraźnię. >Ze co, ze > jak tylko jednego widziala to seks do kitu ? Nie, absolutnie nie do kitu. Pozwolę sobie na pewne porównanie: jeśli zaczniesz jeździć małym fiatem 126p, to z pewnością po pewnym czasie staniesz się mistrzynią kierownicy w tym samochodzie. Ale nie oznacza to, że gdy przesiądziesz się np. do mercedesa, to od razu będziesz umiała nim jeździć tak doskonale jak robiłaś to "maluchem". >Bzdura, w moim wypadku byl super a > zwaizek diabli wzieli z innyh powodow, bo do lozka to mysmy mogli zawsze i > wszedzie....a i pzred tym pierwszym panem kilka penisow widzialam...a swoja > droga troche chyba za duzo gada sie o niezwyklych umiejetnosciach dojrzalych > pan...co do mlodych to pozory czasami bardzo myla...az sie panstwo w srednim > wieku moga zdzwiwic.. Ja mogę powiedzieć Ci z doświadczenia, że najlepszymi kochankami są kobiety około 30-letnie, takie które wkroczyły w fazę pełnego seksualnego rozbudzenia. A ta właśnie przypada mniej więcej na ten okres w życiu kobiety. Nieśmiałość gdzieś znika, pojawiają się większe potrzeby, zmieniają się fantazje na te odważniejsze. Wystarczy jak poczytasz choćby to Forum by przekonać się, że 30-latki+ górują niejednokrotnie temperamentem nad swoimi partnerami. Cóż, takie są prawa natury, które powodują że szczyt seksualnych możliwości kobiety przypada właśnie na ten okres. > fizjonomia z penisem ??/ bardzo ciekawe...zaden z obiektow nie pmial penisa na > czole i nie wyciagal go na poczatku znajmosci ani tez mnie miedzy nogami nie > ogladal.. Przepraszam, oczywiście chodziło o urodę jako całość, a nie o fizjonomię. Niefortunnie użyłem tego słowa, w złym kontekście. :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Ani IP: *.acn.waw.pl 11.08.04, 15:07 nie_mam_juz_20_lat_a_szkoda_i_nie_lubie_protekcjnalnego_tonu_i_nie_wszystkiego_d oswiadczylam_w_seksie_chociaz_moglam_wecej ....ale nie chcialam. I nie obchodzi mnie czy jestem kochanka doskonala..sama w sobie jestem ok i to jest najwazniejsze i szanowni panowie takoz byli ok. Nie bede definiowac siebie w odniesieniu do techniki - jak to pieknie brzmi - robienia GG, seksu w pieciokocie lub jakimkolwiek innym kacie. A skoro sadzisz ze pierwszy partner to fiacik w porownaniu z panem 100 na liscie to blad. W moim wypadku pan nr 1 byl mercem bmwica(prosze wpisac.....) panowie potem alczkolwiek byli ok to nigdy sie az tak fajnie przy nich nie czulam. A oni sie fajnie przy mnie czuli. Jak juz powiedzialam - nie generalizuj. Nie spales ani ze mna ani z wieloma innymi kobietami. I pamietam szok pierwszego partnera (pana doswiadczonego, bardoz lubiacego seks) - cytuje "ty to bys kazdego chlopa zajezdzila". Nic mnie prawa natury nie obchodza, znam panny ktor w wieku lat 21 mialy panow wiecej niz panie w wieku srednim a iumiejetnosci z tego co wiem i temperament byly baaaaaardzo duze. Mysle ze sie tak utarlo ze kobieta do 30 ta toakie cialo astralne ktore jest nieswaidome siebie, swoich potrzeb, swojego ciala etc. A fantazje---chmmmm nie poruszajmy tego tematu bo wychodzi na to ze skoro majac lat 20 mialam TAKIE fantacje to powinni mnie teraz leczyc z seksoholizmu.. nie wsyztskie panie w wieku lat 20, 25 czy 28 to seksulane niunie ktore nie wiedza czego hca. Mow za siebie, swoja zone i swoje partnerki...a swoja droga - skad facet ma wiedziec jakie ja mam fantazje? ja przynajmniej nie wypowiadam sie na wasz temat bo nie jestem mezczyzna ...chyba ze jestes kobieta a w to watpie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biseks Re: Do Ani IP: *.crowley.pl 11.08.04, 15:12 No i sprowadziłaś dyskusję dotyczącą idealnego penisa gdzieś na manowce. Po co? W jakim celu? Mnie wcale nie interesuje Twoje doświadczenie. Chciałem Ci jedynie przekazać, że jest wiele kobiet, które przywiązują wagę do rozmiarów członka, nic więcej. Ty nie przywiązujesz - i dobrze. Ja jednak będąc na plaży naturystów widocznie dostrzegam zainteresowanie pań mężczyznami, których męskość jest wydatna. Ci z mniejszymi penisami nie skupiają na sobie aż takiej uwagi. To wszystko:-))) Pozdrawiam. :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Ani IP: *.acn.waw.pl 11.08.04, 21:08 widzisz ale jednak wychodzi na to ze nie mozesz mowic za wszystkie kobiety - bo post wyzej usilowales mi to walsnie zasugerowac...plus ton wyzszosci - ja niczego nie sporwadzam na manowce. tez moge powiedziec ze na przyklad podoba mi sie gruby i nieogolony. Ale nie lubie pseudoteorii mezczyzn na temat tego ze oni to i tak lepiej wiedza o czym kobiety mysla o czym fantazjuja i w jakim wieku....A to ty w pewnym momencie zaczales kruszyc kobie kiedy Ania nr 1 napisala ze kiedy szuka sie partnera na dluszej to berlo odchylone te kilka stopni w lwoe nie przeszkadza... A swoja droga - nie wazne czym, wazne JAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: idealny penis wg kobiet IP: 212.76.39.* 10.08.04, 22:03 Musze cie rozczarowac niestety (lub stety) ale mam juz wiecej niz 20 lat. Masz racje,ze seks w zyciu wazny,niezaleznie od plci i wieku-z tym,ze inne znaczenie ma dla nastolatkow a inne dla dojrzalych kochankow. I tak,kazdy wraz z doswiadczeniem nabywa oczekiwan wzgledem partnera i seksu. Ale jesli juz,koncentruje sie glownie na rodzaju pieszczot,podniecajacych bodzcach,atmosferze i napieciu erotycznym i wielu innych czynnikach. Ale nie jest tak,ze kobiety dobieraja mezczyzn wg wzorca penisa a mezczyzni swoje partnerki wzgledem idealu piersi,jaki maja w glowach. Wydaje mi sie wiec,ze jednak troche demonizujesz sprawe i zbytnio podkreslasz jej znaczenie. Moze to ja jestem dziwna,ale nigdy nie przyszloby mi do glowy ze moje zycie z kims moze zostac przekreslone przez kilka centymetrow za malo czy za duzo. Milosc to cos wiecej i nigdy nie zakochasz sie w samej fizycznosci czlowieka. O ile na poczatku jest ona wazna,o tyle przy dluzszej relacji wazniejsze sa inne rzeczy. No chyba,ze mowimy tu jedynie o znajomosci czysto seksualnej,w ktorej atrakcyjnosc i sprawnosc fizyczna sa podstawowym kryterium. Ale spytaj kiedys kobiety zgromadzone na tym forum ile z nich zerwalo z mezczyzna tylko dlatego,ze nie spodobal sie im ich penis. Gwarantuje ci,ze niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biseks Re: idealny penis wg kobiet IP: *.crowley.pl 10.08.04, 23:03 Skoro uważasz, że wymiar penisa nie ma znaczenia, a najważniejsze jest zgranie, pozwól że zadam Ci więc takie pytanie: chciałabyś mieć partnera z 10cm penisem? Odpowiedz TAK albo NIE. I drugie pytanie: chciałbyś mieć partnera, którego wygląd fizyczny nie jest dla Ciebie atrakcyjny? Odpowiedz TAK albo NIE. dziękuję :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: idealny penis wg kobiet IP: *.acn.waw.pl 11.08.04, 21:18 jeszcze jedno - to sprecyzuj o co ci chodzi - bo wyglad fizyczny to jedno - jak wiadomo z genitaliami na twarzy nikt nie chodzi, i pzrewaznie na poczatku widzisz jak ta osoba sie rusza w co sie ubiera jak sie drapie po glowie.etc. Nic z tych rzeczy nie sugeruje ci jaki ten kots bedzie w lozku i jakiego ma penisa. I ta poczatkowa atrakcyjna osoba moze okazac sie kims kto ma zero kultury seksulanej (i kazdje innej). albo moze sie okazac ze model 1,99 wzrostu ma niewielkiego penisa. No i co z tego ? bo moze sie okazac ze ten pan z mniejszym penisem moze byc tak dobre w te klocki, i byc tak otwarttym na potrzeby partnerki ze kots kto ma 22 moze sie schowac . I tyle. A co do pana z niewielkim przyrodzieniem - zakladam ze sie kochamy, jest to bliska mi osoba. idziemy do lozka -i okazuje sie ze jest te 10 cm. Gdybym go wysmiala lub tuz po rzucila z takiego powodu jhak owe 10 cm to bym sie osmieszyla ...co wiecej staralabym sie dorpowadzic do takiego stanu w ktorym pomimo jego domniemanej "niesprawnosci" oboje mialeibysmy max satysfakcji.A jak ktos tam wczesniej napisal na jakims forum - istnieje pewien specjalny rodzaj nimfomanii czyli zakochana kobieta.... :):):):) ..czego sobie i innym zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biseks Re: idealny penis wg kobiet IP: *.crowley.pl 12.08.04, 00:15 No i uciekłaś od odpowiedzi wprost na postawione pytania, gmatwając problem i udzielając jej w sposób wymijający. A prosiłem o odpowiedź TAK lub NIE. Miałem w tym swój cel. Chciałem Ci coś unaocznić. Teraz niestety nie jest to możliwe. :-) biseks PS. Nie życzę Ci byś stanęła przed "dylematem" 10-cio centymetrowego penisa, bo myślę, że szybko byś zreformowała swoje poglądy w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: idealny penis wg kobiet IP: *.acn.waw.pl 12.08.04, 07:08 Biseks, zaczynsz mnie mocno zloscic - moja dobra rada nie recz mi tutaj co ja bym zrobila w danej suytucji bo o tym wiem tylko ja. I wiem to lepiej od ciebie. I nie dyskutujmy na temat w jakich ja sytuacjach stanelam juz. Bo mam po dziurki w nosie twojego autoratywnego tonu, powtarzm raz jeszcze mow za siebie za swoja zone i za kobiety z korymi spales. I troche wiecej pokory, bo Panem Bogiem nie jetses zeby znac uczucia myslii uczynki wszystkich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biseks Re: idealny penis wg kobiet IP: *.crowley.pl 12.08.04, 08:46 Skąd ta złość?:-))) Więcej pogody ducha życzę:-))) :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: idealny penis wg kobiet IP: *.acn.waw.pl 12.08.04, 11:06 Ja jestem w wyjatkowo dobrym nastroju. Znowu wmaiwasz mi cos co nie stnieje...a moze tym razem powiesz ze i tak lepiej wiesz o czym ja mysle ?? Bo przeciez wiesz wsyzstko najlepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
biseks Re: idealny penis wg kobiet 12.08.04, 11:08 Gość portalu: Ania napisał(a): > Ja jestem w wyjatkowo dobrym nastroju. Znowu wmaiwasz mi cos co nie stnieje...a > > moze tym razem powiesz ze i tak lepiej wiesz o czym ja mysle ?? > Bo przeciez wiesz wsyzstko najlepiej.... Uspokój się koleżanko, bo złość piękności szkodzi :-))) :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: idealny penis wg kobiet IP: *.acn.waw.pl 12.08.04, 12:06 ale jak wynika z postu wyzek jestem spokojna i sie nie zloszcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: idealny penis wg kobiet IP: *.elisa-laajakaista.fi 17.10.04, 11:09 To sie zdziwisz. Sporo jest takich. Tylko rzadko sie do tego przyznaja. Jak facet tym niezadawala to wtedy sie szuka innych powodow do zerwania. Takie zycie. A propo idelnego penisa: najfajniejszy jest srednich rozmiarow polaczony z rasowym, inteligentnym i czulym facetem... ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puszek0okruszek Re: idealny penis wg kobiet IP: 209.247.222.* 11.08.04, 03:28 Przepraszam ale ja sie pod tym nie podpisuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakiertowicz Re: idealny penis wg kobiet 11.08.04, 22:03 wcale nie to jest wazne, ja i moje kolezanki czesto rozmiawaimy o tym co tam ktory ma, ja mam swoj ulubiony rozmiar 18 cm, wiekszosc moich kolezanek lubi wieksze rozmiary ale nie wszystkie, ladny, aksamitny w dotyku lepiej prosty penis to jest to, milsze sa lodziki jesli obiekt jest ladny Odpowiedz Link Zgłoś
sorrel do biseksa 10.08.04, 23:09 Gość portalu: biseks napisał(a): . I ja też mam swój ideał ci > pki, tak jak wiele kobiet ma ideał penisa. Tak? A jaki on jest? Odpowiedz Link Zgłoś
biseks Re: do biseksa 10.08.04, 23:15 sorrel napisała: > Gość portalu: biseks napisał(a): > > . I ja też mam swój ideał ci > > pki, tak jak wiele kobiet ma ideał penisa. > > > Tak? A jaki on jest? Bardzo chętnie Ci odpowiem: lubię gdy cipka jest całkowicie wydepilowana lub ma pozostawiony niewielki paseczek na wzgórku łonowym. Srom natomiast lubię całkowicie wygolony. Lubię, gdy labra minori leciutko, ale bardzo leciutko wystają spod labra majori i lubię, gdy mają różowy odcień, a nie ciemny. Generalnie nie przepadam za cipkami o mocno ciemnym kolorycie. Ideałem moim jest cipka mocno różowiutka. Lubię więc cipki, które nie są specjalnie "wystające", choć nie umiem zrozumieć kobiet, które mają z powodu wystających mniejszych warg jakieś kompleksy (znam tuzin mężczyzn, którzy za takimi cipkami wprost przepadają). Lubię także, gdy łechtaczka jest nieco większa niż łebek szpilki:)) I nie przepadam, gdy okolice odbytu u kobiet mają mocną ciemną otoczkę. Każdy ma jakieś swoje upodobania, ja mam właśnie takie. :-) biseks PS. Ale kocham wszystkie kobiety))), a najbardziej swoją ukochaną żonę. Ona ma idealną cipkę, zrządzeniem losu nazwę to, że dane nam było się spotkać ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaymz Re: idealny penis wg kobiet IP: *.pl 10.08.04, 18:56 Wg kobiet to nie wiem jak, ale wg mnie powinien być zielony w żółte groszki i mieć ładne, nie za duże uszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink ptaki, ptaszki i ptaszyska 10.08.04, 21:19 Nie wiem jak wg innych kobiet. Moj ideal jest raczej sredni niz duzy, jakies 18-19cm, i tez przecietnym obwodzie. Kolor ciemnawy, jesli juz mowimy o ideale. Nie mam na mysli Murzyna tylko bruneta kaukaskiej(bialej) rasy Prosty i ksztaltny. Lekkie skrzywienie w te czy w te nie ma znaczenia. Moje doswiadczenie z b.duzymi ptaszkami nie bylo az tak poruszajace jak legenda niesie. Gruby i duzy ale tepy. Wchodzil plytko bo go poprzednie narzeczone tak nauczyly. Nieszczesliwy czlowiek. Z ewidentnie malym (~12cm albo nawet mniej) spotkalam sie raz i bylam wystraszona, co to bedzie. To byl Azjata. Mial bardzo duza glowke i kapelusik za to trzonek chudy. Nie wspominam tego dobrze choc sie staral jak mogl. Byl po prostu brzydki. Czy to jest odpowiedz na pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
tebe.i.maas Re: ptaki, ptaszki i ptaszyska 10.08.04, 21:27 > Moj ideal jest raczej sredni niz duzy, jakies 18-19cm A my zawsze myslelismy, ze 18-19 cm to raczej duzy niz sredni. Czlowiek sie jednak uczy cale zycie. Pozdr Tebe zmartwiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzislawa Re: ptaki, ptaszki i ptaszyska IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 11.08.04, 12:02 Ekhm:) moje doswiadczenia sa takie: zdecydowanie wole duze i grube niz male i chude. I naprawde, to bzdura ze size does not matter:) Matter, i to jak::)) aktualny facet ma 22cm i 16cm obwodu i to jest bajka:)) znaczy sex z nim:) najfajniejsze jest to, ze w zasadzie kazda pozycja jest mozliwa i realna, bo zewszad siegnie i raczej nie wypada:)) Zas generalnie jest tak, ze jak ci sie facet podoba i ma fiutka przynajmniej europejskich rozmarow ( ok 16cm) i ma jakiekolwiek doswiadczenie, to zwykle sex jest z nim fajna sprawa:) Niby tam pisza, ze legendarny punkt G jest 5cm od wejscia do pochwy, wiec rzeczywiscie rozmiar nie ma znaczenia, ale pzry duzym fiuku doznania i mozliwosci sa duzo wieksze- wyobrazcie sobie kobitke z serii tych wiekszych i facea z fiutkiem 12cm- toz on nie dosiegnie nigdzie!! Milaam w swoim zyciu naprawdw wielu faceow i uwierzcie, mowie prawde:) Jesli zas kolezance nie spodobal sie sex z duzym, to wina nie duzego tylko kiepskiej wprawy wlasciciela:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cebulka_dymka Re: idealny penis wg kobiet 10.08.04, 22:32 Moja babcia zwykla mowic:"dziecko,idealnosc penisa jest miara przyjemnosci,jaka daje kobiecie".Mowila rowniez:"idealne piersi kobiety to piersi,ktore sie mieszcza w dloniach ukochanego przez nia mezczyzny".Taka mialam madra babcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suomi Re: idealny penis wg kobiet IP: 213.78.79.* 10.08.04, 22:48 to nie kwestia doboru partnera wedle kryterium penisa! fakt faktem ze sa ladniejsze i brzydsze, ot co. np. krotki albo chudy wyglada po prostu smiesznie :) no mnie przynajmniej smieszy. najfajniejszy jest ok. 18 cm, dosc gruby z duza glowka. koniecznie podgolone wlosy lonowe- ladniej wyglada (i przyjemne doznania). jeszcze jedno: SIZE MATTERS! ale z tym kolei jest tak ze tez zalezy od "rozmiaru" partnerki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: idealny penis wg kobiet IP: *.dialup.sprint-canada.net 10.08.04, 23:11 A wiec wynikaloby z tego to, ze idealny penis ma wielkie powiazanie z idealnoscia calego mezczyzny. Moim zdaniem ta idealnosc zamyka sie w tym, kiedy kobieta jest wpatrzona w faceta jak w obraz, a na widok jego penisa na kolana przed nim pada..........i chce go mocno zjesc. To cos z doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suomi niezupelnie... IP: 213.78.79.* 10.08.04, 23:22 jak jest brzydki to jest brzydki. a ladnego ma sie wieksza ochote xxxxxx i co tam jeszcze :) no nie wiem, ja tak mam w kazdym razie. mialam faceta ktorego bardzo kochalam, ale penis maly (ca 14cm), jakis taki chudy i blady... nie zeby to byl powod rozstania, ale irytujaca sprawa. moze jestem dziwna, ale dla mnie to wazne... to chyba faktycznie jak z maluchem i mercedesem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: niezupelnie... IP: *.dialup.sprint-canada.net 10.08.04, 23:35 Ja na penisach sie nie znam i mnie one zupelnie nie interesuja. Wiem zas to, ze penis jest najbardziej kochana czescia ciala przez kobiety. To tez z doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaymz Re: niezupelnie... IP: *.pl 11.08.04, 11:01 > Wiem zas to, ze penis jest najbardziej kochana czescia ciala przez > kobiety. Nie napisałaś tego poważnie, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink estetyka 10.08.04, 23:28 Tak. Polacy mowia, ze obrzezanie to barbarzynstwo ale trudno ukryc, ze przyciety penis jest, dla mnie takze, i ladniejszy i higieniczniejszy. Bardzo mi przykro...)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: estetyka IP: *.dialup.sprint-canada.net 10.08.04, 23:38 Juz nie wymyslaj nam tutaj naukowo. Higieniczniejszy jest ten penis, ktory jest lepiej, czesciej, czy dokladniej umyty. Ten, o ktorego lepiej sie dba. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink Re: estetyka do ............... 10.08.04, 23:52 Nikomu nie wymyslam, tym bardziej - naukowo.)) Ani nie namawiam do zabiegu. Pytanie bylo o osobiste preferencje. Estetyczne, dodam, bo zaraz zaczna mi wymyslac od tych z Bliskiego Wschodu.)) Tez nic nie mam do nich. Mozliwosc zachowanie lepszej higieny to czesty argument, kiedy mowa o 'cietych', choc ja nie mialam nigdy jakichs zlych doswiadczen pod tym wzgledem z nieobrzezanymi. Tak tylko zacytowalam ogolny poglad. A ladniejsze sa ciete. Trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: estetyka do ............... IP: *.dialup.sprint-canada.net 11.08.04, 01:37 Byc moze i ladniejsze. Byc moze nie dla kazdej. Ja cietego nawet na oczy nie widzialem, ale gdybym nawet go widzial, z pewnoscia bylby dla mnie brzydki, jak kazdy kutas zreszta. Coz, ja lubie cipki. Te sa piekne (ogolnie, bo tez nie kazda, szczegolnie kiedy nie jest w tej swojej pieknosci). Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink sprzet 11.08.04, 02:20 Co prawda ostatniego zdania nie zrozumialam, ale ogolna mysl - tak. Ja damskiego sprzetu takze nie lubie, poza swoim oczywiscie. Z meskim jest zupelnie inaczej.)) Niemniej, zgodzilabym sie z Ania z tego watku, ze mezczyzni przywiazuja przesadna wage do swoich penisow. Czasami sa nimi bardziej zafascynowani niz kobiety. Mowie o tych straight, nie o gejach. Kobiety chyba tak nie robia, a zreszta... To chyba nie jest miejsce na takie rozmowy i temat wykracza poza watek tytulowy. Odpowiedz Link Zgłoś
biseks Re: sprzet 11.08.04, 02:42 pinkink napisał: > Co prawda ostatniego zdania nie zrozumialam, ale ogolna mysl - tak. > > Ja damskiego sprzetu takze nie lubie, poza swoim oczywiscie. Z meskim jest > zupelnie inaczej.)) > Niemniej, zgodzilabym sie z Ania z tego watku, ze mezczyzni przywiazuja > przesadna wage do swoich penisow. No cóż, dla równowagi chyba dodać należy, że kobiety równie przesadną wagę niejednokrotnie przywiązują do swoich piersi. Czasami sa nimi bardziej zafascynowani niz > kobiety. Mowie o tych straight, nie o gejach. > Kobiety chyba tak nie robia, a zreszta... > > To chyba nie jest miejsce na takie rozmowy i temat wykracza poza watek tytulowy > . :-))) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink mity i basnie 11.08.04, 07:27 Nie ma sie co licytowac ale np. tylko w meskiej glowie mogla sie narodzic chora mysl, ze kobiety maja kompleks penisa, tzn o niczym innym nie marza poza tym, zeby im tez to cudo uroslo! Ciekawa jestem tylko, po co? Teoria co prawda stara i obsmiana ale niektorzy do tej pory sie tego trzymaja.)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomasdyg Re: pinkink - estetyka do ............... 11.08.04, 08:08 pinkink napisał: Mozliwosc zachowanie lepszej higieny to czesty argument, kiedy mowa > o 'cietych', No z tą higieną to mocno "nieświeży" argument. Tyle w nim prawdy, jak w twierdzeniu, że obrzezana cipka jest łatwiejsza w utrzymaniu higieny i dlatego......., brrrrrr! Czy ty aby nie "terroretyzujesz"??? (bez korekty, tak ma być). Co do estetyki, to jako mężczyzna nie wypowiadam się, bo w nich nie gustuję, zresztą de gustibus non est disputandum. Pozdrawiam :_)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: idealny penis wg kobiet IP: *.icpnet.pl 11.08.04, 11:15 Nie zamieniłabym w życiu na innego 23cm penisa mojego narzeczonego Odpowiedz Link Zgłoś
mookkie IDEALNY PENIS TO TAKI...... 11.08.04, 11:57 Mila i trzymaj GO ... Kochani jako stara wyjadaczka coś wam powiem : mój mąż to mój pierwszy partner seksualny , widząc jego penisa na długo przed pierwszym razem , nie miałam żadnego porównania , ale wydawał się imponujący , bardzo imponujący . Po paru miesiącach od rozpoczęcia jako takich pieszczot podjęlismy decyzję aby pójść na całość , łatwo powiedzieć trudno wykonać , wielkość penisa stanęła nam na przeszkodzie , ale pomalutku , pomalutku , aha ja też byłam dla niego pierwsza , a to w dalszej części ważne . Tak więć mając na uwadze rozmiar powoli dochodziliśmy do co raz lepszych efektów - 100 % satysfakcja, orgazmy do pozazdroszczenia. Potem mi odbiło , bo chciałam spróbować jak to jest z kimś innym , popsułam nasze układy ale trochę z innych powodów , szukałam , szukałam i niestety nic z tego , przwaliłam kilku , cudownych facetów których nawet darzyłam głębokim uczuciem , ale niestety SATYSFAKCJI 0 % , żaden nawet nie doszedł do minimum . A ptaszki niestety mięli małe , a wracając do wielkości i wpływu , mój mąż też sobie odskoczł do młodzszej wykształconej nierodzącej (WAżNE !!! tak jak wielkość) która z niejednego komina wypadła, i tak ją przeczyśćił , ze mieliśmy p[otem znią poważny problem , nawet pokroić się dała w szpitalu , zeby Go do siebie ściągnąć , tak wielkość wpływa na kobiety . Biseks miał rację , to jeden z głuwnych zaczepów wpływajacych na skuteczne połączenie dwóchciał. m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: IDEALNY PENIS TO TAKI...... IP: 204.52.187.* 11.08.04, 14:07 Pierdu, pierdu, moja dziewczyna miała przede mną chłopaka, który miał kutasa po kolana... a ja mam tylko 16 cm i ona jest szczerze szczęśliwa, że ma tylko tyle, bo miała juz dość tych ooogromnych doznań... Odpowiedz Link Zgłoś
biseks Re: IDEALNY PENIS TO TAKI...... 11.08.04, 14:20 Gość portalu: ? napisał(a): > Pierdu, pierdu, moja dziewczyna miała przede mną chłopaka, który miał kutasa po > > kolana... a ja mam tylko 16 cm i ona jest szczerze szczęśliwa, że ma tylko > tyle, bo miała juz dość tych ooogromnych doznań... A czy trudno jest pojąć to, że każdy może lubić coś innego? i trzeba od razu niedowierzać? :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: IDEALNY PENIS TO TAKI...... IP: 204.52.187.* 11.08.04, 14:23 Przecież to nie ja generalizuje tylko ona... dwa posty wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
biseks Re: IDEALNY PENIS TO TAKI...... 11.08.04, 14:28 Gość portalu: ? napisał(a): > Przecież to nie ja generalizuje tylko ona... dwa posty wyzej. Jakoś wcale nie odebrałem tych słów jako próby generalizowania - raczej wprost przeciwnie, jako wyrażenie swojej subiektywnej opinii. :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 18:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
assasello Re: idealny penis wg kobiet 11.08.04, 18:26 z doświadczenia wiem, że kobiety uwielbiają wielkie penisy ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: idealny penis wg kobiet IP: 129.109.3.* 11.08.04, 19:41 zadbany czyli czysty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: idealny penis wg kobiet IP: *.proxy.aol.com 11.08.04, 20:16 Biseks takiego kompletnego idioty jak TY to w zyciu nie spotkalem.Ten TWOJ opis kobiecej czesci ciala jest kompletnie idiotyczny i nie ma zadnego zwiazku z zyciem.Masz poprostu cos z mozgiem i tyle.Bo jak sie nad tym zastanowie to po pierwsze:Najpüierw zagladam kobiecie pod spodniczke i na podstawie wygladu jej kici decyduje czy chcialbym z nia byc?? po 2:Wiec jesli jest beznadziejnie glupia a ma ladna kicie to jestem z nia tak?? po 3:A jesli jest madra ale ma "uszka" mniejsze czy wieksze to nie zaczynam z nia ?? po 4:Jestem z nia od 2 miesiecy,rozumiemy sie dobrze,przychodzi moment kiedy majteczki ida na dol i sie okazuje ze uszka sa zarosniete ,wiec koncze natychmiast tak?? Osla juz widzialem ..ale takiego ja TY biseks ..to nie... ..mialem sex z wieloma kobietami i KAZDA miala ladna kicie!°!!Kazda!! Odpowiedz Link Zgłoś
pyot Re: idealny penis wg kobiet 11.08.04, 20:31 Nie rozstrzygniecie tego sporu,dyskusji,wymiany ambiwalentnych emocji czy jakkolwiek by to nazwać tu i teraz,zresztą post jest kobiety,niech decydują,albo nie,niech wymienią się swymi opiniami.To takie proste a wy panowie od razu...,a może po pysksach?Nisko. Nie wszystko musi być dopowiedziane... Okazja puka czasami bardzo cicho -naucz sie słuchac. Odpowiedz Link Zgłoś
biseks Re: idealny penis wg kobiet 11.08.04, 21:10 Gość portalu: ronin napisał(a): > Biseks takiego kompletnego idioty jak TY to w zyciu nie spotkalem.Ten TWOJ opis > > kobiecej czesci ciala jest kompletnie idiotyczny i nie ma zadnego zwiazku z > > zyciem.Masz poprostu cos z mozgiem i tyle.Bo jak sie nad tym zastanowie to po > > pierwsze:Najpüierw zagladam kobiecie pod spodniczke i na podstawie wygladu jej > > kici decyduje czy chcialbym z nia byc?? > po 2:Wiec jesli jest beznadziejnie glupia a ma ladna kicie to jestem z nia > > tak?? > po 3:A jesli jest madra ale ma "uszka" mniejsze czy wieksze to nie zaczynam > z nia ?? > po 4:Jestem z nia od 2 miesiecy,rozumiemy sie dobrze,przychodzi moment kiedy > majteczki ida na dol i sie okazuje ze uszka sa zarosniete ,wiec koncze > natychmiast tak?? > Osla juz widzialem ..ale takiego ja TY biseks ..to nie... > ..mialem sex z wieloma kobietami i KAZDA miala ladna kicie!°!!Kazda!! Nie odpowiem na Twój post, bowiem nie zadałeś sobie najmniejszego trudu, by ze zrozumieniem przeczytać to co napisałem w całym wątku, a nie tylko w jednym poście. Poza tym powstrzymaj się od obrażania, bo wystawiasz sobie jak najgorsze świadectwo. Sztuką jest mieć w dłoni argumenty, a nie wyzwiska. A Tobie tych pierwszych brak. Poza tym jak mawiali starożytni Rzymianie "de gustibus not est disputandum". :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: idealny penis wg kobiet IP: *.acn.waw.pl 11.08.04, 22:30 zadal sobie trud i owszem, podobnie jak ktos jtam jeszce prosil ciebie o niegeneralizowanie. To ze dla ciebie takistotne jest toczy wargi mniejsze wystaj czy nie nie znaczy ze inni maja bzika na tym tle i ze w ogole zwracaja na to uwage. podobnie jak ja usilowal ci powiedziec ze nikt nie lazi z genitaliami na wierzchu i ze nap oczatku zajomosci nkit nikomu w gacie/spodnice nie zaglada. I ze czasami bardizej liczy sie to czy w ogole jest sens z ta osoba byc niz zeby miala 22 cm/rozowa pisie wygolona z zachowanym wycietym serdyszkiem z przodu ufarbowanym na zielono.... W zwiazku na dluzsza mete mnie interesuje z kim ja jestem a nie jestem tylko i ywlacznie z samym penisem tylko ze czlowiekiem do ktorego ten penis jest milym dodatkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biseks Re: idealny penis wg kobiet IP: *.crowley.pl 12.08.04, 00:12 Widzę, że i Ty niestety nie zadałaś sobie trudu by przeczytać, bowiem mój opis "ulubionej pisi" był tylko i wyłącznie odpowiedzią na prośbe jednego z uczestników tego Forum. Mam chyba prawo mieć sprecyzowany gust względem wyglądu zewnętrznych narządów płciowych kobiety, prawda? Tak samo jak podoba mi się pewien typ urody u kobiet, tak samo podoba mi się pewien typ urody jej genitaliów. Czy może też nie mam prawa do posiadania własnej opinii w tej materii? :-) biseks PS. Jestem ostatnią osobą, która zwracałaby na to uwagę przy doborze partnerki, co nie znaczy, że nie mam obrazu idealnej "pisi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: idealny penis wg kobiet IP: *.acn.waw.pl 12.08.04, 07:10 Zadalam sobie ten trud. A owszem. Vide moj post powyzej- skoncz wmawiac innym ze wiesz lepiej od nich co oni mysla, co robia i z mysla o czym to robia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biseks Re: idealny penis wg kobiet IP: *.crowley.pl 12.08.04, 08:57 Gdybyś zadała sobie jednak ten trud, nie pisałabyś, że: >"...To ze dla ciebie takie istotne jest toczy wargi mniejsze >wystają czy nie nie znaczy ze inni maja bzika na tym tle i ze w ogole zwracaja >na to uwage..." A wiesz dlaczego? Z prostego powodu: bo moje słowa napisane przeze mnie w temacie "pisia" wyglądały tak: >Bardzo chętnie Ci odpowiem: lubię gdy cipka jest całkowicie wydepilowana lub >ma pozostawiony niewielki paseczek na wzgórku >łonowym. Srom natomiast lubię całkowicie wygolony. Lubię, gdy labra minori >leciutko, ale bardzo leciutko wystają spod labra majori >i lubię, gdy mają różowy odcień, a nie ciemny. Generalnie nie przepadam za >cipkami o mocno ciemnym kolorycie. Ideałem moim jest >cipka mocno różowiutka. Lubię więc cipki, które nie są specjalnie "wystające", >choć nie umiem zrozumieć kobiet, które mają z >powodu wystających mniejszych warg jakieś kompleksy (znam tuzin mężczyzn, >którzy za takimi cipkami wprost przepadają). Lubię >także, gdy łechtaczka jest nieco większa niż łebek szpilki:)) I nie przepadam, >gdy okolice odbytu u kobiet mają mocną ciemną >otoczkę. Każdy ma jakieś swoje upodobania, ja mam właśnie takie. Czy ze słow powyżej przeze mnie napisanych można wywnioskować, że - jak sama napisałaś: ISTOTNE jest dla mnie czy mniejsze wargi wystają czy nie? NADINTERPRETOWUJESZ koleżanko, NIE POTRAFISZ CZYTAĆ lub NIE CHCESZ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM. Innego wyjścia nie widzę. Przedstawiłem w słowach powyżej jedynie swój subiektywny pogląd dotyczący idealnego wyglądu żeńskich zewnętrznych narządów płciowych. Porzuć złość i zacznij ze zrozumieniem czytać co piszą Ci, którzy nie koniecznie muszą mieć takie poglądy jak Ty. Bo wkładasz mi w usta słowa, których ja nie wypowiadam. Ale nie dziwi mnie to jakoś, bo przywykłem że gdy brakuje argumentów, dorabia się ideologię. Miłego dnia życzę :-))) :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: idealny penis wg kobiet IP: *.acn.waw.pl 12.08.04, 11:05 nie dorabiam sbie zadnych argumentow. po portsu jak juz w innym watku na tym forum zauwazono lubisz uwazac sie za eksperta i tyle. A ja jestem w dobrym humorze i nie jestem zla jak to zasugerowales kilka postow wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
biseks Re: idealny penis wg kobiet 12.08.04, 11:11 Gość portalu: Ania napisał(a): > nie dorabiam sbie zadnych argumentow. po portsu jak juz w innym watku na tym > forum zauwazono lubisz uwazac sie za eksperta i tyle. A ja jestem w dobrym > humorze i nie jestem zla jak to zasugerowales kilka postow wyzej. A zechcesz się merytorycznie odnieść do mojego poprzedniego postu i zarzutów pod Twoim adresem dotyczących nieprawdy, którą pisałaś dotyczącej wagi jaką przywiązuję do wyglądu żeńskich narządów płciowych? Bo robisz sobie jakieś osobiste wycieczki a`la "ekspert", a uciekasz do przyznania się do tego, że albo nie czytasz dokładnie, albo nie rozumiesz, albo nie chcesz zrozumieć. Z niecierpliwością czekam na honorowe z Twojej strony zakończenie tego głupawego sporu. :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: idealny penis wg kobiet IP: *.acn.waw.pl 12.08.04, 12:12 ??/ jak juz napisalam wczesniej - czepialam sie tego, ze sugerowales ze wiesz njalepiej co oni lubia, mysla oczym fantazjuja i co pzrezywaja w trakcie skesu - wide - twoja uwaga na tmate...wiem ze jak czlowiek mlody to mu siewydaje... jest gdzies tam wyzej. nie wykrecaj koto ogonem, bo teraz kiedy zabraklo ci argumentow zaczynasz najglusza metoda jak jest - a wiec oskarzasz mnie o nidokladne czytanie postow etc. i to ty pierwszy gdzies tam usilowales wmowic mnie jak i Ani1 ze jak bedziemy mialy goscia z 10 cm penisem do pewnie zawazy to w jakis sposob na naszym zwaizku, wiec teraz daj mi laskawie spokoj - nie widze zadnego powodu aby pzrepraszac ciebie albo honorowo konczyc cokolwiek - bo skoro rozmawiasz ze wszystkimi tonem wyzszosci to nie liczna to ze wsyzsyc beda takowy ton z pokora przyjmowac Odpowiedz Link Zgłoś
biseks Re: idealny penis wg kobiet 12.08.04, 12:14 Gość portalu: Ania napisał(a): > ??/ jak juz napisalam wczesniej - czepialam sie tego, ze sugerowales ze wiesz > njalepiej co oni lubia, mysla oczym fantazjuja i co pzrezywaja w trakcie skesu > - > wide - twoja uwaga na tmate...wiem ze jak czlowiek mlody to mu siewydaje... > jest gdzies tam wyzej. nie wykrecaj koto ogonem, bo teraz kiedy zabraklo ci > argumentow zaczynasz najglusza metoda jak jest - a wiec oskarzasz mnie o > nidokladne czytanie postow etc. i to ty pierwszy gdzies tam usilowales wmowic > mnie jak i Ani1 ze jak bedziemy mialy goscia z 10 cm penisem do pewnie zawazy > to w jakis sposob na naszym zwaizku, wiec teraz daj mi laskawie spokoj - nie > widze zadnego powodu aby pzrepraszac ciebie albo honorowo konczyc cokolwiek - > bo skoro rozmawiasz ze wszystkimi tonem wyzszosci to nie liczna to ze wsyzsyc > beda takowy ton z pokora przyjmowac Nic do dodania w takim razie nie mam więcej. Osąd pozostawiam "publiczności". :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: idealny penis wg kobiet IP: *.acn.waw.pl 12.08.04, 12:19 nie ma problemu. Wsrod wielbiacej ciebie publicznosci sa rowniez osoby ktore razi twoja aytorytarnosc - zerknic na watek jak ja lubie biseksa czycos takiego. Zdaje sie ze wsrod wielbicielek jak egzotyczny kwiat na bagnie pojawilo sie kilka osob ktore maja nieco inne zdanie o Tobie... Odpowiedz Link Zgłoś
biseks Re: idealny penis wg kobiet 12.08.04, 12:29 Gość portalu: Ania napisał(a): > nie ma problemu. Wsrod wielbiacej ciebie publicznosci sa rowniez osoby ktore > razi twoja aytorytarnosc - zerknic na watek jak ja lubie biseksa czycos > takiego. Zdaje sie ze wsrod wielbicielek jak egzotyczny kwiat na bagnie > pojawilo sie kilka osob ktore maja nieco inne zdanie o Tobie... Ich prawo, szanuję ludzi o odmiennych poglądach o ile wyrażane są w sposób nienapastliwy i atmosferze kulturalnego dialogu - choćby były diametralnie różne od moich. Nie lubię jedynie, gdy inni opatrznie interpretują słowa wypowiadane przeze mnie, vide Twoje przyczepienie się do istotności wyglądu "pisi", o której to istotności WCALE nie wspomniałem. Pozdrawiam :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Anie... 12.08.04, 12:18 spokojnie, przeciez nikt nie pisze, ze idealny penis jest glownym kryterium wyboru parntera itd. pytanie bylo, jakie sie podobaja. ot, pytanie z gatunkow tych czy lubisz blodnynki czy brunetki. kazdy jakies tam prefencje ma, a to jak sie one maja do ich zyciowych wyborow to zupelnie inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
biseks Re: DLA ANI PRZYKŁAD Z ŻYCIA 12.08.04, 12:43 Najpierw najuprzejmiej w świecie poproszę o odpowiedź na jedno pytanie: Dlaczego przywiązujesz wagę do wyglądu zewnętrznego partnera (uroda twarzy, sylewetka etc.), a nie przywiązujesz wagi do wyglądu penisa? Jedyna rozsądna dla mnie odpowiedź brzmi: bo jest to dla mnie mało istotna część ciała u mężczyzny. Ale z miłą chęcią przeczytam Twoje zdanie na ten temat. A teraz przykład: Ile to razy słyszymy bądź czytamy tutaj na forum o takiej historii: Chłopak czy dziewczyna poznają kogoś na forum, czacie, w necie. Korespondują ze sobą miesiącami i.... zakochują się! Poświęcają sobie coraz więcej czasu, znajomość przenoszą na grunt rozmów telefonicznych. W końcu decydują się spotkać face to face, chcą ujrzeć oblicze swojego ukochanego. I... i co? I czar pryska, bo okazuje się, że miłość nie zwyciężyła niechęci do fizyczności tej drugiej osoby, która być może coś zataiła, do czegoś się nie przyznała, czegoś w końcu nie było widać na przesłanej fotografii. Czy nie uważasz, że analogię w wielu przypadkach możnaby odnieść także do rozczarowań, które mogą wystąpić przy stwierdzeniu odmienności stanu faktycznego w stosunku do wyobrażnia o penisie partnera? Ja uważam, że można, ciekaw jednak jestem Twojej opinii. A teraz przykład z życia: gdy byłem na studiach miałem dziewczynę, która wcześniej próbowała spotykać się i spotykała z jednym z naszych wspólnych kolegów z roku. Zapytawszy ją o przyczynę nie kontynuowania tej znajomości usłyszałem, że... po włożeniu dłoni do jego slip, nie wiedziała co zrobić dalej, gdyż jego penis był... grubości flamastra. Czar prysł, uczucie (pewnie niezbyt głębokie ale jednak) także minęło. Inną sprawą jest to, że opowiedziała mi o tym w sposób jawnie szyderczy, ale to już tylko świadczyło o braku kultury z jej strony. Przykład jest jak najbardziej autentyczny, mieliśmy wtedy po 21 lat. :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baranek Re: spytaj się piotrusiu naszej owieczki, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 00:14 ona jest specjalistką na FEN, ale bardziej od seksu analnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: spytaj się piotrusiu naszej owieczki, 12.08.04, 09:10 specjalistka to zbyt wiele powiedziane pasjonatka - to się zgodzę :-) a odnoście idealnego penisa ten, który mam w zagrodzie całkowicie spełnia moje oczekiwania zarówno pod względem wyglądu, wielkości, zapachu i smaku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondor idealny? IP: *.hastrabau.pl 12.08.04, 09:19 Idealny? 22 cm w zwisie lub cyferka z 6 zerami na koncie (jak nie w USD to moze byćw euro) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszka11 Re: idealny? IP: *.pwpw.pl / 217.17.44.* 12.08.04, 11:56 Rada dla biseksa: weź różową farbkę (np. podkład do makijażu i stosowny puder)i pomaluj kobitce to co trzeba (to co niezmiernie pracowicie i dokładnie wymieniłeś powyżej). Szkoda tracić tyle czasu i energii na szukanie delikwentki z idealną .. ką i ..ką. Poza tym szczere gratulacje z powodu dokładności, precyzji i uporu w tłumaczeniu "ciemniakom" zawiłych spraw koloru c..ki itepede. Jesteś powalający (hi hi) dosłownie i w przenośni. Papa Odpowiedz Link Zgłoś
tomasdyg Re: penis, srom, pochwa, genitalia, łechtaczka :-( 12.08.04, 10:29 "idealny penis...., srom, pochwa, genitalia, łechtaczka" -Kochani wykażcie więcej inwencji, bo czytając określenia: penis, srom, pochwa, łechtaczka, genitalia - odchodzi ochota na seks. Czy naprawdę, tak na co dzień używacie takich określeń? :-(( Widzę, że nie tylko mnie to razi, bo właśnie gość -Ewelka- otworzyła wątek "jak nazywacie miejsce intymne?" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: penis, srom, pochwa, genitalia, łechtaczka :- 12.08.04, 10:33 szczerze mówiąc wolę określenia medyczne typu: penis, pochwa, łechtaczka itp niż pieszcotliwe zdrobnienia 'siusiaczek' czy 'pysia' nie mówiąc już o wulgarnych określeniach penis to penis tak jak ręka czy noga, filozofii do tego nie dorabiajmy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banderas Re: penis, srom, pochwa, genitalia, łechtaczka :- IP: *.pwpw.pl / 217.17.44.* 12.08.04, 12:16 Rada dla biseksa: weź różową farbkę (np. podkład do makijażu, puder itp.) i pomnaluj kobitce to co trzeba (wymienione przez ciebie b. dokładnie i precyzyjnie powyżej). Zaoszczędzisz czas i siły tracone niepotrzebnie na długie poszukiwania. Niestety pewnych szczegółów nie objawiłeś, np. czy ty golisz, czy ona,i innych takich a forumowicze są na pewno b. ciekawi. - Erotomani gawędziarze górą hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
tomasdyg Re: penis, srom, pochwa, genitalia, łechtaczka :- 12.08.04, 12:47 owca napisała: szczerze mówiąc wolę określenia medyczne typu: penis, pochwa, łechtaczka itp ni ż pieszcotliwe zdrobnienia 'siusiaczek' czy 'pysia' > nie mówiąc już o wulgarnych określeniach penis to penis tak jak ręka czy noga, filozofii do tego nie dorabiajmy :-) -No cóż, filozofii nie dorabiam, ale jakoś to nieładnie brzmi np.: "popieszczę twój: srom, genitalia, łechtaczkę, pochwę". Przyznasz, że mało w tym romantyzmu słyszy się za to "Atlas anatomii, dla studentów medycyny" - brrrrrr.... Dlatego, na ogół, pary tworzą jakiś swój język, kod bywa, że oryginalny. Co do wulgaryzmów, sprośności to pewno zależy od "okoliczności przyrody" -był taki wątek na FK- byle, jak ze wszystkim, nie popaść w przesadę. Pozdrawiam ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: idealny penis wg kobiet IP: *.proxy.aol.com 12.08.04, 19:46 Ania;)Brawo!Brawo!Brawo! Biseks..jedyne co mam do powiedzenia jeszcze ...jestes tak prymitywny jak czlowiek z okresu neolitu....zal mi twej kobiety.Chyba ze ona tez z tego okresu pochodzi...wtedy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
laska80 Re: idealny penis wg kobiet 12.08.04, 20:10 Gość portalu: ronin napisał(a): > Ania;)Brawo!Brawo!Brawo! > Biseks..jedyne co mam do powiedzenia jeszcze ...jestes tak prymitywny jak > czlowiek z okresu neolitu....zal mi twej kobiety.Chyba ze ona tez z tego > okresu pochodzi...wtedy nie. Ronin mały fiut??? Hihihi, na ryby idź z tą dżdżownicą;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedalo_idealo Re: idealny penis wg kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:41 Biseks - poznaje cie kolego ! Ty po prostu marzysz o tym zeby cie posuwalo takie 22 cm - chyba masz prostate gdzies pod watroba i mniejszy penis nie daje ci satysfakcji a cale to bajdurzenie o tym co wola kobiety to tylko zaslona dymna. Miej odwage powiedziec ze szukasz idealu dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marionetka Re: idealny penis wg kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 12:05 Jak to jaki Duzy, Twardy i Zylasty! Odpowiedz Link Zgłoś
gumecka Re: idealny penis wg kobiet 13.08.04, 18:38 Nie liczy sie wyglad a technika!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAZA Re: idealny penis wg kobiet IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.08.04, 07:19 ...noooo....biseks,pomalutku, pomalutku, poznaje cie. Prawo do okreslenia swojego ulubionego rodzaju Małej to ty masz, złotko. Ale wkurzasz swoim rozchwianiem;wyglada to tak jakbys nie panował nad emocjami,popadasz raz w jedna raz w druga,tu najeżdzasz ostro na Anie niczym ruski czołg z rozbiegu, potem odpowiadasz niczym elokwentny, opanowany zawsze anielski dzentelmen z przykurzonymi, staroswieckimi manierami. Chyba wyraziłam sie dosć poetycko? :)) wiesz, myslę że obrazasz te kobiety, ktore w sferze erotyki i seksu szczególnie dbają o klasę i...ktore dbaja o własna godność, w ogole. Używasz słowa:"CIPKA". sorry, ja cię nie kupuję. Cenię sobie swoje pieniądze. :)) jak dla mnie,wyrażasz się wulgarnie. Zbyt. Boli, doslownie boli, jak i Wy, uzywacie dziewczyny słów:kutasek, hujek,fiutek. trochę więcej klasy :) To jest jedyna sfera, kiedy moim zdaniem, słowa odzwierciedlaja mysli i nasze poglady. Uwazam,drogie panie, że nie powinnismy zgadzać się na uzywanie słowa"cipka" przez Biseksa i jakiegokolwiek innego seksa. sorry, ale to My jestesmy tu gospodarzami. To nasze strony. Kobiece.Pora nazrucić nasze reguły gry. No i zasada w druga strone, siostry. :)) Inaczej nie ma co wymagac. pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariooo Re: idealny penis wg kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:36 Gość portalu: FAZA napisał(a): > Uwazam,drogie panie, że nie powinnismy zgadzać się na uzywanie słowa"cipka" > przez Biseksa i jakiegokolwiek innego seksa. sorry, ale to My jestesmy tu > gospodarzami. Ty na serio ? Mama Cie nie kocha ? nie no looool, nie wierze ze to nie są żarty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: idealny penis wg kobiet IP: *.acn.waw.pl 14.08.04, 08:24 pozwole sobie raz jeszcze zabrac glos - na kolejny post biseksa nie odpowiem poniewaz nie mam ochoty powtarzac sie - wsyzstko co mialam do powiedzienia temu panu juz powiedzialam. I nadal twierdze ze zaden mezczyzna nie majacy ze mna osobiscie do czynienia nie ma prawa wypowaidac sie autorytarnie i pouczac mnie na temat moich wlasnych doswaidczen seksualnych, fantazji oraz tego co w tej materii umiem. Uporczywe twierdzenie ze moj pierwszy partner z pewnoscia musial byc fiacikiem w porownaniu z innymi uwazam za obrazliwe, pozbawione jakiegokolwiek sensu. Byc moze partnerki z ktorymi biseks mial do czynienia byly tak ciezko dotkniete przez los ze ich pierwsi partnerzy byli slabi w te klocki nie dajac im mozliwosci pelnego przezywania tego rodzaju kontaktow. I byc moze panie te niezbyt swiadomie pzrezywaly swoja seksualnosc do 30 roku zycia. Byc moze. Ale ja akurat tak nie mialam. Jak juz napisalam w ktoryms z postow uwazam ze jestem ok i bede szukala parnetra takie ktory bedzie mnie kochal, ja jego i w seksie bedziemy la siebie wzajemnie wspaniali. A moje zasady sa takie ze uwazam, ze to penis jest przydatnym dodatkiem do mezczyzny a nie na odwrot. I o pzrejsciu do sfery intymnej bedzie decydowalo to jaki ten pan jest, kim jest i co soba reprezentuje. A rozmair jego przyrodzenia bede rozwazac troche pozniej. Takie sa moje zasady i niczyje glupie gadanie ich nie zmieni. A jeszcze a propos biseksa - zauwazyalm ze uwielbia udowadniac ze ma racje - vide posto antykoncepcji. Niedlugo uslysze ze pewnie wie lepiej od nas sanych kobiet jak sie czujemy majac okres...no bo przeciez wie wszystko najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: idealny penis wg kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 00:09 anka nie truj już Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: idealny penis wg kobiet 14.08.04, 13:27 nie powinien wyglądać... ...powinien "móc". i to tyle by zaspokoic takze kobiete :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: idealny penis wg kobiet IP: *.fastres.net 29.09.04, 22:42 powinien byc czysty i swiezo pachnacy i nie za bardzo owlosiony oraz nie za maly w obwodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: idealny penis wg kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 22:54 j Odpowiedz Link Zgłoś
magic00 Re: idealny penis wg kobiet 16.10.04, 23:16 Jak facet jest młotem, to może sobie wsadzić tego idealnego penisa w doope. Gdyby liczył się sam penis to wszystkie panie wolały by sztuczne, robione na idywidualne zamówienie. Albo nawet, kolekcję sztucznych penisów w zależności od nastrojów. Nie mogę zrozumieć fiksacji facetów na punkcie wielkości czy wyglądu ich członków, choć dla większości kobiet ma to marginalne znaczenie i tłucze im się to a oni swoje, mój penis i mój penis.... Odpowiedz Link Zgłoś
sianokos Re: idealny penis wg kobiet 16.10.04, 23:42 "Kobiety idźcie się upić ", gadacie takie głupoty, że aż się nie chce tego czytać . 12 czy 24 cm jakie to ma znaczenie , najważniejsza jest technika i kondycja . Ciekawe czy takiemu klientowi z kal. 24 stanie wiecej niż 2 no góra 3 razy . Popatrzcie na kamasutre czy oni tam mają jakieś wielkie maczugi ?! nie sądze .... A problemy z wielkością to mają chłopcy zakompleksieni, niepewni siebie , którzy uważają, że rozmiar cos znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: idealny penis wg kobiet 17.10.04, 00:31 Czyli "kompleks małego członka" ;) Podpisuję się pod wypowiedziami stwierdzajacymi że kochamy faceta a nie penisa. Rozmiar ma znaczenie dla mężczyzn, kobiety patrzą na to bardziej "całosciowo". Fajny facet=fajny sex. Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: idealny penis wg kobiet 17.10.04, 05:05 Ja to nawet wiem, chociaz nie jestem kobieta. Idealny to taki, ktory jest przyczepiony do odpowiedniego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: idealny penis wg kobiet 17.10.04, 10:28 Artur, jak zwykle celne podsumowanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
diablo1987 a idealna pochwa!!! 17.10.04, 14:19 dlugosc 1/15 wzrostu kobiety szerokosc 1/5 szerokosci bioder Odpowiedz Link Zgłoś