Dodaj do ulubionych

Prezent dla dziewczyny

04.12.11, 18:11
Witam potrzebuje rady w sprawie prezentu na święta dla dziewczyny. Wymyśliłem ze kupie jej srebrny nieśmiertelnik na którym z 1 strony będzie wygrawerowany mój ulubiony cytat i właśnie tutaj pojawia się problem chciałbym żeby on za każdym razem mnie przypominał ale nie mam żadnych pomysłów co mógłbym napisać na 2 stronie :| Proszę o jakieś rady. Pozdrawiam Łukasz ;)
Obserwuj wątek
    • wildgiftpl Re: Prezent dla dziewczyny 10.12.11, 09:55
      Pomysł na prezent jest świetny! Mój przyjaciel kupił coś takiego swojej dziewczynie. Tyle, że to było otwierane serduszko. Po jego pierwszej zewnętrznej stronie było jego zdjęcie, a po drugiej stronie był właśnie ulubiony cytat. Jednak to nie koniec prezentu. Chociaż trochę wydał na to pieniędzy dorzucił jej jeszcze fajny kubek z wygenerowanym napisem, zamówił go z tej strony www.wildgift.pl , pomagałam mu w wyborze i szczerze to polecam! Dziewczyna będzie naprawdę zadowolona. Pozdrawiam! :)
    • btw92 Re: Prezent dla dziewczyny 21.12.11, 17:57
      Nieśmiertelnik ze zdjęciem i cytatem to fajny pomysł, ale biżuteria jest tak oklepana , że to masakra. Takie prezenty kojarzą mi się z bardzo duży stanem w związku, albo jakimś zaangażowaniem. Jestem za czymś zwykłym. Uważam, że dobrze by się spisał skórzany , elegancki portfel. Jestem za tym! :)
      Zapraszam na www.stylowepaski.pl
    • emu333 Re: Prezent dla dziewczyny 01.02.12, 18:23
      Dobry pomysł: karykatura albo portret!! Zamówiłem karykature i okazał się super prezent:D polecam Panią Asie na www.artik.ubf.pl :)
    • www.redcoon.pl Re: Prezent dla dziewczyny 07.01.13, 15:19
      kasiex123 napisał:

> Witam potrzebuje rady w sprawie prezentu na święta dla dziewczyny. Wymyśliłem z
      > e kupie jej srebrny nieśmiertelnik na którym z 1 strony będzie wygrawerowany mó
      > j ulubiony cytat i właśnie tutaj pojawia się problem chciałbym żeby on za każdy
      > m razem mnie przypominał ale nie mam żadnych pomysłów co mógłbym napisać na 2 s
      > tronie :| Proszę o jakieś rady. Pozdrawiam Łukasz ;)

Jeżeli jest smakoszką kawy i proces parzenia jest dla niej rytuałem może oryginalnym pomysłem na prezent będzie ekspres Bialetti Mokona w kolorze czerwonym.
      www.redcoon.pl/B267445-Bialetti-Mokona-rot_Ekspresy-bez-m%C5%82ynka zainspirowana kształtem osławionej na całym świecie kawiarki Bialetti Moka Express
      • panbucik Re: Prezent dla dziewczyny 27.01.13, 21:36
        www.redcoon.pl napisał(a):

Śliczny jest ten ekspres...

> Jeżeli jest smakoszką kawy i proces parzenia jest dla niej rytuałem może orygin
        > alnym pomysłem na prezent będzie ekspres Bialetti Mokona w kolorze czerwonym.
        > www.redcoon.pl/B267445-Bialetti-Mokona-rot_Ekspresy-bez-m%C5%82ynka zainspirowana kształtem osławionej na całym świecie kawiarki Bialetti Moka Express
    • kristinus Re: Prezent dla dziewczyny 15.01.13, 20:53
      Zapraszamy na www.wierszemmalowane.pl
      Spraw wyjątkowy prezent bliskiej osobie-zamów wiersz lub prezent z wierszem.

Jeśli patrzysz w życiu sercem

zamów u mnie prezent z wierszem

a gdy już się zdecydujesz

to dla Ciebie namaluję

Na ślub, na urodziny, dla mamy,

białym wierszem lub rymami

w poważnym tonie lub z humorem

każdym tęczy barw kolorem

Jeśli zaś masz pomysł inny

pytaj, pisz, coś poradzimy

znajdziemy to, czego szukasz

jeśli tylko mi zaufasz :)

• panienkaz_okienka Re: Prezent dla dziewczyny 31.01.13, 13:26
        a może zestaw ekskluzywnych i organicznych kosmetyków? iwos.pl/krem-na-dzie/103-zestaw-try-me-gift-pack-herbfarmacy-5060028170784.html myślę, że bedzie zadowolona :)
    • domja99 Re: Prezent dla dziewczyny 03.06.13, 21:22
      Stanowczo odradzam nieśmiertelnik :( jeśli chodzi o biżuterię ja wybrałabym jakąś ładną i oryginalną bransoletkę np takie : www.kuzniasrebra.pl/Bransoletki/
    • dajlus Re: Prezent dla dziewczyny 04.06.13, 22:03
      Serdecznie polecam prezenty z tej strony: mowiszimasz.com.pl/
    • marionetka12 Re: Prezent dla dziewczyny 06.03.20, 17:00
      Może lakiery hybrydowe? z Provocatera mają dobrej jakości i niedrogie :)
    • adrianoo156 Re: Prezent dla dziewczyny 17.03.20, 14:00
      A może taki zestaw drewnianych sztućców bambusowych w etui?
      pajlo.pl/sklep/sztucce-drewniane/
      prezentują się bardzo ładnie, kolorowe etui no i ekologiczne :)
      teraz coraz więcej osób się w takie zaopatruje, więc może i Twojej dziewczynie przypadną do gustu?
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka