Gość: dzaggga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 11:49 no to feministki-genderki-queerki znienawidza teraz maslowska- pluc na jong, boginie kobiecej lieteratury...skandal siostry skandal! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: editor Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 15:34 Czekam, nadal czekam, az szanowny tygodnik udostepni te sekcje komus, komu mniej zalezy na efekciarstwie, a bardziej na rzetelnosci i umie sprostac (ominac, przeskoczyc, wykorzystac) pulapkom jezykowym. Czyli na literaturoZNAWCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulpa Re: Dorota Masłowska. Hit: 'Pelagia i biały buldog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.04, 22:13 no właśnie ja ciekawa jestem, czy siostry szanują ericę, ona tak dużo tych mężczyzn używa. nasze siostry mają inaczej niż te w Ameryce mam wrażenie. Bardzie skupiają się na kontemplacji własnego ciała, niż na wykorzystywaniu męskiego. Jestem włąsnie po lekturze Zwierciadła, gdzie czytałam o jednaniu sie z własną krwią i wsłuchiwaniu się w nią. To o menstruacji było, sa specjalne warsztaty na ten temat - jak by któras miała trudnośc w dogadaniu się z własną podpaską, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Dorota Masłowska. Hit: 'Pelagia i biały buldo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.08.04, 13:42 a moze pani Maslowska skonczy najpierw studia, urodzi dziecko, napisze kolejna ksiazke(ksiazki), pozyje troche, doswiadczy, poczyta...a dopiero potem wezmie sie za pisanie recenzji ksiazek w ogolnopolskim tygodniku? Jakis minimum samokrytycyzmu-to minimum przyzwoitosci w tym przypadku. Pozdrawiam. swoja droga, czy juz naprawde nie mamy zadnych krytykow na podoredziu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokolenia o skromnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:02 zeby umiec pisac z rozmachem, trzeba przejsc szkole skromnosci. podejrzewalam siebie o resentyment (Maslowska taka mloda i mniej niz ja wyksztalcona a juz wylansowana na "Awtorytet"), ale kiedy moja babcia, ktora ma osiemdziesiat trzy lata i nic nie wie o warszawkowych rozgrywkach sarknela na widok ostatniego "kitu hitu', uznalam ,ze pierwszy oglad mnie nie mylil. nie takich recenzji chcemy sluchac, my kobiety roznych pokolen, dla ktorych slowo zawsze bylo najwazniejsze, nie. opis wazniejszy niz popis droga Doroto! powsciagliwosc jest nadal cnota. Odpowiedz Link Zgłoś