xy2 02.09.04, 14:38 www.kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1183288&KAT=240 Co o tym sądzicie. Ja już nei mogę znieść hipokryzji KK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: kościół katolicki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:28 >Ja już nei mogę znieść hipokryzji KK Zacznij od tępienia własnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: kościół katolicki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:37 Hipokryzję. U innych czesto przeszkadza nam to, co wystepuje u nas. Link jest żle podany, nie chce mi sie go wklepywać, żeby przeczytać kolejny artykuł z Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: kościół katolicki... 02.09.04, 15:40 To nie jest z NIE. NIe czytam tego szmatławca, a nawet jakby to moja sprawa. Hipokrytką nie jestem, ale jak masz ochotę to możesz pomodlić się za moją grzeszną duszę Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: kościół katolicki... 02.09.04, 15:41 A konkretnie, gdzie tu widzisz hipokryzję? Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: kościół katolicki... 02.09.04, 15:43 nie widzisz?? Jak to wygląda w rzeczywitości Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: kościół katolicki... 02.09.04, 15:49 Przedstaw konkretne argumenty na hipokryzję kościoła:) Inaczej nie ma nad czym dyskutować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: kościół katolicki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:02 Modlitwę zostawiam bardziej gorliwym niż ja. Rzeczywiście, artykuł jest z Przewodnika Katolickiego. W duzym skrócie - Kościół dąży do zniwelowania sztucznego kofliktu między płciami nakręcanego przez niektóre media i przypomina o naturalnej roli kobiety. Hipokryzji w tym nie dostrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: kościół katolicki... 02.09.04, 17:33 nie mówię, że w tekście jest hipokryzja. Pytałam tylko jak on się ma do rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: kościół katolicki... 02.09.04, 22:24 xy2 napisała: > nie mówię, że w tekście jest hipokryzja. co więc rozumiesz przez to tajemnicze słowo na h, które umieściłaś w pierwszym poście, a której przecież "w tekście nie ma?" a może po prostu uznałaś, że wyrażenie "hipokryzja w Kościele katolickim" jest na tyle modne, że samo z siebie wywoła żarliwą dyskusję i tylko po to go użyłaś mimo, że nie masz pojęcia co oznacza??? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: kościół katolicki... 02.09.04, 21:53 Gość portalu: ona napisał(a): > Modlitwę zostawiam bardziej gorliwym niż ja. > Rzeczywiście, artykuł jest z Przewodnika Katolickiego. W duzym skrócie - > Kościół dąży do zniwelowania sztucznego kofliktu między płciami nakręcanego > przez niektóre media i przypomina o naturalnej roli kobiety. Posiadanie macicy predestynuje mnie do stania przy garach i prania skarpetek mężowi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: kościół katolicki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 00:39 Posiadanie macicy predestynuje mnie do stania przy garach i prania skarpetek > mężowi??? Kochanico, a gdzie ja cos takiego napisałam? Jestem za partnerstwem w małżeństwie i uważam, że obowiązkami należy się dzielić. Nie dałabym zrobić z siebie kury domowej. Artykuł sobie przeczytaj, nie będę ci go streszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: kościół katolicki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 00:51 kochanica.francuza napisała: > > > Posiadanie macicy predestynuje mnie do stania przy garach i prania skarpetek > mężowi??? yyyy... jakby to ujac.. ja piore te cholerne skarpetki a on mnie nosi na rekach. I nie chcialabym zamiany rol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: kościół katolicki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 01:09 No tak, NALEZY to moze za mocno powiedziane. Masz to co ci odpowiada i dobrze. Kobieta powinna mieć możliwość wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dalila Re: kościół katolicki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 13:42 A ja już nie mogę znieść hipokryzji tych, co KK nie lubią. Może się nawzajem pocieszymy, to nam się lepiej zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna polecam ksiazke "Bylem ksiedzem" Romana Jonasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 14:42 oczywiscie jest to pseudonim literacki. nazwiska wszystkich ksiezy tez zostaly zmienione. Odpowiedz Link Zgłoś