Dodaj do ulubionych

kościół katolicki...

02.09.04, 14:38
www.kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1183288&KAT=240
Co o tym sądzicie. Ja już nei mogę znieść hipokryzji KK
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: kościół katolicki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:28
      >Ja już nei mogę znieść hipokryzji KK

Zacznij od tępienia własnej.
    • xy2 Re: kościół katolicki... 02.09.04, 15:33
      co masz na mysli
      • Gość: ona Re: kościół katolicki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:37
        Hipokryzję. U innych czesto przeszkadza nam to, co wystepuje u nas. Link jest
        żle podany, nie chce mi sie go wklepywać, żeby przeczytać kolejny artykuł z Nie.
        • xy2 Re: kościół katolicki... 02.09.04, 15:40
          To nie jest z NIE. NIe czytam tego szmatławca, a nawet jakby to moja sprawa.
          Hipokrytką nie jestem, ale jak masz ochotę to możesz pomodlić się za moją
          grzeszną duszę
    • eirenne Re: kościół katolicki... 02.09.04, 15:41
      A konkretnie, gdzie tu widzisz hipokryzję?
      • xy2 Re: kościół katolicki... 02.09.04, 15:43
        nie widzisz?? Jak to wygląda w rzeczywitości
        • eirenne Re: kościół katolicki... 02.09.04, 15:49
          Przedstaw konkretne argumenty na hipokryzję kościoła:) Inaczej nie ma nad czym
          dyskutować:)
          • Gość: ona Re: kościół katolicki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:02
            Modlitwę zostawiam bardziej gorliwym niż ja.
            Rzeczywiście, artykuł jest z Przewodnika Katolickiego. W duzym skrócie -
            Kościół dąży do zniwelowania sztucznego kofliktu między płciami nakręcanego
            przez niektóre media i przypomina o naturalnej roli kobiety. Hipokryzji w tym
            nie dostrzegam.
            • eirenne Re: kościół katolicki... 02.09.04, 16:06
              Ja również:)
            • xy2 Re: kościół katolicki... 02.09.04, 17:33
              nie mówię, że w tekście jest hipokryzja. Pytałam tylko jak on się ma do
              rzeczywistości
              • facecja Re: kościół katolicki... 02.09.04, 22:24
                xy2 napisała:

> nie mówię, że w tekście jest hipokryzja.

co więc rozumiesz przez to tajemnicze słowo na h, które umieściłaś w pierwszym
                poście, a której przecież "w tekście nie ma?"

a może po prostu uznałaś, że wyrażenie "hipokryzja w Kościele katolickim" jest
                na tyle modne, że samo z siebie wywoła żarliwą dyskusję i tylko po to go użyłaś
                mimo, że nie masz pojęcia co oznacza???
            • kochanica.francuza Re: kościół katolicki... 02.09.04, 21:53
              Gość portalu: ona napisał(a):

> Modlitwę zostawiam bardziej gorliwym niż ja.
              > Rzeczywiście, artykuł jest z Przewodnika Katolickiego. W duzym skrócie -
              > Kościół dąży do zniwelowania sztucznego kofliktu między płciami nakręcanego
              > przez niektóre media i przypomina o naturalnej roli kobiety.

Posiadanie macicy predestynuje mnie do stania przy garach i prania skarpetek
              mężowi???
              • Gość: ona Re: kościół katolicki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 00:39
                Posiadanie macicy predestynuje mnie do stania przy garach i prania skarpetek
                > mężowi???

Kochanico, a gdzie ja cos takiego napisałam? Jestem za partnerstwem w
                małżeństwie i uważam, że obowiązkami należy się dzielić. Nie dałabym zrobić z
                siebie kury domowej. Artykuł sobie przeczytaj, nie będę ci go streszczać.
              • Gość: tralala Re: kościół katolicki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 00:51
                kochanica.francuza napisała:
                >
                >
                > Posiadanie macicy predestynuje mnie do stania przy garach i prania skarpetek
                > mężowi???

yyyy...
                jakby to ujac..
                ja piore te cholerne skarpetki a on mnie nosi na rekach. I nie chcialabym
                zamiany rol.
                • Gość: ona Re: kościół katolicki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 01:09
                  No tak, NALEZY to moze za mocno powiedziane. Masz to co ci odpowiada i dobrze.
                  Kobieta powinna mieć możliwość wyboru.
    • Gość: Dalila Re: kościół katolicki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 13:42
      A ja już nie mogę znieść hipokryzji tych, co KK nie lubią. Może się nawzajem
      pocieszymy, to nam się lepiej zrobi?
    • Gość: obierzyna polecam ksiazke "Bylem ksiedzem" Romana Jonasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 14:42
      oczywiscie jest to pseudonim literacki. nazwiska wszystkich ksiezy tez zostaly
      zmienione.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka