Dodaj do ulubionych

Pytanie do osób bedących w związku

13.04.02, 06:49
Drodzy forumowicze ,jak to u was jest.Na pewno wiele osób korzystających z
netu korzysta z programów typu Gadu-Gadu .No i jak reagujecie,gdy wasz
partner/partnerka przesiaduje na gadulcu wiele czasu?Do tego wieczorem lub
nocą.Czy was to denerwuje lub denerwowało by?Przyznam ,że mnie to nie
zachwyca.Ale ,póki co żyjemy w wolnym kraju ,więc zbytnio nie protestuję.A u
Was jak sprawa wygląda?Będę wdzięczny za Wasze wypowiedzi.Pozdr. che1
Obserwuj wątek
    • agniechaa Re: Pytanie do osób bedących w związku 13.04.02, 07:47

Gdy caly czas narzeka, ze na nic nie ma czasu i, ze ciagle jest zmeczony a nie
      przeszkadza mu to spedzac dlugich godzin na gadulcu... to az mnie bierze, zeby
      cos mu powiedziec. Poza tym dlugasne przesiadywanie na gadulcu w sytuacji kiedy
      oboje pracujemy "do pozna" i mamy strasznie malo czasu dla siebie odbieram
      jako "olewanie wlasnej osoby".

• Gość: Lilly Re: Pytanie do osób bedących w związku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 11:20
      Boję się, że on tam może flirtować z innymi i sama myśl o tym jest dla mnie ...
      bardzo nieprzyjemna :-(
      • Gość: M. Re: Pytanie do osób bedących w związku IP: 212.160.236.* 13.04.02, 15:18
        Daje to do myslenia
        • ninaa Re: Pytanie do osób bedących w związku 13.04.02, 15:40
          U mnie nie ma problemu... Jego to juz przestało bawić..., i jeżeli chodzi o
          net, to aktywniejsza jestem ja !! Zero pretensji, wyrzutów.. Nie wiem.., jakoś
          nie ma to znaczenia.., ani dla niego, ani dla mnie..
          • Gość: eve Re: Pytanie do osób bedących w związku IP: *.pl 13.04.02, 20:49
            powiedzcie mi taką rzecz. A jak to jest z chodzeniem osobno na imprezy, na
            dyskoteki? Ja się czuje strasznie opuszczona, samotna i niekochana, kiedy On
            idzie ze swoimi znajomymi a ja zostaję sama. Jesteśmy ze sobą 4 lata i to
            zwykle jest tak, że on chodzi ze znajomymi a nie ze mną... :( Czy uważacie, że
            to jest ok?
            • Gość: nika Re: Pytanie do osób bedących w związku IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 03:38
              Nie chce Cić pognębiać, ale wiem skadinąd czym to pachnie, bo sama to
              przechodziłam i na szczęście mam juz za sobą takiego faceta i taki związek.
              Po 4 latach związku osobne wyjscia na imprezy to standard. Tylko u nas za tym
              stało większe pole manewru na tzw. łowy. Też czułam sie pokrzywdzona, tym
              bardziej, że facet udawał namiętnie, że nie wie co w tych "wypadach" złego.
              To była w moim przypadku strata czasu i nerwów. Nic poza tym. Warto to
              przemyśleć. Pozdrawiam.
            • Gość: elve Re: Pytanie do osób bedących w związku IP: *.netland.gda.pl 14.04.02, 14:27
              Nie, to nie jest wedlug mnie ok. Po co byc w takim razie razem???
            • ninaa Re: Pytanie do osób bedących w związku 15.04.02, 08:27
              Eve ! Formalnie to nie jest ok. Ale mozna znaleźć własciwą i korzystną tego stronę !! Nie uznaję
              "czucia się nieszczęsliwą" i "nudzenia się" kiedy on wychodzi. Weź flaszkę wina i pędź do qmpeli !!
              Albo z innym towarzystwem do lokalu obok !! A może dobry film, kostka czekolady i paczka
              paluszków..?? Nie musi być tak, że zaraz prowadzi to do destrukcji związku !! Mój mąż kiedys też
              siedział w domu, kiedy ja ze "swoim" towarzystwem (z pracy na przykład), wychodziłam .. Czuł się
              nieszczęsliwy i opuszczony. Namówiłam go na spotkania z kolegami.., nauczył się tego.. i przestał być
              taką "piszczącą kluchą"... Potrafimy się niźle bawić razem, ale też rozumiemy potrzebę osobnego
              spędzania czasu. Nie grzebiemy w swoich komórkach, nie czytamy swojej poczty elektronicznej. To
              nie są tajemnice. To jest chęć zachowania jakiejs małej prywatnosci w związku. U mnie to zdaje
              egzamin. Pozdrawiam.
      • Gość: z Re: Pytanie do osób bedących w związku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 16:01
        • Gość: jot Re: Pytanie do osób bedących w związku IP: *.gazeta.pl 14.04.02, 21:47
          To wkurza - zwłaszcza gdy ona ma czas na 2 godziny gg a ja w tym czasie się
          nudzę i potem ona mówi: "jaka jestem dziś zmęczona"
          • Gość: Sol Re: Pytanie do osób bedących w związku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 16:53
            w moim przypadku zabawa z netem bardzo wiele nas (mnie i mojego partnera) nauczyla. Przez
            znajomosc netowa niemalze rozpadl sie nasz kilkuletni zwiazek. W tej chwili juz oboje "wyroslismy" z
            tej zabawy netowej ale oboje wciac bardzo nieufnie podchodzimy do znajomosci partnera zawartych
            przez siec. Jest jeden ogromny plus tego calego zamieszania i tego przez co przeszlismy - oboje
            wiemy ile dla siebie znaczymy i jak bardzo sie kochamy. Czasami taka sytuacja jest potrzebna. Ale
            nikomu jej nie zycze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka