r.snuff 25.05.18, 18:01 Swinging i swingujący styl życia. Kto przeżył, kto planuje, kto jest w trakcie. Zalety i wady związków swingersów. Wątek nie tylko dla feministek. :-O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znana.jako.ggigus Re: Swinging 25.05.18, 19:36 A co ma feminizm z tym wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Swinging 25.05.18, 19:46 Mnie bardziej ciekawi stary nick wątkodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Swinging 25.05.18, 19:56 obrotowy lub wiarusik dla mnie to żadna różnica Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Swinging 25.05.18, 20:04 No i co za zgodnośćw dwóch klawiaturach! piataziuta napisała: > obrotowy lub wiarusik > dla mnie to żadna różnica Odpowiedz Link Zgłoś
r.snuff Re: Swinging 25.05.18, 21:58 Dla mnie to żadna różnica również. Nie rozdwajam się. Nie jestem idiotą. To może coś nt treści wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Swinging 25.05.18, 22:37 ok, już wiem, kim jesteś. Co do swingowania, jednak czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. Tak jest najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy co za uznanie... 26.05.18, 16:36 piataziuta napisała: > obrotowy lub wiarusik > dla mnie to żadna różnica - co za uznanie... domniemywasz, ze wiem co to swinging... moze i wiem, ale tylko teoretycznie - ide o zaklad, ze wiarusik zna go i praktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: co za uznanie... 26.05.18, 21:35 to stracisz pieniążki, bo ja nie gustuję w takich sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy przecie zartowalem... 27.05.18, 07:28 zadne swingi. kochanka - to bardzo powazna sprawa. ma wszystkie zalety zony. - tylko nie trzeba na nia l(finansowo) liczyc, ani za nia (finansowo) odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Swinging 26.05.18, 21:36 piataziuta napisała: > dla mnie to żadna różnica skarbie, każdy jest niepowtarzalnym kosmosem. jak śmiesz!? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Swinging 25.05.18, 19:49 bo jeśli feministka nie jest brzydkim wąsatym babochłopem, to pewnie puszcza się na lewo i prawo, nie wiedziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Swinging 25.05.18, 20:11 ale feministki są brzydkie więc się nie puszczają. Tak się mówi piataziuta napisała: > bo jeśli feministka nie jest brzydkim wąsatym babochłopem, to pewnie puszcza si > ę na lewo i prawo, nie wiedziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Swinging 25.05.18, 21:31 Nieeeeee. Są brzydkie, więc chcą ze wszystkimi. Bo jakby same nie chciały i nie namawiały, to żaden szanujący się półmózg by nie tknął. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Swinging 25.05.18, 21:36 okkkeey wszystko jasne piataziuta napisała: > Nieeeeee. > Są brzydkie, więc chcą ze wszystkimi. > Bo jakby same nie chciały i nie namawiały, to żaden szanujący się półmózg by ni > e tknął. Odpowiedz Link Zgłoś
adashofman1 Re: Swinging 26.05.18, 14:46 Dzięki rozwiązłości obyczajowej lat 70-tych mieliśmy epidemię hifa i heroinizmu które nieco przetrzebiły hipisów i lewactwo. Teraz lewactwa znów przybyło więc jak znowu sobie zawleką i rozprzestrzenią jakieś nieuleczalne draństwo to ja nie mam nic przeciwko. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Swinging 27.05.18, 00:49 i mamy chyba skarby skandal obyczajowy: metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/7,141637,23453505,seks-grupowy-w-palacu-kultury-jutro-ma-sie-tam-odbyc-impreza.html#Z_BoxLokPozLinkImg pałac kultury i nauki, hmmm...odbywają się tam targi książki i inne jakieś takieś imprezy, w sali kongresowej to wiadomo też jakieś operetki i koncerty, kinoteka. no i mamy ten burdel. i chyba pis nie mógł wymarzyć sobie lepszej pożywki i to z głupoty gronkowca nam panującego w wawce. jeśli dało rady połączyć wafel ss z pisem, to nie ma większego problemu z łączeniem orgii z po. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Swinging 27.05.18, 21:29 wiarusik napisała: > i mamy chyba skarby skandal obyczajowy: > metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/7,141637,23453505,seks-grupowy-w-palacu-kultury-jutro-ma-sie-tam-odbyc-impreza.html#Z_BoxLokPozLinkImg Och, cóż za skandaliczny skandal! Dorośli ludzie na zamkniętej imprezie się bzykają! Jakież to straszne. A nie bulwersuje cię gwałcenie i molestowanie dzieci przez księży w boskich przybytkach? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Swinging 27.05.18, 23:33 stokrotka_a napisała: > Och, cóż za skandaliczny skandal! Dorośli ludzie na zamkniętej imprezie się bzy > kają! Jakież to straszne. jak zwykle masz problemy z myśleniem. stwierdziłem wyraźnie, że pkin to nie miejsce na tego typu schadzki. zoo jest na Pradze. A nie bulwersuje cię gwałcenie i molestowanie dzieci > przez księży w boskich przybytkach? nie. niech im będzie na zdrowie pod kolorowym sztandarem. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Swinging 28.05.18, 18:08 wiarusik napisała: > jak zwykle masz problemy z myśleniem. stwierdziłem wyraźnie, że pkin to nie mie > jsce na tego typu schadzki. zoo jest na Pradze. > A nie bulwersuje cię gwałcenie i molestowanie dzieci > > przez księży w boskich przybytkach? > > nie. niech im będzie na zdrowie pod kolorowym sztandarem. Ty jak zwykle skandale obyczajowe widzisz bardzo selektywnie, szczególnie tam, gdzie ich nie ma. To świadome? PS. Kolorowy sztandar to flaga Watykanu? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Swinging 30.05.18, 00:06 jaki masz stosunek do seksu z dziećmi? coś za często o tym wspominasz. może chciałabyś a się boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Swinging 30.05.18, 18:15 wiarusik napisała: > jaki masz stosunek do seksu z dziećmi? coś za często o tym wspominasz. może chc > iałabyś a się boisz? Z tego co pamiętam to ty otwarcie opowiadałeś się za seksem z nieletnimi, więc nie próbuj przykrywać swojej hipokryzji tanimi chwytami erystycznymi. A mój stosunek do pedofilii możesz znaleźć w archiwum tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
makinetka82 Re: Swinging 28.05.18, 15:47 stokrotka_a napisała: > Och, cóż za skandaliczny skandal! Dorośli ludzie na zamkniętej imprezie się bzy > kają! Jakież to straszne. A nie bulwersuje cię gwałcenie i molestowanie dzieci > przez księży w boskich przybytkach? Stokrotko, tak przeczytałam post na który odpowiadasz, twój post, potem wróciłam do tego pierwszego , znów do twojego ... i mam pytanie. Zawsze masz problemy z myśleniem , czy tylko dziś masz słabszy dzień..? Czy tematem rozmowy jest pedofilia w kościele? Nie. Czy wiarusik w jakikolwiek sposób nawiązał do pedofilii w kościele? nie. Czy wiarusik popiera pedofilię w kościele, tudzież jest księdzem pedofilem, ze sugerujesz, że mu to nie przeszkadza ? Nie, nie , nie. Rzecz dotyczy zupełnie innego tematu... I wtedy ty, " ubrana w biały frak" wchodzisz i jak nie pi...lniesz bez sensu, aż cycki opadają... Fanatyzm to choroba, to się leczyć powinno : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy fanatyzm - tak, ale feminizm - nie... 28.05.18, 15:52 makinetka82 napisała: Fanatyzm to choroba, to się leczyć powinno : fanatyzm - tak, ale feminizm - nie... - mozna tylko go czasem upic :) Odpowiedz Link Zgłoś
makinetka82 Re: fanatyzm - tak, ale feminizm - nie... 28.05.18, 17:29 ale w poście stokrotki jest wyłącznie fanatyzm ... ; D Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: fanatyzm - tak, ale feminizm - nie... 28.05.18, 18:05 makinetka82 napisała: > ale w poście stokrotki jest wyłącznie fanatyzm ... > ; D Ciekawie pojmujesz fanatyzm. :-) A co sądzisz o skandalach obyczajowych w boskich przybytkach? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: fanatyzm - tak, ale feminizm - nie... 30.05.18, 00:11 stokrotka_a napisała: > Ciekawie pojmujesz fanatyzm. :-) A co sądzisz o skandalach obyczajowych w boski > ch przybytkach? muszę cię zmartwić. pedofilia przeważa w najbliższym otoczeniu dziecka-tata,mama,starsze rodzeństwo, wujostwo, przyjaciele rodziny. mów po prostu że jako lesbie przysługuje ci przedsionek w kościele i to cię wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: fanatyzm - tak, ale feminizm - nie... 30.05.18, 18:18 wiarusik napisała: > muszę cię zmartwić. pedofilia przeważa w najbliższym otoczeniu dziecka-tata,mam > a,starsze rodzeństwo, wujostwo, przyjaciele rodziny. mów po prostu że jako lesb > ie przysługuje ci przedsionek w kościele i to cię wkurza. Widzisz, moja droga wiarusik, zamiast prostej odpowiedzi znów wykręcasz się sianem. A tak na margonesie - niezwykle ciekawe jest to, że makinetka nie komentuje twojego wyjścia w "białym fraku". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: fanatyzm - tak, ale feminizm - nie... 30.05.18, 00:08 makinetka82 napisała: > ale w poście stokrotki jest wyłącznie fanatyzm ... > ; D > eee, po prostu jak jej brakuje argumentów to skacze po tematach. zwykła niewiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Swinging 28.05.18, 18:03 makinetka82 napisała: > Stokrotko, tak przeczytałam post na który odpowiadasz, twój post, potem wróciła > m do tego pierwszego , znów do twojego ... i mam pytanie. Zawsze masz problemy > z myśleniem , czy tylko dziś masz słabszy dzień..? Moja droga, a czy zawsze stosujesz argumenty ad personam, czy tylko dziś masz święto erystyki? > Czy tematem rozmowy jest pedofilia w kościele? Nie. Dla mnie kontekstowym tematem mojego komentarza zamieszczonego pod postem wiarusik była jej hipokryzja. Stąd moje pytanie, które związane jest z historią poglądów głoszonych na forum przez wyżej wymienioną. > Czy wiarusik w jakikolwiek sposób nawiązał do pedofilii w kościele? nie. Patrz wyżej. > Czy wiarusik popiera pedofilię w kościele, tudzież jest księdzem pedofilem, ze > sugerujesz, że mu to nie przeszkadza ? W którym miejscu sugeruję?? Pytam, bo chcę wiedzieć, czy wiarusik nadal oburza się tylko w przypadku niektórych skandali obyczajowych. > Nie, nie , nie. Nie odpowiadaj za wiarusik, moja droga. :-) > Rzecz dotyczy zupełnie innego tematu... > I wtedy ty, " ubrana w biały frak" wchodzisz i jak nie pi...lniesz bez sensu, a > ż cycki opadają... Fanatyzm to choroba, to się leczyć powinno : ))) Faktycznie, cycki mi opadły po przeczytaniu twojego bezsensownego komentarza. :-) Jestem jednak pewna, ze wiarusik cię doceni. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
makinetka82 Re: Swinging 30.05.18, 16:55 są osoby, które swą antypatię do kleru potrafiłyby wyrazić nawet w poscie o cieście marchewkowym ; ) ja skończyłam juz dyskusję, a Ty pewnie pójdziesz jątrzyć na inny wątek ... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Swinging 30.05.18, 18:20 makinetka82 napisała: > są osoby, które swą antypatię do kleru potrafiłyby wyrazić nawet w poscie o cie > ście marchewkowym ; ) ja skończyłam juz dyskusję, a Ty pewnie pójdziesz jątrzy > ć na inny wątek ... Skończyłaś dyskusję, nawet jej nie zaczynając. :-) "Zdolna" jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
strofakota Re: Swinging 28.05.18, 15:03 mozesz mi wyjasnic co to jest swinging? przeczytalam wszystkie odpowiedzi i ciagle jeszcze nie lapie. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Swinging 28.05.18, 17:54 Autor(ka) też nie łapie, stąd post :D Tym sprytnym sposobem stara się dowiedzieć, co to. Odpowiedz Link Zgłoś
r.snuff Re: Swinging 28.05.18, 23:22 Skarbie. Ależ łapię, łapię. Nie o definicje chodziło. A o przeżycia żywe. Ale tutaj chyba takowych brak. No to dobranoc. Autor. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Swinging 10.11.22, 13:36 Jeżeli chodzi o swing, swingowanie to ja . Zaleta :na trzy związki które miałam jedyny związek w którym czuło się miłość i był seks to ten ze swingowaniem i różne takie. Odpowiedz Link Zgłoś