oliwia_sat 06.08.20, 09:21 Czy śpicie w stanikach, braletkach, koszulkach czy nago ? Czytałam ostatnio , że spanie w stanikach wpływa korzystnie na piersi. Mam jednak co do tego duże watpliwości... Olivia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prosty_facet Re: w czym śpicie? - nago 07.08.20, 16:41 Nago jest najlepiej - i mi się z biustem nic nie dzieje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: chyba - z kim śpicie? 13.08.20, 00:16 Nieważne z kim się śpi byleby się wyspać. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Niezupelnie... 13.08.20, 01:30 matylda1001 napisała: Nieważne z kim się śpi byleby się wyspać. dopiero po dobrym seksie jest dobre wyspanie. ale rozumiem, ze impotenci seksu w ogole nie potrzebuja. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekroot Re: Niezupelnie... 14.08.20, 13:05 Zgadzam się. Po dobrym sexie śpi się najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
vatka Re: w czym śpicie? 20.08.20, 15:12 spanie w staniku jest bardzo niewygodne nie wiem jak miałoby to wypłynąć korzystnie na piersi... Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: w czym śpicie? 20.08.20, 19:18 Śpię w koszuli nocnej, koniecznie z krótkimi rękawami. W życiu nie spałabym w staniku, w sumie to nie wiem po co miałabym to robić. Odpowiedz Link Zgłoś
eriu Re: w czym śpicie? 21.08.20, 11:12 Był czas, że spałam regularnie w staniku jak mnie piersi bolały. Kwestia wybrania dobrego stanika. Spałam bez problemu. Teraz już tego nie robię, bo nie mam tego problemu, natomiast zaczęłam rozważać z innego powodu spanie w czymś podtrzymującym, ale się jeszcze nie zdecydowałam. Na Twoim miejscu bym poszła na Lobby Biuściastych na forum podpytać o ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: w czym śpicie? 22.08.20, 17:49 ale to musi być biustonosz uszyty specjalnie do spania, a nie taki, w którym chodzisz codzień Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: dobrzi, ale... 14.10.20, 23:04 do spania szyje się specjalne staniki, są osoby, które mają bardzo duży biust i jest to ciężar, który powoduje schorzenie kręgosłupa, wobec czego koniecznie trzeba też spać w staniku. Nie jest to biustonosz, który jest ściskający, ale taki, który trzyma biust na swoim miejscu i odbiera ciężar kręgosłupowi. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś